עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 5.5-6 אלף, אפשר לחרוג מעט אם זה בשביל מטרה חשובה לפי מה שרשום למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביום יום אני הולך להעמיס הרבה על המעבד והראם בגלל ריבוי יישומים, מעבר לכך אני רוצה שתהיה יכולת להריץ משחקים אבל זה פחות קריטי (לא אכפת לי לשדרג כרטיס מסך בעתיד אם יהיה צורך, שאר הרכיבים במחשב הם להרבה זמן לעתיד). דגשים עיקריים במחשב זה כפי שאמרתי מעבד חזק ו32 גיגה ראם. מעדיף מעבד AMD אבל מוכן לשקול אינטל לפי עניין. כרטיס מסך העדפה קלה לאנבידיה אבל לא מחייב. אני לא זקוק להרבה אחסון קשיח במחשב בערך 2-3 טרה יספיק כאשר לפחות טרה אחד צריך…

2. אני ליפני רכישה של המחשב הבא .מה אומרים המומחים על המחיר והתאמת הפריטים: מעבד Q6600 לוח P35 DS3R כ.מסך SAPPHIR HD 3850 512 MB HDD היטאצ'י 320GB זכרונות קרוסייר 2*1028 667MHZ מארז MUSTIFF 6099-CA ספק FSP 450W מסך LG 1953TR סה"כ כולל הרכבה 5400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  3. היי חברים, אני מרכיב מחשב לצרכי אינטרנט+סרטים+משחקים (לא גיימר מטורף, אוהב משחקים) מבקש חוות על המפרט שהרכבתי בנוסף אני צריך המלצה לקירור למעבד+המלצה למארז. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 קירור למעבד: ? זכרון: KINGSTON 1GB DDR2 667Mhz PC2-5300 CL5 כפול 2 לוח אם: DFI LanParty DK 790FX-M2RS AM2 Plus כונן קשיח: Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS כרטיס מסך: ASUS GeForce 9400GT 1Gb DDR2 PCI-e מארז: ?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  4. שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד LG F1 ונשברו לה הדברים שתופסים את המסך משני צדדים. המחשב עוד מצויין חוץ מזה ולא נגרם נזק למסך. אשמח לדעת עם אפשר לתקן את זה וכמה זה צריך לעלות בערך. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  5. קודם כל הציעו לי מחיר למחשב והנה הם החלקים: מעבד: CORE 2 QUAD Q6600 2.4 אבל הוא שינה את זה לQ8200 איזה מביניהם שווה לקנות? לוח אם: gigabyte P35-DS3L זכרון: ddr2 2g 800mhz דיסק קשיח: 320gb 7200 rpm כרטיס מסך: ati radeon 4850 512mb כרטיס קול: מובנה מארז: x-racing צורב: dvd lg x22 ספק: לא יודע אבל כמובן שסביר... ללא ציוד הקפי... כל זה עולה לי 3460 ב-6 תשלומים במזומן 3300. שווה לקנות?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  6. שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט של מחשב המשמש בעיקר לצרכים משרדיים-Office,אינטרנט וכיוב' , ומעט עבודות גרפיות- photoshop,lightroom . מעבר לכך שימושים ביתיים-סרטים,תמונות,מוזיקה. לא מתכוון להשתמש במחשב כדי לשחק . התקציב הוא 4000 ש"ח - אם בתוספת לא גדולה של כסף ניתן "לקפוץ מדרגה" אז אנא רשמו (לא תהיה בעיה לחרוג מהתקציב כל עוד זה בגבול הסביר) . אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  7. רציתי כמה חוות דעת איזה מחשב לקנות בתקציב וחשוב לי גם שיהיה אפשר להריץ אובונטו על המחשב כמו כן רציתי לשאול איפה מוצאים מורה פרטי שילמד אותי איך משחקים גם במשחקי אסטרטגיה כי אני מזה מרגיש באסה שאני לא יודע איך הם עובדים ביי

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. שלום וברכה, במידה ואני רוכש מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה Windows 8.1 - ניתן לשנמך אותה חזרה ל Windows 8 או שלא ? (-מכיוון שווינדוס 8 מעולם לא היה מותקן עליה) ועוד דבר, האם דרייברים שמתאימים ל 8.1 יתאימו באופן מלא גם ל 8 ? (-במידה ואיאלץ לפרמט אותו)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Refaelo,

מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 זכרונות - G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK ספק - Enermax Liberty 400W Active PFC כרטיס מסך - NVIDIA Geforce 6600GT 256MB PCI-e תודה רבה

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שימושים - לימודים, שימוש ביתי ולעיתים חיבור לטלויזיה. גודל רצוי - 13.3 או 14 שאר הפרמטרים מהפורמט בחוקי הפורום לא רלוונטיים. השאלה היא ספציפית - ראיתי את ההמלצות ל- Dell Vostro V131. רציתי לשאול אם יש הבדלים מהותיים נוספים בינו לבין ה- Vostro 3350/3450 מעבר לכונן האופטי והמשקל. אני שוקל לקחת את ה- 3450 עם הכרטיס מסך AMD Radeon. מה דעתכם? מצד אחד הוא חזק יותר, מצד שני כבד יותר... בנוסף- מתלבט אם יש באמת צורך בכונן אופטי בימינו... תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by Dante_9,

