עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? כתיבת קוד, פיתוח, VMs וכ' * גודל המסך? לא חשוב, אני רוצה לקנות מסך חיצוני (או שניים), חשבתי על U2515H אז חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם מסך חיצוני. * רזולוציית המסך? לא חשובה, מכיוון שאני מחבר אותו למסך חיצוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב, מכיוון שאני עובד עם מקלדת חיצונית * משקל רצוי? פחות חשוב, אבל הייתי מעדיף עד 3 ק"ג, אפשרות לסטות קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1tb, לא משנה אם SSD או לא. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? במידה ואפשר, זה יהיה פלוס, אבל אני מוכן גם בלי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק, בתקציב הנ"ל, כאשר הצרכים הוא מחשב חזק לפיתוח (תוכנה), שישמש גם לחיבר למסך הטלויזיה, צפייה בסרטי Full HD וכו'. חשבתי על Dell Latitude E6420 LT-RD33-5439 הוא מגיע עם מעבד I7 / ארבע ליבות, עם 8 ג'יגה זכרון, יציאת HDMI וסוללה חזקה (9 תאים). 1. מה דעתכם ? האם יש המלצות טובות יותר ? 2. באופן כללי, האם המחשב הנ"ל מגיע As Is, או שאפשר להגדיל לו את הדיסק הקשיח ו/או לבקש מסך גדול יותר ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. שלום אני מעצבת פנים המחפשת מחשב נייד שאוכל לעבוד עליו לצורכי עבודה התוכנות בהן אני משתמשת הן:אוטוקאד, פוטושופ, 3די מקס, רביט וסקטש-אפ התקציב המשוער: 6000-7000 ש"ח. מוכנה להתגמש לקראת ה-8000 ש"ח גודל מסך יכול לנוע בין 14-16 אינץ' לא כל-כך משנה המשקל של המחשב מאחר ואני והמחשב הולכים לבלות את רוב היום ביחד, רצוי שלא יתחממם ולא ירעיש. אני מעוניינת לקבל המלצה למחשב נייד של sony vaio אם יש משהו אחר שלא כדאי לפספס אז גם אפשר... אשמח לקבל את דעתכם על מחשב נייד של sony vaio דגם VGN-CS11S תודה רבה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by ozzo,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול אבל אמין ורובסטי!!! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) הרבה קריאה + עריכת וידאו (סרטי וידאו). אין משחקים בכלל!!! * גודל המסך? 14 אינץ ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר יפה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות את הסטנדרטיות * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'גיה.אם SSD נכנס בתקציב אז כן. * כונן אופטי? DVD? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…

• 26 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by nanananana,

החלטתי לזנוח את הקופסא הגדולה והשידה שתופסת מקום מיותר... אני רוצה לקנות מחשב נייד גיימינג הכי טוב שאפשר להשיג התקציב אין הגבלה אבל אם זה הכרחי לציין אז בסביבות 8 10 אלף...אני רוצה מחשב נייד מהיר חזק עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה אני באמת רוצה מחשב שיריץ לי משחקים הכי חדשים כמו assassin's creed 4 COD החדש שאמור לצאת... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by arel508,

