ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לפיתוח תוכנה ולעבודה משרדית. יריץ אובונטו וwin 7 כמכונה וירטואלית. צריך 16GB זכרון ומעבד ארבע ליבות חזק. דיסק SSD בגודל 120-128 גיגה. לא יריץ משחקים כבדים, אבל ישמש לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך באחסון נוסף. רק דיסק SSD להתקנת מערכות ההפעלה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב לשימושים של : עריכת וידאו , משחקים כבדים , סרטים HD , אינטרנט המפרט שהציעו לי הוא : Core i5 750, s1156, 8MB Box P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600(Asus) 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Centurion 590 Black Case 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) הכרטיס מסך שלי יהיה כרגע HD4850 אבל אני מתכוון להחליף אותו למשהו יותר חזק. יש לי מסך "23 של סמסונג FULL HD אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לדעת תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים, בנוסף גם צפייה בסרטים (bluray) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג הכבדים שיצאו כגון The Witcher 3, Battlefield Hardline, Mad Max וכו' וגם כאלו שיצאו בחודשים הקרובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינצ' , 1920X1080P -לאילו הגד…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? - תכנות ומדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13.3-14.1 * משקל רצוי? - עדיף עד 2 קילו, אפשר יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - יותר מ3 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB3 * Bluetooth? - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מתכוון להחליף את הכונן הקשיח בSSD סמסונג EVO שיש ברשותי * כונן אופטי? - עדיף שלא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף עם ווינדוס, אפשר גם בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - lenovo, dell, hp, אבל מוכן להסתכל על חברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 1. עדיפות לultra-book (או כמה שיותר דק וקל) 2. אחריות ארוכה 3. שהאחריות לא תפגע בעקבות החלפת ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, למידה דרך האינטרנט, סרטים וטיפה משחקים (לא משהו כבד) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא כבד מידי עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, רק שלא יהיה קצר מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כלכך מבין בזה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיגיע ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תקציב: 2000+- (אפשרות חריגה של 250 שח) …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למחשב, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-10% 2. מה שימושי המחשב – שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי – בלי שום קשר לתקציב, אשמח להמלצה על סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב שלא יהיה רועש. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז 9. האם יש בק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט,קצת צפייה בסרטים,אופיס,משחקים בוואלה כיף זה הכל... (: מעוניין בציוד הקיפי עכבר מקלדת רמקולים (ראיתי הרבה מערכות שדברים אלו כלולים במחיר כזה) חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון מהיר ארד דיסק גג 160gb כונן שיהיה גם צורב דיוידי. ראיתי המון מבצעים אבל אני ממש לא יודע מה לבחור עדיף מערכת מורכבת מחברות כמו איבורי, קי אס פי וכ'ו (למרות שמם הרע לא חושב שיהיה בעיה במערכת קטנה כזו) אני מצרף למערכת מסך של סמסונג מדגם 2253BW. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש באינטרנט וצפייה בתכני HD בחיבור למסך טלויזיה 32 אינצ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למחשב מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משחק במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט (למען האמת שניים, אבל השני לא קשור אז הוא יהיה בטרד נפרד). אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? הרצת תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות (כגון R, SAS, SPSS, MATLAB), כמובן אופיס (הרבה אקסל), קצת מולטימדיה בסיסית (מוסיקה, סרטים, לא צריך יותר מדי דגש על זה), קצת משחקים, אבל לא הרבה (FIFA, Red Alert, Football Manager,...לא משהו ממש כבד). 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (1…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בסביבות 4000 ש"ח. עקרונית המחשב מיועד לעבודה משרדית, מולטימדיה וקצת משחקים (קל עד בינוני). בחנתי מספר אופציות, בהן Dell Latitude 3540, אבל רציתי לראות האם יש המלצה לדגם בעל מפרט עדיף. פחות התרשמתי מהמעבד 4200U ומהעדר יציאת ה-HDMI (באופן תמוה) בדגם הזה. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות , משחקים (קלים-לדוגמא civ5), צפיה בסרטים. * גודל המסך - 15.6 או דומה. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות ל- FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי - לא פקטור משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מספיק זמן סוללה של 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת HDMI, אך לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות * כונן אופטי? …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יקנה מKSP, מכיר את החסרונות שלהם, אנא דלגו על העניין הזה. כולל מסך ורמקולים. תודה רבה, שבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעדכן להורים שלי את המחשב נייד. השימושים שלהם קלים (אינטרנט-יוטוב-סרטים) והוא ינוע בעיקר בתוך הבית. הדגש פה הוא על תמורה לכסף- אם יש תמורה אין בעיה להוסיף עוד קצת $, אבל אם אין צורך אז חבל. אם פיצ'רים נחמדים שהתוספת שווה אותם אפשר להוסיף (לי יש thinkpad אז אני קצת מפונק ) נושא נוסף- מסך מגע. מה דעתכם? עד כמה זה כבר "בשל" מבחינת וינדוס 8 (כולם מתעדכנים ל8.1 נכון?) זה יכול להיות נוח להורים שלי לשימושי גלישה\בידור. ראיתי כמה מחשבים כאלו של לנובו ולא התרשמתי שהם הגיעו לבשלות מספקת בנוסף- מה מצבו וינדוס 8 גם בלי מסך מגע? האם כדאי לרדת ל7 מראש? * מחיר: 3000. ניתן לחריגה של 500, אפשר גם לחסוך. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עבור חבר. אפילו אשמח אם תהיה יותר מהמלצה אחת, כדי שנוכל לבחור מה יותר מתאים בהשוואת היתרונות והחסרונות של כל מחשב. לפני שאצלול לפרטים, הדבר הראשון שחשוב להגיד על המחשב הוא שהשימוש העיקרי שלו יהיה זום. לכן, קיים דגש גדול על איכות ה- מצלמה, רמקולים ומיקרופון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K. חריגה עד 4.5K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כאמור, המחשב מיועד לעבודה משרדית, אך יהיה בו שימוש כבד בזום כשיש חשיבות גבוהה מאוד למצלמה, רמקולים ומיקרופון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 9 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים עם דל n3010 (ששודרג במהלך הדרך) הגיע הזמן להתקדם קצת. מה שמפריע לי היום זה זמן סוללה די קצר (שעה וחצי-שעתיים גג) ומשקל כבד ביחס לכל האולטראבוקים המודרניים. התקציב כתוב בכותרת, אפשר חריגה קטנה, אבל רצוי שלא. הקנייה הולכת להתבצע באילת, אז עדיף KSP (או חנות אחרת באילת), אבל שהשירות והאחריות יהיו במרכז. לא מזמן ראיתי פה בפורום toshiba Z30-A-1E8 שהיה נראה לי די מתאים לדרישות, אבל אני לא בטוח אם מאז דברים לא התחדשו, ערכות שבבים וכו'. מה גם שאני לא בטוח שהוא נמכר בחנות כלשהי באילת. זה הטושיבה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=Z30-A-1E8&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=72&aff=Zap〈=he#.VYCHOvmqrp4 תודה רבה! הדרישות: * מטרות המחשב? לדו…
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי כולם, מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כיוון ואני לא יודע לעשות את הפשרות.…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היה לי כבר שרשור בנושא, אבל הוא ישן והתקציב שודרג, אז פתחתי חדש... אני מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1850-2250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי. אימולטורים של סמארטפונים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ FHD כנראה שאחבר למסך גדול בבית אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך . …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הזדמנות להביא מחשב מארה"ב, זה מה שאני מחפש במחשב: 1. מסך 14 אינץ- 2. אין צורך בכונן דיסקים 3. שימושים עייקרים- אינטרנט, סרטים מעט משחקים 4. אחריות בינלאומית- חשוב. 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מחיר של סביבות ה500-600 דולר תודה לכל העוזרים - אשמח לתשובות מהירות
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתלמיד בכיתה ד'. לא אמור לעשות שום דבר מסובך, שימושי אופיס, אינטרנט וכדומה התקציב כ-1000 ש"ח ללא המעבד ומסך אותם כבר יש לי. המלצה יכולה להיות למפרט או לחנות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים ואינטרנט אני מתלבט בין הדגמים הללו אודה לכם המלצה מה עדיף מבין השלושה אין לי עדיפות כלשהי לחברה מסויימת למרות שבלנובו לא השתמשתי מעולם לחברה שלי יש HP ואני משתמש בו דיי הרבה ואני מרוצה. וחבר שלי יש DELL דגם אחר והוא סבבה לחלוטין. אודה לכם בהמצלה אם תפרטו במה הדגם עדיף מהשניים האחרים תודה אלו הלינקים: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2731&catcode=100&AdCat=&parentid[/url http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2490&catcode=130&AdCat=&parentid= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2581&catcode=103&AdCat=&parentid= נ.ב אם יש לכם המלצה לדגם אחר במסגרת המחיר של עד6000 ש"ח ועדיף…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב מדיה סנטר. תקציב עד 4000 שקל. חשוב לי הדברים הבאים: מארז: Mini-ITX, כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים (לפחות 3) + ssd אחד, קירור טוב לדיסקים הקשיחים לוח אם - שיתאים למארז כמובן, עדיפות לכרטיס רשת אלחוטי מובנה. המחשב יחובר לרסיבר בעזרת hdmi דיסק קשיח אחד של 8 טרה + ssd לא גדול בנפח או במחיר. שידע להתמודד בקלות עם קבצי וידאו כבד כמו בלו ריי. עדיפות לחנות בירושלים, אך לא חייב, אם יש משלוח מחנות אמינה בארץ. אודה למי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 55' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה עבור מפרט למחשב מולטימדיה עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך …
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב מולטימדיה לסלון, ישמש להקרנת הסרטים לטלויזיה ולשמיעת המוסיקה דרכו למערכת הסטריאו הארד דיסק ATA100 וכונן צורב DVD יש ברשותי. מעוניין בהמלצות ל: מארז קטן לוח אם מעבד זכרון כרטיס מסך עם חיבור לטלויזיה התקציב, כמו שאמרתי מוגבל, בסדר גודל של לא יותר מ 1500-2000 שקלים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחשב ממותג (DELL, HP...) יכול לענות לצרכים של סטודנט המשתמש בתוכנות אופיס וכמה תוכנות הנדסיות (AUTOCAD, MATLAB)? התוכנות ההנדסיות בדרך כלל דורשות הרבה זיכרון ולפעמים גם כרטיס מסך טיפה חזק יותר, אבל עדיין מדובר בסטודנט ולא מקצוען... הסיבה העיקרית למחשב מותג היא השרות של החברות בקשר לתקלות או בעיות שונות. האם מישהו יכול להמליץ על דגם מסוים בתקציב הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-