ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך מפרט למחשב מחנות באזור נהריה (כלומר או KSP או IVORY או TMS) למחשב שמיועד למשחקים בתקציב גג 6000 ולא חורג מהתקציב. המפרט צריך להיות מעודכן (כי יצאו כרטיסין חדשים ומעבדים) ולכלול מסך 22 אינץ' TN.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז זה היה המפרט הראשון שהמחירים בpchardware: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 434.05 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron KX400-8XV VIA KT400 Motherboard ( ATA133, AGPx8, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0 ) [ ¤ 456.9 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 316.71 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1199.98 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 69.78 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! [ ¤ 131.9…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שנה שלישית למדמ"ח, ויש לי הרבה קורסי תכנות (JAVA, #C) שאם המחשב יהיה נייד וצמוד אליי, אז החיים יהפכו להיות קלים הרבה יותר... בעיקרון בגלל שיהיו שעות רבות של עבודה על המחשב אני מעדיף מסך גדול 15.4, בשביל לא לעייף את העיניים. כמובן שחובה 1G זיכרון, לגבי המעבד אני די חושב לכיוון הCORE 2, נראה לי מיותר לקנות בתקציב כזה מעבד אחר. אני לא צריך לסחוב אותו יותר מדי, בשביל זה יש אוטו, אז גם היותר כבדים - בכיף. עשיתי חיפוש בפורום ראיתי כל מיני מחשבים, ורק התבלבלתי יותר.. המלצות למישהו?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי על-מנת שיחזיק מעמד עוד מספר שנים במשחקים הכבדים ביותר (אין צורך להוציא כדורי הבדולח מהמגירות אני אהיה מסופק גם מניחושים אקריים או השערות לא מבוססות). אוהב הגדרות מקסימליות, כמובן שהמקסימום שאני מדבר עליו הוא ללא פילטרים מוגזמים כמו 32x CSAA מספיק לי MSAA x2, אם זאת חשובים לי הפריימים המינימליים (גם אם צריך להוריד AA לגמריי אני מעדיף FPS מינימלי יציב ומעל 60FPS). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, כי כסף לא גודל על עצים, אבל האינפלציה הריאלית גודלת בצורה מעריכית אמאמא שלה ז^נ$ !!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב גיימינג לאבטלה מתוכננת או ספונטנית -במידה…
-
-
אני צריך להרכיב לחבר מחשב .. והנה החלקים שבחרתי .. במידה ויש לכם הצעות לשינויים , חופשי , התקציב עומד על עד 4500 ללא מסך . Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 512Mb 400MHz Twinmos 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 1 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 Thermaltake Sviking VA4000BWS 1 4175
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ההתלבטות היא בין 2 המחשבים הבאים: 1. HP pavilion x360 2. Dell Inspiron 5406 שני המחשבים בעל מפרט כמעט זהה למעט שבדל יש כרטיס מסך יותר טוב (האם בהכרח יצרוך יותר סוללה? כרטיס חיצוני של nvidia...) ו-8gb ram לעומת זאת, בhp יש כרטיס מסך מובנה של אינטל ו16gb ram. מה הייתם לוקחים לסטודנטית? תודה רבה על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט מחשב חזקקק למשחקים כבדים זה לחבר שלי ... ובו נגיד שזה בשביל משחקים כמו : crysis , call of duty 4 , bioshock .... אתם יודעים משחקים בסגנון הזה עכשיו אני יודע שקרייסס לא יפעל על הכי גבוה בתקציב הזה ... אבל אני צריך שתביאו לי מפרט שיהיה חזקק למשחקים ויפעיל אותם טוב התקציב הוא 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה **** אין צורך במסך , עכבר , מקלדת , רמקולים ... כל אלה כבר יש לו תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, סרטי HD והתעללות בוינדוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בערך 8 שנים עם אותו מחשב נייד החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד חדש אני עובד מהבית 6-10 שעות ביום ולפעמים יוצא לעבוד מחוץ לבית אבל המחשב שיש לי כבר לא סוחב אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד חזק, עם מסך איכותי של 15 אינץ(ולא פחות), שיהיה חזק גם בעוד 3-4 שנים, עם סוללה מעולה, לא כבד, מקלדת נוחה וזהו בערך העבודה שלי היא עם שרתים וירטואלים, כתיבת קוד, עיצוב גרפי, עריכת וידאו(לפעמים), אקסלים, המון טאבים פתוחים(בדרך כלל עם תוכנות שונות) וכו אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך על מנת שאקבל מחשב שאני יכול לעבוד איתו מחוץ לבית גם 10 שעות כל יום הדגמים שחשבתי עליהם הם: Dell XPS 15" Dell Precision 5530 Lenovo ThinkPad P52s שלושתם דגמים …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הDell N3010 היפה שלי כבר לא כל כך צעיר ואני כבר נוטה להחליף אותו במשהו יותר חדש (אני מתעסק הרבה בגרפיקה ובלמידת מכונה ולכן צריך משהו עם ביצועים נחמדים). לפני שאני הולך להוציא אבל סכומים מכובדים על מחשב חדש, חשבתי אולי אם אני יוסיף לו זיכרון ההבדל יהיה משמעותי מספיק כדי להחזיק אותו עוד איזה חצי שנה - שנה. המפרט הנוכחי הוא: i5-430M (Arrandale) 2*2GB DDR3 667MHz Radeon HD5400 סלוט אחד של 2GB הוא פנימי ולכן אני ישאיר אותו, מה שאני חושב לעשות זה להחליף את ה2GB השני ב8GB. (ההבדל הוא בעצם של 6GB ולא 4 כמו שרשום בכותרת) לפי ניסיון שלכם, כמה הבדל זה אמור לעשות? אם לא כתבתי משהו חשוב מהמפרט תגידו ואני יוסיף. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מתחיל בימים אלו את לימודיי באדריכלות נוף, ואני מעוניין בקניית מחשב נייד שיתמוך בהרצת אוטוקאד בצורה מיטבית. לפני הכל, מהן הדרישות להרצת אוטוקאד? ממי שיודע, כי בדקתי בדרישות החברה ולא צוין שם כרטיס גרפי כזה או אחר, אבל משיטוטים ברשת משנים קודמות נכתב שרצוי שיהיה כרטיס מסך, מסדרת quordo אין לי רקע במחשבים ניידים, בטח שלא בכרטיסי מסך מסך זה, אשמח להמלצות למחשב נייד. תקציב? 2000-3000 ש"ח, אם אני הוזה וצריך סכום גבוה יותר,עדכנו אותי * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט, הרצת אוטוקאד בצורה מיטבית * גודל המסך?14-15.6 לא יותר ולא פחות. * משקל רצוי?לא מעל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניגוד לעולם הlaptops, במחשבים נייחים אנחנו נוהגים להרכיב מערכת מכל מיני רכיבים, לפי הצרכים שלנו. אני זוכר שבעבר הרחוק(שנות ה90) היה דווקא די מקובל לקנות מחשב "של חברה מסוימת". לא יודע מה היה השיקול מאחורי זה אז, אבל השאלה שלי היא האם בימינו יש לזה יתרון אמיתי כלשהו? אני בכוונה לא רוצה לציין שם של מותג כזה או אחר, אלא לבחון את זה באופן כללי. אני רואה שגם במחשבי המותג למיניהם, ניתן לעשות קוסטומיזציה, כמו הכנסה של זכרון ram נוסף. אם כך, מה בעצם ההבדל בין מחשב כזה לבין "מחשב מורכב"- חוץ מהמארז עם הלוגו? אשמח להסבר :-)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים, בעתיד אולי גם לתכנות בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, Mortal Kombat ,Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יהיה מחובר ל-2 מסכים עם רזולוציה כזאת) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על אילו מחשבים ניידים אתם ממליצים שדומים בתכונותיהם ל vostro 1310? אני מחפש באזור ה-13-14 אינץ', עדיפות למסך מאט, ומבחינת ביצועים אני באמת לא צריך הרבה .. סך הכל עבודה משרדית נטו. אז אני שוקל בחיוב את ה-1310 אבל רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות באזור שאתם ממלצים עליהן..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עוד השבוע... אז ככה הסכום שאני יכול לעמוד עליו הוא 7K.. אבל אם החריגה היא לטובה באופן משמעותי אז אפשר להגיע עד 8K.. אז זה המפרט שבניתי לי ואני צריך עזרה דחוף... amd 64bit 3500+ 939 1670 DFI lanparty Nforce4 ultra 939 1200 A-DATA 512MB X2 400mhz 780 xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 2700 W.D SATA 200GB 660 ATX FullTower Supertalent alum. 450 סה"כ : 7460 שקל... הבעיות שיש לי איתם... 1) הזיכרון, זה זיכרון ADATA פשוט, לא הויאסטה 500.. האם כדי לקנות את זה ? או לשלם עוד כסף בשביל הויאסטה שטוב ככל הנראה ל-OC והאם אם הזכרונות האלו אני יכול לעשות OC ? 2). המעבד, האם כדי את זה או את ה 3200 ? הבדלים של 200HZ אבל האם זה באמת נותן כזה הבדל ?…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon 64 3000+ Venice FSB 512KB L2 Cache Socket 939 E6 + Thermaltake TR2 Motherboard: Abit ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? Memories: ?512Mb 400MHz Twinmos? CAS 2.5 X2 Graphic Card: ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? (Will get overclocked ) HDD: Western Digital "WD1600JS" 160GB / SATA-II / 7200RPM 8MB Cache -Bulk DVD-Recorder: ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? BLACK DVD-Rom: Any 16x48 BLACK DVD-ROM (כדי לצרוב מדיסק לדיסק וסתם כדי לא לשחוק את העינית של הצורב) Floppy: ?Teac/SONY 1.44 (Black)? Case: Sunbeam Samurai BLACK PSU: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm FSP350-60THN Speakers: Altec Lansing ATP3 (תמיד חלמתי שיהיו לי אותם ) Monitor: Sa…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמות התוכנות... photoshop, illustrator, in desing, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... : מס' הערות. צריך כרטיס רשת אלחוטי ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מוצא יותר מחשבי vostro באתרים אמריקאים אלא רק בישראלים כולל באתר הרשמי של דל האם הם הפסיקו לייצר את הסדרה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למביני עניין בלבד , אני צריך עזרה ל - מפרט מחשב או דרישות מדוייקות (לא דרך אתר התוכנות) למחושב שיריץ --CUBASE ו PREMIIERE חלק. הכוון הוא : I7 , I5 בדור 12 16GB RAM NVME , SSD של 1 טרה איזה לוח אם מתאים ואיזה כרטיס מסך מתאים וספק כמובן אין כרגע הגבלה לתקציב אבל לא להשתגע במחיר. תודה לעוזרים.
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. איך המחשב? מעבד: Core 2 Duo e6300. לוח אם: Gigabyte DS3. דיסק קשיח: סמסונג 250 SATAII 16MB. כרטיס מסך: leadtek 7950GT 512MB. קירור מעבד: ביג טייפון. זיכרון: geil 1Gb kit dual 667MHZ CL3. ספק כח: THERMALTEKE TR2 500W. מארז: TRANSFORMER BLACK איך הוא?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-