עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ori_fadida,

מעבדי ‏AMD Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm המחשב לצורכי עבודה בייתית שוטפת ללא תקיעות ושיעבוד מהר.ללא משחקים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by humus10,

קניתי דל 1545, התגלו 2 פיקסלים שרופים. חנות טוענת שהדבר לא באחריות של דל. האחריות חלה מ 3 פיקסלים שרופים באותו מקום או 5 מפוזרים. מישהו יכול לאמת את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by taltul24,

אין לי הרבה דרישות כיוון שהמחשב ישמש לצורכי לימודים ואינטרנט- 1. מסך 14.1 2. זיכרון לפחות 1GB תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום,אני חשבתי על לקנות מחשב שיישמש לדברים רבים ויחובר למסך טלוויזיה. עם המחשב אני אוכל לשחק במשחקים ולצפות בסדרות וסרטים... אני מעוניין גם ליצור מודינג אישי ומקצועי עם אחריות,אז אני משקיע הרבה בזה אני רוצה 2 דיסקים קשיחים פנימיים ביחד יהוו נפח של 1TB כולל כונן קשיח חיצוני של 1TB שיישמש לגיבוי בלוח אם אני אוכל להרכיב 2 כרטיסי מסך בו-זמנית(1 כבר יש לי אבל לא יודע אם הוא חזקATI RX800) בקשר למעבד אני לא יודע אם הוא צריך ביצועים חזקים... ובקשר למסך- לא יודע אם כדאי מסך LCD בחיבור DVI או בחיבור HDMI וכמובן שספק הכוח והמאווררים יהיו חזקים ושקטים במיוחד זיכרון לא יודע אם צריך להשקיע 6 אלף הולכים למחשב, והשאר לטלוויזיה ועוד חלקים נ.ב. אני רוצה שהמחשב יידלק כמה שיותר מהר בעניין של…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי, אני מתחיל ללמוד באוקטבר ולכן צריך לעבור למחשב נייד. אני ממדל גם בתור תחביב אז אני צריך * מטרות המחשב? תכנון ובניית מודלים בתלת מימד בעזרת autocad, revit, sketchup ובעתיד אני משער שגם תוכנת אחרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי הבדיקות שלי, במסגרת התקציב רק 15.6 מתאים. אני מעדיף מסך מט. * רזולוציית המסך? האם יש שימוש וטעם ל4k? אם לא אז FHD יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אני לא יודע, בכל מקרה אני גדול ואין לי נסיעות ארוכות מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מעדיף שכן, אני מבין שזה תלוי שימוש 4 שעות זה יהיה מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אם אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mS…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by EpoXi,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד. השימושים הם לימודים רגילים וצפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב הרכבתי את המפרט הנ"ל, האם יש תאימות ואיזון? המארז מתאים? הלוח אם מתאים? אין אפשרות לחריגה מהתקציב. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, שמירת מסמכים,הדפסות מפעם לפעם. לא מעבר לזה. אם אפשר להוזיל עוד , אשמח אין לי בעיה עם AMD תודה רבה מראש! מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤357 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם ASUS P5GC-MX ¤271 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31037 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=800AAJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤123 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A X20 DVD ¤132 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Forza Milan,

שלום , אני צריך מפרט ב-4000 גג בלי מסך, מטרות המחשב: א. עבודה שוטפת על המחשב, כניסה להרבה אתרי אינטרנט בו זמנית , צפייה בסרטים מתוך האינטרנט, בלי להוריד. ב. משחקים פה ושם, כמו פיפ"א ו-NBA אבל זהו בערך... ג. עבודה משרדית רגילה, אם זה וורד וכל השאר... רק תצילו אותי מהפנטיום 3 450MHZ שאני סוחב איתו שנים! לפני שאתם סתם נותנים לי מפרטים עם AMD , תסבירו לי בכמה מילים למה הוא עולה על הפנטיום 4 כי אני רגיל איתו.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הי, מצורף שאלון אפיון למחשב לנער. השימוש יהיה בעיקר למשחקים אך מדובר בנער שעוסק הרבה בגרפיקה ולכן המחשב צריך לתמוך גם בעריכה גרפית נשמח ליעוץ אפיון מחשב.docx

10. Started by gilboag,

צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hadarK,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K ניתן לחרוג למרות שעבור השימוש לא חושב שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש כבד באקסל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, תקציב נפרד של עד 1K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אך יהיה נחמד שיהיה שקט במידה והתקציב מאפשר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

12. שבת שלום לכולם! למטרת פוטושופ בלבד רכשתי את המחשב הזה ... http://www.skypc.co.il/pl_product~sky402~105~0.htm אני חוזר ואומר שהמחשב רק לפוטושופ. אז האם הוא סבבה בבקשבה ? * הערה קטנה בבקשה ! אני מפחד שהחנות הכניסה לי חלקים שהם ישנים ובאותו המחיר אני יכול להשיג חלקים יותר טובים? זאת אומרת שאם הלוח אם לדוגמה הכי טוב שיש באותו המחיר של הלוח הקיים? וכנ"ל לגבי הקירור ושער הדברים. תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום =],אני סוף סוף קיבלתי את המשכורת שלי ואני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים עם המחשב הנוכחי,אני מיתכוון להשתמש במחשב החדש בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט ואני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום על high ויחזיק לקצת זמן,אני מקווה שבתקציב שיש לי זה אפשרי ואני רוצה שתעזרו לי בהרכבת מפרט. אני יכול לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח ואני לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים,מקלדת,מסך) וכל התקציב ילך למחשב עצמו. המסך שלי הוא AOC 22' 210S והרזלוציה המקסימלית שלו היא 1680x1050,האם זה בסדר? זה יריץ משחקים טוב? או שאולי אני צריך לשדרג את המסך? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב =] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי במחשב הקיים רכיבים טובים : כרטיס מסך + קול +רשת+ HARDISCK וכו' טובים וחדשים מחפש בעיקר לוח אם ומעבד חדשים (בטח שגם CASE חדש לפי הגודל) אבל אמרו לי כבר כמה אנשים שכדאי לי לקנות מחשב שלם חדש ולהחליף רכיבים לפי מה ששווה יותר (מהישנים שלי...) אשמח לקבל דעתכם / הצעות תודה ואחלה שבת עמית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jeyjey,

תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by amit887,

אני צריך מפרט 6000 שקל כולל מסך LCD 19 בעיקר למשחקים שיחזיק כמה שנים הארד דיסק מספיק 80GB זכרון 1GB

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BornExtreme,

* לוח אם ASUS CHPSET INTEL 865 PE 800 MHz DUAL DDR 2x400MHz AGPx8 * מעבד pentium 4 processor 530 3.0GHz 800MHz SOCKET LGA 775 1MB cache * מאוור פשוט של אינטל * זכרון פנימי dual ddr 400MHz 512MB * כרטיס מסך ATI 9250 * דיסק קשיח CACHE 8MB 7200 80Gb SATA * צורב MSI dual layer x16 +-DVD * כרטיס קול משולב בלוח אם וגם כרטיס רשת של ג'יגה משולב מה אתם אומרים על המארז? וכמה בערך הוא אמור לעלות? תודה! עריכה: שכחתי להגיד הוא לא מחשב למשחקים... אלה מחשב לפעולות יום יומיות כמו צפייה בסרטונים ועריכה (לא משהו רציני חתיכה וחיבור לא יותר מזה..) עריכת מסמכים וכאלה צריך מחשב שיחזיק הרבה שנים...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by haziri,

שלום לכולם :user: אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם תקציב של 5000 שח כולל מעמ''ם לא כולל מסך אני צריך אתה המחירים מחנות אחת כי אני לא מרכיב את המחשב לבד. אני לא צריך עכבר ורמקולים אבל אני גם רוצה מחירים והמלצות על מסך 17 אינטש המחשב מיועד לצרכים של גלישה ומשחקים כבדים!! ;D אני לא צריך מודם אבל אני צריך כרטיס רשת ועדיף שיהיה און בורד! אני לא צריך גם כרטיס סאונד אבל שיהיה אם יש און בורד!! אני צריך כונן אחד של 80 ג'יגה מעבד: AMD + קירור תואם זיכרון: ddr וגם- pc2700 ניראה לי אם לא תקנו אותי! ואת כל השאר לפי התקציב! אהה ואל תכללו את המסך במפרט של ה- 5000 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Cr4ck,

לוח אינטל 4 מעבד אינטל 2400 כרטיס מסך radon9500 pro ati original הארד דיסק 60g 7200 זכרון 256 DDR מסך 17 שטוח proview מארז אפור גדול ב300 שקל..שחכתי שם עכבר אופטי של מיקרוסופט וכרטיס רשת סהכ : 6100 שקל שווה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, (מקווה שהכותרת בסדר :errr: ) בניתי לחבר מפרט מחשב ללא ציוד הקפי וכוננים, וצריך את דעתכם (בבקשה). אוברקלוק מתוכנן, אבל לא בזמן הקרוב. CPU AMD Athlon XP 2500+ (Barton) Cache L2 512KB BUS 333(166x2) Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory *2 ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply ~4915~ nis איך המפרט? מה עדיף, סטיק אחד של זיכרון או שניים? הלוח אם תומך מעבדיי BARTON? הקירור למעבד רועש? יש לו שני הארדיסקים, CD…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by n ne nee need help,

מהו מפרט החלומות שלכם ומה לדעתכם המפרט הכי טוב? אין גבול במחיר! מה שבראש שלכם אין משהוא ספציפי נתחיל בדעתי (קחו בחשבון שאני לא מומחה במחשבים) CPU : AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1598.88 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4200 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 2370.15 ] 1 Cooling / Modding : Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System [ ¤ 692.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 1799.96 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB B…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הדור הרביעי לטאבלט של מיקרוסופט הוא קומפקטי עוד יותר, מגוון ועוצמתי. האם הוא גם סוף סוף יהיה רלוונטי עבור הישראלים? לא בטוח לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-surface-pro-4-הוא-טאבלט-משוכלל-יקר-ומופלא/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הביאו לי מפרט שאמור לשמש למשחקים בסביבות ה- 7 אלף ש"ח וביקשו שאני אבדוק לגבי שיפור והוזלה מאחר ולי אין מושג בחצי מהדברים פה אני אשמח להמלצות מה אפשר לעשות עם המפרט הזה, אם יש חלקים עדיפים, מחירים יותר זולים וכו' תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל במידה וזה לא פוגע בצרכים באופן משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי אבל מאוד חשוב שיהיה מהיר ובגלל זה הטווח היחסית גבוה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הנייד היוקרתי החדש של היצרנית האמריקאית רוצה להביס את ה-MacBook Air עם עיצוב וקומפקטיות שלא תמצאו בשום מקום אחר HP ממשיכה להרחיב (ואולי גם להמציא מחדש, בעצם) את מותג ה-Spectre שלה – הפעם עם מכשיר אשר גורף בקלילות את תואר 'המחשב הנייד הדק ביותר עם מסך 13.3 אינץ'. הדגם החדש, שנקרא פשוט Spectre ללא שום תוספות או הסברים מיותרים, מציע מפרט ראוי במעטפת אלומיניום וסיבי פחמן מעוצבת בעלת עובי של 10.4 מילימטרים בלבד לכל אורכה – דק בכמעט 3 מילימטרים מה-MacBook Air (בנקודה העבה ביותר שלו) אשר ללא ספק מהווה יריב מרכזי במקרה הזה, ועבה רק בכמילימטר מהאייפדים שקדמו לעידן ה-iPad Air. בתוך האריזה בעלת העיצוב הייחודי תמצאו מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.