עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זוטאק מצטרפת לחגיגת מחשבי החלונות 8.1 הקטנטנים ומשיקה את ה-ZBOX PI320 - מחשב אישי שלם בעל מימדים דומים לאלו של סמארטפון לכתבה: http://hwzone.co.il/zotac-zbox-pi320-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רציתי לקבל חוות דעת למארז הבא למחשב קולנוע ביתי, הפרמטר החשוב לי אורור טוב ושקט (במידה ולא עומדים בכך האם ניתן לשדרג את המאורריים ? ) Jsp-Tech EzCool T888 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=T-888〈=heb&cart=12227635925020563 Jsp-Tech T280D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by adam-levi,

שלום לכולם קוראים לי אדם הייתי היום באחד הסניפים של KSP בצפון הדרישות שלי הם - מחשב למשחקים (כשאני לא בבית ישמש את האחים שלי) + צפייה בסרטים HD אולי קצת פוטושופ וכו' (לא נמצא הרבה בבית , חייל) המפרט שקיבלתי מהם כמעט בתקציב שלי מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://w…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב שבתמונה המצורפת, אני מעוניין להחליף לו את ה- SSD לסמסונג 860 250GB ולרכוש בנוסף HDD רגיל בגודל 1-2TB (הלך הנוכחי מהפסקת חשמל), בנוסף כנראה שבקרוב אצטרך גם להחליף את ספק הכוח (מתחיל לזייף). ההוצאה להחלפת החלקים היא כ- 600שח (כולל ספק כוח), השאלה היא אם המפרט הקיים כבר ישן מידי וכדאי כבר לרכוש מחשב חדש* בתקציב של כ- 1500שח (חריגה עד 1700)? אם עדיף חדש אז אשמח להמלצות למפרט ומקום לרכוש ממנו. *ללא מסך ואביזרים נלווים. השימושים שלי הם משרדיים (אופיס ואינטרנט) ומידי פעם עריכת וידאו (חובבנית סרטונים מגו פרו וכו').

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אוקי אני סטודנט לאנימציה בבצלאל ואני מתעסק בעריכה וקומופוזיטינג (אפטר ופרמייר) גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור) ותלת מימד (מאיה רנדור ארנולד וסינמה 4D ) אני רכשתי את המפרט הבא: עכשיו שכחתי לקנות כרטיס רשת אבל גם אותו הוספתי שהוא: D-Link Wireless N Adapter PCI-E 300Mbps https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100554 70 שקלים ההתייעצות שלי היא כזו מכיוון שרכשתי קירור שלא תומך ב-OC האם יש מצבים בעריכה ובתלת מימד שאני אצטרך להגיע למצבים שבהם אני עושה OC? איזה קירור עלי לרכוש? באמזון מצאתי את הקירור הבא: Corsair Hydro H100i V2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B019EXSSBG/ref=ox_sc_act_…

6. Started by No-One,

לאחר קריאה ארוכה באתר של אסוס, עדיין מתלבט בין לוח rog maximus x hero לבין rog maximus x formula אשמח אם מישהו מבין יותר ירים את הכפפה ויעזור לי להחליט ולהבין את ההבדלים המעשיים ביניהם, ובכלליות איזה מהם נראה טוב יותר, לגיימינג כמובן

7. שלום לכולם. אני מחפש לעצמי מחשב חדש. המחשב ישרת תכליות רגילות יומיומיות וכן פיתוחים, לעתים מכונות וירטואליות וכו'. נסגרתי כבר על החומרה שאני רוצה i7-8750H SSD 128/256 + 1TB HDD 16GB RAM מסך FHd בגודל 15.6 אינץ. כרטיס מסך פחות קריטי, אבל בענייננו זה יהיה 1050 וצפונה. אני צריך מחשב שאני אוכל לקחת לישיבות ולא להראות כמו ליצן. שני המחשבים שחשבתי עליהם הם Dell G5 (על G3 לא חשבתי כי הקירור בו מלמטה וזה נראה לי מטופש ממש) מהדגם Dell G5 5587. למשל: https://ksp.co.il/?uin=49271&select=.268..271..132..1358..5390..5274..5155..5156..442. Asus ROG (אפשר לחשוב גם על TUF) מדגם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shimronfio,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם גודל מסך של 17.3 אינץ, הדרישה המרכזית מהמחשב שיגיע עם מעבד משושה ליבות, דגם 8750h, רצוי שיגיע עם לפחות 16 גיגה זיכרון, כרטיס מסך גרפי לפחות 1050, ובעל SSD של מינימום 256 גיגה, בנוסף אמשח מאוד אם למחשב יהיה חיבור אחד לפחות של Thunderbolt 3. רזולוציית המסך פחות חשובה, אך כמובן לפחות 1080p. אין חשיבות למשקל, ככה שהמחשב יכול לשקול גם 4 קילו. התצקיב כרגע לא ידוע אבל מכוון לכיוון 1000-1500 דולר. כרגע שמתי עין על ה-g3, אך לא הצלחתי להבין באמאזון האם הוא מגיע עם TB3, אשמח להמצלה שלכם אם קיים לגביו. במידה והמחשב יכרש בחו"ל יש עדיפות לאחראיות בינלאומית. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים כבדים ביותר שיחזיק לפחות ל 3שנים, בנוסף גלישה, הורדות וצפיה בסרטים. אני לא זקוק לציוד הקפי וH.D בנוסף יש לי כרטיס קול ישן(אודיג'י 2 פלטינום) כדי להעביר אותו למחשב חדש? אני כן צריך מסך. בקשר לOC אני בטח יעשה אחד קל עד בינוני.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yogev_23,

כשמשתמש בנייד בבית, ברצוני לחבר לו עכבר, מקלדת ומסך רגילים ולהרגיש כמו שולחני. 1. חיברתי את המסך, רק שבהגדרות במחשב לא נתמכת הרזולוציה הטבעית של הצג השולחני - 1280*1024. יש לי קבצי driver של המסך וניסיתי להתקינם דרך לוח הבקרה, אבל כשאני עושה "עדכן מנהל התקן" ומפנה אותו לתיקיה עם הדרייבר הוא חושב כמה שניות, ואומר שלא נמצאו קבצים תואמים. הקיצר הוא לא מזהה את המסך השולחני, ונשאר על ברירה של "צג הכנס-הפעל". עדכון דרייבר של כרטיס המסך במחשב, קשור איכשהוא גם לרזולוציה ויוכל לעזור? 2. כל פעם שסוגרים למחשב הנייד את המסך, כי רוצים לעבוד רק עם המסך הרגיל, הוא אוטומטית נכנס למצב שינה.. מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב, בסוף שנת 2014 פתחתי כאן שרשור בו ביקשתי המלצה למחשב מבוסס i5. עד היןם לא יצא לי לרכוש אותו ועכשיו אני חייב לבצע הרכישה. אשמח לקבל מפרטים מעודכנים (או אם אין מה לעדכן - גם אשמח לשמוע שזה המצב). זה השרשור המקורי: http://hwzone.co.il/community/threads/557328-%D7%9E%D7%91%D7%A7%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%A9%D7%A7%D7%98-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9-%D7%97-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-i5 תודה רבה מאד מראש.

12. Started by tpoo40,

אני קונה ביום רביעי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט שבחרתי כדאי והאם כדאי לשנות בו משהו. זה המפרט המקורי ללא השינויים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 השינויים הם: שידרוג למארז Thermaltake דגם V3 שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer דיסק SSD Kingston V300 2.5" SATA3 120GB [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] נתונים: תקציב המקסימאלי 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים וסרטים בHD. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SyndromE,

אני צריך מחשב מדייה סנטר לסלון של ההורים... יש טלויזיה 720p אבל יהיו מצבים של ניגון 1080p ב-downscale ל-720... כמה נקודות: * מארז HTPC * כרטיס מסך 8500/8600, בתלות במארז אני מניח שצריך Low-Profile ועם עדיפות ליציאת HDMI. * 2GB זכרון * רשת אלחותית. * כרטיס טלויזיה בסימן שאלה (יש צורך מלבד הקלטה של תוכניות?) * לא חשוב כל כך INTEL או AMD. * לא סגור על כוננים קשיחים (אחד או 2?) * אין צורך בציוד היקפי התקציב נתון להשתנות. בהתחלה חשבתי שאפשר לדחוף ב-2k אבל אני רואה שיש בעייה עם זה, אז שמתי 3.5k מקסימום. מחיר זול חשוב לי יותר מאיכות החלקים... המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל כן חשוב שלא יהיה רועש מדי. תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by New Computer,

שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי אני קונה מחשב חדש ואני לא ממש מבין בחומרה אז חשבתי לפנות לעזרה באתר הזה אני בעיקרון רוב הזמן פשוט גולש באינטרנט, רואה הרבה יו-טיוב וגם מתכנת הרבה. אז אני צריך מחשב שידלק במהירות ושהתוכנות יוכלו להיפתח במהירות, וגם שיוכל להריץ הרבה פעולות ביחד בלי להתקע.אני גם צריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות בלי, כלומר שלאחר כמה שנים הוא לא יתחיל להתקע מאוד וייקח לו הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות. אבל אני גם צריך שהוא יוכל להריץ משחקים כמו BatlleField בתצוגה סבירה וללא לאגים. בקשר למחיר, אני לא ממש יודע מה התקציב שלי אז אני מוכן לכל הצעה תודה לכל העונים ואם תוכלו בבקשה עם המפרט שאתם מציעים לכתוב גם מה היתרונות של המפרט.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by b00h,

בס"ד שלום. מעוניין במחשב נייד מומלץ לסטודנט להנדסה. בקשר ללימודים, העבודה תהיה בעיקר תכנות ותוכנות משרדיות. עדיפות למסך 15.6" אלא אם כן מישהו מרגיש אחרת. לגב המסך, מבריק או מאט (?) - פשוט כזה שיאפשר ראות טובה באור השמש ונורה, כך שלא נצטרך להחשיך את כל החדר. אני חושב שזה מאט, אבל תקנו אותי אם אני טועה. זמן סוללה - שיהיה סביר, כמובן, אני לא בטוח אם יש לי דרישה מיוחדת. פשוט כזו שתספיק לבן-אדם שהולך ללימודים כאלה, לכן עדיף המלצה ממישהו עם ניסיון. אני חושב שבאזור ה-4 שעות יהיה בסדר גמור. אין צורך בכונן DVD פנימי, תמיד אפשר לקנות חיצוני. לגבי משקל - אין עדיפות כל-כך, מוכן גם שישקול 4-5 ק"ג. משהו שיהיה סביר לתיק גב. הייתי שמח לקבל mSSD במחשב, כך שמערכת ההפעלה תרוץ - לגבי הנפח, נ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Chevy,

מחשב לא בשבילי, לחבר בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שירטוט, פוטושופ, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע' הפעלה וינדוס 7 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא, כרגיל. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך לקנות שני מחשבים לטובת ניהול רפת חלב. המחשבים אמורים לעבוד מול תוכנות של מכון החליבה, שמספק מידע בזמן החליבה על כל פרה שנחלבת, כמויות חלב, איכות חלב, משקל פרה, ביוץ וכו'... מערכת החשמל והקירור של הרפת, כמו כן בעתיד יכול להיות שצריך יהיה לחבר את המחשב למצלמות לטובת אבטחה ומעקב על הפרות. אני מצרף כאן שלוש הצעות מחיר שקיבלתי למחשבים וגם את המפרט של צ.ח.מ אפיקים שהם מספקים את מכון החליבה, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי ביקורת בונה על המפרטים שהציעו לי, בדקתי מחירים בזאפ ראיתי שהצעת המחיר היקרה(הצעה מס 3) החלקים אומנם יקרים יותר, השאלה אם יש טעם להשקיע כל כך הרבה כסף , או שמחשבים כמו שמוצעים לי בהצעה 1 ו2 יהיו מספיק אמינים ויספקו את הסחורה, אשמח לדעת גם אם יש חלקים לא מומל…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך מפרט לחבר גיימר עד 5000 שקל הדרישה היא למשחקים והרבה אין חשיבות למארז יפה/עם חלון (אבל עם USB ואודיו מקדימה) צריך HD של 160 ג'יגה לפחות לא צריך צורב או כל כונן אופטי אחר המחשב לא צריך להיות סופר שקט אבל שלא יהיה טרקטור (מחשב בחדר שינה) המחשב יהיה באיזור יחסית חם - צריך מערכת קירור יחסית טובה תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. התקציב שלי הוא 5000 עד 5500 בלי מסך (יש לי samsung syncmaster 959nf מומלץ בחום לכולם,אגב.) חשבתי על מעבד amd 64 3000+ ולוח K8N NEO PLATINUM של MSI. אני יכול לקנות כרטיס מסך בארה"ב כך ש X800 PRO של ATI עולה לי 420$ (1900 ש"ח) וRADEON 9800PRO של ATI עולה לי 200$ (920 ש"ח). בכל שאר הרכיבים אני לא ממש מבין. יש הצעות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לגביי עד 6000 - אין לי מושג מה סדרי הגודל של המחירים כיום, ראיתי את האזהרות על טרד ללא מחיר בכותרת אז כתבתי, אבל אם תגידו לי שאני חורג בהרבה זה בסדר מבחינתי. אני מחפש את המחשב הכי זול שעומד בתנאים הנ"ל: אני צריך נייד עם מסך 12-13, פחות מ14 אינצ בכל אופן 2 גיגה זכרון וחריץ פנוי לתוספת סוללה ל6 שעות בערך מטען קטן וקל מצלמה מובנית שניתן לסובב כך שתצלם את הכיוון הנגדי למסך, את מי שיושב מול זה שמשתמש במחשב לצורך ההמחשה חברה אמינה ומוכרת אחריות ל3, נתפשר גם על שנתיים עדיף בלי רשיון למערכת הפעלה, אם חייבים אז ויסטה המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, לכן ירוצו עליו סביבות פיתוח, שרתים, virtual pc, ועוד זוללי משאבים למיניהם - אז הוא צריך להיות בחור חזק. מה דעתכם עליו: http://www.zap.co.il/m…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, התקלקל לאחי הגדול לוח האם במחשב שפעם היה די טוב והוא רוצה להסב אותו לצורכי קולנוע ביתי. המפרט הקיים שהצלחתי לדלות הוא: מעבד AMD ATHLON 64X2 2.4GHZ 1MB CACHE זכרונות corsair xm2 pc5400 675MHz 1Gb X2 לוח אם - לא מוצא את הדגם המדויק אבל Asrock Alive NF מלפני כ 5 שנים. (לוח לא רע אבל כפי שאמרתי נראה לי שתקול) יחזיק 1080p ? 720p? עציץ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אחרי שהקנייה מיד שניה לא צלחה (ואולי לטובה), אני אקנה מחשב חדש ורק את הכרטיס מסך מיד שניה (אין צורך להוסיף כרטיס מסך במפרט). אין צורך בציוד הקפי. התקציב כמו שציינתי הוא עד 1500 (+-100 שקל). כשהרעיון הוא להגיע ל2000 כולל הכרטיס מסך המשומש. אני מניח שצריך להתפשר על AMD. רמת השקט לא כל כך חשובה לי. אפשר גם לוותר על צורב (למרות שזה רק 100 שקל אני מניח). והארד דיסק אפשר להתפשר עד 500GB. אם המחשב יצליח להריץ את הElder Scrolls החדש שיצא בסוף השנה זה יהיה מעולה ;D אשמח גם אם יהיה ניתן להסביר מעט על מה ההבדל בין AMD וINTEL, בהנחה שאנחנו מדברים על אותם נתונים יבשים. הייתי כל החיים עם אינטל וזה נשמע לי קצת מוזר לעבור. עוד דבר חשוב זה שהלוח אם יהיה תואם לכרטיסי מסך ישנים יותר (לכשאני…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zxcv12,

היי, יש ברשותי מחשב נייד ישן שלמרות השנים הוא מתפקד בסדר גמור יחסית. הבעיה היחידה שמתחרשת בעבודה איתו היא שלפעמים אם יש עליו יותר מדי עומס (לדוגמא כמה דפדפנים במקביל) הוא פשוט קופא ונתקע וכל שנותר הוא לעשות ריסטרט. יש למישהו רעיון ממה הבעיה נובעת? אולי צריך להוסיף עוד זיכרון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

לחברה שלי היית בעיה עם המחשב, והוא היה זקוק לפורמט. עשיתי פורמט בעזרת הכונן-וינדוס שהיה על המחשב. באמצע הפורמה המחשב נכבה מכיוון שהכבל יצא מהמחשב ולא היה סוללה, ההתקנה נכשלה והיה צריך לעשות התקנה מחדש. אך לא היית אפשרות שוב לעשות התקנה מחדש זה הביא כל הזמן שגיאה. עכשיו למשהו, ולא אני עשיתי זאת, כונן השיחזור שהיה, נמחק. התקנתי לה את אותה גירסת וינדוס שיש לה אליה רישיון WIN 7 פריומיום 32 ביט. אבל יש בעיה עם דרייברים של NETWORK CONTROLLER. ואין לי שמץ של מושג מה לעשות? איך אני עכשיו מצליח להתחבר לאינטרנט דרך WIFI?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.