עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לוח ראשי : אינטל Intel® Desktop Board DG41TY (כולל יציאה למדפסת פרלל) מעבד אינטל Core2 QUAD 2.33 Q8200 4M 1333 זיכרון פנימי :II (800) 2048 MB DDR קינגסטון עכבר Wheel Mouse Opti PS2/USB Singl מיקרוסופט MultiMedia Keyboard PS/2 SINGLE מיקרוסופט דיסק קשיח : כולל 32mb II SATA WD5000AADS כרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator X4500 כונן תקליטורים : כונן צורב DVD LG כרטיס קול : Intel® High Definition Audio כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) מארז : TT-VJ2000BWS ספק כח Thermaltake 550W ATX2 OEM PSU W0134RU רמקולים CREATIVE A100 2.1 ההצעת מחיר 2300 ¤ מה דעתכם על המארז? האם שקט? איך כרטיס המסך עבור סרטי HD? כמו כן על איזה מסך אתם ממליצים? A…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי למטרות מחקר עם יכולת גרפית מוגבלת. הכוונה לשימוש אינטנסיבי ב matlab ושימוש מוגבל בפוטושופ ויישומי office. המחשב צריך להיות שקט (מטעמי שלום בית). לאור המלצות שקיבלתי גיבשתי את המפרט הבא: מעבד i5 2500k. המעבד הינו נתון ואין לגביו שאלה. אין לי כוונה לבצע OC. (לא נכלל בתקציב) לוח אם Gigabyte H67A UD3H B3 בעל כרטיס מסך מובנה 4GB זיכרון במהירות 1333Mhz של Kingstone דיסק Western Digital 1T 64M SATA3 מק"ט wd1002faex מאוורר Artic Alpine Freezer מארז Sonata 3 של Antec הכולל ספק כח ייתכן ויתוסף כרטיס מסך פשוט בהמשך לפי הצורך (לא נכלל בתקציב אבל מהווה שיקול בבחירת המארז והספק) תקציב: 2000 ש"ח (לא כולל מעבד) אשמח לשמוע את חוות דעתכם (לגבי כל המפ…

4. Started by sdfyuio,

קבלתי לבדיקה מחשב ישן TABLET X61 של לנובו, ורציתי לשמוע חוות דעת מכאלו שמכירים את המחשב הזה, איך הוא בכללי, וגם: א.למה כל הקטע של המסך מגע לא עובד אצלי בכלל ואין בזה שום פונקציה יותר ממחשב נייד רגיל האם זה בגלל תכנת ההפעלה שמותקנת עליו - PRO SP2 XP או שיכולה להיות בעיה אחרת, והאם עם כל הגרסאות של WIN7 הוא אמור לעבוד חלק. אם הבנתי נכון אז ישנם גרסאות שהמגע עובד רק עם העט וישנם כאלו גם עם אצבע ומשמש גם כעכבר, איך אני יכול לדעת איך זה אצלי? ב. מה זה המסך הזה, אני תמיד הייתי רגיל בTHINKPAD למסך מט לחלוטין, וכאן המסך נראה חצי מבריק, ויש בו לפעמים השתקפויות, וגם נראה שסופח לכלוך אליו. איך המעבד L7700 מבחינת ביצועים. איך הציר הסיבובי של המסך , מחזיק טוב? נראה שהוא נוטה להתחמם, מ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by deso,

שלום שוב אני חשבתי על המפרט הקודם שלי ופניתי לעזרה, ידעתי שהמחיר גבוהה מדי. יש לי כעת שני מפרטים, אחד מעל לתקציב, והשני ממוצע. רציתי לדעת מה עדיף לי, ומה כדאי לוותר הנה המפרט הראשון של 5000 ש"ח: זיכרון- Kingston 1GB DDR-2 533 MHZ כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCI-Express MSI לוח אם- P5LD2VM Asus chipset 945 מעבד- P4 3Ghz 64bit ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA מאוור למעבד- ZALMAN CNPS7700-AlCu 775/478/754/939/94 כל השאר, דיסק קשיח, מקדלת ועכבר אלחוטיים, ראוטר, וצורב DVD. הנה ה-6000 ש"ח: השינויים היחידים הם במעבדים ובלוח אם- מעבד- 830Dual Core Pentium 4 D 3GHz 64bit 700 ש"ח יותר לוח אם- ASUS 955x Chipset P5WD2 500 ש"ח יותר …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 3 ATHLON,

סה"כ AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX 2,990 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 1,013 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR 3,290 ש"ח Creative X-Fi Xtreme Music 868 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 310 ש"ח Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led 670 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 520W 745 ש"ח סה"כ 11,299 ש"ח איזה מע' קירור כדאי לשים מים או אויר ? מה ההבדל מלבד המחיר במעבדי ה-3800+ וה-4400+ האים הפרש הביצןעים בינהם כ"כ גדול כמו המחיר ?! ןמה דע…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by drorly,

