ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט אינטנסיבית ועריכה גרפית קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24", ומקלדת עכבר אלחוטי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. המחשב של אשתי כנראה סיים את חייו. להערכתי הדבר היחיד שאוכל להוציא ממנו זה SSD שנקנה ב-BF האחרון, אני די מושכנע שהוא לא האשם במוות (עיקר החלקים מ2006, והוא לא מגיע לשלב שהוא מתקשר מול המסך..) אני מעוניין לקנות מחשב קטן ככל האפשר, כאשר הדרישות העיקריות: שיריץ אופיס ו-SPSS ושיהיה חזק מה- פנטיוםE4500 שסיים חייו (כך הבטחתי). לחברים שלנו יש Intence PC (אחד מהדגמים המוקדמים יותר של http://www.fit-pc.biz/) וראיתי את ה-NUC של אינטל, ועוד משהו של סאפיר ושל גיאדה. כרגע האינטל נשמעים לי הכי משתלמים (הם באים בלי HDD שיש לי ודונגל שיש לי, ואצטרך להוסיף זיכרון) למיטב הבנתי קניית מחשב כרגיל, אבל אם מארז קטן יסתיים במחשב גדול יותר ובעלות גבוהה יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מיני נייד סביר,לא צריך משחקים וגרפיקה.כן צריך אופיס,אינטרנט. בסדר גודל של 1600 ש"ח מתלבט בין: Dell Inspiron Mini 1012 לבין ASUS Eee PC 1005P לשניהם כמעט אותו מפרט אבל על אסוס מתקינים win7 starter ועל הדל XP Home . אם יש דגם אחר אשמח לשמוע. רוצה לסגור עיסקה עוד היום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד בעיקרון המחשב יהיה רוב הזמן באוטו מחובר למערכת השימושים הם מוזיקה קליפים לפעמים ואינטרנט (יוטיוב וכאלה) מוכן להשקיע עד 1500 שח כמובן שעדיף כמה שפחות וחשוב שיהיה מטען לרכב (בתוספת תשלום..) תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מיני נייד 10-11 אינץ' ואשמח לקבל המלצה למחשב טוב. התקציב בסביבות 2000-2200 ש"ח. חשוב שיהיה של לא סתם חברה, משהו מומלץ ואמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1700ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטנדרטים בלבד הכוללים גלישה באינטרנט, שימוש קל באופיס וצפייה בסרטים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשימוש בתוכנות מלבד אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 48" בעלת רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב לחבר שהייעוד שלו יהיה בעיקר מוזיקה, סרטים וגלישה, אך מדי פעם גם משחקים. לא דברים מפוצצים. משחקים? אסטרטגיה של השנים האחרונות - סטארקראפט ודומיו. לא צריך בשלב זה מסך\ציוד היקפי. זה יהיה נחמד אם ניתן יהיה לקבל הארדיסק של 320\500 במסגרת התקציב. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 6.05.2008 בשעה 09:54:27 עברו 24 שעות - מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 10:51:32עברו 48 שעות - מקפיץ. ???[br]פורסם בתאריך: 8.05.2008 בשעה 10:33:04אולי בכל זאת...? (זה בגלל שאני אשכנזי?)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 , כן (1000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ,מעט עבודה עם פוטושופ (עיבוד תמונות) , מעט עריכת וידאו , תכני HD ,עריכת סאונד ,קיובייס) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD ,ספק כוח יש לי 780W ,מארז אפשרי אבל לא חייב ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד ,ממוקם בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב שיתאים גם למשחקים וישמש גם כמחשב סרטים. קראתי המון דיונים כאן וחסר לי עדיין מידע לבנות את המחשב הבא שלי. המחשב שאני מחפש יהיה בסלון וצריך להכנס לשידה שגודלה - 43X38X25 גXעXר. קראתי שגם צריכים לצאת כ.מסך חדשים, אז השאלה אם להמתין עד יוני-יולי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? השאיפה לחסוך (לא נראה לי ראלי כאן עקב הדרישות שלי ) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?סרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשדרג אותו כדי שיתאים למשחקים ואם זה משתלם בכלל או שכבר כדאי לקנות מחשב חדש. מעבד: Intel Pentium 4 CPU 2.8 ghz זיכרון ראם: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 7300GT והבנתי שהלוח אם קורא רק AGP שזאת בעיה כי זה הכרטיס מסך הכי טוב שיש שהוא AGP. אז מה אתם אומרים? אני יכול לשדרג אותו? אפשר להחליף מעבד? כרטיס מסך?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אישתי נתנה אור ירוק למחשב חדש :-). אני צריך המלצה למחשב עבור משחקים עם אפשרות עתידית למשקפי VR . משחקים לדוגמה: Wolfenstein 2 . המחשב צריך לשמש אותי לפחות בשנה הראשונה להגדרות גבוהות. (אני מחליף מחשב פעם ב-3 שנים) מסך המחשב שלי 22" של DELL נראה לי שהרזולוצייה המקס שלו 1680X1050 . התקציב 3500 ש"ח ואם יש משהו שממש שווה להוסיף עוד קצת עבורו אז אפשר למתוח עד 4000 ש"ח . הרד דיסק לפי דעתי מיותר, ההרד דיסק שלי כבר 5 שנים איתי ויש עליו גג 150 גיגה. לפי דעתי אפשר רק SSD. עם אפשרות לאוברקלוק סביר של המעבד בעתיד (לא משהו מיוחד) ללא ציוד היקפי, ללא תוכנות, רק חומרה. תו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לשימוש יום יומי ומשחקים. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל וכבד כאחד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב (מעדיף מאתר שיוכלו להרכיב לי את המחשב כבר אצלהם - אבל שיהיו זולים לא כמו פנדה ) דברים עיקריים שאני רוצה: *הרדיסק אני יוכל להסתפק ב120GB אבל שיהיה חיבור SATA. *כרטיס מסך עד 1,100 ש"ח. *כונן אחד רק ושיהיה צורב DVD. *ספק של ENERMAN 400W או משהו של TT של ה500W (בקיצור תקציב לספק עד 450-500 ש"ח.) *לוח-אם של DFI!! *זיכרון (אם אפשר לתקציב) מעל ג'יגה, אם לא אז לא נורא. תקציב עד 4,500 - אם אפשר בלי חריגות! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ספק מתח : טרמלטק THERMALTAKE 600W TOUGHPOWER לוח אם : GIGABYTE GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD 1055T PHENOM II x6 זיכרון : 4Gb KIT (2G X2) 1600 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 כרטיס מסך : Sapphire 4890 VAPOR X BATTLESTATION 2GB או Sparkle GTX460 768MB מארז : THERMALTAKE Soprano RS 101 דיסק קשיח : WESTERN DIGITAL 1T 64MB Caviar Green האם כדאי מחשב מבוסס מעבד INTEL במידה וכן אשמח לקבל הצעה גם למפרט מבוסס מעבד INTEL? כיום יש לי מסך של PROVIEW 24" 1920*1200 5MS DVI
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב משרדי לשימושי אופיס ואינטרנט במחיר של עד 1300 ש"ח. אני יודע שמדובר בבקשה חריגה, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המפרט היציב והטוב ביותר. חשבתי על המפרט הזה - מה דעתכם? דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, VGA, DVI, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11741 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digita…
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל הכל, ספק מארז, מקדלת, מסך... קומפלט. תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחשב משרדי בסיסי, ללא מסך, שיכול להריץ בצורה טובה Counter Strike 1.6 (אין לי מושג מה דרישות הגרפיקה שלו, אני מניח שאתם יודעים טוב ממני). אשמח לדעת מה המינימום שהנ"ל יעלה, ואשמח גם ללינק לרכישה של מחשב ספציפי מ KSP (פשוט קרוב לי לבית). תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב חדש למשרד. חשוב לי שיהיו חלקים אייכותיים, לא יקרים בהכרח. מעבד INTEL לוחות אם ASUS \ GIGABIT צ'יפ סט INTEL או משהו מומלץ אחר. כרטיס מסך איכותי אך לא יקר. כנראה שאתקין windows 7 אז שיתמוך בקלות. זכרון פנימי DDR2 נראה לי מספיק, אלא אם כן ממליצים על DDR3 ולא לעלות הרבה במחיר.