עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הוא לעבודות לא למשחקים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. רכשתי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1080 ti 11gb. אני מעוניין להרכיב את שאר המחשב (לוח אם, מעבד, ספק, מארז).השימושים יהיו לגיימינג ברזולוצייה 1080X1920 בעיקר. חשוב שהמעבד יהיה יחסית חזק ושלא יגרום לצוואר בקבוק עם כרטיס המסך. אין צורך בהוספת כוננים קשיחים כי אני מתכוון להשתמש באלו שיש לי כבר כרגע. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש''ח עם עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shooki787,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח, גמישות במקרה חריג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קריאת ספרים, תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס. המחשב יריץ ארץ׳ לינוקס בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

4. Started by מנחםשטרן,

שלום וברכה, מצורף מפרט של מחשב שהציאו לי בכ 7000 שח האם זה מפרט טוב? האם המחיר שווה? תודה רבה AL Cusom.pdf

5. Started by HFDO5,

שלום, אני מחפש מפרט שיחזיק משחקים כמו FARCRY2 (בעתיד הלא רחוק) ברמת גרפיקה גבוהה לא ל OC המפרט לא כולל ציוד הקפי לא מסך ולא מעבד (יש לי כבר Core 2 Quad Q9300) אני רוצה כרטיס מסך HD 4 GB זכרון דיסק 500GB העדפה ללוח GigaByte מארז מאוורר ספק שיחזיק את כל המפרט ואם יש עוד הצעות שייכנסו במחיר / מפרט ניתן לחרוג גג עד 4500 אם הפרשי הביצועים יהיו משמעותיים תודה תקציב: 4000 + לפי דרישה עם הסבר נורמאלי מטרות: משחקים, סרטים ללא ציוד הקפי ללא מעבד העדפה ללוח ראשי GIGABYTE זכרון 4 GB דיסק 500GB ללא הרכבה / מערכת הפעלה שקט חלקית ללא OC משחקים כגון FARCRY2 בעתיד ו CRYTSIS

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי כלל, ללא מארז וללא כוננים אופטים; שיוכל להריץ משחקים חדשים ולשימושים כללים אחרים, בתקציב של 4000 ש"ח. בנוסף, אני רוצה מאוורר 120mm של חברה נורמלית בשביל להוסיף למארז הקיים שיש לי (HEC 6A19). תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב נייד Dell latitude D505 (חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה אבל הוא לא טובים). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by asi11,

היוםן הציעו לי שני מחשביםן מישהו יכול להציע לי איזה יותר טוב. אחד זה AMD IIX4 QUAD-CORE 620 SOCKET AM3 2.6GHZ 45NM TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO CPU FAN FOR S939AM2 AM3 GIGABYTE M61ME S2P AM2+ AM3 NFORCE 430 PCI-[E VGA HDAUDIO LAN DDR II800MHZ 21GB KINGSTONE VALUE HITACHI DESKSTAR 320GB 7200 RPM 16MB SATA II GIGABYTE GT 220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI E ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO LG DVD RW GH22NS X22 BLACK SATA ON BOARD 10/100 HJA 241 MIDI BLACK GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN מחיר 2180 איך המפרט הזה ?. [br]פורסם בתאריך: 29.12.2009 בשעה 18:52:53 או את המחשב הזה.CORE 2 QUAD Q8300 1333MHZ S775 4MB TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO S775 ASUS P5QPL AM S775 C2Q 1333MHZ INTEL G…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Raamses,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio מסדי נתונים כשהכל פתוח בו זמנית, רצוי שיהיה הרבה זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד משחקי FPS לא חייב תמיד על ההגדרות הטובות ביותר אבל רצוי שיחזיק מעמד מספיק זמן, משחקי אסטרטגיה, וDIABLO 3 כשיצא כבר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zabal12,

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75-D3V כמות: 1 מחיר: ₪403 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 מחיר: ₪202 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by galexia1000,

שאלה לי עליכם! האם המפרט הבא יעבוד בסימביוזה ויספק את המקסימום של הרכיבים אחד מהשני?צריך מאווררים נוספים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 800 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 590 512MB 400MHz A-DATA/VT 1 280 HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 1 GeForce 6600GT- 128MB PCI-X 831 1 19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor 1994 סה"כ 4855 ש"ח תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הרכבתי ב-KSP. המחשב מיועד למשחקים חדשים. הצעות לשיפור המפרט יתקבלו בברכה בתנאי שלא עוברים את המחיר הכולל unit == price (NIS) Althon 64 3200+ (Socket AM2) == 575 GIGABYTE M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclocked) == 495 2xDDR II 667 512MB Twinmos == 450 Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II == 255 eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E == 1090 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) == 240 Spire Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) == 190 Total == 3295 אין צורך בצורב , ובשום רכיב שלא מופיע ברשימה. מחיר המעבד הוא מחיר מבצע בסניף KSP חיפה. הצעות לשיפור מחנויות פיזיות בחיפה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by glowrix11,

היי, לרגל קניית מחשב חדש אני מעביר את המחשב הישן והדפוק שלי לאבי (לשימוש פשוט ויום יומי) לפני כשנה נשרף ספק הכוח המקורי שלו, מצאתי ספק אחר ישן וחיברתי אותו למחשב והוא פחות או יותר עבד. לרגל המעבר אני רוצה לקנות ספק חדש וזול כדי שהמחשב ירוץ טיפה יותר חלק (כרגע הספק לא תמיד מוצא את הכוחות להדליק את המחשב וצריך לחכות כמה דקות) הספק שהיה לי עד כה (גם המקורי והגם הישן) היו 500W ואני לא חושב שצריך יותר מזה כי הורדתי ממנו את כרטיס המסך ואת כרטיס הרשת שהיו במחשב המקורי שאלתי כזאת: האם כל החיבורים בכל ספק סטנדרטים? איזה ספק ממולץ באזור המאה שקלים?(ראיתי כאלה בזאפ) החיבורים שיש לי כיום לספק הם - 24 פינ 4פין (מרובע) 3*4פין (בשורה) 2פינ(קטנציק כזה) ואחד שהולך לדיסק הקשיח תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by barakav,

אני רוצה לבנות מחשב גיימינג עוצמתי ,כרגע אני מוכן להוציא בין ל10000 8000 אבל במידת הצורך אוציא עוד. בנוסף דודתי יכולה לשלוח לי מארה"ב כרטיס מסך (כחלק ממשלוח אחר אז אין לי דמי משלוח) ועשיתי חישוב ונראה שגם עם המע"מ אז אם למשל אקנה את HD7990 RADEON של AMD אני יכול לחסוך יותר מ1000 שקל יחסית למחירים בארץ (מעניין אם תיהיה עוד הנחה בblack friday). אופציה אחרת היא ללכת עלGTX780Ti החדש של NVIDIA . עוד דבר ,פה ושם אני אשתמש במחשב גם לחישובים נומריים שיכולים לקחת אפילו כמה ימים ,אז אני אעדיף שיהיה מחשב חזק גם ללא קשר לכרטיס המסך ,כדי שיחסוך לי קצת זמן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני חדש פה אז אשמח לתגובות בונות. המחשב ברשותי מ10-11/2011 המפרט של המחשב: מעבד: i7 2600 קירור: אני לא סגור על הקירור אבל השם שלו זה (לפי אייבורי) heat-pipe cold bit לוח אם: asus p8-z68v זכרונות: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-10666C9 1333MHz Dual Channel Kit (KHX1333C9D3B1K2/8G) נקנה עם המחשב נקנה לפני כשבועיים: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח: seagate st31000524as 1TB כרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ספק כוח: corsair tx750 80 plus bronze מארז: cm storm sniper הכולל מאוורר 20 למעלה, מקדימה, מאחורה מאוורר 12, למטה מאוורר 14 שהוספתי (thermaltake) כמובן כונן דיסקים אופטי רגיל לא מיוחד, שווי הקנייה שלו היה 120. לאחר תק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hilla,