אבקש את דעתכם לגבי המחשב הנייד שבקישור, מבחינת מפרט הוא מספק השאלה היא מה דעתכם על היצרן ועל החלקים.... http://www.yardenpc.co.il/category.asp?catcode=78 או שאולי שמא הנייד הזה עדיף? http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2237&catcode=200 אודה על התייחסות מהירה כי אני חייב לקנות את המחשב עוד במהלך ראשון שני... אבקש את דעתכם גם לגבי החנות... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tom123,

אני צריך מחשב נייד ב- 6000-7000 ש"ח לצורכי גלישה, מוזיקה ועבודות משרדיות. חשוב שיהיה מסך גדול ומעבד סנטרינו. ושיהיה קל וחתיך

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מפרט 3500ש"ח: לוח+זכרון+מעבד+כ.מסך+דיסק אני מצרף את שאר החלקים מהמחשב הקודם שלי ורוצה להסתמך על: 1. לוח טוב מאוד (מעל הממוצע) 2. זכרון - 512MB 3. דיסק קשיח - לפחות 80GB 4. כרטיס מסך - סטנדרטי לחלוטין 5. מעבד אינטל (P4) תודה מראש. ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני יודע שזה קצת שונה אבל....אני מודונין לקנות מחשב חדש,נייד, בשביל בית-ספר וגם בשביל משחקים, אז כבר בדקתי את העופציות ואני יודע מה אני רוצאה הענין הוא כזה, זה עולה יותר ממה שיש לי, אבל לא חסר לי ארבה, אז חשבתי, שמיכיון שזה gameing laptop אני לא ממש צריך את המחשב השולחני שלי אז..כמה נירה לכם אני יקבל עלב במחירה (יד-רישונה) טוב הינה המפרט AMD ATHLON XP 2600\ 1.917MHz 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD\ DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ Maxtor 40GB 7200RPM Gigabyte Ati RADEON 9000Pro 2 128MB LITE ON 52X32X52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6A19 (כולל חוץ מהמאורר הסטנדרתי האחורי גם Vantec Thermo…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dipon,

היי אנשים, רציתי להתחדש אחרי המון זמן במחשב שאוכל להריץ את כל המשחקים שאני רוצה תודה רבה לכל מי שעוזר לי עם המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6500 שח ואני גם רוצה להוסיף מקלדת ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל זאנר המשחקים בין קל-בינוני-כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך,מקלדת ואם יש אוזניות מומלצות גם אפשר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

12. Started by LM5,

1. מחפשת המלצות לחנויות בתל אביב או באזור השרון עם שירות מציון ומלאי מספק לקניית מחשב נייד מסדרה זו 2. מתלבטת אם לרכוש עכשיו או לחכות לבאצ' של 2021, המלצתכם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 5000 ש"ח אך אפשר גם פחות אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש לשימושים משרדיים\עסקיים\לימודיים שוטפים + צפיה בתכני 4K ושימוש בתוכנות חישוביות שונות מדיי פעם, ללא גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכונן SSD, יש קינגסטון 500GB. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - אני רוצה להשאיר אפשרות לאוברקלוק. 7. ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by VahHa,

המעבדים החדשים של amd יוצאים בקרוב מאוד. הזול מביניהם - 2920x - יעלה 650$ לא כולל מיסים.. זה יוצא בערך כפול מהעלות של ה 2700x. הכסף שייחסך יכול ללכת לציוד היקפי טוב יותר (כרגע יש לי רק לפטופ, אז אני צריך את כל הציוד ההיקפי הנדרש) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה 2920x. מצד אחד הוא חדש יותר, מהצד השני - האם אני באמת צריך יותר מה 2700x? המחשב שאני רוצה לבנות ישמש לתכנות, משחקים ב 1080p + קצב רענון גבוה ועריכת וידאו ברמה בינונית. אשמח לדעתכם/ן

15. Started by nattyk212,

אני רוצה להחליף את הטלוויזיה שלי ל4K רציתי לשאול עם המחשב יריץ סרטים 4K בצורה חלקה ואם לא מה כדי לשפר בישביל זה מעבד: intel(r) core(tm) i7-6700 cpu @ 3.40ghz כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 970 16 גיגה ראם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by don green,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים (אופיס, אינטרנט וסרטים) אין צורך במשחקים כלל לא סגור האם התקציב מספק או עודף קיבלתי המלצה ל- DELL ושאלה נוספת - יש לי בית פרטי עם 3 קומות. כאשר התייעצנו לגבי ראוטר המליצו לנו על תקן N אשר מגיע עם מספר אנטנות כמו כן הבנתי של DELL אין אופציה עם רכיב ה- WIFI שלו לקלוט אותו ולכן צריך עוד מחבר נוסף ל- DELL האם זה מדויק? והאם אין פתרון אחר? או שבכלל לרדת מנושא ה- DELL תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עריכה באמצעות פרמייר ואפטר-אפקט + אופציה לאויד לסטודנט לקולנוע. מה דעתכם על זה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=148&products_id=1198 i7-860 + FX580 4GB 500GB+1TB בסביבות 5000 ש"ח למזומן (אין פרוט לרכיבים) האם למישהו יש ניסיון איתם (PCPower) ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zari,