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הי חברים, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ למחשב משרדי חזק מאוד שיכול להריץ כל מיני כלים כמו אקסל,וורד, פאוורפוינט, מספר דפדנים שונים, תוכנות כמו camtasia, teamviewer ועוד במקביל בצורה חלקה. חשוב להדגיש שהמטרה היא שהמחשב יוכל להתמודד גם עם קבצי אקסל גדולים של כ150-200 מגה עם מאות אלפי רשומות והרבה נוסחאות בצורה יחסית חלקה מבלי להיתקע. המחשב לא ישמש לצרכי גיימינג אבל כן ישמש מדי פעם לעבודות בסיסיות מאוד בפוטושופ. התקציב הוא בערך של 2000-2500 ש"ח. אשמח לשמוע לגבי מפרטים מומלצים עבור מחשב שיענה על הצרכים האלו. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך המלצה לגבי מחשב משרדי כולל ציוד הקפי { שיחזיק יותר מחצי שנה ..} אני בניתי את המפרט הזה בסכום של 4800 ש"ח התקציב הוא 5000 ומטה כולל הכל אם אתם חושבים שכדי לשנות משהו אני יותר מאשמח בכל מקרה דברים שחייבים להיות הם: זכרון 512MB ,מסך LCD ,מעבד AMD 3000, צורב המחשב הוא למשרד ואינטרנט { לא למשחקים } Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt Plextor PX-230A 52/32/52 Internal IDE CD-RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Kingston KVR400X64…
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב שאיתו נוכל במשרד לבצע לכידות מסך לסרטים שמתנגנים ברקע (איכות 720,1080) ולאחר מכן לרנדר אותם. כמו כן, רינדורי קבצי וידיאו PRO RES יש לנו פה המון מחשבי I3 והם קורסים תחת המעמסה. CPU מגיע למעל 90%. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - סביבות ה2000 +- 2. מה שימושי המחשב? תכני HD, עבודה משרדית, עריכה קלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? -לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHD רגיל. SSD יספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות רבה לנושא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, אשמח לעזרתכם בבנית מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר על מחשב משרדי, עם דרישות מינימליות (יחסית) לעריכת וידיאו, למשל, לכידת וידיאו מדפדפן, פתיחה של פרימייר (בקבצי וידיאו במקסימום Full HD) רינדור בסיסי. עיקר העבודה אינה עריכת וידיאו אלא עבודת משרד "רגילה" לעיתים נדרש לפתוח פרימייר ולכן אני רוצה אפשרות לעבודה איתו בלי שכל המחשב יעבוד לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב משרדי, עם לפחות 32 RAM. תקציב: עד 2000. דגשים: שיהיה אפשר לשדרג ל 64 RAM, ושיהיה אפשר להוסיף כרטיס מסך שמתאים ל deep learning בבוא העת. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך במחשב שקט. אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בחיבורים/יציאות לא סטנדרטיות. עדיף מארז במימדים קטנים יחסית, אבל לא קרטי. יש צורך ב SSD יש צורך במפרט מחנות במרכז מעבר לזה, אין דגשים מיוחדים, חוץ משייתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בהרכבה של מחשב 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד לעבודה באינטרנט עם מערכות פיננסיות מבוססות רשת לא משהוא שאמור לאמץ את המחשב יותר מדי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך רק במסך, כרגע אני מתכננן על DELL U2311 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך המערכת צ…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-