עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by djass,

יש לי כמה שאלות אליכם למחשב נייד. יש מחשב נייד ב 3600 שקל באייבורי של חברת MSI אינה קישור http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 למישהו יש ניסיון איתו העם הוא טוב? ראיתי שבמחשב הזה יש כרטיס מסך מובנה העם אני יוכל להוסיף לא כרטיס נגיד של NVIDIA?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by david26,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? טלוויזיה full hd 3. ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by NIRAN,

איזה מחשב נייד הכי משתלם אפשר לקנות בין 3500 ל 4000ש"ח גג? המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, ICQ, מוזיקה ולעיתים איזה משחק כמו Heros 3... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  4. * מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by FrozenStorm,

שלום לכולם, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד בטווח זמן הקרוב (עוד כ15 ימים) התקציב כ-5500 עם חריגה מינימלית ואפילו פחות (אך יש עדיפות לנצל), זה יהיה המחשב העיקרי שלו. המחשב צריך להיות חזק גם לשימושים של גיימינג בינוני, ומחברה אמינה. ניסיתי לחשוב איתו בייחד לדרישות המינימום ואלו הן: מסך בגודל 15.6 מעבד i5/i7 ראם 8GB SSD+HDD כרטיס מסך עם עדיפות לnvidia (שיהיה מסוגל להריץ COD ברמה טובה) USB 3 לפחות חריץ 1 אפילו תציעו מספר הצעות ונעשה את השיקולים לאחר מכן. אם יש מחשב שלא תואם את דרישות המינימום ולדעתכם מתאים נשמח לשמוע. תודה לכל העוזרים!

6. Started by A.J,

שלום,אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש כללי ב3000 אלף בערך אפשר לחרוג קצת עם יש משהו ששווה את זה. אני משחק בעיקר רק במשחק אחד(league of legends) והיתי רוצה שהוא יריץ אותו בצורה חלקה בהגדרות בינוניות לפחות. זמן סוללה ומשקל לא מעניין אותי, רצוי 15 אינץ', עדיפות למסך כמה שיותר טוב ודיסק קשיח של 7200RPM או משולב עם SSD. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by מחשב חמוד,

אני צריך מחשב נייד שימש בעיקר לגיימינג כבד בהווה וגם בעתיד של עוד שנתיים וחצי 3 לפחות אני מתכוון לשחק במשחקים כגון באטלפילד 3,קרייסיס 2,קרייסיס 1,וגם בGTA IV וגם שימושים רגילים כגון מוזיקה,אינטרנט תוכנות מסרים וכו'.. שיהיה מסך בגודל מ 15.6 עד 17.3 אבל רצוי 17.3 כי מסך גדול תמיד נוח יותר לגיימינג.. ושיהיה לו WIFI ורמקולים מובנים וכניסה לאוזניות ולמיקרופון ושיהיה לו לפחות 3 יציאות של USB מומלץ USB3 אבל אם אין אז גם 2 בסדר שיהיה לו 4 ראם לפחות ומעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך חזק מאוד שיוכל להריץ בעיקר את באטלפילד 3 על המקסימום אני מעוניין לקנות רק מהארץ אני לא מעוניין מחו''ל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mishar6,

שלום.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות ה4000 עד 4500 המחשב ישמש בעיקר למוזיקה משחקים וסרטים פה ושם.. חשבתי על מחשב בגודל של 15" בערך.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. שלום רב. מחפש לפטופ בטווח המחירים הנ"ל בחריגה בעדיפות נמוכה של 200 ש"ח. השימושים הם לאופיס,סרטים,וקצת משחקים(לא בגרפיקה גבוהה,לא כבדים,לא 3D - בעיקר פלאש אסטרטגיה וסימולציה). מסך 15-15.4 לפחות ג'יגה זכרון. עד 3 קילו. שלל יציאות USB וכל מה שצריך. מאוד חשוב - בעל XP ולא ויסטה. תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. שלום לכולם. מחפש מחשב נייד לצורך משחקים, סרטים, גלישה וכו'. רצוי מחשב עם 15' או 17' אינץ' מסך. משקל לא משמעותי. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים? והמחיר הוא 7600 אם אפשר כמה הצעות?. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. חברה מה קורה? אבא של חבר שלי טס לארצות הברית ורוצה לקנות לו מחשב נייד ב850 דולר, אז הדרישות הם כאלה: מסך 15/15.4 כרטיס מסך לא מובנה דיסק קשיח 60 ג'ב ויותר? ואמא שלו רוצה לקנות מחשב בארץ ב9000 שקל (למרות ש850 דולר זה 9000שקל , זה חצי מהמחיר אבל בכל זאת) עם אותו מפרט. אז תוכלו להמליץ לי מחשב מי ארצות הברית ומארץ? תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  13. אני צריך מחשב נייד לשימושים בסיסיים (לא משחקים ) איכות בניה וכוח זה העדיפות העליונה .... ראיתי את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKA310 זה משתלם ? האם אפשר במחיר של 2500 שקל לקנות משהוא יותר טוב ? אני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר חזק תחת מסגרת התקציב ... אפשר טיפה חריגה הוא צריך להיות 14" או 13.3" תודה !

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. שלום. הבקשה בכותרת. איזה מחשב יספק את הסחורה? הכוונה היא לכרטיס מסך כגון 4650 ו gt 130 / 9600. שיוכל לסחוב משחקים חדשים ברזולוציה סבירה לחלוטין.. באתר ksp נתקלתי בכמה דגמים טובים עם מה שרציתי אבל free dos שזה לא קריטי בשבילי. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום לכולם אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם ברכישת מחשב נייד. אני סטודנט שנה ג' להנדסת בניין, כלומר צריך להריץ תוכנות כמו אוטוקאד רביט ומטלאב. דברים שחשובים לי: מעבד: לא קריטי i5\i7 זיכרון 8 GB HDD: בכיוון של 256 GB SSD, אבל אם תייעצו לי על משהו היברידי יכול להיות שגם זורם. 14", אם אין ברירה אז 13.3 גם בסדר. אני נורא מתרשם מהמחשבים של לנובו בגדול לא מצאתי משהו שעונה על כל הדרישות שלי אבל עד כה. עוד מחשב שנורא הרשים אותי זה הטושיבה הזה: http://yyydeals.co.il/items/280155-Toshiba-U845W-S415 ובגלל שחברה שלי עובדת באינטל אני יכול לקנות אותו בהנחה של 1000 ש"ח, אבל החיסרון הגדול הוא שיש לו ווינדוז 7, כך שהייתי רוצה את דעתכם גם על זה... תודה מראש דניאל

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by urony,

אני אובד בנבכי המחשבים הניידים. קראתי כאן הרבה בפורום ועודי מתלבט. המטרה של המחשב: אופיס, גלישה בסיסית באינרטנט ועבודה על פוטשופ cs4 לעיבוד תמונות מתקדם. אין לי שום עניין במשחקים. רוב הזמן עבודה בבית או במשרד (התניידות בינהם). לעיתים נסיעות לחו"ל. ההתלבטיות העקריות הן: toshiba a-300 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15352 יתרון: מעבד חזק. אולי טיפה יותר זול. Dell 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm יתרון - לא מגיע עם ויסטה ואפשר לשים XP בקלות (איני מבין גדול במחשבים ולא אדע לעשות זאת ללא עזרה ואני לא ת'ויסטה) MSI Bravo EX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 יתרון - יחס עלות פיצ'רים הכי קורץ. חסרון…

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by yan666,

המלצות למחשב נייד. בארה"ב- 1000$ מטרות המחשב? המחשב לא מיועד לגיימינג קלאסי- אני מריץ בעיקר סימולטורים flight simulator ודומיו. ואולי גם להריץ תוכנות מוסיקה דוגמת קיו בייס- חשוב לציין שהמחשב לא אמור להיות תחנת עבודה. * גודל המסך? 15, - עדיפות למאט- אבל אני לא מעודכן בנוגע לסוגי המסכים שיש בשוק.. או שזה עדיין מבריק ומאט? או שיש דברים חדשים שמשלבים את שתי העולמות? משקל לא פקטור. * האם נדרש זמן סוללה- סוללת תשע תאים. ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- שיהיה בעל יציאות סטנדרתיות- USB3 VGA HDMI קורא כרטיסים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות לטרה- שיהיה משולב עם SSD לא בקיא בכל העניין הזה חייב לציין. * כונן אופטי?- דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- לא *…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  18. עבור: Triple-z אני מעוניין לדעת מה הדיל הכי טוב כרגע לרכישה של מחשב נייד בארה"ב (אפשר באינטרנט אם יש משלוחים להוואי) לשימושי אינטרנט, מוזיקה ווידאו (אחותי שם והיא רוצה נייד) התקציב רצוי פחות מ- 700 דולר. ראיתי באתר של דל שיש להם כל מיני מבצעים מעולים והיה דיל ממש טוב ב- 650 דולר אבל נראה לי שהוא נגמר. מה אתם אומרים על הסדרה הזאת?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  19. שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים הבאים: 1.וורד,אקסל וכל תוכנות האופיס למיניהן. 2.שימוש ביתי,מוזיקה,אינטרנט וכו'... ויש לה דרישות: שיהיה לו כמות טובה של זיכרון(בדיסק הקשיח),ואני מעדיף שהוא יהיה עם מעבד טוב וחזק עדיפות לדואל קור,עם 2GB זיכרון(RAM) לפחות. סוללה טובה ומחזיקה,וחברה בעלת שם ואיכות(הכי חשוב!) ולא סתם אחת שתשכח מהאחריות לאחר יומיים... ואם אפשר לא מחשב מהקטנים והחלשים החדשים(כמו Asus e)... תקציב: 3 אלף,עם אפשרות לחריגה ל3.5K. תודה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Eugene,

שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עם פרטים הבאים: יצרן: ASUS LENOVO DELL מעבד: i3 / i5 / i7 זיכרון: DDR 3 4 ג'יגה ויותר. גודל מסך: 13 אינץ' מערכת הפעלה WINXP 64 BIT יציאות: HDMI, USB3 כונן קשיח: לפחות 250 ג'יגה. כל השאר סטנדרטי. תקציב: עד 800 דולר. (אקנה בארה"ב)

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  21. * מטרות המחשב? שימוש כללי. חומרה שתאפשר לשחק במשחקים, עד כמה שניתן לדחוף בתקציב. המחשב ישמש בגדול כ- Desktop Replacement, אבל כן עדיף משהו שניתן יהיה לנייד בצורה סבירה במידת הצורך, אם יהיה כזה בעתיד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". אין חשיבות. * רזולוציית המסך? כמה שיותר, אבל רז' נמוכה תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין כאלה * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת. עדיפות למשקל לא גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיש. אפשר לקנות חיצוני אם צריך. * כונן אופטי? לא צ…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  22. היי, ראשית אני אציין שאין לי שום ידע בנושא של מחשבים ניידים. המחשב מיועד לסטודנט, השימושים הם שימושים בסיסיים של אינטרנט, מוסיקה, סרטים (באיכות גבוהה), הורדות, תוכנות בסיסיות של microsoft אני מניח וכדומה. הדרישות הן: מסך מינימום 15inch, מעבד כמה שיותר חזק, 4GB, סוללה כמה שיותר חזקה, שלא יתחמם יותר מדי וכמובן שיהיה אמין. אני מקווה שהדרישות הגיוניות. כמו שכתוב בכותרת התקציה הוא בין 500 ל-700$ וכמובן שעדיף כמה שפחות, המחשב יקנה בארה"ב, כנראה באינטרנט לכתובת בארה"ב. תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  23. שלום אני מחפש לשכן מחשב נייד המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. רוב העבודה במחשב תהיה סטטית בבית ולכן הוא יחובר למסך רגיל, יכול להיות שיחובר גם למקדלת ועכבר. אשמח להבין האם יש דברים שצריך לתת עליהם דגש במחשב כזה? כרטיס מסך חזק או שכל כרטיס רגיל יעשה את העבודה טוב ויציאות מסויימות? אני לא סגור על גודל כי מצד אחד הוא רצה גדול אבל מצד שני אם אני מחבר אותם למסך/מקלדת ועכבר בבית אז זה לא רלוונטי, וברגע שהוא יוצא מהבית עדיף שהוא יהיה יותר נייד. ולכן חשוב בעיקר המפרט. מה שחשוב זה גם אמינות ואיכות המחשב +אחריות טובה. שמתי לב שיש הרבה המלצות על מחשבי Fujitsu : http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=59241&fid=18316 הם יספיקו ? והבנתי שיש הבדל עצום בין הדגמים…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  24. Started by pooggy,

שלום לאחרונה הרגשתי שאני רוצה להשתמש בנייד במקום לשבת מול מחשב שולחני. ראיתי מודעות פרסום של אופיס דיפו על מחשב של acer במחיר של 3000 ש"ח .אני חושב שזה acer aspire 5715,ודי מצא חן בעיני אבל בגלל ביקורות בטוקבקים על איכות השירות של ניופאן וגם שacer nמתקלקלים הרבה אז חשבתי לשאול כאן. רוב הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט ,כתיבת מסמכים והפעלת תוכנות כמו שחמט וכו'... לא הייתי מתנגד אם באותה הזדמנות יהיה אפשר להריץ משחקים בינוניים או יותר? בנוסף האם אפשר לקבל המלצה למחשב אמין טוב אחר בטווח המחירים הזה. שאלה נוספת : מה מידת התדירות שמחשב נייד מתקלקל והאם העלויות של אחזקת מחשב גדולות יחסית לפרק זמן של שנה? על מחשב acer ראיתי שיש אחריות למשך שנה בעוד ששמתי לב שיש פירמות שנותנות שלוש ש…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by eladlp1993,

שלום לכולם, ברצוני לבקש המלצה לנייד חדש שישמש אותי בעיקר ללימודים,אינטרנט,וצפיה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר עם מעבד טוב, אך לא משנה לי הכרטיס מסך מכיוון שהמחשב ישמש אותי למשחקים קלים בלבד וגם לא לעבודה גרפית. * גודל המסך? 15.6 (אם ממש אין ברירה אוכל להתפשר גם על טיפה פחות) * משקל רצוי? לא משנה. * חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ארוך בגלל שאני לוקח את המחשב איתי ללמודים. כונן קשיח: 750GB -500GB אין צורך ב SSD * כונן CD/DVD? צורב? כן *אין צורך במערכת הפעלה או בכל ציוד היקפי כלשהו תודה מראש, אלעד

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים