עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yarins5,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שיהיה חזק ואמין (עקב שימוש מרובה בחו"ל), להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אינטרנט/אופיס/סרטים, קצת גיימינג ותוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HD, חיבור USB מהיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: שילוב SSD ורגיל. * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עד עכשיו העדפתי ASUS אך לאחר שקרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפי בדיקה ראשונית שלי הבנתי שאני אצתרך לקנות נטבוק בגלל התקציב הנמוך, יש אפשרות אחרת? מטרות המחשב - משחקים ברמה נמוכה, לימוד שפות תיכנות, סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. גודל מסך - הבנתי שבתקציב שלי כניראה שאני אצתרך לקנות נטבוק אז שיהיה לפחות 10" זמן סוללה - כמובן שעדיף ארוך אבל הבנתי ששלוש תאים זאת הסוללה של נטבוק..? כונן קשיח- 120 GB ומעלה צורב dvd - גם פה הבנתי שבנטבוק אין צורב. יש כונן דיסק לפחות? יציאות- כמובן יציאות usb2, blutooth, wi fi אם יש גם hdmi, dvi לא יזיק. אחריות- לשלוש שנים. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. אהלן. חבר מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב 3700~ שקל. הדרישות: * יריץ סרטי HD(צריך גם כניסת HDMI). * משחקים בקטנה, Fifa וכאלו בסגנון. * אינטרנט ואופיס. כמו שהבנתם הדרישות לא בשמיים, הדרישה העיקרית זה שיהיה חיבור HDMI וכמובן שהמחשב ירוץ מהר. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לפיתוח פרויקטים(VISUAL STUDIO,IOS), למידה של סביבות חדשות והמחשב הביתי * גודל המסך? עדיף מאט, עדיף 15.6 * רזולוציית המסך?לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יציאת כבל רשת, חיבור מסך, HDMI * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה לפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB, עדיף עם אופציה להוסיף SSD בעתיד, אם זה לא עומד כרגע בתקציב * כונן אופטי? עדיף, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בטוח שצריך, מצד שני אף פעם לא היה ברשותי נייד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אז ככה, ראיתי הרבה אשכולות דומים לשלי אבל באף אחד מהם לא ניתנה תשובה ברורה ולא רציתי להקפיץ סתם אשכול לא אקטואלי. הצרכים של המחשב זה עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט בכמה חלונות במקביל (שלא יצטרכו לפדל את המחשב), ואפילו קצת סרטים וסדרות. המסך רצוי שיהיה כ-13 אינצ' והמחשב לא כבד במיוחד. סוללה שתחזיק למשך זמן ממוצע במחשבים ניידים (4 שעות?) כאמור תקציב 4000-3500 שקל לפי דעתי זה מספיק. אם אפשר אז דגמים של מחשבים, הסבר ומאיפה מומלץ להשיג אותם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 מחברה אמינה בתקציב של 6000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שזמן הסוללה יהיה ארוך והצרכים הם בעיקר גלישה מייל איסי כתיבת מיסמכים טיפה מישחקים זהו בערך תודה על ההיתיחסות הקודמת ושוב עיזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי תקציב של 7000 ש"ח ואני מחפש מחשב נייד לקנייה בארץ כמובן. הדרישות: מחשב לצרכי עבודה גודל מסך: 17 אינטש אלחוט תקן G ויכולות גרפיות גבוהות להרצת תוכנות 3D אשמח אם תוכלו לצרף קישורים למפרטים ומחירים תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. אני זקוק למחשב נייד וראיתי בבאג שתי דגמים של HP. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5641&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5712&perur=2&t=1&c=320 מה אתם אומרים? כדאי להוסיף קצת ולקחת את היקר יותר? עדיף ללכת על חברה אחרת בכלל? מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  10. שלום, מעוניין בהמלצה למחשב נייד עבור אנשים מבוגרים יחסית(לא מבינים בתחום) למרות שהמחשב נייד רוב הזמן יהיה במצב נייח. חשוב שתהיה יציאת HDMI על מנת שגם תהיה אופציה לחבר לטלויזיה בצורה איכותית. שאלה חשובה בנושא : האם כ.מסך במחשב נייד שבמפרט שלו מצויינת רזולוציה 900*1600 יודע להוציא אות 1080*1920 ב-HDMI? * מטרות המחשב? -גלישה באינטרנט -צפיה בתמונות -צפיה בסרטי HD(לא תלת מימד) במחשב ובטלויזיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -HDMI * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? -כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -HDD 1TB רצוי אבל לא חובה * כונן אופטי? -כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -עדיפות למסך 17.3 אבל אשמח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל. אשר יקנה בארה"ב ויועבר לארץ. המחשב הינו לשימוש של אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (בפורמט HD) דרכו במסך HD 32''. דרישות הבסיס: זיכרון של 2GB ומעלה. מעבד כפול ליבה של אינטל. הרדיסק באזור ה 300GB. מסך בגודל של 15.4'' או 15.6''. והדילמה שלי היא בנושא כרטיס המסך, בגלל שאני רוצה להתחבר עם המחשב לטלוויזיה, אני צריך חיבור של HDMI או DVI. הבנתי שלכבל HDMI יש מגבלה של אורך (מעבר למרחק מסוים לא האיכות נופלת), ולכן חשבתי אולי חיבור של DVI. האם אני צריך כן כרטיס מסך חזק. או שהכרטיסים "סטנדרטים" שבאים עם המחשב מספיקים לי כול עוד יש את החיבור שאני צריך. או שאני צריך כרטיסים חזקים. ומכיוון שהמחשב נקנה בארה"ב האם משהוא מכיר חנויות, מקו…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. המחשב ישמש סטודנטית בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה עם תוכנות אופיס השונות, וצפיה בסרטים. גודל מסך 13, עדיפות למסך מט בלי השתקפויות. משקל-עדיפות למשקל קל עד כמה שניתן. סוללה-אם ניתן להשיג במחיר הנ"ל סוללה חזקה יותר מסוללות 4 התאים הרגילות מעדיף. אין צורך בכרטיס גרפי חזק, כרטיס OB בסיסי עם יציאת HDMI יספיק. כונן אופטי לא חובה. אחריות 3 שנים לא פחות. כונן קשיח יספיק גם 320GB. חברות וסדרות: אני מעדיף נייד של החברות DELL או LENOVO מסדרות קצת גבוהות יותר Thinkpad או vostro. ראיתי מחשב של דל שנראה מעניין מאוד http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v130-470um.htm קראתי קצת ביקורות עליו, נאמר שזמן הסוללה לא מדהים באופן יחסי למחשבים אחרים בסגמנט. זמן סוללה …

