עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Moshe36,

שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Sapir.benlevi,

היי חברים, התחלתי ללמוד עיצוב פנים ונדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק לי בקלות את התוכנות עיצוב (אוטוקאד, פוטושופ, ריינו וכו..) ל4 שנים הבאות!! המלצת המרצה שלי זכרון מעל 8!! ומעבד חזק !!הדגש החשוב ביותר הןא הכרויב הגרפי של המחשב.., (מעל 700) אני רוצה מחשב של חברת dell.15.6 אינץ׳.התקציב שלי עד 6 וחצי אלף... אשמח לעזרתכם הדחופה ביותר!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  3. Started by toms979,

שלום, אשמח לקבל המלצה ללפטופ שיהיה יחסית קל לסטודנטית לעבודה סוציאלית. * מטרות המחשב? לימודים - בעיקר אופיס ואינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש אופיס ואינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * כונן קשיח? 320G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? מטמון - 8/16MB, זכרון מהיר - 2GB עם אופציה להרחבה ל-4GB. * מעבד? AMD או i3/i5 - יש הבדל משמעותי בין i3 לi5? * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. מה קורה אנשים? כרגע אני מחפש מחשב נייד למטרות פיתוח, ויש לי כמה התלבטויות, כי אין לי מושג אם מה שאני בוחר (בעיקר מעבד) יכולים לספק את הצורך כרגע יש לי כיוון למה שאני מחפש: * מעבד i5 ומעלה..גם דגמים טיפה נחותים בסדרות השונות, אבל העיקר שיחזיק את המטלות שיוזכרו גם בהמשך * 6 או 8 RAM (בגלל שיש אפשרות לשימות במכונות וירטואליות במקביל למטלות נוספות) * צג 15.6 אלה הנתונים מהם אני מתחיל אין צורך במ"ה או CD, ועדיף משקל מתחת ל-2.5 המותגים עליהם אני חושב כרגע הם HP, DELL, SAMSUNG ו-ASUS (אלא אם יומלץ אחרת, אך כרגע אני יודע שהם המובילים בתחום..עדיפות ל-ASUS ו-SAMSUNG) התקציב כרגע הוא בסביבות 4000 (חריגה אולי ב-200) מצאתי מספר דגמים מתאימים כמו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה עם SolidWorks. כמו כן, עדיף שיהיה עמיד יחסית כיוון שישהה בתנאי מפעל לפעמים. להלן פירוט הדרישות: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לשאוף לאיזור ה-4000-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. סוליד, אופן שימוש תדיר, זה לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי כולם, אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה משרדית יישומי אופיס, עבודה מהבית, גלישה באינטרנט. דרישות: - שיהיה קל יחסית (עד 2 קילו) - תצקיב עד 3000 שח. - חשבשבת האם יש המלצות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. ערב טוב, לקראת תחילת הלימודים השנה, ולאור הזדמנות לרכישה בארה"ב, אשמח לקבל המלצות ללפטופ בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג אם מדובר במשהו ייחודי). דרישות: מעבד - i7 זיכרון - 8GB הארדיסק - SSD, בנפח של 256 ומעלה משקל - עדיף כמה שפחות אני מתעניין בלפטופים בגודל 13", אך מספר אנשים הציעו לקחת 15" לאור העובדה שהוא ישמש אותי בעיקר ללימודים (הנדסת חשמל) וזה יהיה יותר נוח - אשמח לשמוע את חוות דעתכם. הדגמים המעניינים שקפצו לי לראש הם HP Spectre, Asus Zenbook UX305FA, אך אולי צפוי לצאת משהו חדש בחודש-חודשיים הקרובים (אני יכול לרכוש מארה"ב עד סוף אוגוסט). תודה רבה לעוזרים, אשמח לענות על שאלות נוספות אם נדרש. פז

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. היי, אני מחפש לפטופ עד 800$, אולי טיפה יותר אם צריך. הוא הולך להחליף את המחשב האישי שלי, השימושים שלו הם עבודות תכנות כולל VMWARE (בשביל IOS), אינטרנט וסרטים אני מחפש משהו שלא יהיה כבד/עבה יותר מידי לפחות 15.6" לפחות USB3 אחד זמן בטריה סביר מקלדת נוחה עדיף 6 גיגה זכרון לפחות, אבל אם יכול להיכנס משהו טוב בתמורה לרק 4 גיגה, אז זורם רמת רעש נמוכה שלא יהפוך לתנור, רמת חום - מקסימום ממוצע. וכמובן שלא תיהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ. ממה שבדקתי קצת יש את ASUS U56E שעולה 630$ והוא נותן המון למחיר שלו, כאמור אין לי בעיה להשקיע עוד - אבל לא ראיתי משהו ששווה את זה. ואין לי בעיה לחכות עוד טיפה אם הולך לצאת משהו טוב. בקיצור אשמח להמלצות! תודה ואחלה יום.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  9. אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by RDS,

