ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצה למחשב נייד שמתאים לסטודנט, כלומר - מסך יחסית קטן (עד 14), קל משקל ככל הניתן ומתאים לעבודה הן מול אינטרנט ואופיס והן תכנות (שלא תהיה בעיה עם ECLIPSE למשל) ועבודה מול תוכנות כמו MATLAB. תודה רבה למי שייעזור
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד'). מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת. עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה? תודה רבה! *מעבד: i5 דור חמישי לפחות. * זכרון 8 GB לפחות. * מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות). * רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג …
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? 5. ראיתי את הנייד Asus Eee 900, למישהוא יש נסיון איתו ? וביכלל, האם הם נוחים ?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב לכם. עד היום לא היה לי מחשב נייד, אלא עבדתי רק על נייחים (טובים). כעת אני זקוק למחשב נייד לטובת עבודתי כמפתח ב OPEN SOURCE לרוב DOT NET ו JAVA. עשיתי מעט סקר שוק וחשבתי ללכת על VOSTRO 3450 הבעייה היא הרזולוציה הנמוכה שלו. התקציב הוא 4000 פלוס מינוס האם יש לו תחליפים טובים לצרכים שלי ? הוא אכן צריך מספיק חזק לתיכנות ונייד שאישתי תוכל לקחת אותו למקום עבודתה במקרה הצורך תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט מחשב חזקקק למשחקים כבדים זה לחבר שלי ... ובו נגיד שזה בשביל משחקים כמו : crysis , call of duty 4 , bioshock .... אתם יודעים משחקים בסגנון הזה עכשיו אני יודע שקרייסס לא יפעל על הכי גבוה בתקציב הזה ... אבל אני צריך שתביאו לי מפרט שיהיה חזקק למשחקים ויפעיל אותם טוב התקציב הוא 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה **** אין צורך במסך , עכבר , מקלדת , רמקולים ... כל אלה כבר יש לו תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD מעבד 512 זיכרון צורב כרטיס מסך 256 מסך LCD 17 מיקלדת /עכבר/רמקולים לוח מתאים HD 80 מארז+ספק מחשב לא למשחקים גלישה/הורדות/ועבודה אם תוכנות מוזיקה תודה לעוזרים חג שמח
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מתעניינת על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. קיבלתי המלצה על המפרט הזה במחיר 3900 שקלים שאלותי? האם המפרט מתאים לדרישה? האם המחיר הוגן ואמין? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ה1. מה התקציב המקסימלי? 5,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, תכני HD, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1080 FHD * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל משחק חדש הוא אופצייה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע ללאס ווגס עוד כמה ימים, וברצוני לקנות שם מחשב נייד. אשמח לשמוע איזה חברות מומלצות לקנייה, ואיזה חברות אינם מומלצות. תודה מראש לעזורים. דן.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד בסיבות המחירים 2500-3000 שקל זתומרת לא סתם להוציא את התקציב עד הסוף , אלא אם זה שיפור יחסית משמעותי ולא זניח... אפשר אפילו לחרוג עד 3400 שקל בתנאי כמובן שזה שיפור משמעותי יחסית... המחשב מיועד לאופיס אינטרנט תוכנות , לא דברים רצינים במיוחד...
