עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אני צריך אותו בישבל לימודים כדי שאני לא היה צריך מחברת... לא ממש לא מבין בניידם אז אתם חושב שהאחד הזה ב 2000ש"ח כדי לי לקנות? מעבד Intel® Centrino Pentium M 1.5GHz זיכרון 256MB DDR הרחבה עד 2GB מסך 15" XGA 1024x768 דיסק 40GB כרטיס מסך Intel® Extreme Graphics 3D 855GM up to 64MB כונן DVD יציאות לרמקולים ולמיקרופון חיצוני מודם 56K V.92 וכרטיס רשת 10/100 מובנים 3 יציאות USB2.0 יציאת אינפרא אדום IrDa 1.1 סוללת Li-Ion 3800 mAH מחזיקה כ-5.2 שעות בהתאם לשימוש משקל 2.6Kg אחריות עולמית לשנתיים

2. מחשב שנע בסכומים 3500-4000 שקל בלי מסך בבקשה תגידו לי אם זה טוב, משחקים(בעיקר), סרטים, מוזיקה, אינטרנט ועוד.. מעבד:Athlon XP 2500+ (512k 333) 560 שקל ~ לוח אם: NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 590 שקל ~ זיכרון: DDR 333 256MB Kingmax 220 שקל ~ כ.מסך: ATI RADEON 9600Pro TV' DVI 128MB 1070 שקל ~ רמקולים: CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp 820 שקל ~ הארד דיסק: 60 GB 7200 ATA-100 390שקל ~ סך הכל 3840 ~ יש לי גם כמה שאלות, תענו בבקשה : 1) אם הלוח אם שננתי מסוגל לפענח AC3 כי הרי יש בו כרטיס קול מובנה, זה חשוב לי כי אני רוצה שיהיה קידוד לסראונד לשמוע ברמקולים? 2) אם אני צריך לקנות מאורר עכשיו, אם אני לא עושה כרגע שום אוברקלוק בקרוב עדיין שווה לקנות מאוורר או כל אמצעי קירור אחר - אם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני מחפשת לקנות לפטופ לאחותי שגרה בארצות הברית אשר יתאים למינימום דרישות להריץ תוכנה מסויימת של העבודה שלה. השאיפה היא לקנות לפטופ כמה שיותר פשוט וזול שיעמוד בדרישות. להלן המפרט של מינימום הדרישות : Processor :Intel 2nd Generation Core i3/i5/i7 Operating :System Microsoft Windows 7 Memory :4 GB RAM Disk Space :4 GB of free hard disk space Video Card: Dual port graphics adapter with 128 MB of memory, 64 MB per port. Supporting DirectX 9.x or higher Display Settings : 1280x1024x16 bit or higher Network Adapter "Network adapter with TCP/IP Services enabled אני לא כל כך מבינה בדרישות הגרפיות שדרושות. מצאתי את הלפטופ הבא של dell , אבל אני לא בטוחה אם הוא מתאים : http:/…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, אני מתחיל באוקטובר ללמוד (מדמ"ח) וזו סיבה טובה לקנות לפטופ. אני מקווה לסגור את הקניה השבוע אבל אם ממש שווה לחכות אני יכול להמתין עד תחילת אוקטובר. יש לי כרגע 3 מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תסייעו לי לבחור: [TABLE=width: 629, align: right] [TR] [TD][/TD] [TD]HP Pavilion x360 13-s001nj N1J91EA [/TD] [TD]Lenovo Yoga 3 80JH0052IV [/TD] [TD]Dell Vostro 5480 V5480-5626 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך מסתובב [/TD] [TD=colspan: 2]כן [/TD] [TD]לא [/TD] [/TR] [TR] [TD]כולל מע"ה [/TD] [TD=colspan: 3]כן [/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל [/TD] [TD]1.77 [/TD] [TD]1.7 [/TD] [TD]1.62 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD=colspan: 3]i5-5200U [/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM [/TD] [TD]8 [/TD] [TD]8 [/TD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מחפש המלצה לקניית מחשב נייד באילת במחיר של עד 3000 ש"ח (אבל כמובן שעדיף פחות). המחשב מיועד ללימודים (אינטרנט ואופיס) ובשביל לחבר לטלביזיה כדי לראות סרטים. * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל 5 שעות (אבל אפשר להתפשר על זה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לא משנה הסוג * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by vald95,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤697 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤517 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996593 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ¤1284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28310 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤147 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤426 כמות:1 …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by barduck,

