עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yotam.m,

סוף סוף הגיע גם הזמן שלי לקנות מחשב חדש אז כמו שאתם רואים התקציב הוא 4000 ש"ח. כמובן שבניתי מפרט לעצמי אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות של מוחות שונים אז ככה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤665 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤580 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 מחיר: ¤628 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPE…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם. רצייתי להתייעץ עמכם בנוגע לרכישה שאני מתכנן לבצע בקרוב של מחשב לצורך יישומים גרפיים כגון - Maya, Max , Softimage|XSI . ובנוסף המתלווה עליהם זה כמובן פוטושופ, After effects, Fusion וכדומה. אין לי צורך ממשי במחשב למשחקים, אבל לרוב זה משתלב יחדיו לא רע, אז למה לא.. התקציב הוא 9,000 ש"ח. מבחינת מסך : אני עובד עם Benq FP241W אז המסך גדול.. תתחשבו בזה ביחס לכ.מ. (ויכול להיות גם עוד מסך 19" נוסף). בכל מקרה, המפרט הנ"ל לקוח מפנדה, החלטתי שאני ירכוש או מהם או מ-זיגזג. -אני מודע לירידת מחירים שתגיע ביולי, אבל אני מוכרח לרכוש את המחשב עכשיו. כמה שאלות לפני: -אם אני לא מתכנן OC האם הקירור סטוק של המעבד יתאים? -אם אני מתכנן OC מאוד מתון, משהו כמו ל-2.6\2.8 ה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא ביקש שאני יביא לו מפרט עד 4 אלף שקל אבל עם מקסימום חריגה 4200 [רק עם ממש חייב] רק מהחנות פנדה שבקסריה! לא מתוכנן OC וצריך מחשב עכבר ומקלדת זה הכל! המחשב בעיקר למשחקים תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by h_yoav,

אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת... ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ALAV,

* מטרות המחשב? תכנות, משחקי רשת (כמו dota), סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, המחשב בעיקר לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה HDD, ולפחות 128 SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אוהב ממש את ASUS, אבל לא נעול עלייה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Moshiko Karouby,

מעוניין לקבל חוות דוות על המפרט הזה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 1500 רק למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט הוא למחשב לסלון, בעיקר אינטרנט וסרטים באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלויזיה בHDMI ומסך מחשב, יהיה ב1680 או 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטים באיכות גבוהה (אפילו כאלה ששוקלים 30GB). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, ראו למטה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. זאת שאלה שעלתה קודם באחד הדיונים אז אני אשתף את המידע: דיברתי עם נציגה של CPM היום ושאלתי האם החלפה של הכונן הקשיח הרגיל בSSD באופן עצמאי פוגמת באחריות ונענתי שלא. אני מתאר לעצמי שאם אתם פוגעים במחשב בעצמכם כחלק מההחלפה אז האחריות בכלל לא תכסה את זה. אך זה מבהיר את העובדה שפתיחה של המחשב (ספציפית המחשב הזה דורש קצת יותר "פתיחה" מאחרים) לא פוגמת באחריות בCPM. תהנו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MeniAdam,

שלו לכולם מחשב ללימודי אדריכלות בתקציב של 4K+- * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - משקל שבחורה תוכל לסחוב ללימודים וחזרה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא צרי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני סטונדט במתחיל ללמוד בעברית השנה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד מתאים וכמו כן חנות זולה. מחיר - פחות מ-4K, סביבות 3K * מטרות המחשב? סטודנט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וטיפה סרטים. * גודל המסך? 14 אינצ', מעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג (בכל זאת אצטרך להיסחב איתו הרבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בין 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת וידאו כלשהי * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, העדפה ל-SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, כל עוד יש שירות בארץ. * האם בתקציב צ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sha-256,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית-גבוהה), צפיה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15"~ עדיפות למסך IPS. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי. * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מידי אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות להיברידי אם כי לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם הקנייה מחו"ל. בכל מקרה אחריות לשלוש שנים לפחות. * האם…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני זקוק למפרט חזק לשימושי 2D בלבד של Autocad, במקביל המחשב ישמש לצרכים אישיים ומדיה (הרבה טאבים פתוחים וכו'). לפי מיטב הבנתי, אין צורך בכרטיס מסך יעודי שכן מדובר ב2D בלבד, האם אני צודק? בנוסף, עד כמה SSD ישפר ביצועים? האם זה יהיה מורגש? במידה וכן, איך אדע מה הנפח הדרוש לי? (חוץ ממערכת ההפעלה, האם גם התוכנות עצמן צריכות לשבת על הSSD?) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K ללא SSD, עד 5K עם SSD 2. מה שימושי המחשב Autocad ב2D בלבד, שימוש משרדי, מדיה, אינטרנט. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 -המחשב יהיה דלוק כל הזמן בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by simonsh1,

שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-500GB *מערכת 64 ביט *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני מתלבט בין שני מפרטים של מחשבים אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט איזה יותר טוב ואיזה יריץ משחקים כבדים על איכויות גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לחברי הפורום היקרים שלום רב, להלן הפורמט האישי: 1.תקציב מקסימלי: 4K 2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר. 3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר. 4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת. 5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט: א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'. ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח. 6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל. …

16. Started by adi778,

שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב לשימוש בייתי. אני צריך מחשב שיריץ לי משחקים ברמה טובה קיבלתי הצעת מחיר על מחשב. מה דעתכם? תאור כללי: Core i3 550, 3.2GHz DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 500GB 7200RPM GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI על כל שאר הדברים אני לא סגור... אני יודע שזה לא המילה האחרונה השאלה אם הוא יספיק לצרכים שלי המחיר הוא 2500 שקל בלי עכבר מקלדת ובלי מסך ועוד שאלה... ההבדל ממש גדול בין i3 ל i5 כמעבד? האם זה סרט להחליף מעבד בשלב מאוחר יותר? תודה תודה תודה! עדי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קודם כל המחשב הוא לא בשבילי, אלא למטרה חשובה בהרבה. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל כל מחשב שיוכל להריץ וורד עם כניסת USB יהיה מעולה. מטרות המחשב: רק לעבודות משרדיות ובית ספר, משחקים וכל השאר אני לא מאמין שהוא יצטרך. גודל המסך: באמת לא משנה, העיקר שיהיה נוח לצפייה. משקל רצוי: גם לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע של 3 שעות יהיה מספיק בהחלט. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB, כדי לחבר DOK או HDD. צורב DVD: כן, יהיה נהדר. האם נדרשת אחריות בינלאומית: אפשרות.. ושוב אני רוצה לציין, המחשב האולטרה נייד הזה בא לשרת מטרה מאוד חשובה, חוץ מצורכי לימודים אין לו שום שימוש. אם דרושה הסתייגות במחיר אנא הודיעו לי, כאשר יש עדיפות על המחיר הנמוך ביותר שאפשרי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך לכיוון ה-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ומשחקים אבל לא משהו מטורף (שיוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים של היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב חברים וחברות מדובר במחשב המיועד למסחר במניות עם זרימת מידע זמן אמת ותוכנות גראפים זמן אמת (גרפיקה בסיסית, לא משהו מרהיב)-2 מסכים יחוברו חשיבות רבה לביצוע פקודות במהירות.. הנה מפרט ,אנא חוו דעתכם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8500GT Silent 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Arctic Cooling Case Fan AF12025 120mm אל פסק ADVICE PRPC750 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3283¤

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המחשב נועד למשחקים כבדים באיכות גבוהה (למשל crysis, bioshock) ברזולוציה של 1680-1050 במסך רחב 22 אינצ'. בנוסף לזה אני סטודנט מדעי המחשב ואני משתמש בתוכנות כגון visual studio 2008, matlab ודומיהן (דרישות מינימום של ג'יגה ו512 מגה למעבד בהתאמה). אני לא מתכנן OC ואני גם כנראה לא יחליף את המחשב או ישדרגו עד שהוא יהיה בלתי נסבל ויתחיל להתקלקל אז אני צריך שהוא ישאר חזק ואם לא אז בינוני גם בעוד כמה שנים. מפה נגזרת דרישה ל4 ג'יגה ראם וכן 4 מעבדים (4 זה מספר יפה ). אם אין צורך באלה תקנו אותי. התקציב עומד על סביבות ה4500 שקל אבל אם דרוש יותר אני מסוגל להוסיף עוד כ700 לתקציב אז אל תרגישו מוגבלים מדי. לא מפריע לי רעש מהמחשב, אבל כמובן במיגבלות ההיגיון. בנוסף רציתי לדעת מה אני צ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אחרי שביליתי את הימים האחרונים בקריאה מסיבית של כל הביקורות בערך באתר ובסיוע של מספר אנשים, בניתי את המחשב שנראה לי שאני הולך לקנות, אשמח לקבל תגובות ובהקדם מכיוון שאני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים (אני די לחוץ על הזמן כי הלוח אם של המחשב הישן נשרף וכרגע אני נאלץ להשתמש במחשב של ההורים). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤325 ספק כוח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤348 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Riddler,

הי, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שישמש למשחקים, בתקציב של 6000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 6000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה מצדיק. 2. שימושים - משחקים. איזה משחקים - הכל והרבה. אני מחפש גם מסך, כנראה יהיה 22-23 אינץ', אני מניח שאולי אפילו ה Dell 2209WA. הגדרות גרפיות על המקסימום האפשרי. 3. ציוד נוסף - מסך 22-23. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) - כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6. נורמלי, שלא יתן הרגשה של לגור ליד נתב"ג. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - לא. יותקן Win7 64bit. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KingYog,

אחרי 8~9 שנים הגיע הזמן שלי לקנות מחש חדש. אין צורך במקלדת, מסך, עכבר ורמקולים. התקציב סביב 6K~ אני רוצה mini-atx מארז קטן שאקח אותו לפעמים לסלון. ההתלבטות שלי היא בין intel ל - amd. amd החדשים באים עם pcie4. אני רוצה כרטיס מסך חזק הרזולציה היא 2K שיתן לי אפשרות להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. closed water loop - פנטזיה שבא לי להגשים. RTX דור חדש גם כן בא לי אבל לא איכפת לי להחליף בדור הקרוב של AMD.ATI. התחלתי לבנות מ-newEgg. תודה לעוזרים. מארז SSD קירור זקוק להמלצה, זכרונות, לוח אם, מעבד. תודה רבה לעוזרים.

24. שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by aaaaa,

היי, אני מחפש מחשב נייד i5 והמליצו לי על הסדרה העסקית VOSTRO של DELL, מחפש מסך גדול של 15.6" הגעתי לדגם 3550, הבנתי שיצא דגם ישן של i5-2430M 2.4GHz עם 500GB הארדיסק ולא מזמן יצא דגם חדש - i5-2450M 2.5GHz עם 750GB הארדיסק מצאתי את המכירה הזו - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19855 זה מהדגם החדש ובמחיר מאוד מאוד זול ורציתי לשאול רגע לפני שאני קונה, האם יש פה קאץ' כלשהו? האם מישהו מכיר ויכול להעיד לטובה על החנות הזאת? מפליא אותי שזה דגם יחסית חדש והמחיר כזה זול בנוסף רק כדי לוודא, עיקר השימוש שלי הוא צפייה בסרטי HD ועריכת תמונות RAW שאני מצלם במידה ואני משדרג את הזיכרון ל6GB RAM האם המחשב יעמוד בעומס? במיוחד אם אני רוכש כרטיס מסך מובנה ולא את הRAEDON 663…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.