עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, צריך מחשב לאחי, פרטים למטה. מה התקציב המקסימאלי? 2200. לנצל הכל, לחרוג עד 2500 אם חייבים. מה שימושי המחשב? משחקים בהגדרות בינוניות (לא FPS כבדים), יחובר למסך 22 אינטש, מעט עריכה גרפית (פוטושופ וכאלה) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, כלום האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי כונן, יש צורב חיצוני ועבודה בעיקר עם DOK עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, שקט אבל לא קריטי. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, צריך WIN7, בלי אופיס. קניה בחנות במרכז, אין בקשות מיוחדות. אין תכנון לשדרוג, שיחזיק שנתיים+. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by maormaor,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד דרך ebay אני רוצה לקנות מחשב חזק עד 5 אלף שקל. שיתאים למשחקים חדשים דוגמא של כמה מחשבים שראיתי אני מחפש משהו בסגנון שלהם רק דרך ebay. יצרנים רק של Dell ו HP Dell http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-8GB-1TB-1080P-WEBCAM-BACKLIT-BT-W8-/181521660121?pt=Laptops_Nov05&hash=item2a4388b8d9 http://www.ebay.com/itm/DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-16GB-1TB-HYBRID-1080P-TOUCH-GT750M-WCAM-W8-1-/151378388197?pt=Laptops_Nov05&hash=item233edae4e5 Hp http://www.ebay.com/itm/NEW-HP-ENVY-15t-Touch-Intel-Quad-i7-4710MQ-16GB-RAM-1TB-FullHD-1080p-DVDRW-15-6-/321557952340?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ade58f754…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Rose131,

אחרי 6 שנים עם המחשב הישן שלי, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש(: אין לי מושג מה לקנות. אני צריכה את המחשב בשביל דברים הבאים:פוטושופ (עריכת תמונות) כמות גדולה של תמונות שיהיו על המחשב כל הזמן כמות גדולה של מוזיקהאייטיונס(!!) (המחשב הנוכחי שלי נתקע בכל פעם שאני רק מזכירה לו אייטיונס) ביטורנט אינטרנט כמובן לפעמים גם משחקים (לא בהגזמה. נגיד, GTA או פאר קריי וכאלה..) לא יודעת מה התקציב שלי, כי אני לא יודעת מה הטווח מחירים בכלל. אני לא צריכה מסך, מקלדת ועכבר.. יש הכל. רק מחשב. תודה, נועה. [חוץ ממפרט אשמח גם לעצות פרקטיות- איזה חנות וכו'..]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by idoe,

שלום, קניתי לפני כחודשיים Dell Vostro 3360 - i5, 4GB RAM (http://ksp.co.il/?uin=19747) לאחרונה אני מרגיש שהלפטופ לפעמים לא עובד בצורה חלקה כאשר יש מעט עומס על ה-CPU. למשל - מספר לשוניות פתוחות בדפדפן, שתי תוכנות Adobe פתוחות במקביל (זה לא העיסוק העיקרי שלי במחשב אך יוצא פה ושם), כשהמחשב "מתעורר" ממצב המתנה, פתיחת כל מסמך שהוא באופיס (13) ועוד. חשבתי שהבעיה יכולה להפתר ע"י שדרוג זכרון ה-RAM מ-4GB ל-8GB ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם נראה לכם הגיוני שמחשב יחסית חדש ועם מפרט כמו שלי "נתקע" קצת כמעט בכל עומס, גם לא גדול? 2. האם שדרוג הזכרון אמור לעשות את העבודה? או בעצם - האם הסיבה היחידה לא לקנות מחשב עם 8GB מראש היא העלות הכספית? 3. אני מניח שכמה מכם יכתבו בתגובה "לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. היי, בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(עבודה בעיקר באופיס, גלישה באינטרנט וצפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך(. FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by errrr,

אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Assaf Romm,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש לאשתי שתיקח לעבודה (בתור דוקטורנטית). השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס ותוכנות סטטיסטיות, ובטח שלא משחקים וכאלה דברים. התקציב הוא גמיש, אפשר עד 7000 ש"ח אם יש צורך. העיקר שהמחשב יחזיק 3 שנים לפחות ברמה טובה, יוכל לטפל בהרבה חלונות של כרום שפתוחים בו זמנית + וורד + תוכנה סטטיסטית (לא משהו רציני, לא ביג דאטה או משהו מפלצתי אחר), רמקולים טובים (משמש הרבה כטלוויזיה), ושיהיה קל מאד לנשיאה (לא יותר מ-1.5 ק"ג, עדיף 1.3 ומטה). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות סטטיסטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מדי, זה המחשב שהיא עושה עליו את כל העבודה. אני מניח ש-''13 זה בסדר גמור, או משהו דומה לזה. * רזולוציית …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by galxx21,

שלום, אשמח לעזרה ממכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב יהיה נטו למשחקים ותכנות, המחשב יריץ עם מסך Full HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד למשחקים כמו CS:GO , Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :CS:GO , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Bowmaster42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, 4K . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינץ', Full HD \ 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

13. היי, wassup? אני מחפש מחשב לגיימינג במשחקים כמו (Flight simulator X, call of duty 4, sims 3,enemy territory (quake wars\normal וכו' אני מחפש מחשב שיכול להחזיק SERVER במשחק ENEMY TERRITORY אני לא מבין כלום (אולי רק טיפה) :iamstupid: אז אני צריך קצת הרבה (מאוד) עזרה דרך אגב אני רוצה כרטיס רשת חיצוני (בשביל הסרבר צריך 300-450Mph)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, זקוק לעזרה עם מפרט. תקציב: 2500 ש"ח להכל. שימושים: מחשב משרדי (אינטרנט/אופיס) שישמש מידי פעם בפעם גם לעריכת וידיאו. אין ולא מתוכננים משחקים או OC. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. יתר הרכיבים מסביב כבר נבחרו(אם יש הערות אתם מוזמנים): אני יכול לרדת לזכרונות 5-6-6-18 ולחסוך 50 ש"ח. נשארו כ-1300ש"ח ללוח אם ולמעבד. העדפה קלה למעבד אינטל, אבל ממש לא Must.לא רוצה לקחת מעבד ולהמהיר אותו - מעדיף לעבוד עם קירור סטוק ולא להשקיע אקסטרה בפתרונות קירור. העדפה ללוחות Gigabyte או Asus בגלל ניסיון טוב איתם. גם ככה אין יותר מדי מסביב... הערות: אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה. אין צורך ברכיבים נוספים…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב חדש, התקציב הוא 3500 שקל פלוס מינוס. ביום יום אני משתמש במחשב בעיקר כדי לגלוש באינטרנט ולבצע עבודות תכנות ב,visual studio, matlab ומחבר את המחשב לטלויזיה לצפייה בסרטי HD. אני עובד עם שני מסכים ובנוסף חשוב לי להשאיר את הכבל של הטלויזיה מחובר למחשב בכל עת (לא רוצה לנתק את הכבלים כל פעם - לכן בחרתי כרטיס עם שתי יציאות DVI ויציאת HDMI בפרט שהצאתי למטה) לא קריטי אם יהיה צריך לכבות את אחד המסכים בעת צפייה בטלויזיה (הבנתי שזה בעיה בחלק מהכרטיסים). לעיתים אני משחק במשחקים, לא משהו שדורש את קדמת הטכנולוגיה. duke nukem 4 ever, starcraft 2 זה הכיוון. אני לא מתכנן OC. אני מתכנן שהמחשב לא יעבור עדכונים בעתיד אך יחזיק 4-5 שנים (אופטימי ) השקט ח…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by j,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד קל ויחסית פשוט: מיועד לגלישה באינטרנט, OFFICE ושות, וגם שתהיה לו אפשרות להחזיק סרט HD מלא. תקציב כ4000 ש"ח. מסך 13.3/14" כמובן שכמה שיותר קל. ראיתי את זה:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9902&perur=2&t=1&c=441 האם המעבד שלו זה גרסה מספקת? המלצות אחרות??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by edabool,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, קצת משחקים פשוטים לילדים קטנים, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב DVD יש את שאר הציוד ההיקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך רק את המחשב עצמו, יש מסך רמקולים מקלדת ועכבר. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלק…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט * גודל המסך? רצוי בין 10 ל 11 * משקל רצוי? עד 1.4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 120GB * צורב DVD?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת. * זיכרון פנימי לפחות 1GB רצוי שהמחשב יוכל להריץ חלונות 7 (בייסיק) תקציב בין 1000 ל2500, לא לחרוג למעלה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by casio222,

שלום, היום עשיתי קצת סדר במחשב, וגיליתי שעברו כבר שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו. בזמן האחרון כבר התחלתי להרגיש איטיות (לא פירמטתי או משהו מאז שהתקנתי אותו בפעם הראשונה,אני שומר עליו טוב ), וחשבתי אולי לכבוד הפסח לפנק אותו באיזה שדרוג זיכרון או משהו. מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB ציוד היקפי: עכבר-G5, מקלדת-LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD, ומסך- BENQ T2200HD, שתי שלטי 360. התקציב לעניין- אני מניח שבין 1000 ל-2000 ש"ח. תלוי כמה אני ארצה להשקיע בקיצור. הדרישות- התבגרתי ואני כבר לא משחק כמו פעם, למרות שאת הקרייסיס החדש אני מתכו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb ram רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מחפש מחשב במחיר כמה שיותר נמוך ועם כמה שיותר אחריות ורצוי שיהיה בנוי כמה שיותר איכותי, קראתי עליו ואומרים שהוא טוב חוץ מהקטע שהמסך לא הכי קשיח אז ממליצים לקחת אותו בתיק קשיח בעיקרון, בגדול השימוש אמור להיות ביתי. האם כדאי להשקיע ב EX600 הנה זה המחשב שאני שוקל לרכוש PR600 http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315 האם עדיף לקנות במקום מחשב נייד משומש של IBM למשל במקום, האם זמני הסוללה שלו יהיו יותר טובים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by thecool111,

חיפשתי פה בפורום..וקצת באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת.. מה ההבדלים בין core 2 due ל dual core ?? הבנתי שבמתקדם יותר שתי הליבות פועלות בו זמנית ולא רק כשאר ליבה אחת מגיעה ל100 אחוז אז השנייה מתחילה לפעול דבר המוסיף לביצועים כ 10- 15 אחוזים אבל הבנתי שלעומת זאת אורך הסוללה במעבדים המתקדמים יותר מתקצר בכ 10 דקות .. איך אני יכול להשוות נגיד בין מעבד של מחשב נייד עם core due עם מהירות שעון גבוהה לעומת core 2 due עם מהירות שעות נמוכה מבחינת הביצועים לא מדובר על השוואה מבחינת משחקים אלא נגדיר את זה כעבודה משרדית כבדה .. אשמח לשמוע עוד דעות..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by adu,

או קי אני חדש וקראתי את החוקים. עכשיו אני צריך מפרט קטן לאחותי. בניתי אחד ורציתי שתגיבו מה דעתכם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 422.63 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 [ ¤ 99.69 ] 1 Speakers…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Cantal,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה של עד 1000 כל עוד זה שדרוג משמעותי מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת רעש לא מפריע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כל עוד הRGB לא מוסיף למחיר אז לא איכפת לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כל כך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.