ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט מחשב נייד לחבר שלי בתקציב נמוך ככל האפשר (סביב 6000 בערך) אשר יכיל צורב DVD וHOT SPOT. בנוסף במהלך השיטוט שלי ראיתי מעבד דותן וסלרון - לפי הבנתי הדות עדיף לא? הנה מספר מפרטים, איזה הכי כדאי או לחילופין איזה גרוע ביותר, כמו כן אשמח לדעת אם יש מפרט אפשרי אחר שמישהו פה מכיר - תודה http://www.nagan.co.il/product.asp?productid=584 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=24287&ref=12#description http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5841 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7414
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום. נתונים חשובים: משקל: כמה שיותר קל סוללה: 6 שעות עבודה לפחות מסך: מינימום 11.6 מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.y-system.co.il/?storeid=367&view=products&id=488526 לא כל כך ברור לי למה לא מוכרים את המחשב הנ"ל בעוד חנויות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, כמבינים בתחום אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנייד הזה LG E310 M.C2B4E 2.0GHz מחשב נייד העונה לצרכים של סטודנט. עד כה שמעתי דעות סותרות לגבי LG בכלל והדגם הנ"ל בפרט. אודה לתגובתכם המהירה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש של סרטים, מוזיקה, תוכנות כלליות והורדות. מחשב לסטודנט עם כל מה שנובע מכך. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה חברות בארץ מספקות שירותי תיקונים איכותי ואחריות טובה? כך שאני אוכל לחפש ניידים רק בחברות אלו. 2. כסטודנט אני אצטרך מסך מסוג מט? 3. מה גודל המסך המומלץ והמשקל המומלך יחסית לדרישותיי? עד עכשיו הייתי מעוניין במחשב של HP הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5856 אבל בעקבות השירות שלהם ירדתי מזה ולכן אני מחפש נייד בעל דרישות דומות רק שהפעם גם עם שירות נורמלי. לא חובה נייד עם מערכת הפעלה אפילו עדיף בלי. פרמטרים שחשובים לי שעדיף עד חובה שיהיה במפרט של המחשב הם: 1. כרטיס קול איכותי, רמקולים חזקים ועדיף גם כן איכותיים.…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים פה ושם (פחות בונה על משחקים), כמובן שצריך להיות זמין בחנות בארץ. עם הגבלה אחת מאוד משמעותית - מעבד של AMD. מוכן לחרוג מהתקציב אם מדובר בעד 150-200 ש"ח. מתכנן להתקין עליו אובונטו אז אין חשיבות למערכת הפעלה שבאה איתו, אם אפשר עדיף בלי כמובן. אמצעי גישה לאינטרנט אל חוטי - חובה, עם העדפה ל-WIFI.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו'. יש לי אופיס אבל לא יודע אם צריך חלונות מעותב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש מחשב 13.3 בתקציב של עד 4000 שקל מצאתי את BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3´´ HD LED LCD # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz # דיסק קשיח: 250GB # כרטיס מסך: Intel H55 GMA 5500 MD # תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 # סוללה: עד 7 שעות עבודה # מצלמת אינטרנט מובנית ואת samsung Q330-JA01IL מחשב נייד Samsung Q330JA01IL Core i3-350M 2.26GHz 13.3'' 4GB 320GB Win7 מערכת הפעלה גרסה מקורית של Windows® 7 Home Premium (32b) מעבד Intel® Core™ i3 350M (2.26GHz, 3MB) מסך LED בגודל 13.3 אינץ' (1366 x 768) 16:9 מבריק כרטיס מסך Int…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מה אתם אומרים על המפרט הבא בשביל שימוש ביתי (בלי משחקים/תוכנות רק תמונות, אינטרנט... ): + לוח אם אינטל Intel Desktop Board DG31PR PEARL CREEK + מעבד : Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 4MB Cach FSB 1333 + זיכרון פנימי : kingston DDR2 800Mhz CL5 KVR800D2N5/2G + דיסק קשיח : WD 320GB WD3201ABYS SATA RAID + תקליטור :צורב די וי די LightScribe X18 ASUS 2014L1T + כרטיס מסך : Geforce 7200GS 256MB + מארז : HEC CI-6A19B-400 + PS 400W + תוספת קירור Zalman CNPS7000Al OEM + כרטיס קול : HD Audio - Realtek ALC888 + כרטיס רשת : Realtek RTL8111-GR Gigabit LAN Controller הציע לי כזה במשהו כמו 1900 ש"ח, מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצרכי אישה, -מסך 15 ומעלה -משקל קל עדיף ככל שניתן, עדיף נוצה -סוללה חזקה שתחזיק לזמן ממושך ככל שניתן -זכרון 2 גיגה לא רואה צורך ביותר -יציאת וידאו svideo -רצוי מצלמה מובנית גם אם חר* של מצלמה -לצרכי עבודות אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (כמעט כולם ככה) אין משחקים בכלל. -אם יש בצבעים של בנות כמו ורוד, אדום, פרחים או משהו כזה המון המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי! החלטתי לשבור את ההרגל וללכת בשידרוג הבא שלי על AMD במקום אינטל... אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד וזכרונות (יש לי כרטיס מסך RX580 8GB וכרגע הוא מספק אותי) אני מעוניין לשמוע טענות בעד/נגד ואשמח מאוד להמלצות של שילוב של שלושת הרכיבים שאני לא יטעה בתאימות.... נכון לרגע זה אני מסתכל Ryzen 7 2700 או כל מעבד 8 ליבות אחר... אם יש יחס עלות תועלת טוב יותר לדגם אחר אני בא עם ראש פתוח... זכרונות DDR4 16GB עם תדירות סביבות 3000MHZ אשמח גם לדעת העם סוג הסוקט בלוח אם ממש משפיע או לא (B450 B350...) חשוב לציין שאני מכוון למחשב בעל כרטיס מסך בודד, וללא כוונה לoverclock תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לום, אני שוקלת לקנות מחשב נייד בארה"ב, אבל אני לא מבינה כל כך במפרטים.. אני צריכה מחשב בעיקר לעבודה עם מסמכים, ומדי פעם סרטים. לרוב אני עובדת במקביל על כ-עשרה מסמכים. מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה מהיר גם כשאני פותחת המון מסמכים ותוכנות במקביל, לא יתחמם, ושהבטריה תחזיק יחסית הרבה זמן. זה המפרט: Processor : Intel Pentium Dual Core 2.0Ghz T4200 Memory (RAM) : 4096MB Primary Hard Drive : 160GB Secondary Hard Drive : None Video Card : Integrated Video Card Optical Drive : DVD/RW (DVD Burner) Screen Size : 14" Wide LCD Wired Network Card : Included Bluetooth : None Wireless Network Card : Included Fingerprint Reader : None Webcam : None Battery : 6 Cell Battery Color : Black Oper…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום על איזה HD אתם ממליצים אם אני רוצה להוסיף לWINDU100 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Dell 15R Special Edition,7520. אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק לSSD. הלפטופ תומך בSATA3. מחפש המלצה לכונן בנפחים של 180/256. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב TABLET לצורך העבודה שלו, המחשב ימומן ע"י העבודה, אבל עדיין צריך שיהיה במחיר הגיוני. עלה לי הרעיון של ה-HP Pavilion tx2520ej שיש לו נתונים לא רעים יחסית. מה אתם אומרים עליו? על המסך שלו? על הזמן בטריה, מעבד ועוד...והאם יש לכם המלצה על אחד אחר שהוא יותר טוב לדעתכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין להמליץ לכם על קניה של הלפטופ הנ"ל במחיר של כ 1000$ דרך אמאזון (50% פחות מהמחיר המקורי). תוך שבוע אצלכם בבית.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לאחיינים שלי בגילאים 5 ו 7. המטרה של המחשב היא אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים (אולי אפילו פיפ"א), צפיה בסרטונים וסרטים באיכות רגילה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יכול להיות עבודות בOFFICE בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית שהחליטה סוף סוף לרכוש macbook (מודעת למחיר הגבוה ביחס לתמורה, אבל נחושה בהחלטתי :-). השימושים המרכזיים שלי הם כמובן אופיס וגם עריכת תמונות + וידיאו, וכמובן מולטימדיה (סרטים, שירים וכיו'ב) אשמח לקבל המלצה על דגם macbook עדכני - אלומיניום כן/לא, air או רגיל, אילו תוכנות כדאי להוסיף אם בכלל וכיו'ב. תודה מראש! מיקי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב עבור הבת שלי, ללימודים אקדמיים. צימצמתי את החיפוש למאפיינים הבאים: מעבד i5-8250U זיכרון 8 ג"ב דיסק SSD מסך מגע חיבוריות HDMI חובה הכרטיס הגרפי לא משנה כ"כ חיפוש בZAP נותן את התוצאות הבאות: dell inspiron http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=953063 hp pavilion http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=954706 לנובו יוגה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=955661 המפרטים די דומים והבחירה הסבירה היא לבחור את הזול מבין השלושה. האם יש סיבה נוספת להעדיף מותג או מוצר אחר שאיננה רק המחיר? איכות בנייה, ניסיון עבודה עם דגמים דומים וכו…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת וידאו ומחפש דגם של i7 עם 16ראם בתקציב עד 3500 4000.אני לא יודע איזה כרטיס מסך צריך,אשמח להמלצה על דגם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: תקציב: 3500 ש"ח (בלי חריגה) זמן אחריות: 3 שנים (לא פחות משתיים) + עדיפות ללקיחה והחזרה מבית הלקוח. גודל כונן קשיח: אין חשיבות מיוחדת, 500 GB יספיקו גודל הצג: 15 או 14, עדיפות ל14 כרטיס גרפי: לא צריך משהו בשמים, אבל שיספיק למטרות השימוש שלי. מטרת השימוש: עבודה משרדית,אינטרנט, צפייה בסרטים באיכות גבוהה (FULL HD), מחשב לסטודנט, שיהיה גם נוח לניידות, בסגנון ULTRABOOK. אפשריות נוספות: שהמחשב יהיה עמיד, בלי יותר מידי פלסטיקה. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מבקשת המלצה על מחשב נייד עם זמן סוללה 10שעות סטודנטית מדעי הרוח לצרכים בסיסיים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-