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, הצרכים שלי: המחשב ישמש לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ותוכנות קלות. מסך 15.6'' מט. רזולוציית 1920X1080 עדיפות לIPS. RAM 8GB עם אופציה להוספה. שאר הדברים פחות רלוונטים.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא, לצרכי אינטרנט וסרטים בעיקר. התקציב למחשב הוא 3,000 שקלים לכל היותר (רצוי שזה יכלול גם תשלומים) *מטרות המחשב? בעיקר שימוש באינטרנט (אלחוטי) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קריטי. * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי שלא יהיה מעל 2.5-3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ- 3 שעות, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כ- 250 ג'יגהבייט. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ספציפי, העדפה ל…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (CS FIFA12), צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 16'' בהתאם למשקל * משקל רצוי? 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות עבודה של אינטרנט ואופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות אמינה ל3 שנים לאו דווקא בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב הוא 3500 שקל ואפשרות חריגה של 500 שקלים נוספים תודה רבה לעוזרים ! דור.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  16. * מטרות המחשב? כתיבת קוד, פיתוח, VMs וכ' * גודל המסך? לא חשוב, אני רוצה לקנות מסך חיצוני (או שניים), חשבתי על U2515H אז חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם מסך חיצוני. * רזולוציית המסך? לא חשובה, מכיוון שאני מחבר אותו למסך חיצוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב, מכיוון שאני עובד עם מקלדת חיצונית * משקל רצוי? פחות חשוב, אבל הייתי מעדיף עד 3 ק"ג, אפשרות לסטות קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1tb, לא משנה אם SSD או לא. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? במידה ואפשר, זה יהיה פלוס, אבל אני מוכן גם בלי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק, בתקציב הנ"ל, כאשר הצרכים הוא מחשב חזק לפיתוח (תוכנה), שישמש גם לחיבר למסך הטלויזיה, צפייה בסרטי Full HD וכו'. חשבתי על Dell Latitude E6420 LT-RD33-5439 הוא מגיע עם מעבד I7 / ארבע ליבות, עם 8 ג'יגה זכרון, יציאת HDMI וסוללה חזקה (9 תאים). 1. מה דעתכם ? האם יש המלצות טובות יותר ? 2. באופן כללי, האם המחשב הנ"ל מגיע As Is, או שאפשר להגדיל לו את הדיסק הקשיח ו/או לבקש מסך גדול יותר ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. שלום אני מעצבת פנים המחפשת מחשב נייד שאוכל לעבוד עליו לצורכי עבודה התוכנות בהן אני משתמשת הן:אוטוקאד, פוטושופ, 3די מקס, רביט וסקטש-אפ התקציב המשוער: 6000-7000 ש"ח. מוכנה להתגמש לקראת ה-8000 ש"ח גודל מסך יכול לנוע בין 14-16 אינץ' לא כל-כך משנה המשקל של המחשב מאחר ואני והמחשב הולכים לבלות את רוב היום ביחד, רצוי שלא יתחממם ולא ירעיש. אני מעוניינת לקבל המלצה למחשב נייד של sony vaio אם יש משהו אחר שלא כדאי לפספס אז גם אפשר... אשמח לקבל את דעתכם על מחשב נייד של sony vaio דגם VGN-CS11S תודה רבה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by ozzo,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול אבל אמין ורובסטי!!! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) הרבה קריאה + עריכת וידאו (סרטי וידאו). אין משחקים בכלל!!! * גודל המסך? 14 אינץ ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר יפה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות את הסטנדרטיות * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'גיה.אם SSD נכנס בתקציב אז כן. * כונן אופטי? DVD? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…

• 26 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by arel508,

תקציב 6000 ש"ח מחשב לגיימינג ראיתי את המחשב הזה באמאזון שיוצא 5300 שקל כולל משלוח מיסים והכל: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=as_li_ss_tl?creativeASIN=B07QXLFLXT&imprToken=LBoc6T9SPngRETMS6UK81A&slotNum=11&=&language=en_US&linkCode=w61&linkId=a030676087e313c6734f43ef82d7a876&tag=inverse-58582-20 הבעיה שאין לי אפשרות להזמין מחו"ל כרגע כי אני צריך לשלם בתשלומים, חיפשתי את המחשב הזה בארץ ולא מצאתי יש אותו בארץ? ואם לא הוא דגם אחר? מוכן לשמוע הצעות תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by nanananana,

החלטתי לזנוח את הקופסא הגדולה והשידה שתופסת מקום מיותר... אני רוצה לקנות מחשב נייד גיימינג הכי טוב שאפשר להשיג התקציב אין הגבלה אבל אם זה הכרחי לציין אז בסביבות 8 10 אלף...אני רוצה מחשב נייד מהיר חזק עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה אני באמת רוצה מחשב שיריץ לי משחקים הכי חדשים כמו assassin's creed 4 COD החדש שאמור לצאת... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום! אני מחפש מחשב שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומטה -מטרת המחשב: משחקים קל-בינוני -גדול מסך: 15-17 אינץ' -משקל רצוי: לא משנה -סוללה: זמן ממצוע 3 שעות (זה יהיה מחובר לחשמל לרוב) -יציאות: לא חובה אם אפשר HDMI -בלוטות: גם לא חובה -כונן קשיח: 500GB HDD -כונן CD\DVD צורב: חובה -כונן Bluray: לא -אחריות: 3 שנים מחנות טובה בארץ -מערכת הפעלה: אין צורך אם יש אז אחלה -חברה: אין לי אף העדפה בגלל שאני לא כל כך מבין בלפטופים הצרכים של המחשב הם סרטים מוסיקה אינטנט ומחשקים חדשים כמו Borderland 2 רק שזה יפעיל משחקים כאלו אני לא מחפש גרפיקה גבוהה בכלל.... אני שובר את הראש כבר המון זמן על מציאת לפטופ לחברה שלי. הוא הולך להחליף את המחשב הנייח שלה. אני גמיש עם המחיר. …

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by MzDay,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות קצת משחקים, אני משתמש בתוכנות שצורכות זכרון ראם גדול ומעבד חזק כמו virtual machine ותוכנות שמשתמשות בהרבה טרדים שמנצלים את המעבד * גודל המסך? מסך גדול 15.6 או יותר * רזולוציית המסך? 1920 על 1080 * דרישות מיוחדות: numpad חשוב מאוד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום טרה 1, ולא חייב SSD, מאוד תלוי כמה זה יקח לי מהחומרה של המחשב (אם אפשר להציע אחד עם SSD ואחד בלי ואני ישווה ביניהם ) וכמובן אם בגלל הכמות של הכונן SSD שווה את זה. * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת…

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום תוכלו להמליץ לי מחשב נייד שאני יכול לחבר למסך LCD HD READY ולנגן דרכו קבצי MKV 720P או אפילו 1080P עם מסך 15 וחייב להיות גם WI FI מה המחיר הכי זול למחשב כזה? יש סיכוי למחשב עד 2000 שח? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. שלום\ מביאים לי מחול מחשב נייד, אני מחפש את המחשב הטוב ביותר עם כל הפיצ'רים והתוספות שאפשר לקבל, מחפש אותו לא כמחשב שולחני אלא כמחשב נייד, שניתן לקחת איתי(לא באופן יומי) חשוב שיהיה מהיר, חזק, עם כונן חיצוני, שלא יהיה גדול מידי, 15אינצ זה בסביבות המקסימום אין לי בעיה עם ניידים קטנים, רק שלא תהיה מקלדת בגודל של עכבר. חשבתי על הסוני vaio CS / TT אבל הבעייה היחידה היא שאין אחריות לסוני בארץ האם זה משנה? באמת אני רוצה את המחשב הכי טוב, ונייד, שלא יהיה גוש כבד, תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים