עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, נעים מאוד -חדש פה. קיבלתי המלצות חמות ממכם מבת הזוג שאמרה לי שאתם מאוד אדיבים ומקצועיים. אז ברשותכם : אני מעוניין חרכוש מחשב חדש ומתלבט בין השניים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 לבין זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22824. אני מעוניין במחשב חזק, שיישאר מתקדם וחזק ומהיר גם לעוד שלוש שנים לפחות. בגלל זה אני גם מוכן להשקיע כספית בהתאם. הדימושים שלי בו יהיו בעיקר : גלישה באינטרנט,הורדות טורנטים, צפייה ביוטיוב, צפייה בסטונים, שמיעת מוזיקה ועריכת מסמכים בוורד. לא מתכוון להיות גיימר, בשביל זה יש ליps4 . אשמח אם תוכלי להמליץ לי מי מהם עם חומרה טובה יותר. תודה רבה

2. שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר עבור הלימודים שלי (בעיקר לסכם ולקרוא). 1. מאיפה הכי כדאי לרכוש? איידיגיטל? האם שנה אחריות מספיקה (נראה לי מוגזם לשלם 1000 שקל כדי להאריך). 2. אילו בעיות יש אם שולחים לי קבצים (וורד, PDF) ממחשבי ווינדוס? 3. האם יש בעיות ידועות למחשב הנ"ל? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Mordi Levi,

היי לכולם, אני עובד כבר כמה שעות על מפרט למחשב חדש ומנסה לבנות מחשב חזק במחיר שפוי ככל הניתן. אני מעצב גרפי וגם (סוג של) גיימר כשיש זמן פנוי, אבל הכי חשוב לי זה עלות מול תועלת. זה המפרט שבניתי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו, אם יש רכיבים שניתן להחליף במשהו טוב יותר באותו המחיר או לחילופין משהו זול יותר באותה רמת ביצועים. B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel שימו לב! זמן אספקה למוצר זה ארוך מהרגיל - המידע ינתן טלפונית ע''י איש המכירות ₪7,860 1 ₪7,860 42093 מעבד אינטל ‏Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cac…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אורח רון

שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת קריטי, אפשר לחרוג לכיוון ה5000 בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד ושימוש לימודי, אם אפשרי שיהיה כרטיס שיתאים לגיימינג קל כמו minecraft וleague of legends זה יהיה מעולה. במידה ולא - לא נורא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vs,ps cs5,quartos,xilinx ודברים כבדים בסנגון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג ממש ק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lirazsch,

אהלן חברה אני מתחיל ממש עוד מעט לימודי הנדסה, ואני צריך למצוא מחשב נייד שיריץ לי את התוכנות שצריך ללימודים בלי שיתקע מדובר על תוכנות כמו אוטוקאד וכאלה (אין לי מושג מה שאר התוכנות שאני צריך אבל אני מניח שאתם אולי יודעים) אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים.. נטו לימודים וסרטים. מצאתי את המחשב הזה, מה אתם אומרים? מתאים למה שאני צריך? http://ksp.co.il/?select=.271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16002&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=2270 * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח לא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, GTA IV, crysis 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900/ אינץ21.5" / 54.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייב כמה מאות גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Fallout 4, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, נראה לי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות למרות ש…

8. שלום! ברצוני לשתף אתכם במפרט מחשב שהרכבתי לצורכי המרות וידאו. אשמח לקבל ביקורת ותיקונים. מחשב מבוסס על מעבד QX6700 Motherboard Abit AW9D Intel 975X LGA775 Motherboard (המלצות ללוח יותר טוב יתקבלו בברכה) Power Supply Enermax 535W EG565P-VE 20/24Pin Power Supply Video Card Gainward BLISS 7300GT 256MB Silent PCX DVI Video Card (לא צריך כרטיס חזק, זה רק שיהיה אפשר לראות מה עושים) CPU Intel Core2 Quad Extreme 2.67GHz 8MB QX6700 Box CPU OS Microsoft Windows XP Professional OEM Edition English OS (חייב להיות חוקי) DVDRW NEC AD-7170A White x 18 Bulk DVD±R/RW HD Seagate 250GB ST3250624NS 16MB NCQ S-ATA II HDD HD Seagate 250GB ST3250624NS 16MB NCQ S-ATA II HDD (RAID0) HD Seagate 2…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