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו עד 2500 ש"ח, ניתן להגיע ל3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 99 אחוז מהזמן עבודה על AUTOCAD 2021 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD זיכרון ראם מספק ומעבד טוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מטרת המחשב - עריכת וידאו בסיסית. כיום משתמש בתוכנה Pinnacle Studio אך מעוניין להתקדם לתוכנות מתקדמות יותר, פשוט אין לי את הפלטפורמה. יציאות - HDMI כונן קשיח - מינימום 500GB כונן אופטי - עדיף צורב DVD אך לא קריטי מערכת הפעלה - אין צורך ברשיון חוקי חברה - מעדיף שלא יהיה Apple אך אם אני אבין שמק זה האופציה הטובה ביותר אני אתפשר. תקציב - אני צריך מחשב שימלא את הצרכים שלי בצורה חלקה. אני לא עורך סרטים לקולנוע ולא יוצר סרטוני 3D - אני משתמש ביתי פלוס. אם יש צורך אני אחרוג מעל 8,000.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש בעיקר לאופיס ומיילים. בקיצור מחשב לעבודה משרדית, אופיס מיילים ואינטרנט בכללי.... תודה ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד עם יכולת בינונית עד גבוהה של הרצת משחקים. (משחקים ברמת heroes 5) רציו מסך 15.4 צורב DVD וכונן לא פחות מ-120GB כמו כן שהמחיר לא יחרוג את מ-6000 ש"ח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 1000 ש"ח שייקנה בארה"ב (משלוח פנימי) המחשב ישמש לעבודהה + משחקים ואם אפשר גם אתר של החנות בארה"ב על מנת להזמין! תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 23:00:08 לאף אחד אין מושג?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לדגמים של מחשבים ניידים שיעלו בסיבות ה-1500 שקל ביד שנייה... תודה למי שיוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג עם קצת צפיה ישירה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, call of duty, battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה המסך SAMSUNG BX2335. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת באיזה רמה מדורגת מערכת זו :- לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 X2 6000+ כ.מסך (עדיין מתלבט אבל נראה לי שבסוף אלך על) ATI RADEON X1300 PRO 256 MB כ.זיכרון MB2048 KINGSTONE DDR2 667MHZ כ.קול CREATIVE LIVE 5.1 ד.קשיח 320 GB של WD הצרכים שלי ממחשב הן כל דבר אפשרי ! כלומר לשחק משחקים כבדים לשמוע קול איכותי במיוחד אבל לא לשלם על זה אלפים . וגם איני צריך מסך ולא כוננים אופטיים תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים אם בכלל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ASUS , SAMSUNG , DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : HDMI , VGA רזולוצייה גבוהה ביותר , מסך חד , שקט שלא ירעיש , שיהיה כס…
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש ממי שיכול להציע שידרוג למפרט מחשב קיים, המחשב אותו אני רוצה לשדרג הוא משנת 2005. התקציב עד אליו אני מבקש להגיעו הוא מ- 1000 עד 1500 ש"ח (מפרט למשחקים). מפרט המחשב הינו- מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 קיבולת: 1800 MHz זיכרון: 2048 =512x4 קיבולת: 200 MHz כרטיס מסך: RADEON X800GT הערות לשדרוג המפרט- האם אני אוכל להחליף כרטיס זיכרון אחד מה- 4, שלא בקיבולת של 512 ? נניח אחד של 1 GB ? ושהכרטיס מסך יתאים למעבד בבקשה, שיהיה כמה שיותר טוב. אם צריך לפרט יותר בדרך כולשהי, רק תכתבו. מה שאני רוצה הוא שהמחשב לפחות יוכל להריץ את המשחק Cod6: Modern WarFare 2 . הערה לבקשר למשחק- משום מה, את המשחק Cod4: ModernWarFare הצליח להריץ, אך את המשחק Cod5: World At War לא…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ' לא משנה * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD או HDD זה יהיה מגניב 500GB זה הסטדנרט לא ? * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..99..1483..2164..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=27227&txt_search=&buy=&minpr…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לנייד קל (חשוב) בגודל 13.3-14 אינץ (ד"א, ההבדל בכלל מורגש?), לעבודה מחוץ לבית. בעיקר עבודה משרדית מאומצת - עריכה של כמה מסמכים בו זמנית בוורד, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים וכד', וטיפה פוטושופ. כרגע ממה שאני מבין, המועמדים הן המחשבים של אסוס מסדרת zenbook, אבל האמת שקצת איבדתי את עצמי בין כל הסדרות שלהם. אשמח להמלצה ספציפית (עם נימוק - למה דווקא המחשב הזה). שאלון עם כל הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כ- 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית מאומצת וקצת גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה לשדרוג המחשבים בחלקים הבאים לוח אם זיכרונות מעבד כרטיס מסך אני חשבתי על המפרט הבא כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 789 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 690 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 542 מעבד : AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA5200CSBOX - BOX ¤ 973 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2994 מה אתם אומרים עליו? מה לשנות במה? או להשאיר ככה את המפרט. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-