שלום, אני מעוניין בלפטופים, כאשר התקציב הוא 1300$, אבל המטרה היא למצוא מחשב זול יותר. הדרישות הן: זיכרון 2 GB הארד דיסק 320 GB מהירות של 7200 של דיסק הקשיח כולל PORT עם צורב DVD הכנה לדוקינג סטיישן מצלמה בטריה 9 CELL אחריות 3 שנים במעבדה של IBM/TOSHIB/DELL/HP בהתאמה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by nir2002,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, מיני או רגיל בתקציב של בין 1000-2000, כמובן כמה שיותר זול בעיקר לצורכי עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט, שום דבר מעבר מחפש משהו אמין ויציב פרטים: תקציב - 1000-2000 כמה שיותר זול זה מה שהכי משמעותי לי * מטרות המחשב - עבודות משרדיות: אינטרנט ואופיס * גודל המסך לא ממש חשוב, אך לא קטן מדי, שיהיה נוח לכתוב עבודות באופיס * משקל רצוי - כמה שפחות יותר טוב אך לא קריטי אין דרישות לזמן סוללה, שיהיה סטדנרטי או יותר, אין דרישות לרזולוציה, אין דרישות ליציאות מיוחדות או BLUETOOTH כונן קשיח - שיהיה גודל מספק, נניח 200-300 ג'יגה מינימום, כמובן עדיף כמה שיותר מעדיף עם צורב בתקציב לא צריך להכלל דברים נוספים כמו רישיון למערכת הפעלה וכד' אם כי (שוב) אם אפשר להכליל אז…

12. Started by Raz the king,

שלום מעוניין בלפטופ המפורט שיתאים לדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200$, אולי 50$ אם משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)יש אחסון חיצוני של 2 טרה אז אסתפק ב512 גיגה של SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כשעובדים עם וורד וכד', בגיימינג זה כמובן לא יהיה המצב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  13. Started by Swed,

צריך המלצה ללפטופ שאפשר לקנות אותו בארהב עד 1300$ חשוב להגיד שהוא הולך לשמש מספר שנים שנתיים עד 4 שנים. * מטרות המחשב? סטודנט שלומד שפות תכנות כאלה ואחרות. * גודל המסך? 13 ומעלה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בין 5-7 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה ומעלה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן הולכים לקנות אותו בארהב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה מקבוק עלה כאופציה אבל אשמח לקבל עוד המלצות תודה שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itzik1,

אני מתכוון לקנות לפטופ עד 2,000 שקל לצורכי לימוד בלבד כמעט, פשוט לוקח אותו איתי לתיכון. שיהיה הכי גדול שניתן בתקציב הזה (למרות שהגיוני שאעדיף קטן אבל כבר כמה גדול אוכל להשיג במחיר הזה) אשמח ללינק ללפטופ מומלץ. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by silky,

מדובר בלפטופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000. חריגה רק אם ממש קוסט אפקטיבי - 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כמובן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום רב , אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנטית לעיצוב חזותי , יש כמה דרישות בסיס מעבד I5 , וכרטיס מסך סביר (שהוא לא מסדרת INTEL) . בתודה מראש לממליצים. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (בעיקר וכמעט תמיד פוטושופ) * גודל המסך? 13 - 14 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI רצוי * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320-500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כל חברה המספקת אחריות ונחשבת כאמינה ועמידה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by FenrirTyr,

* מטרות המחשב? משחקים (בינוניים), עריכת וידאו PREMIERE * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אלא אם יש אחר בטווח המחירים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ------ * זמן סוללה? פחות או יותר יעבוד 4 שעות ללא הטענה. לא קריטי במיוחד חיי הסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ACER, ASUS, TOSHIBA, HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע... בנוסף חשוב מאוד כרטיס הוידאו - NVIDIA GEFORCE העדיפות