שלום, אבקש עזרה בהמלצות למפרט לשרת NAS - אני זקוק למארז, לוח אם, מעבד, צורב DVD וזכרונות עם הנתונים הבאים: 1. המארז הכי קטן שניתן להשיג שיוכל להכיל 4-5 דיסקים קשיחים וכונן DVD , עדיף שיהיה בצורת "קוביה" (דהיינו לא גבוה וצר) 2. השרת יעבוד 24/7 לכן הדגש הוא על חיסכון בחשמל, זאת אומרת המעבד הכי חסכוני שיש. 3. כמה שיותר שקט, אם ניתן להשתמש בקירור פאסיבי ולהוריד מאווררים, מה טוב. 4. אני אשתמש ב RAID בתוכנה לכן אין צורך בבקר על הלוח. 5. אין צורך לכלול דיסקים קשיחים (אקנה בנפרד) התקציב גמיש, חשוב לי שיהיו הדרישות שהזכרתי וסה"כ המפרט הוא די צנוע, אני מניח. תודה מראש - barduck

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב שישמש בעיקר לעריכת סאונד וקצת לשימוש גרפי, אז ככה: מעבד די חזק INTEL CORE 2 DUO מספיק, לא צריך מרובע ליבות לוח: צריך את עזרתכם... זיכרון: 2GB מספיק...? מסך: " 19 -"20 איכותי כרטיס מסך די חזק HDD 320 מינימום חשוב שיהיה שקט ומאוורר תוכנות יש, ציוד היקפי צריך: מקלדת עכבר ורמקולים איכותיים 2.1 תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אשמח לעזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש עבורי. בדרך כלל אני נוטה לשמור על הציוד שלי לאורך זמן, ולכן אני צריך מחשב שיחזיק מעמד וישרת אותי כמה שנים קדימה (3-4 שנים לפחות) ללא שדרוגים. מבקש מפרט שיהיה מלא עם כל מה שצריך להיות כלול במארז (כולל המארז עצמו חחחח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח (ללא ציוד היקפי). אם תהיה סיבה/המלצה משמעותית להוסיף יותר, אני אשקול לחרוג, אבל כמובן שמעדיף שלא. אם נראה לכם שהתקציב ממש לא תואם את המציאות והדרישות שלי, אשמח שתאירו את עיני ואעדכן בהתאם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by adicohen96,

תקציב - עד 3500 עדיף פחות ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- מעט עריכה גרפית ווידאו קלה GTA V מדי פעם אולי תכנות בעתיד הקרוב ציוד היקפי - לא רלוונטי רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - רצוי מערכת הפעלה - אין צורך. ‏העדפה לחנות/אזור קניה - TMS\KSP מועד הקנייה - עוד היום בקשות מיוחדות לחיבורים - TYPE C ‏אופק שדרוג - כן ‏הערות נוספות - 16RAM, עדיף יותר אם נכנס בתקציבSSD 512 בניתי מפרט בלי לקרוא יותר מדיי על כלל החלקים מעבד נראה לי סבבה ואין פה כרטיס מסך אז צריך להוסיף לגבי ה SSD וכל השאר סתם שמתי מה שנשמע לי טוב אשמח להמלצות חדשת\שינויים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבי…

11. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד משומש או מחודש, אני די סגור על הדגמים: Lenovo ThinkPad T560 או Lenovo ThinkPad T570 רעיונות איפה אפשר לחפש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by wArezm0n,

צריך מפרט ב7,000 למשחקים שיהיה עם צורב DVD,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ומסך LCD 17 אינץ' שהמפרט יפעיל משחקים כבדים כל השאר לא ממש חשוב אני סומך עליך שתשימו את הטוב ביותר.. לא הרכבתי מפרט לבד מכוון שהיה לי הטלבטות על איזו פלטפורמה לבנות את המערכת.. מקווה שתעזרו ל, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Burning Ice,

אהלן !(המפרט בצד ימין) מה שאני מתלבט כרגע זה לגביי המארז והספק . אני כנראה הולך לקחת את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4155 מה שאני חושש זה שהספק לא יספיק למפרט הזה . מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1280X1080, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים הכי כבדים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש מפרט כמה שיותר זול הכי זולים שמצאתי שמתאימים לתקציב שלי : [glow=red,2,300]AMD : [/glow] https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 [glow=red,2,300][glow=red,2,300]INTEL:[/glow][/glow] http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 או המחשב מיועד לאינטרנט וקצת מוזיקה לבן אדם קצת מבוגר ... תודה מראש ....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Rocket_Pool,

