ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אחרי שהמחשב הנוכחי שלי כבר גוסס ולא מבין איך הוא לא מת(מ2010).. הייתי שמח להמלצה על מחשב גיימינג + מסך + סט מקלדת ועכבר טובים בתקציב של 8K ש"ח. אני כבר ממש לא מעודכן באיזה מעבדים יותר טובים לגיימינג (Intel או AMD) או איזה כרטיס עדיף (Nvidia או AMD) תודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. במידה וייצא זול יותר אז אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה דו מימדית וגם תלת מימדית (במידה הרבה יותר קטנה), ציור בעזרת וואקום כמו גם משחקי מחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שימוש כבד בפוטושופ, אילוסטרייטור, זיבראש, אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצ'ר 3, פולאוט 4 ועוד כל מיני דברים חדשים וטובים שאמורים להגיע כמו ווארהאמר טוטא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היה לי נסיון טוב מהמפרטים שמפרסמים פה באתר, הפעם אני צריך מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם המפרטים המפורסמים עדכניים כי הבנתי שזה קריטי בחומרה של גיימינג. בנוסף, לא ראיתי המלצה במפרט למסך. האם לדעתכם אפשר לרכוש מחשב לגיימינג של פורטנייט, מיינקראפט , ראפט וגם עריכה חובבנית של וידאו ב 4500 שח כולל מסך? אפשר לחגוג ב 500 שח.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ובגלל שאני לא מבין גדול אשמח למעט עזרה מכם, תודה רבה לעוזרים. אז ככה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500ש"ח+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין שעד שאני קונה מחשב מגיע לי לנצל את הכסף כמו שצריך ועד הסוף, אז תתפרעו בכיף. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, ובכללי שיחזיק בצורה חלקה לכמה שנים טובות בלי כאבי ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ משחקים עכשווים בצורה חלקה עד כמה שאפשר מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שיכלול הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאנשי HWzone! בדרך כלל אני בונה לעצמי את המחשב אבל הרבה זמן עבר מאז פעם האחרונה ואני כבר לא מעודכן/אין לי יותר מידי זמן אשמח לקבל מפרטים/טיפים/המלצות לגבי מחשב שיוכל להריץ את המשחקים שקרובים לצאת ב144fps לפחות על ההגדרות הכי גבוהות כמובן. אישית.. אני לא מתכוון לשחק (לפחות בזמן הקרוב) ב4K אבל אני לא פוסל עדיין. עריכה - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K.. גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…
-
- 38 תגובות
- 18.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כרגע יש לי נטבוק של אסוס ואני חשוב על לקנות מחשב גיימינג נייד רציני ורציתי לראות אם אני יכול להסתדר במחיר הנ"ל עם הדרישות שלי. תקציב: 2500 ש"ח עד 2700 (גג). - מטרת המחשב - גיימינג, אנינטרנט, סרטים ועבודה ב-Word. - מסך - לא גדול מדי, רצוי עד 15 אינץ'. - משקל -כמה שיותר קל, זה לא "דיל ברייקר" אבל זה בהחלט יכול להשפיע על ההתעניינות. - סוללה - אני לא כל כך בקיא באורך חיים של סוללות למחשבים ניידים, אם הוא יוכל לשרוד חצי יום על פעילות מאומצת (משחקים, WIFI, גלישה, סרטים וכו'). - HDMI זה בונוס, אבל לא חובה. - נפח אחסון - 250 גיגה מינימום. מכיוון שיש לי חשבון סטים כונן דיוידי הוא אופציונאלי ולא דיל ברייקר. אם הוא יוזיל את המחיר משמעותית - שלום ולא להתראות, אם הוא לא יקר …
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימניג. המחשב אמור להספיק ל 3-5 שנים. זה מבחינתי מחייב אחריות מינימום לשנה. עד עכשיו היה לי Asus rog והייתי מאוד מרוצה הבעייה היא שהוא יקר בארץ, ומהבדיקות שעשיתי עושה רושם שלנובו הוא גם בחירה מצויינת. האפשרויות שראיתי בארץ זה - 1. לנובו - המפרט בלינק 2. אסוס - המפרט בלינק שאלה על חנויות בארץ - האם אתם מרגישים נוח לעשות קניה יקרה מחנות שאתם לא מכירים? והאם מישהו כאן מכיר את החנות בשם ניידנייד ויכול לתת דעה עליהם? שאלה על אחריות בקנייה מחו״ל - לנובו - פניתי לשירות שלהם בארץ ואמרו לי שהם לא נותנים שירות למחשב שנקנה בחו״ל (אי אפשר לקבל אחריות גם בתוספת תשלום). הפער היה למעלה מ2000 ש״ח. הא…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11K יש אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, תכנות, עריכת סרטים ברמה סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
היי, המלצה למחשב גגימינג עד 2800 ש"ח ללא ציוד היקפי, מערכת הפעלה ומסך. לילד בן 9 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 6.5k, מותר חריגה עד 500 ש"ח. התקציב כולל הציוד ההיקפי (מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך גם במסך. עדיף מסך שיוכל למצות את היכולות של המחשב ולא משהו ממש קמצני, מצד שני לא רוצה לשרוף את רוב התקציב על המסך כמובן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח עם חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש למשחקים לדוגמא: דיאבלו 4, cyberpunk, starfield 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כבר הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, DOTA 2 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב מחוץ לארץ ואני צריך את המפרט המתאים מחיר- עד 7K שימוש במחשב- בעיקר גיימינג רמת חשיבות השקט- מ8-10 -אין צורך בOC -אין צורך בציוד היקפי וגם מערכת הפעלה -אין לי חנות מועדפת כי אני קונה מחוץ לארץ הערות- החלקים שהייתי רוצה שיהיו במפרט הם: מעבד I7+.... כרטיס מסך GTX 680 , קירור מחשב על בסיס מים (לא חובה אבל עדיף) , מארז עם עיצוב יפה וגם שתהיה לו שליטה ידנית במאווררים(לא חובה אבל עדיף) -הייתי רוצה שתיתנו לי 3 סוגים של מפרטים תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני הטופס, תקראו ותבינו : מביאים לי מעבד אינטל מסוקט 1155 - I5 כלשהו. עכשיו, התקציב שאני רושם לא יהיה כולל מעבד כי כבר יש לי בחינם (הוא כבר מחכה לי..). אז אני מבקש שתתנו לי רק חלקים שיתאימו לאותו מעבד. (המעבד יגיע בלי מאוורר אז להוסיף בבקשה). תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 +- (מעדיף לא לעבור 2500). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי (באמת אולי - 50 שקלים). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מוזיקה (עכשיו, אני מעדיף שתהיה לי אופציה לעתיד להוסיף כרטיס קול פנימי על PCI-E או משהו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכ…
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חבר מרכיב מחשב וזה המפרט שהוא הגיע אליו בנתיים: (מטרות: מחשב כללי וגיימינג פשוט) SeaSonic 520W S12II-520 Retail Gigabyte Z77M-D3H Intel Core i5 3470 Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 -זה לא משנה ששהסטיק זכרון 8 גיגה יחיד? -האם כדאי להשקיע עוד 100-200 שח למעבד i5 יותר טוב, בתנאי שתהיה תוספת ביצועים במשחקים? או שאתם ממליצים core i7? אודה לכם מאוד להמלצות\שינויים\חסכון\דעות בנושאים אחרים ....
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג לייט (CSl, GTA וכו.. לא יותר) אם I3 נכנס בתקציב - רצוי. ללא מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו.. מארז פשוט וזול, לא צריך להתפרע.. עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של 100-200 אם זה משתלם תודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח חריגה מקסימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, וכל המשחקים החדשים שאמורים לצאת ב-3 שנים הקרובות - אני צריך להעלות אותם על הרמה המקסימלית האפשרית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס, ניתן להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K +- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית על תוכנות ADOBE תכנות וגם קצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך שיציג תצוגת צבעים באיכות מאוד גבוהה- כמה שניתן שיהיה צבע אמיתי ולא הבדלי צבע מהותיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם יש אופציה לשקט למה לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אם ניתן שיהיה מארז י…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG ו OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?10.000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אפשר להוסיף מסך 32 מומלץ ללא קשר לתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף מארז גדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
-
- 19 תגובות
- 6.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בזמן התואר באדריכלות. התקציב רשום כבר בכותרת. תוכנות שאני יודע שאצטרך להשתמש בהן במהלך התואר הן autocad revit sketch אולי solidworks ובאופן כללי תוכנות שרטוט ותלת מימד. לא צריכה להיות מערכת הפעלה ביחד עם המחשב, ובכלל לא חשובים דברים כמו מסך מגע שמסתובב או בכלל. זמן הסוללה צריך להספיק ליום לימודים~ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב דק, קל (לא יותר מ-2.5 ק"ג) מסך 13-15 אינץ לשימוש ביתי (גילשה באינטרנט, office, וצפייה בסרטי HD - בעל יציאת HDMI)ץ עדיפות למחשב עם זמן סוללה ארוך .לא צריך כונן DVD . תקציב עד 7000 ש"ח. יש רעיונות? יש למישהו חוות דעת על Asus U30Jc-A1? האם יש מחשב דומה ללנובו X201 עם יציאת HDMI ? תודה, דורון
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבור האודיו/וידאו לא כולל ציוד היקפי. האודיו - קיו בייס וידאו- פרמייר,אפטר אפקט התקציב הוא עד 4500 גג. תודה מראש טל.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני נאלץ לשדרג את המחשב מה גם שהיגיע הזמן אני חושב. המחשב צריך להיות מספיק חזק ועם חלקים התואמים לויסטה ולניגון סרטי HD DVD. לא צריך צורב ומסך. התקציב צריך להיות בערך 3000. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-