תקציב 6000 ש"ח מחשב לגיימינג ראיתי את המחשב הזה באמאזון שיוצא 5300 שקל כולל משלוח מיסים והכל: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=as_li_ss_tl?creativeASIN=B07QXLFLXT&imprToken=LBoc6T9SPngRETMS6UK81A&slotNum=11&=&language=en_US&linkCode=w61&linkId=a030676087e313c6734f43ef82d7a876&tag=inverse-58582-20 הבעיה שאין לי אפשרות להזמין מחו"ל כרגע כי אני צריך לשלם בתשלומים, חיפשתי את המחשב הזה בארץ ולא מצאתי יש אותו בארץ? ואם לא הוא דגם אחר? מוכן לשמוע הצעות תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום! אני מחפש מחשב שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומטה -מטרת המחשב: משחקים קל-בינוני -גדול מסך: 15-17 אינץ' -משקל רצוי: לא משנה -סוללה: זמן ממצוע 3 שעות (זה יהיה מחובר לחשמל לרוב) -יציאות: לא חובה אם אפשר HDMI -בלוטות: גם לא חובה -כונן קשיח: 500GB HDD -כונן CD\DVD צורב: חובה -כונן Bluray: לא -אחריות: 3 שנים מחנות טובה בארץ -מערכת הפעלה: אין צורך אם יש אז אחלה -חברה: אין לי אף העדפה בגלל שאני לא כל כך מבין בלפטופים הצרכים של המחשב הם סרטים מוסיקה אינטנט ומחשקים חדשים כמו Borderland 2 רק שזה יפעיל משחקים כאלו אני לא מחפש גרפיקה גבוהה בכלל.... אני שובר את הראש כבר המון זמן על מציאת לפטופ לחברה שלי. הוא הולך להחליף את המחשב הנייח שלה. אני גמיש עם המחיר. …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by MzDay,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות קצת משחקים, אני משתמש בתוכנות שצורכות זכרון ראם גדול ומעבד חזק כמו virtual machine ותוכנות שמשתמשות בהרבה טרדים שמנצלים את המעבד * גודל המסך? מסך גדול 15.6 או יותר * רזולוציית המסך? 1920 על 1080 * דרישות מיוחדות: numpad חשוב מאוד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום טרה 1, ולא חייב SSD, מאוד תלוי כמה זה יקח לי מהחומרה של המחשב (אם אפשר להציע אחד עם SSD ואחד בלי ואני ישווה ביניהם ) וכמובן אם בגלל הכמות של הכונן SSD שווה את זה. * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום תוכלו להמליץ לי מחשב נייד שאני יכול לחבר למסך LCD HD READY ולנגן דרכו קבצי MKV 720P או אפילו 1080P עם מסך 15 וחייב להיות גם WI FI מה המחיר הכי זול למחשב כזה? יש סיכוי למחשב עד 2000 שח? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 5k צפיות
  10. שלום\ מביאים לי מחול מחשב נייד, אני מחפש את המחשב הטוב ביותר עם כל הפיצ'רים והתוספות שאפשר לקבל, מחפש אותו לא כמחשב שולחני אלא כמחשב נייד, שניתן לקחת איתי(לא באופן יומי) חשוב שיהיה מהיר, חזק, עם כונן חיצוני, שלא יהיה גדול מידי, 15אינצ זה בסביבות המקסימום אין לי בעיה עם ניידים קטנים, רק שלא תהיה מקלדת בגודל של עכבר. חשבתי על הסוני vaio CS / TT אבל הבעייה היחידה היא שאין אחריות לסוני בארץ האם זה משנה? באמת אני רוצה את המחשב הכי טוב, ונייד, שלא יהיה גוש כבד, תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום רב, סבא שלי מעוניין להיפטר מהמחשב השולחני הישן שלו ולהחליפו במחשב נייד (ותוך כדי גם לחסוך מקום). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 15 או 16 אינץ' * משקל רצוי? לא יותר מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא עקרוני, יהיה מחובר לספק ברוב המוחלט של הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש יתרון ל-HDMI (שאפשר יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה או מקרן HD), אבל אפשר להתפשר על VGA פשוט אם המחשב יענה על שאר הדרישות. * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף מחשב מהארץ, אבל לא נראה לי שזה ישנה לו להזמין מחו"ל כל עוד השירות (אם יצטרך כזה) כן …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. מחפש המלצה למחשב נייד חזק המסוגל להתמודד עם תוכנות כבדות כמו android studio, photoshop וכו ועם אימולטרים של מכשירים ניידים הכל במקביל. חשוב: יצרנית מחשב אמינה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג. עדיפות לאיזור ה4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והפעלת תוכנות כבדות במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר+פרנסה: android studio, photoshop, git, אימולטור המדמה סמארטפון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