שלום חברים.. החלטתי שאני רוצה לקנות נייד חדש אחרי תקופה ארוכה שאני רוצה. אני מתלבט עכשיו בין כמה דגמים וחברות שונות בתקציב של עד 3300 ש"ח. צרכים: -גלישה באינטנט. -עבודה משרדית. -משחקים כמו פרו אבולושיין 10 (לא כאלה שגומרים על מעבדים לחלוטין) -נוחות עבודה. -ויכולת עבודה מעל 3 וחצי שעות 4. יש את הדגם של ה LENOVO NTD 99IV מעבד 4300 כרטיס מסך 105M עם 4 ג'יגה זיכרון. ב 3190 ויש את הדגם של HP 610 vc266EA מעבד 4400 3 GB זיכרון כרטיס מסך 103M ב 3380 ויש את Toshiba L500-1R3 '15.6 HD LED מעבד T4400 זיכרון 4GB DDR 3 Mobile Intel® GMA 4500M ב 3150 אני ממש מתלבט בין הדגמים האלו ואני בנטייה קטנה לטובת הלנובו. אפשר המלצות על מה ללכת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה לפי מידת הצורך של עד 4500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, לאחרונה הגיע לידי נטבוק סמסונג N102S, מדובר על נטבוק קטן בעל מסך 10''. למחשב יש שקע אחד שמתפקד גם כשקע למיקרופון וגם כשקע לאוזניות. לצערי הרב אני לא מצליח להשתמש במיקרופון עם המחשב, אני לא הצלחתי להבין האם יש או אין לו מיקרופון פנימי. אבל המחשב גם לא מזהה חיבור של מיקרופון חיצוני, ניסיתי עם 2 מיקרופונים שונים ושניהם לא עבדו הסתכלתי בלוח הבקרה בהתקני שמע, בלשונית של הקלטה מופיע 'realtek high definision audio' מנותק, חיבור דרך שקע 3.5ממ. אין שום אופציה לבחור במיקרופון אחר, גם כשמיקרופון חיצוני מחובר למחשב המחשב עובד עם Realtek בתור התוכנה לניהול הכרטיס קול, יש לי את התוכנה במחשבים אחרים והיא בד"כ מתריעה על חיבור מכשירים לשקע אוזניות של המחשב, במק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eliorbb,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 COFMW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1630*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שני מפרטים על אותו מעבד אני צריך לדעת איזה יותר שווה ומה ההבדלים בינהם מפרט ראשון Intel® Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z, יחידות 1 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 Scythe Minebea 120mm 1100rpm\18dba, יחידות 2 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 מפרט שני מעבד:Intel® Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB לוח אם…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קודם כל תודה! דבר שני אני מבקש שהיצרן של לוח האם יהיה ASUS והכרטיס יהיה HD4870 CROSSFIRE. תודה[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 23:32:47 אה, עוד דבר המשחקים זה בעיקר סימולטר הטיסה של מיקרוסופט. שמעתי שזה מצריך מעבד חזק?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח אריאל
    Started by אורח אריאל,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעבוד טוב עם אנדרואיד סטודיו, הבנתי שכדאי לקנות כונן ssd וזיכרון ראם 8gb לפחות, כשאני נכנס לאתרים של חנויות שונות יש רשימה של רכיבים שונים שאפשר לבחור מהם. אני רוצה לוודא שאני קונה מחשב שהלוח אם למשל יהיה מתאים למעבד (לא רואה שם איזושהי אינדיקציה להתאמה/חוסר התאמה בין הרכיבים השונים) אשמח לקבל מפרט של מחשב נייח/נייד בתקציב של עד 6000₪

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by noodle,

שלום חברים, לפני מספר חודשים ביקשתי המלצה למפרט מחשב לאחי ולא יצא לו לקנות עדיין, המפרט שהוא אז היה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 550W 80+ VP…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by atari3,

שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים! התחלתי להסתכל לאחרונה על מחשבים בפורום, וביד 2. אני חושב לקנות מחשב יד שניה בגלל שהערך שמקבלים לכסף הוא יותר טוב. מצד שני יש את נושא האחריות שלרוב לא קיימת (אלא אם המחשב חדש יחסית) האם יש חסרונות נוספים לקניית מחשב יד שניה? כמו כן, אני צריך מסך. חשבתי על 23-24 IPS. הסתכלתי על מחירי יד שניה אבל בשביל ההפרש נראה לי שעדיף את הACER שראיתי נמכר בסביבות 700 ועונה על הדרישות, מה שמשאיר ~1800-2000 למחשב. מצורף השאלון ע"מ להסביר את הכיוון שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה מאתיים, יותר אם יש סיבה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום למומחים, אבקש את עזרתכם בבחירת נייד, רצוי של חברת DELL. בבית ישנו מחשב נייח ישן אשר ישודרג בהמשך ולכן כרגע הנייד יהווה עבורי מחשב ראשי. המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט/אופיס) אך לעתים גם לנשיאה מחוץ לבית. חשובה לי מהירות וחיבור אלחוטי טוב מכיוון שעובד דרך האינטרנט ועם חלונות מרובים, בבית סביר להניח שיחובר למסך טלוויזיה לצפייה בסרטים / סדרות אונליין. בעיקר מחפש מחשב אמין שישמש אותי כמה שנים טובות. * מטרות המחשב: כרגע יהווה מחשב ראשי לשימוש ביתי ולעבודה בסביבת אינטרנט, לעתים אשא את המחשב מחוץ לבית. * גודל המסך? 15.6, מסך מט. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עד 2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.