היי ALL, מבקש חוו"ד לגבי מחשב נייד שמפרטו כדלקמן: יצרן: Dell דגם ראשי: Latitude דגם: 540-540 מעבד: Intel Celeron Mobile 1.7GHz זכרון: 256MB DDR Memory גודל צג: 14.1 in XGA LCD זכרון מסך: ATI MOBILITY Radeon 7500 כונן אופטי: DVD Drive with Decoder Software כונן דיסקטים: נמכר בנפרד דיסק קשיח: 20GB IDE Hard Drive מודם: Internal 56K Modem כרטיס רשת: 100MB Internal Ethernet Card סוללה: סוללת Litium ION פנימית נשלפת ע"מ לאפשר החלפה מהירה של הסוללה מערכת הפעלה:נמכר בנפרד יציאות שונות וסוג עכבר: TOUCH PAD +POINT +USB+VGA+ PS2 +PCMCIA X2 + Parallel+serial + TV out+Infra red משקל מוערך: כ-2.5 ק"ג יתרונות מובהקים: 4,500 ש"ח, ללא מערכת הפעלה. יכולות גרפיות גבוהות יחסית למחירו ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותך לעריכת וידאו ואנימציה (בתוכנות אדובי). אחרי הרבה התלבטויות והתייעצויות, בניתי מפרט מהאתר של KSP, דיברתי עם טכנאי מחשבים שהציע לי לרדת למעבד i5 כי ההבדלים זניחים, והגעתי למפרט הבא: אז זה המפרט שהורכב מהאתר של K.S.P מחשבים: מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9257 זכרונות: DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7193 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כמו האתר של לנובו העולמי? שניתן לבחור דגם ולהרכיב ולשנות בו כל פרט וכל רכיב, אתרים ישראליים או אתרים מחו"ל שניתן להזמין דרכם לארץ תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו (אבל לא ברמה מאוד גבוהה שאני חייב קירור פסיבי, אופטימיזציה לאודיו, ספק שקט בצורה יוצאת דופן), ומשחקים- בעיקר WOW אני אריץ WINXP, לא 64 ביט ולמפרט: מארז EZ-COOL+ספק כוח מגן ברקים ומייצב מתח- 450W מעבד- E8400 core2duo 3.0Ghz לוח אם- P45 מבוסס אינטל- של GIGABYTE זכרון 3GB DDR2 800MHZ, של KINGSTON כוננים קשיחים SAMSUNG 320GB WD 160GB שניהם SATA2, 7200RPM צורב DVD- SAMSUNG +- X22 כ. מסך GForce 9600GT, 512MB DDR3, 256BIT + קירור לכרטיס מסך של ZALMAN כרטיס FIREWIRE PCI סה"כ כולל הכל 3150 ש"ח **הבחור שאני קונה ממנו אמר שאין טעם לקחת ליבה מרובעת- כי XP 32BIT לא יודע לנהל את זה כמו שצריך. מה אתם אומרים? מחיר טוב או שמישהו מנ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by spiritus asper,

על אילו מחשבים ניידים אתם ממליצים שדומים בתכונותיהם ל vostro 1310? אני מחפש באזור ה-13-14 אינץ', עדיפות למסך מאט, ומבחינת ביצועים אני באמת לא צריך הרבה .. סך הכל עבודה משרדית נטו. אז אני שוקל בחיוב את ה-1310 אבל רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות באזור שאתם ממלצים עליהן..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תקציב: 2500 עד 3000 | לנסות לחסוך ולא לחרוג. שימוש במחשב: גרפיקה ממוחשבת: Photoshop, Illustrator, Indesign אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המארז לא מתוכנן OC אין במערכת הפעלה, המחשב יורכב לבד אין צורך בחנות ספציפית - אשמח להמלצה על חנות טובה בצפון עד המרכז הקנייה מתוכננת בקרוב אשמח לאופק שדרוג בשנתיים הקרובות, בהתאם לדרישות התוכנות שציינתי מעלה. ועכשיו בנימה מעט יותר אישית המחשב נקנה עבור אימי, גרפיקאית מהדור הישן שצריכה מחשב זריז יותר ממה שהיא משתמשת כיום (אינני יודע מאיפה יש לה את הסבלנות לחכות לתגובת מחשב כמו היום) המחשב הנוכחי יפורק, לכן אפשר להשתמש במארז והספק כוח שלו, אשמח לדעת האם זה מיותר ושווה להשקיע מעט יותר ולקנות חדש מארז: Giga…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shaks,