שלום, אני סטודנטית ומעונינת לקנות מחשב נייד. שימושים: שימוש באופיס וגלישה. טווח מחיר: 2000-3000 מעדיפה לחסוך, כמובן. אך אם יש צורך אפשרית גלישת מחיר ב-100,200. גודל: 14 ( משקל נמוך וניידות ככל האפשר) כונן קשיח: מעדיפה SSD, אבל לפעמים זה בא על חשבון גודל האחסון, מה זה אומר? מיקום חנות: באיזור המרכז. הבנתי שדל וHP הם המחשבים המומלצים אבל אני מתבלבלת בין הבחירות השונות. אשמח לתשובה שתעשה סדר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MASTERpiece,

מפרט נוכחי: לוח אם - Gigabyte GA-B85M-D3H מעבד - Intel i5-4590 Quad Core כ.מסך - Gainward GeForce GTX970 4GB זיכרון -Kingstone HyperX 8GB DDR3 1600MHz SSD - Crucial 128GB MX100 Series ספק - Antec VP-500PC 500W שימושים בעיקר לגיימינג .. תציעו מה אפשר לשפר פה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אשמח לשמוע דיעות. אין לי אפילו מידע מבוסס מה הבשורות שאמור להביא המעבד החדש של AMD. אני רק מצפה, שיוכרז במרץ, יגיע כעבור חודש/חדשיים לארץ ועד שיגיעו כלל הלוחות והמעבדים סביר שהמתנה תהייה לקיץ. בשלב זה, כבר נדע אולי מה הספק הצפוי אבל לא נדע אם הוא עומד בספק ו/או על באגים וקטסטרופות שעלולים להופיע. מצד אחד, אני יכול להמתין. אבל מצד שני, אני ממש לא בטוח למה אני ממתין. הוא יכול להוזיל מעט רכישה, יכול להוזיל את הפלטפורמה של אינטל, יכול להביא בשורות בכל הנוגע לביצועים. אבל יכול להיות שדבר מזה לא יתממש בפועל. אשמח לשמוע דיעות. בנוסף, אם למישהו יש הערכות זמנים מבוססות על ניסיון העבר (מתי הצפי להיות בארץ עם כל הפריפריה הנדרשת),…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמותאם בעיקר לצורכי לימודים (שימוש בסיסי ביותר), אך ישמש אותי גם בבית לגלישה, שמיעת מוסיקה, צפייה בתכני HD, ומדי פעם למשחק מזדמן. אני מחפש נייד עם מסך בגודל 13.3 אינץ' במשקל של 1.5 (לערך). כמובן שבראש סדר העדיפויות ממוקמים ניידות וחיי סוללה גבוהים. רצוי שיהיה שקט מן הסתם. נפח כונן קשיח מינימלי: 512GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש הוא עבודה משרדית: שימוש בתוכנות Office, תוכנות קלות לצורכי לימודים (Math…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GALITT2000,

אודה לעזרתכם. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-i3-X555LA-4GB-500GB/pi1OK5ID1IN8C04A8AVSML http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12368

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב נייד של חברת hp ולאחרונה יש לי נקודה של פיקסל שרוף במסך. אם אני יקנה מסך.איזה נתונים סבירים צריכים להיות למסך? והאם מסך חיקוי סיני מאליאקספרס יתאים למחשב נייד של hp? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעוניין ליצור נקודת מדיה סנטר בחדר שינה ישנה טלויזיה HD READY וכל הרעיון שהמחשב ימשוך סרטים/סדרות מהמחשב הראשי בבית, לא מעבר לזה התוכנית היא לבנות את המחשב בתוך שידה (יש פתחי אוורור היא לא סגורה) לכן אני צריך רק חלקים ספציפים שירכיבו לי את הבסיס של המחשב * לוח אם * מעבד * זיכרון * ספק * כרטיס גרפי אין צורך במארז/מקלדת עכבר/HD יש לשים דגש שסביבת ויסטא (מדיה סנטר) תעבוד חלק ושהכרטיס גרפי יתאים לטלויזיה (HD RAEDY לא FULL) כמו כן יש צורך בספק שקט עם עדיפות שהחוטים יהיו כבר בצמות כרטיס קול לא צריך להיות משהו חיצוני מה שמגיע ONBOARD מספיק יתרון אם תיהיה יציאה דיגיטלית (לא מחייב) שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ותודה מראש OFF TOPIC: יש הגבלה לאורך כבל HDMI ??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, עומד לרכוש מחשב נייד לטובת עיצוב גרפי - הולך כנראה על הדגם - ‎Gigabyte W566N-DC33M‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎250GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB‎ האם יעשה את העבודה ? מישהו מכיר ? השתמש ? תודה רבה !!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.