• 38 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לאוניברסיטה למטרות עבודה (גלישה HTML, קריאת PDF, בשאיפה אינטרנט אלחוטי כלומר אופציות התחברות לאינטרנט במידה ואני לייד חיבור חוטי), עבודה בעיבוד מסמכים, מצגות וטבלאות (EXCELL), תכנות JAVA, C, ואולי אולי קצת משחקי אסטרטגיה בעיקר. על המחשב להיות מסוגל לעבוד לפחות שעתיים ללא חשמל מה שפוסל את כל אופציות המעבדים השולחניים למינהם ומכאן גם הבעיה - המחיר. העניין העיקרי הוא שאני לא מוצא מחשב שמתאים לי במחיר של כ - 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים בודדים. מצאתי מספר דגמים בעיקר מחודשים שכן מתאימים לי אבל הייתי מעוניין בהמלצתם, כמו כן קחו בחשבון שאת המחשב ארכוש בעוד כ - 3 חודשים מהיום מה שאומר שאם תמליצו לי עלדגם מסויים המחיר עוד ירד קצת בעוד מספר …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים כמו sims 3 וצפיה בסרטים. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וvga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... תודה רבה! שכחתי להוסיף את התקציב, עד 3500 שקל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, ציור בתוכנות עריכה פשוטות * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... מחיר עד 2000 שקל ללא שום חריגה!!!!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. בס"ד שלום לחברי הפורום. חבר קרוב מחפש המלצה למחשב נייד חדש (כנראה שיירכש בארה"ב) התקציב שלו הוא 1200$ פלוס מינוס. המלצתי לו לכוון את עצמו לכיוון DELL XPS והמחשב שהוא הצליח להעלות בחכתו הוא המחשב הבא: http://www.logicbuy.com/deals/dell-xps-14-ultrabook/40738.aspx - DELL XPS 14 רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי DELL שנרכשו בארה"ב ע"י חברת DELL בארץ? (היות ואני יודע שהאחריות היא בינ"ל) ב. מה דעתכם על מחשבי לנובו? משום מה אני שמעתי עליהם רק דברים שליליים. למישהו יש משהו להגיד בעניין? ג. מה דעתכם על המחשב שהצגתי. השימושים העיקריים שלו יהיו צפייה בסרטים, כתיבת עבודות, שימוש באינטרנט וכו'. הקריטריון שהכי חשוב לו הוא שהמחשב יחשב חזק גם בעוד שנה-שנה וחצי. תוד…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. לאחר נסיון רע מאוד עם HP, זמן סוללה של שעה והתחממות נוראית, הגיע הזמן לחפש מחשב נייד חדש. השימוש במחשב יהיה בתוכנות אופיס, ויסואל סטודיו ופוטושופ. המחשב יהיה רוב הזמן נייד ולכן הדרישה היא לזמן סוללה ארוך ככל הניתן, משקל נמוך ומינימום פליטת חום ורעש. המחשב חייב להיות יציב כי דרכו יועברו מצגות במקרנים שונים, מה שמביא לדרישה נוספת של תאימות חיבורים למקרנים שונים ואיכות גבוה ביציאות אלו. כאשר המחשב מגיע למשרד העבודה דרכו מתבצעת עם מסך, מקלדת ועכבר חיצוניים. מנסיון קודם, עם HP, כאשר סוגרים את המסך המחשב לוהט, לא הייתי רוצה להתקל בבעיה גם כאן, אם אפשר. אשמח להמלצה, תודה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  18. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות באופיס ובאינטרנט, חשוב שמקלדת המחשב תהיה נוחה לכתיבה מהירה בזמן הרצאות ושיעורים ושיהיה מספיק זכרון כדי להפעיל הרבה דברים ביחד בלי שהמחשב יקרטע * גודל המסך? לא חשוב, רק שלא יהיה מיני. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זקוק לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש-HP וקומפאק אינן אמינות ולכן לא מעוניין בחברות אלו. זקוק לחברה שנחשבת אמינה מאוד. חשוב מאוד שיהיה אינטרנט אלחוטי מובנה WIFI עדיפות לו…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by d1231,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש להחליף את הנוכחי שמקרטע לי. אשמח להמלצות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תיכנות, משחקים כמו football manager * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…

20. שלום לכולם! מבקש המלצה למחשב נייד.. בעיקר לגלישה ומשחקים .. משחקים קלים... מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך רק של NVIDIA שהיה לו מצלמה ויציאות נורמליות.. לא משנה חברה .. לא משנה מישקל... שהיה בגודל בינוני הוא גדול .. לא משנה תקציב עד 3000 ש"ח חריגה 200 ש"ח

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(כבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך מבריק * רזולוציית המסך? full hd * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI וVGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי? 1TB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? או dell או asus חשוב שיהיה עם מעבד i7

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by Dan Chekanov,

היי אני צריך בבקשה המלצה לנייד חזק בתקציב של 5-6K , אני לא כל כך משחק משחקים ובעיקר השימוש יהיה ליום יום, אינטרנט סרטים וכ'ו . דבר נוסף שחשוב לציין שאני כן עובד עם תוכנות כמו 3ds max וכ'ו ככה שחשוב שיהיה הרבה זיכרון . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגלישה צפייה בסרטים מיילים וכ'ו . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Guy Yagil,

הולך לשמש לגלישה מרובה באינטרנט , חיבור לטלוויזיה (הזרמה), אולי אפילו להוריד משחק או שניים. תקציב 4 אלף . תודה רבה לעוזרים 🙏

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (כבדים עד כמה שאפשר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12 - 13.3 אם חייב יותר אז מקס' 14. * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם.. אבל בשביל טווח בוא נגיד מקס' 2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שיחזיק זמן סביר לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? לא אכפת. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל רצוי יותר. * כונן CD/DVD? צורב? לא אכפת. * כונן Bluray? לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב היחידי שמצאתי שאיכשהו קרוב לזה ונמכר בארץ זה הדגם הזה: http://…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  25. Started by eladnahumpc,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם במציאת מחשב נייד חזק שיוכל להריץ תוכנות לפיתוח תוכנה ושבאופן כללי ירוץ מהר ולא יקרטע בהפעלה של מספר תוכנות בו זמנית... פרטים טכניים שחשובים לי: מסך ''15.6 מעבד i7 - דור 7 ומעלה דיסק 512GB SSD זכרון 16GB DDR4 כרטיס מסך Geforce nvidia 1050 אם יש אפשרות לשלב ביחד עם המפרט הזה גם מסך מגע מסתובב או רזולציית מסך גבוהה יותר, זה יכול להיות מעולה. שמתי עין על המחשב הזה שקצת חורג מהתקציב, אך אשמח לקבל את דעתכם עליו, או לחילופין הצעות למחשבים אחרים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=943648 המון תודה, אלעד

• 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.