אני מעוניין למכור כרטיס SAPPHIRE RADEON 5770 1GB כמה זה מחיר לגיטימי לבקש עליו (הכרטיס במצב טוב, לא בוצע עליו OC בכלל)?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nikoner,

יש לי סרבר של HP עם הדיסק המקורי של ההתקנה וכל החלקים המקוריים כולל זיכרון RAM מקורי של HP. מערכת הקירור היא המקורית אבל היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהמערכות המובנות של אינטל (הוא של HP) 6 יציאות SATA תואם WIN SEREVER 2012 model: proliant ml110 g6 ram: 8gb, original hp cpu: xeon x3430 hdd: 500gb 7200rpm, seagate dvd Power Supply: 300w real, delta

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ariels27,

שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים! ואני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום חברים, קבלתי 2 הצעות במפרטים שונים לבקשתי. האחד אובר קיל במודע, השני רזה יותר. אני טיפוס שתמיד אוהב שיהיה יותר מהדרוש ומוכן לשלם את האקסטרה עבור כך. השאלה האם הפער מצדיק את התוספת. המחשב חייב לכלול 2 דיסקים ברייד מירור, או בנוסף עליהם דיסק נוסף עבור מע' הפעלה. מפרט 1: מחיר 4100 ש"ח. מפרט 2: מחיר 2800 ש"ח. אשמח לכל תגובה.

20. אני צריך מחשב טוב למחשקים *חשבו שהכרטיס מסך יהיה טוב וחזק לא צריך את ה620MB 320MB יספיקו לי *לא חשבתי על הקוורד *מארז - חשבו לי השקט לא אהבתי את הP150 בגלל היצוב שלו.... יש אפשרות לשלב את הP180 או את הatlas? *מסך- שיהי טוב בסגרת התקציב הנרומלית *לא מתכונן אוובר קלוק משוגע אם בכלל זה יהיה קטן וגם לא עכשיו אז אם זה מוזיל עדיף *שכל המערכת תיהיה קרירה *250 דיסק קשיח מספיק לי *משמלם במזומן אז עדיך חנויות שזה מוזיל תעסק.. תודה רבה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז ככה: מארז + ספק 400 HEC עלות 530 מעבד D830 3GHZ 1X2MB CACHE - עלות 2100 לוח אם ASUS DELUX - עלות 1150 זכרון X 2 קינגסטון 512 PC533 DDR2 CL4 - עלות 630 הרדיסק200GB SATAII 8MB BUFFER - עלות 530 כונן 1.44 - עלות 50 צורב DVD LG GSA-4167 - עלות 240 כרטיס מסך GIGABYTE OCX7600GT 256NB - עלות 1300 מסך LCD 19 LG L1970HR - עלות 2400 איפה אפשר לחסוך, לתקן, לשדרג ובמקביל לא לרדת ברמה...?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אבקש הצעה/המלצה למפרט מבוסס מעבד אינטל. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט + הקלטות מגיטרה חשמלית וכלי נגינה נוספים. אין לי צורך בCD-ROM/DVD או צורב וכמו כן לא רמקולים. רצוי מינימום זכרונות 512! תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Witcher2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן חברים! רכשתי מק-בוק אייר לפני שבועיים. אפשר להגיד שהייתי ממש בשמים עד הרגע שגיליתי שבתקופה הקרובה (לפחות) אין באפשרותי להתקין אופיס על המחשב - כי הרי אין תמיכה עברית באופיס למק. אני סטודנטית לתואר ראשון ואופיס היא אחת התוכנות העקריות עבורי. ולכן אני צריכה את עצתכם: האם להתקין ווינדאוס + אופיס המקביל למערכת ההפעלה LION על המק? או האם כדאי לי כבר לרכוש איזה נט-בוק הכי פשוט ולהשתמש בו לשימושי האופיס בלבד? ואם אתם ממליצים על האפשרות השניה, האם יש לכם נט-בוק מועדף? רעיון לאיזה מחשב זול בעל תמורה גבוהה יחסית? רק אציין שבשני המקרים אני חוששת שעלי לרכוש את האופיס כי אין לי אופיס לווינדאוס בבית, אבל יש לי דיסק של ווינדאוס 7. תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.