שלום, אני מחפשת מחשב נייד חזק לצרכי מחקר. אני משתמשת הרבה בMatlab. מחפשת מעבד i5 ומעלה, RAM של 8G, כונן SSD של 128G. יש לי היום מחשב lenovo L420, אבל הוא היה הרבה בתיקון בזמן האחרון (בן 3 וחצי), חשבתי להחליף חברה. מחפשת משהו עמיד שלא סביר שיכנס הרבה לתיקון, ובכל מקרה- יהיה שירות לקוחות מהיר וטוב. עד 3500 ש"ח. תודה! הילה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ראיתי פוסט דומה אבל מהמחקר הקטן שעשיתי אני צריך מפרט מסוים שיותר טוב עבור הצרכים שלי והוא קצת שונה.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, 4500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe - premire pro, after effects. photoshop וכו, בעיקר עיצוב גרפי ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? NOPE 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע אם זה קשור, אבל שתהיה אפשרות להרחיב RAM לדוג' מ 16 ל 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

18. Started by spitzi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי פרו בילדרס, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח או 5000 ללא מסך (http://www.newpc.co.il/items/697183) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג פורפאבור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים!, בכללי משחק בעיקר אוברווץ' צפייה בסרטים HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - '1920x1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by thedarkknight,

מתאים לאורקלוק נכון? http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=587bbd577a82e

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Aviv_1g,

שלום רב, ברצוני לשדרג מחשב קיים בתקציב של עד 2000 ש"ח(במחירי קניה בארה"ב- טס לארה"ב בעוד 3 שבועות) בעיקר כדי שיוכל להריץ משחקים חדשים יותר. רציתי לדעת אם זה אפשרי/מומלץ או שפשוט כדאי לסחוט את מה שיש ולהחליף מערכת לגמרי כשיהיה תקציב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo Eco 520W דיסק קשיח: Western Digital 1T 3.5'' Sata3 מארז: ישן של Sagitta, 3 מאווררים, המארז מקרר אחלה יחסית למארז ללא קירור של …

22. היי, מחפש מפרט עבור מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה בסלון אצל ההורים שלי. השימוש העיקרי הוא צפייה ישירה, סרטי HD, ומשחקים פשוטים לנכדים, וקצת אופיס וכו'. ראיתי את ההצעה הזו בKSP. מה אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19244&select=.269..398 תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? קולנוע ביתי HD, גלישה באינטרנט ואופיס לשימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 (מיועד לסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Four,

שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מתחיל שנה ראשונה להנדסה וצריך מחשב נייד שיתפקד בצורה טובה עד 2000 שקל. מתלבט בין שתי המחשבים האלו: http://www.laptopdeal.co.il/items/508764-Dell-Latitude-E6420 http://www.laptopdeal.co.il/items/508757-E1-472P-6860 איזה מחשב עדיף מבחינת נתונים ויהיה חזק יותר לתפקד עם תוכנות הנדסיות ובכללי שיפעל מהר? אם יש המלצה למחשב נייד יותר טוב באיזור טווח המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני כבר תקופה מתכנן מפרט.. ומדי יום משחק עם האפשרויות בבנה לך מחשב בIQPC.. (וכן יש לי חיים ) זה אני או שהם כל הזמן מעלים קצת מחירים? יצא שאני כבר זוכר כמה מחירים בע"פ.. נגיד שזיכרות G.SKILL עלה 709 ש"ח.. לפני יומיים פתאום אני רואה שעלה משהו כמו 725.. שזה עלייה לא רצינית.. אבל עכשיו זה עולה 762! ולדעתי הבדל של כמעט 50 שקל זה די משמעותי.. לא? יש לכך סיבה? (חח זה די דופק אותי בבניית המפרט כי יוצא שה50 שקל האלה יורדים מהציוד ההיקפי..) לדעתי זה מוזר לנוכח ירידת הדולר.. גם הם כל הזמן משנים את הדגמים של הלוחות M שמתם לב? שמתי לב לASUS.. אממ השאלה היא אם יש לכם מושג למה המחיר עלה ואם גם אתם שמתם לב לדברים כאלה..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.