מחשב פשוט, אינטרנט, אופיס, טיפה משחקים, חשוב שיהיה צורב DVD

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by udi2181,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1419/1391 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 813/797 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe MR928X3GD5G - MSI - RADEO…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oShemesh,

מה התקציב המקסימאלי?:3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: כל החדשים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.:אין צורך בציוד היקפי האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:אין צורך בכרטיס מסך(R9 280X),ספק(Seasonic 800…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 7K לא כולל מסך ושם דבר אחר יש ברשותי T240 בבית,עכבר יש,מקלדת יש,רמקולים יש.. וכו אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק שירוץ הכל על רבולוצייה מקסימלית וחלק ו DX 10 ומשחקים כבדים אם התקציב לא מספיק בשביל להריץ הכל חלק אתם רשאים להשתמש ב 8K אני אבקש מהחברה לעשות OC ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צור…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מישהו יכול להמליץ על נייד פחות מ- 1 ק"ג?

17. זהו, בעוד עשרה ימים אני קונה מחשב. ונעזרתי בהמלצותיכם כדי להתאים מוצר לרצונותיי. רציתי לבדוק איתכם אם יש לכם הצעות לתקציב הנוכחי. במיוחד לכרטיס הגרפי - אשמח להסבר למה בחרתם דווקא כרטיס אחד ולא אחר. הקנייה תעשה דרך הרשת אז אשמח להמלצות על חברות אמינות אם הפורום מאפשר זאת. ודבר אחרון - הייתי רוצה גם להוסיף, במחיר הנוכחי (אולי), כרטיס רשת אלחוטי (לא ראוטר). שוב, עצות בנושא יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם המפרט הבא ואני מבקש לשדרג אותו כי אני מבין שיש צוואר בקבוק בין כרטיס המסך ולמעבד וזה גורם לי לא לנצל את מירב הכוח שיש בכ. מסך. מעבד: i7 10700k 3.8GHZ כרטיס מסך: 12GB RTX 3080Ti לוח אם: Asus Prime-z490-a זיכרון: DDR4 16GB Dual 1. אני מבין שהבעיה היא במעבד, אבל זה אומר שאני צריך להחליף גם לוח ? או שמספיק לי להשיג מעבד חזק יותר ? 2. ראיתי שלוח האם תומך עד i711700 ו- i911900 במקסימום. 3. חשוב לי להגיע לרמת ביצועים של 180FPS לפחות, כיום אני מקבל 120-130. אשמח לייעוץ מהיר ומקצועי. תודה וסופ"ש נעים, רועי

19. Started by nahoom,

צריך מפרט למחשב נייד לא למשחקים\כל השטיות האחרות בישביל עבודה (תכניתן בסביבת מחשב JAVA,++C...) אבל שיהיה משהו יציב וחזק לסביבת העבודה תקציב 4000 פלוס מינוס (עם אפשר לכיוון המינוס ) זהו אין דרישות מיוחדות תודה מראש לכולם!! עם יש מחשבים מוכנים שמתאימים בבקשה לשים לינק

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. אז ככה, בלי צורב, כרטיס מסך OB (מי הסתם), HD לא חייב להיות 500, כן צריך מארז עם ספק. בלי ציוד הקפי. חיפשתי אני לבד קצת ולא מצאתי הרבה, אשמח לעזרה מכם. תודה!

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  21. לרשותי תקציב של 6000 ש"ח לרכישת מחשב + מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 16:33:44 שמתי לב לפרטים שאתם מבקשים לדעת ןלכן - אני אצטרך במחשב 2 דיסקים קשיחים של 500GB כל אחד. אני אצטרך צורב. חשוב לי שהמארז יהיה גדול ונוח ותהיה לי אפשרות עתידית להכניס דיסקים קשיחים נוספים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. יש לי כבר בבית עכבר מקלדת ורמקולים. תודה רבה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המרכזי במחשב יהיה לתכנת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למסך בגודל 15.6-16 אינץ, משקל לא כבד, כולל תאורת מקשים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

24. מעבד INTEL PENTIUM 4 2.6 GHZ DUAL לוח אם GIGABYTE INTEL 8I915MDG זיכרון 512X2 MB DDR400 PRINCETON(אפשרות לאותו המעבר רק של סמסונג+100 ש"ח) כרטיס מסך PALIT NVIDIA FX 6500 256MB דיסק קשיח 80GB 7200 SATA 8M WD מארז ATX USB 400 סה"כ מחיר 2750. תודה!

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by iGuy,

מעניינים? אני מחפש מחשב לאחותי עם מסך דק לשימוש נטו לאינטרנט,אופיס ושיחזיק איזה 3 שנים. אין צורך בציוד הקיפי חוץ ממסך. תקציב עד 2000 שקל ורצוי שיהיה מ sky pc אם אפשר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.