ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
http://www.dell.com/en-us/shop/compare?ocs=dncwy604h,dncwxb1608v2 צמצמתי את הבחירה ל2 המחשבים הנל אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיש לו כניסת HDMI, בשביל שאוכל למקם אותו בסלון ולחבר אותו לטלביזית הLCD 46 אינץ' שרכשתי לא מזמן. הטלביזיה כמובן תומכת ב-HDMI, וקיבלתי גם כבל מתאים מהטכנאי שהתקין לי פה את הכל. אני רוצה לדעת מה הסכומים של המחשבים האלה, בשביל לנגן סרט HD צריך מחשב די חזק ואיכותי, אני מעוניין לדעת מה המחירים, איזה רכיבים אני צריך, וכל מה שאתם יכולים לללמד אותי על מחשבים ניידים וחיבורם למסך הגדול בסלון, הכל יתקבל בברכה, התקציב הוא גג 4000 ש"ח עם אופציה לעוד כמה מאות שקלים, אבל תשתדלו לתת משהו שיהיה לי בו שימוש. חוץ מהפעלת סרטים באיכות HDMI אני אולי אזקק למחשב הזה בשביל לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט, אין עוד שימושים, לא משחקים ולא תוכנות כבדות.…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד תקציב 5000-6000 מתלבט בין 3 המחשבים . שימושים גלישה וגרפיקה לשימוש בחופשה של חודש בחו"ל \ בתודה גיל
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב האם לקחת עם מעבד XEON או i7 8GEN? אשמח גם לדגם מחשב מומלץ העבודה היא בעיקר עבור כלים לסביבת פיתוח תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפשת מחשב Netbook לצרכים ביתיים, כגון: וידאו דרך הרשת ווידאו מקומי, אפשרות ל-HD, אופיס, גישה מהירה לאינטרנט. האם מישהו יכול להמליץ על דגם טוב במחיר של עד 2000 ש"ח? תודה רבה על העזרה, אורלי
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב גרפי לאינטרנט שמשתמש הרבה בפטושופ\פלאש\אילוסטריטור. אני צריך נייד בגלל אופי העבודה שלי ולא יכול לעבוד עם נייח, אבל כן יהיה לי חיבור למסך ומקלדת. התקציב שלי הוא באזור 8000 ש"ח. מה שחשוב לי זה יכולת לעבוד עם הרבה קבצים ותוכנות (8 ג'גה ראם לפחות) מהירות עיבוד תצוגה - רזולוציה גבוהה וצבעים טובים. הציעו לי גם לחשוב על טאבלט למטרה הזו. יש לדומה את Dell XPS 12 שיכול אולי להתאים. אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייד למטרת עריכת וידאו ותמונות עם תוכנות אדובי דגשים שחייבים להיות עד 15,000 ₪ , זה תקציב מהעבודה אז רצוי לנצל עד הסוף את הסכום תוכנות אדובי תומכות ב cuda לשם האצת חומרה אז כרטיס מסך quadro או gtx למנייהם שתומכים בזה מסך full hd נייד 15 אינץ לא מקינטוש דיסק או דיסקים ssd בלבד , 16 gb ram ואם אפשר כרטיס סים סלולאריים פנימי. תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, התעסקות חובבנית במאיה, פה ושם משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? כל המרבה הרי זה משובח P: * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? צריך בסופו לסחוב ללימודים, אז יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, יהיה נחמד אם כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל עוד מעל 500 G זה סבבה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה לנייד לשימושים כלליים, שיהיה נוח להסתובב איתו בחוץ, שיהיה לו כונן DVD ואחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,asus תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אליכם למחשב נייד. יש מחשב נייד ב 3600 שקל באייבורי של חברת MSI אינה קישור http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 למישהו יש ניסיון איתו העם הוא טוב? ראיתי שבמחשב הזה יש כרטיס מסך מובנה העם אני יוכל להוסיף לא כרטיס נגיד של NVIDIA?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? טלוויזיה full hd 3. ה…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מחשב נייד הכי משתלם אפשר לקנות בין 3500 ל 4000ש"ח גג? המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, ICQ, מוזיקה ולעיתים איזה משחק כמו Heros 3... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד בטווח זמן הקרוב (עוד כ15 ימים) התקציב כ-5500 עם חריגה מינימלית ואפילו פחות (אך יש עדיפות לנצל), זה יהיה המחשב העיקרי שלו. המחשב צריך להיות חזק גם לשימושים של גיימינג בינוני, ומחברה אמינה. ניסיתי לחשוב איתו בייחד לדרישות המינימום ואלו הן: מסך בגודל 15.6 מעבד i5/i7 ראם 8GB SSD+HDD כרטיס מסך עם עדיפות לnvidia (שיהיה מסוגל להריץ COD ברמה טובה) USB 3 לפחות חריץ 1 אפילו תציעו מספר הצעות ונעשה את השיקולים לאחר מכן. אם יש מחשב שלא תואם את דרישות המינימום ולדעתכם מתאים נשמח לשמוע. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש כללי ב3000 אלף בערך אפשר לחרוג קצת עם יש משהו ששווה את זה. אני משחק בעיקר רק במשחק אחד(league of legends) והיתי רוצה שהוא יריץ אותו בצורה חלקה בהגדרות בינוניות לפחות. זמן סוללה ומשקל לא מעניין אותי, רצוי 15 אינץ', עדיפות למסך כמה שיותר טוב ודיסק קשיח של 7200RPM או משולב עם SSD. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שימש בעיקר לגיימינג כבד בהווה וגם בעתיד של עוד שנתיים וחצי 3 לפחות אני מתכוון לשחק במשחקים כגון באטלפילד 3,קרייסיס 2,קרייסיס 1,וגם בGTA IV וגם שימושים רגילים כגון מוזיקה,אינטרנט תוכנות מסרים וכו'.. שיהיה מסך בגודל מ 15.6 עד 17.3 אבל רצוי 17.3 כי מסך גדול תמיד נוח יותר לגיימינג.. ושיהיה לו WIFI ורמקולים מובנים וכניסה לאוזניות ולמיקרופון ושיהיה לו לפחות 3 יציאות של USB מומלץ USB3 אבל אם אין אז גם 2 בסדר שיהיה לו 4 ראם לפחות ומעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך חזק מאוד שיוכל להריץ בעיקר את באטלפילד 3 על המקסימום אני מעוניין לקנות רק מהארץ אני לא מעוניין מחו''ל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות ה4000 עד 4500 המחשב ישמש בעיקר למוזיקה משחקים וסרטים פה ושם.. חשבתי על מחשב בגודל של 15" בערך.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב. מחפש לפטופ בטווח המחירים הנ"ל בחריגה בעדיפות נמוכה של 200 ש"ח. השימושים הם לאופיס,סרטים,וקצת משחקים(לא בגרפיקה גבוהה,לא כבדים,לא 3D - בעיקר פלאש אסטרטגיה וסימולציה). מסך 15-15.4 לפחות ג'יגה זכרון. עד 3 קילו. שלל יציאות USB וכל מה שצריך. מאוד חשוב - בעל XP ולא ויסטה. תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מחשב נייד לצורך משחקים, סרטים, גלישה וכו'. רצוי מחשב עם 15' או 17' אינץ' מסך. משקל לא משמעותי. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים? והמחיר הוא 7600 אם אפשר כמה הצעות?. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חברה מה קורה? אבא של חבר שלי טס לארצות הברית ורוצה לקנות לו מחשב נייד ב850 דולר, אז הדרישות הם כאלה: מסך 15/15.4 כרטיס מסך לא מובנה דיסק קשיח 60 ג'ב ויותר? ואמא שלו רוצה לקנות מחשב בארץ ב9000 שקל (למרות ש850 דולר זה 9000שקל , זה חצי מהמחיר אבל בכל זאת) עם אותו מפרט. אז תוכלו להמליץ לי מחשב מי ארצות הברית ומארץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימושים בסיסיים (לא משחקים ) איכות בניה וכוח זה העדיפות העליונה .... ראיתי את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKA310 זה משתלם ? האם אפשר במחיר של 2500 שקל לקנות משהוא יותר טוב ? אני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר חזק תחת מסגרת התקציב ... אפשר טיפה חריגה הוא צריך להיות 14" או 13.3" תודה !
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. הבקשה בכותרת. איזה מחשב יספק את הסחורה? הכוונה היא לכרטיס מסך כגון 4650 ו gt 130 / 9600. שיוכל לסחוב משחקים חדשים ברזולוציה סבירה לחלוטין.. באתר ksp נתקלתי בכמה דגמים טובים עם מה שרציתי אבל free dos שזה לא קריטי בשבילי. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם ברכישת מחשב נייד. אני סטודנט שנה ג' להנדסת בניין, כלומר צריך להריץ תוכנות כמו אוטוקאד רביט ומטלאב. דברים שחשובים לי: מעבד: לא קריטי i5\i7 זיכרון 8 GB HDD: בכיוון של 256 GB SSD, אבל אם תייעצו לי על משהו היברידי יכול להיות שגם זורם. 14", אם אין ברירה אז 13.3 גם בסדר. אני נורא מתרשם מהמחשבים של לנובו בגדול לא מצאתי משהו שעונה על כל הדרישות שלי אבל עד כה. עוד מחשב שנורא הרשים אותי זה הטושיבה הזה: http://yyydeals.co.il/items/280155-Toshiba-U845W-S415 ובגלל שחברה שלי עובדת באינטל אני יכול לקנות אותו בהנחה של 1000 ש"ח, אבל החיסרון הגדול הוא שיש לו ווינדוז 7, כך שהייתי רוצה את דעתכם גם על זה... תודה מראש דניאל
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-