ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד לצרכי אישה, -מסך 15 ומעלה -משקל קל עדיף ככל שניתן, עדיף נוצה -סוללה חזקה שתחזיק לזמן ממושך ככל שניתן -זכרון 2 גיגה לא רואה צורך ביותר -יציאת וידאו svideo -רצוי מצלמה מובנית גם אם חר* של מצלמה -לצרכי עבודות אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (כמעט כולם ככה) אין משחקים בכלל. -אם יש בצבעים של בנות כמו ורוד, אדום, פרחים או משהו כזה המון המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי! החלטתי לשבור את ההרגל וללכת בשידרוג הבא שלי על AMD במקום אינטל... אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד וזכרונות (יש לי כרטיס מסך RX580 8GB וכרגע הוא מספק אותי) אני מעוניין לשמוע טענות בעד/נגד ואשמח מאוד להמלצות של שילוב של שלושת הרכיבים שאני לא יטעה בתאימות.... נכון לרגע זה אני מסתכל Ryzen 7 2700 או כל מעבד 8 ליבות אחר... אם יש יחס עלות תועלת טוב יותר לדגם אחר אני בא עם ראש פתוח... זכרונות DDR4 16GB עם תדירות סביבות 3000MHZ אשמח גם לדעת העם סוג הסוקט בלוח אם ממש משפיע או לא (B450 B350...) חשוב לציין שאני מכוון למחשב בעל כרטיס מסך בודד, וללא כוונה לoverclock תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לום, אני שוקלת לקנות מחשב נייד בארה"ב, אבל אני לא מבינה כל כך במפרטים.. אני צריכה מחשב בעיקר לעבודה עם מסמכים, ומדי פעם סרטים. לרוב אני עובדת במקביל על כ-עשרה מסמכים. מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה מהיר גם כשאני פותחת המון מסמכים ותוכנות במקביל, לא יתחמם, ושהבטריה תחזיק יחסית הרבה זמן. זה המפרט: Processor : Intel Pentium Dual Core 2.0Ghz T4200 Memory (RAM) : 4096MB Primary Hard Drive : 160GB Secondary Hard Drive : None Video Card : Integrated Video Card Optical Drive : DVD/RW (DVD Burner) Screen Size : 14" Wide LCD Wired Network Card : Included Bluetooth : None Wireless Network Card : Included Fingerprint Reader : None Webcam : None Battery : 6 Cell Battery Color : Black Oper…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום על איזה HD אתם ממליצים אם אני רוצה להוסיף לWINDU100 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Dell 15R Special Edition,7520. אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק לSSD. הלפטופ תומך בSATA3. מחפש המלצה לכונן בנפחים של 180/256. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב TABLET לצורך העבודה שלו, המחשב ימומן ע"י העבודה, אבל עדיין צריך שיהיה במחיר הגיוני. עלה לי הרעיון של ה-HP Pavilion tx2520ej שיש לו נתונים לא רעים יחסית. מה אתם אומרים עליו? על המסך שלו? על הזמן בטריה, מעבד ועוד...והאם יש לכם המלצה על אחד אחר שהוא יותר טוב לדעתכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין להמליץ לכם על קניה של הלפטופ הנ"ל במחיר של כ 1000$ דרך אמאזון (50% פחות מהמחיר המקורי). תוך שבוע אצלכם בבית.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לאחיינים שלי בגילאים 5 ו 7. המטרה של המחשב היא אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים (אולי אפילו פיפ"א), צפיה בסרטונים וסרטים באיכות רגילה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יכול להיות עבודות בOFFICE בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית שהחליטה סוף סוף לרכוש macbook (מודעת למחיר הגבוה ביחס לתמורה, אבל נחושה בהחלטתי :-). השימושים המרכזיים שלי הם כמובן אופיס וגם עריכת תמונות + וידיאו, וכמובן מולטימדיה (סרטים, שירים וכיו'ב) אשמח לקבל המלצה על דגם macbook עדכני - אלומיניום כן/לא, air או רגיל, אילו תוכנות כדאי להוסיף אם בכלל וכיו'ב. תודה מראש! מיקי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב עבור הבת שלי, ללימודים אקדמיים. צימצמתי את החיפוש למאפיינים הבאים: מעבד i5-8250U זיכרון 8 ג"ב דיסק SSD מסך מגע חיבוריות HDMI חובה הכרטיס הגרפי לא משנה כ"כ חיפוש בZAP נותן את התוצאות הבאות: dell inspiron http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=953063 hp pavilion http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=954706 לנובו יוגה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=955661 המפרטים די דומים והבחירה הסבירה היא לבחור את הזול מבין השלושה. האם יש סיבה נוספת להעדיף מותג או מוצר אחר שאיננה רק המחיר? איכות בנייה, ניסיון עבודה עם דגמים דומים וכו…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת וידאו ומחפש דגם של i7 עם 16ראם בתקציב עד 3500 4000.אני לא יודע איזה כרטיס מסך צריך,אשמח להמלצה על דגם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: תקציב: 3500 ש"ח (בלי חריגה) זמן אחריות: 3 שנים (לא פחות משתיים) + עדיפות ללקיחה והחזרה מבית הלקוח. גודל כונן קשיח: אין חשיבות מיוחדת, 500 GB יספיקו גודל הצג: 15 או 14, עדיפות ל14 כרטיס גרפי: לא צריך משהו בשמים, אבל שיספיק למטרות השימוש שלי. מטרת השימוש: עבודה משרדית,אינטרנט, צפייה בסרטים באיכות גבוהה (FULL HD), מחשב לסטודנט, שיהיה גם נוח לניידות, בסגנון ULTRABOOK. אפשריות נוספות: שהמחשב יהיה עמיד, בלי יותר מידי פלסטיקה. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מבקשת המלצה על מחשב נייד עם זמן סוללה 10שעות סטודנטית מדעי הרוח לצרכים בסיסיים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה אתם חושבים שווה קנייה או לא? לוח אם דגם GIGABYTE GA-8I945PG 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL 7.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת 2 S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 יציאת PCI Express: 2 יציאת USB 2.0: 8 סה''כ S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 תמיכה ב Hyper-Threading תמיכה ב-Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE דיסק קשיח יצרן: WESTERN DIGITAL \ MAXTOR טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח אחסון: 250GB מהירות: 7200RPM זיכרון מטמון 16MB cache אחריות: 3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium D דגם מעבד: 930 Dual Core מהירות מעבד: 3.4GHz מה…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לדעת עם המפרט הבא מצוין(שיהיה טוב למשחקים חדשים ובעיקר מהירר!) מעבד: (4 ליבות)intel core 2 quad q6600 2.4Ghz זיכרון:2GB ddr2/800Mhz(אופציה להרחבה של 4 גיגה) דיסק קשיח:320GB sata-2 לוח אם:intel dg31pr pearl creek כרטיס מסך:geforce 9500gt 1024MB זה כולל גם כרטיס קול וכרטיס רשת שאני לא יודע ממש מהם.... נו איך המחשב לדעתכם?!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מפרט לגיימינג בינוני בתקציב סביב 2500 ש"ח. לא צריך מסך, יש לי מסך 22" ואני רוצה לשחק ברזולוציה של 1920x1080. לא צריך גם עכבר\מקלדת\רמקולים.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל עבור מחשב לעריכת ווידאו בעל כרטיס matrox 100
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצות עבור מחשב שולחני להורי, לאחר שהמחשב הקיים (בן 5 שנים) התקלקל. המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס. לאור ניסיון טוב עם חנות רשת KSP בת"א, הייתי מעוניין לרכוש את אחת מחבילות המחשב שלה, עם שינויים/שדרוגים על פי המלצתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv תחת "מחשבים במבצע" -> " מערכות מחשב מומלצות ואיכותיות" -> Intel (לא מעוניין ב AMD) תקציב: 1500-1600 ₪ (לא כולל התוכנות). אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. כמו כן, שאלות לגבי תוכנות: 1. מה עדיף להתקין Windows 7 32Bit או 64Bit (ניתן להשיג במחיר זהה) ? 2. לגבי אופיס, האם ניתן להסתפק ב Home and Student 2007, אשר זול משמעותית (אין להורי צורך ב Outlook)? המון תודה, דוד
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
תמליצו לי על חברות טובות של מחשבים ניידים. מכיוון שנושא השירות מאוד חשוב לי, אבל אסור לדבר על נושא זה בפורום, אל תזכירו שם חברה בגנותה או בשבחה, פשוט תמליצו ואל תיתנו תירוצים בקשר לשירות. בקשר למוצרים עצמם, תבורכו אם תיתנו כמה שיותר פרטים. ועוד שאלה, יש ל-AMD מעבד שיכול להתחרות מול ה-Core Duo של Intel?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב AMD בחנות צג מערכות מיידע בירושלים ורציתי לדעת אם הם אמינים כי לא שמעתי עליהם שום דבר באינטרנט. האם ידוע לכם על החנות? האם הם אמינים וכדאי לקנות שם?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ייעוד, שימוש ביתי/משרדי. משחקים - פשוטים שלא דורשים כח עיבוד. אינטרנט אופיס סרטים צריבות ציוד היקפי: מקלדת עכבר אלחוטי לא צריך מסך * אפשרי כרטיס מסך נפרד (לא נראה לי שצריך במיוחד) דרוש מפרט טוב שישרוד לאורך זמן (מיועד לבחורה משועממת) המלצה לחנות בראשון לציון - רצוי עם אתר ברשת (לרכישה זולה יותר) בעלת שירות טוב, ואמין.
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישה של מחשב לצורכי אנימציה, סרטים וכדומה. קיבלתי מפרט ממורה. אשמח מאוד להמלצה כנה שלא מבעל עניין על חנות או מעבדה טובה בתל אביב והסביבה. המחיר חשוב, אך השירות והאמינות עוד יותר בדגש על 0 תקלות. לא רוצה להיתקע כל שנייה. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-