עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, להלן המפרט שבחרתי: Intel Core i5 750 S1156 Gigabyte P55-US3 S1156 Core i5/i7, Intel p55, ddr3 2200 2*pci-e 2GB Kingston DDR3 1333MHZ שתי יחידות זאת אומרת סה"כ 4GB Gigabyte GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך WD 640GB 7200 RPM, 32MB, SATA2 דיסק קשיח Thermaltake Silent 1156 CLP 0552 גוף קירור Coolermaster Elite 335 מארז Coolermaster extreme power plus 460W ספק כוח שימוש עיקרי במחשב: אינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס, אין צורך בהרצת משחקים דברים חשובים: מחשב שקט, התאמה לעבודה עם WIN7, אורך חיים של כמה שנים טובות עם שידרוגים, USB3 רעיון מאחורי מפרט שבחרתי: בסיס חזק שיספק ביצועים טובים בשנים הקרובות: מעבד ולוח אם (עם usb3) מחשב שקט: מארז, ספק וגופי קירור איכותיים במג…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. יש מחשב מדגם EasyNote TK של packard bell. לאחרונה התחילו להופיע רעשים מוזרים ולצאת דבר שנראה כמו ענני אבק (זה לא עשן, הרחתי את זה) מהפתח אוורור שבצד המחשב, קרוב לחיבור הטענה שלו. לאחר כמה ימים המחשב התחיל לקרוס לי בכול מיני מצבים, בלי שום קשר לכמות העומס עליו. החשד שלי שהמאוורר נדפק והוא מתחמם יותר מידי. העליתי כאן את הטמפרטורה שלו בזמן מנוחה ואת המפרט. אני לא מצליח לשים פה את הקישורים לתמונה, הפורום מצנזר לי אותם. אז הטמפרטורות הם: במעבד בcore 1 64c core 2 66c PCH - 59C GMCH -18C Hard disk - 36C המחשב רץ על windows 7 home premium, מעבד i3-350m, זיכרון פנימי 3GB, דיסק קשיח של WDC 320GB. טמפרטורה ומפרט

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Zadu,

המחשב מחו''ל הגיע, דגם: HP G72-260US Notebook שאלות: 1. קיבלתי איתו כבלים אבל החיבור זה חיבור של חו''ל אז איפה אני משיג מתאם שיאפשר טעינה של המחשב בחשמל של הארץ ובחיבור לחשמל של הארץ? 2. המכס שהייתי צריך לשלם עליו זה 514 ש''ח, זה הרבה יחסית או לא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. סתכלו את המחשב מיני הזה Excel ATX 1021 Intel Atom N270 1.6GHZ 1GB DDR2 160GB 2.5 WINDOWS XP HOME כנראה לא בטוח INTEL GMA945 כרטיס מסך אם אני מחבר את המחשב הזה למסך FULL HD ביציאת VGA, אני יוכל לראות בו סרטי FULL HD ? אם לא, יש דרך לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה, WLAN זה בעצם WIFI ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן ממזער לי משחקים אחרי חצי דקה בערך. לא משנה איזה משחק! ראיתי פה דיון על זה ואמרו שזה בעיה בZA ואין לי מושג מה זה ZA מישהו יכול לעזור לי בזה??????

7. Started by LeftRight,

HP intel c2d 1.67Ghz 3gb ddr2 nvidia geforce 8400m gs אני מנסה להריץ סרט HD באמצעות BSPLAYER וזה כותב לי "פותח.." ונתקע.. מה אני עושה? ואם זה לא אפשרי אז למה יש לי יציאת HDMI מהמחשב? =\

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by daniel9876,

המפרט: לוח אם: ASUS P5QPL-AM מעבד: E8400 3.00GHZ כרטיס מסך: GTS 250 1GB זיכרון: 4.00GB RAM DDR2 ספק כוח: COOLER MASTER 460W מסך :22 אינץ' [1680X1050] אם אני משדרג את הכרטיס מסך ל :HD 6850 1GB DDR5 זה יחזיק לי אותו טוב?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray 903 Arctic - Cooling Freezer 7 Pro 112 Gigabyte GA-P35-DS3L 430 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI 470 SEAGATE BARRACUDA 500GBST3500320AS 339 TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL 902 nzxt hush 360 seasonic 12I 430W 381 Samsung SH-S203B X20 SATA 98 סה"כ 3995 לא צריך מסך ומערכת הפעלה, יש כבר ויסטה קונה מחר נו איך??? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. שלום! המחשב הלך לעולמו במפתיע- לקח עימו את כל ההארד דיסק.. (כן, כן, הייתי צריכה לגבות. למדתי את הלקח..). צריכה עזרה בבחירת יורש המטרות שלי הן אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים- דיי בסיסי סה"כ.. * גודל המסך: 15 +/- * משקל רצוי: לא מאוד משנה.. רצוי שיהיה קל יחסית. * זמן סוללה: כמה שיותר ארוך.. עדיף אם תהיה בת 6 תאים. * יציאות מיוחדות: לפחות 3 USB, ושיהיה גם VGA או HDMI (ואם יש קורא כרטיסי זיכרון- מה טוב) * בלוטות: בוודאי. ושיהיה גם כרטיס אינטרנט אלחוטי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *זיכרון- לפחות 2 GB * כונן CD/DVD +צורב. * כונן Bluray? לא צריך * אחריות ליותר משנה. * שיכלול windows 7 * החברים התחלקו בין dell ו- Lenovo.. רוב תודות, ושבוע מצויין, מור