• 18 תגובות
    • 43.2k צפיות
  18. שלום רב, אשמח לעזרה בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסדרות, משחקים לעתים רחוקות, אפשרות לעבודה עם דאטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה שבועית עם פייתון ביישומי ביג-דאטה, אבל לא באופן מקצועי. המחשב שיש לי כרגע פשוט לא מחזיק מעמד ולוקח לו שעות להריץ כל תוכנית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על ה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מחפש לקנות מתנה בשביל חבר שבמילואים, אין לו שימוש מיוחד מדי במחשב (סטונדנט לרפואה) אבל אשמח למצוא משהו שיחזיק באופן טוב צפייה בסדרות וסרטים, ושיהיה נוח לשימוש משרדי. ראיתי פה בפורום המלצה על https://ksp.co.il/web/item/251685 האם הוא טוב ביחס למחירו? מה היתרונות והחסרונות שלו?

20. הלפטופ הוא לחברה שלי ,היא בעיקרון די סגורה על SONY בעיקר בגלל העיצוב והיופי שלו חח מה אתם אומרים על ה ‏Sony Vaio VGN-NR270N/S‎ ?מחירו ב KSP כ 4000 שח דבר ראשון למה הוא כזה זול ?האם משחקים פשוטים כמו SIMS יעבדו אליו ?יש לו כרטיס רשת ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. * מטרות המחשב? המחשב למטרות עבודה ולימודים - חייב להיות מעבד חזק Core2. * גודל המסך? 13~14 אינץ - שיהיה כמה שיותר נייד * משקל רצוי? גם כאן משקל של 2 קילו כולל מטען המקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - עכשיו קראתי על X301 ו-T400S שהזמנים מאכזבים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אני אשמח ליציאת HDMI, אך DVI גם אפשרי. * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה? רצוי SSD * צורב DVD? לא קריטי - משקל עודף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על X301 ו-T400S אך חשוב לי זמן סוללה ארוך ואשמח לטיפים. * דרישה נוספת שחובה בשבילי - מודם סלולרי מובנה. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, עשיתי מחקר מעמיק אבל עדיין לא נעול על לפטופ הבא שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עסקים וגיימינג בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, football manager וכדומה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by barakw95,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K *באילת*, אפשר לחרוג קצת עבור שינוי משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ועיצוב גרפי premiere, lightroom, photoshop, da vinci, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? X 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, גם מחשב רועש מרגיש לי שהוא מתעייף לי מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  24. Started by Neta Of,

שלום, אודה על המלצותיכם למחשב נייד בעל התכונות הבאות: * מטרות המחשב? לימודים - בעיקר אופיס ואינטרנט, אך גם תוכנות כ-spss, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2500 ש"ח (עם עדיפות לסביבות ה-2000 ש"ח, אך יכולה לחרוג מעט מעלה מ-2500 ש"ח). * גודל וציפוי המסך? 12-13.3", מסך מט. * רזולוציית המסך? 1366X765. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג כולל סוללה, עדיפות ל-1.5 ק"ג (אחד הפרמטרים החשובים ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש אופיס ואינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * כונן קשיח? נפח סביר+, מהירות: 5400/7200 סל"ד. * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? מטמון - 8/16MB, זכרון מהיר - 2GB עם אופציה לה…

• 31 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. אני מחפש נייד שיתאים לסטודנטים עיוורים. עיוורים מצד אחד לא צריכים מן הסתם מסך גדול כך שמסך גודל 13 אינץ פלוס מינוס הוא אידיאלי. כמו כן הם נאלצים לסחוב איתם את המחשב לכל מקום כך שזקוקים למחשב קל ונייד. מצד שני הם משתמשים בתוכנות מיוחדות שדורשות יותר ממשתמש רגיל. אם אגדיר את המינימום להפעלה של התוכנות הללו אז מעבד בחוזק דומה ל- su7300 עם זיכרון 2 ג'יגה זה המינימום כאשר יש עדיפות למעבד חזק יותר וזיכרון 4 ג'יגה. חשוב שהמקלדת תהיה מקלדת סטנדרטית ולא משהו אחר משום שלזה הם מורגלים. התקציב הוא עד 5000 שח פלוס/מינוס . בנתונים הללו נדמה לי שקטגוריית האולטרהפורטבל היא המתאימה למרות שייתכנו גם מחשבים מתאימים שלא בדיוק בקטגוריה הזו. השאלה היא - 1) על איזה ניידים שנמכרים בארץ ומתאימים …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.