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sir f,

ברשותי לנובו N500. כאשר אני עובד והמחשב על השולחן, החלק של יציאות האויר מתחמם בצורה רצינית. היום התצוגה התחילה להבהב (שנייה יש תצוגה, שנייה מסך שחור) עד שפשוט נכנסתי לתנוחה שבה אני בד"כ עובד כדי להימנע מהבעיה, שבה חצי המחשב עם יציאות האויר נמצא באויר, והחצי השני על השולחן. לדעתי הבעיה נגרמת מכך שחוץ מיציאת האוויר בצד, יש את יציאת האוויר בתחתית המחשב, וכאשר המחשב נמצא על משטח חלק, היציאה הזו לא יכולה להוציא אוויר, כי המשטח חוסם אותה. תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, אני רוצה למצוא פתרון. חשבתי להגביה את המחשב כשהוא על השולחן בעזרת מעמדים כלשהם (לדוג' לשים פיסות עץ מתחתיו), אבל למרות שזה יהיה יעיל בבית, זה לא מתאים לי כשאני רוצה להתנייד עם המחשב. רעיון כלשהו? ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shaypoi1,

יש איזה תוכנה מומלצת לבדיקת טמפרטורה של המחשב? כמה הטמפרטורה אמורה להיות? מתי זה מסוכן למחשב? ולפעמים הוא מאוד מאוד מרעיש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by ShRicKi,

שלום. יש לי מחשב נייד מסוג MSI EX620 אני משתמש בו רגיל כשאני מדליק אותו. הכל טוב סבבה עובד חלק לא נתקע. אחרי שעה שעה וחצי בערך. המחשב מתחיל להיתקע והכל פועל ממש לאט. פעם זה לא היה ככה!. ואחרי זה הוא מתכבה פתאום. לא עושה ריסט פשוט מתכבה. ואז כשאני מדליק אותו הוא שוב נתקע ועובד לאט. יכול להיות שזאת בעית התחממות? ואם כן מה אני עושה? מישהו יודע מזה יכול להיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום , לאחרונה המחשב נייד מסוג lenovo 3000 n200 נכבה לבד. היום לראשונה הוא גם לא נדלק (פתרתי את זה על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה מחדש) מישהו מכיר את הבעייה? יודע לנחש את הסיבה? תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Vearp,

* מטרות המחשב? אינטרנט משחקים וסרטי HD המחשב גם יחובר לטלוויזיה * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 +- * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה עם חריגה קלה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=8297 איך הוא? חשוב שגם משחקים יעבדו בו כגון TEAM FORTRESS CSS ואולי קצת משחקים יותר כבדים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. שלום לכם!!! השאלה שלי אוו הבעייה שלי תקראו לזה איך שאתם רוצים. כשאני במחשב נייד לא עושה כלום , לא מפעיל שום תוכנה חוץ מהתוכנות שבאות עם המחשב נייד. אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך ללשונית משאבים, הוא מראה לי שם שהזיכרון תופס בין 400 ל- 500 לערך משאבים זה הזיכרון. האם זה נורמלי? ככה זה אמור להיות במחשבים ניידים? וכמה צריך להיות בדרך כלל? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  18. המחשב הוא מסוג HP 4320s תודה...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה במחשב, שהוא מראה שהוא מלא ב100% אך כשאני מוציא את המטען מהמחשב המחשב פשוט נכבה ורק אחרי שאני מחזיר את המטען אני מסוגל להדליק אותו בחזרה.. יש למישהוא הצעות, למה זה קורה?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/rdet.jsp?poid=383144 כשאני עובד עליו כל פרק זמן מסוים של בערך 10 דק' עד 20 דק' המסך נכבה והמחשב לא מגיב. רציתי לדעת מה עלול להיות הגורם לבעיה וכיצד אוכל לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by משרק,

יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מחשב HP על VISTA שיחקתי ב זיהוי קול הזה בויסטה ולחצתי על האפשרויות ונתקע לי המחשב. מאז כל פעם שאני מנסה לגשת למיקרופון\כרטיס קול המחשב נתקע.. מה זה? ???

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. מארז antecnsk 2400 מחיר 580 דיסק קשיח wd 320ks 16 mb מחיר 121 דולר . כרטיס מסך asus 7950gt מחיר 350 דולר . מעבד e6600 מחיר 380 דולר . לוח p5wd hd delux asus מחיר 300 דולר. זכרונות corsair 2gb(2*1 ddr 667 dual chanel kit מחיר 308 דולר. sony dvd rw dual *16 חוץ מהמארז המחירים לא כוללים מעמ !! ספק 600 w של זלמן המחשב יהיה מדיה סנטר ומחשב כאחד לא עושה אוברקלוקינג לפחות לא בקרוב ! אני מחבר אותו ל-lcd 32 אינצ' של סוני חדשה . ומתכנן לעבוד איתו בתור מחשב לכל דבר וענין ומן הסתם אני ינצל אותו גם כhtpc .

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by jacob300,

שלום מחשב נייד Acer Aspire 5730Z מערכת הפעלה VISTA נוצרה בעייה שלא ידוע לי מהיכן, המחשב עולה רק ב Safe mode והמקלדת לא מתפקדת גם ב Safe mode ניסיון להעלות את המחשב למצב נורמל, מביא מסך שחור בלבד. ללא הודעות שגיעה. בסריקת וירוסים לא נמצאו וירוסים. ניסיון שיחזור מערכת לימים קודמים לא עזר... האם יש עצות איך לסדר את הנושא... ג'יקוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bati6,

אני עובד עם המחשב(מחשב חדש בן חודש של DELL) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש מהצד השמאלי למעלה והוציא מהצד אוויר חם, לאחר שתי דק הרעש נחלש והוא כמעט נפסק וכך גם האוויר, יצא הרבה פחות אוויר, זה הגיע לרמה שרק אם ממש מקריבים את האוזן שומעים את הרעש ורק אם שמים את היד מרגישים שיוצא אוויר. זה נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים