עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GOVNER_T.S.Y,

יש ברשותי מחשב נייד עתיק : MSI ex400x המטען שלו הלך, וצריך חדש.. מקורי כך עלה בחיפושי עולה 300+ . ( ולא בא לי להשקיע כל כך הרבה... ) להלן תמונה של המטען הישן : http://i50.tinypic.com/2isbhq0.jpg מספר שאלות : http://www.half-price.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_44&products_id=284&osCsid=f7ecac5e5d9512f490d206b47cd44da3 האם המטען המופיע בקישור לעיל, יעשה את העבודה ? או שאני חייב לקנות מקורי סוף פסוק ? תודה לעוזרים gov

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב - אז נראה שהלך לי לוח האם (בן 7) - וצריך להחליף - אבל בשל גילו ובשל ההוצאה, עדיף כבר "לשדרג" על הדרך, השאלה היא ל-מה.... כרגע יש לי: ASUS MAXIMUS HERO VI i7 4770 intel 32GB DDR3 Corsair RAM Radeon 270X השימושים הם בעיקר משחקים לא-תובעניים (LOL, OW, LOR, וכו') למרות שכן הייתי רוצה את היכולת לשחק גם משחקים עתידיים (בלי להשתגע) + גלישה עם 19,000 טאבים + סרטים וסדרות ב-HD + פיתוח תוכנה , וכו'... כל מה שאני מפעיל כיום רץ לי סבבה לגמרי - אז אני לא רואה דחיפות לשדרג את כ. המסך - כל עוד אפשר יהיה לחבר אותו גם ללוח אם חדש.... גם את הזכרון לא בהכרח יש טעם להחליף כי הוא תקין, אז השאלה היא האם יש לוח-אם חדש (ש…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by gallevy,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של סוני מארה"ב בן בערך שנתיים... והלך לו ההרד דיסק (בהתחלה הוא עושה smart fail) זה 2.5 אינץ סאטה.. אני צריך 120 ג'יגה ורציתי המצלצה איזה הארד דיסק לקנות (מה מומלץ)

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. אתמול לצערי המחשב (הדיי ישן שלי) הלך לעולמו, נדפק הביוס... מאחר ואין כבר טעם לתקן אותו, אבקש בבקשה מפרט חלקי לחלקים שאני כן צריך, כי את רוב הדברים העיקריים כבר יש לי (ציוד הקפי, התקני אחסון וכו'...) אז התקציב שאני מוכן להשקיע זה גג גג 1500+- ש"ח... מאחר וכנראה שבעוד כמה חודשים אני אהפוך את המחשב הנייח לשרת ענן פרטי ואקנה לי כבר מחשב נייד חזק, אז לא רוצה סתם להוציא יותר מדי כסף כעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? - כרגע רק גלישה ברשת, אימייל, וזהו (מחשב עבודה עוצמתי יש לי במשרד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - צורב, דיסקים קשיחים, כ.מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by Ding Ding Dong,

יש לי מחשב נייד של אסוס דגם NS3V משהו כזה.. מחשב ב6 אלף.. עכשיו המסך קיבל מכה חזקה ונשבר (הוא תקין הכול בסדר חיצונית, אבל שמדליקים תמחשב הוא מראה סדקי שבירה). המסך הוא מסך LED. כמה אתה מעריכים שעולה לתקן ? והאם אפשר בכלל לתקן LED ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד הכל תקין הכל טוב. לפני שבוע המחשב החליט להיתקע ונאלצתי לסגור ולהפעיל מחדש ע"י הכפתור של המחשב ולא דרך המערכת הפעלה. כאשר המחשב עלה הוא הציג לי לשנייה כאילו הוא טוען את הסוללה ואז הפסיק. מאז הסוללה לא עובדת והוא מציג לי שהיא מרוקנת עם 0%. הקטע הוא שכמעט ולא השתמשתי בנידות שלה. אז איפה הבעיה בעצם? אפשר לתקן? תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. כמות. מוצרים סה"כ 1 Thermaltake 80MM Smart Case Fan II A2178 73 ש"ח 2 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 560 ש"ח 1 ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 689 ש"ח 1 Thermaltake 400Watt XP480 2 Fans 231 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 36 ש"ח 1 Thermaltake XRound Cable Floppy Uv Blue A2089 37 ש"ח 2 Thermaltake XRound Cable ATA 133 Uv Blue A2075 84 ש"ח 1 Thermaltake PerfectLight CCFL Blue Light A1716 93 ש"ח 1 Thermaltake Fanless103 Cpu Cooler CL-P0019 189 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon X1600 Pro 128-bit 256MB GV-RX16P256D-RH Bulk 783 ש"ח סה"כ 2,777 ש"ח (הכרטיס מסך עדיין לא)

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  8. הוא לא משחק משחקים זה לעבודה יותר : AMD Sempron 3000 MSI K8MM-V (רציתי את ה NForce3 K8NSC אבל הם זיינו את השכל שאין להם) 512MB DDR 400MHZ CEON (לא מכיר את החברה הזו, רציתי Twinmos אבל לא היה לו..) MSI Geforce 5200 (הם תקעו את זה שם לדעתי זה חרא ממש אבל הוא לא משחק אז כדי לחסוך כסף) Maxtor 160GB SATA LG DVDx16 4165 מסך AOC HT750 משהו TCO03 תקן קרינה נראה לי.. 3300 שקל כולל מקלדת כונן 1.44 וכל השטויות מסביב.. בקיצור אני לא מרוצה מהמחיר בחנות כל כך, וחשוב לי שיהיה Nforce3 כי בדקתי את הלוח המסופק והוא חרא..

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 1000 יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. תכני HD עם כרטיס קול מובנה גם בשביל ה-5.1, וכמובן בשביל כל הסטודיו, שיהיה מהיר ויעיל עם הקיובייס וכל אלה... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, CUBASE5 נראה לי התוכנה הכי כבדה שתיהיה.. אבל לא יודע, יהיה הרבה מולטי טאסקים, אני מתלבט עדיין בין WIN7 32 לבין 64 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן בצורה…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. מה לדעתכם הלפטופ הכי משתלם מ- B&H למטרות אופיס , אינטרנט , סרטים ומעט תוכנות גרפיות? דגש על מסך, מקלדת וכו' טובים המתאימים לעבודה שוטפת. עד 1000$ כאשר לא חייבים לנצל את כל הסכום, מחשב ממש משתלם ב- 750$ גם יתקבל בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הסיפור הוא ככה , נדפק לי ההרדיסק בDELL XPS M1330 ומיד אחרי שנדפק הההרד דיסק גם נפל לי המחשב על הריצפה , בעיקרון לא קרה לו כלום והכול היה נראה בסדר רק שאחרי אחרי פירמוט ההרדיסק החדש והתקנה על WIN7 עליו אני רואה שאין לי סאונד ברמקולים של המחשב וכשאני מחבר אוזניות אני מקבל כן סאונד בהם... אני צריך לציין שלא התקנתי שום דרייברים על המחשב חוץ ממה שהWIN7 מתקין אוטומטי כי באתר של DELL לא קיימים עדיין לWIN7 . יכול להיות שדווקא בנפילה הזאת של המחשב על הריצפה הדבר היחיד שנפגר במחשב אלו 2 הרמקולים שקיימים בלפטופ? איך אתם מציעים להמשיך ולבצע בדיקה של הסיפור הזה? תודה..

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ליל'ט. יש לחבר שלי בעיה עם המחשב נייד,שהוא מכניס תמטען לנייד זה רושם לו consider replacing your battery,ממה שהבנתי זה להחליף סוללה או משהו כזה למישהו יש מושג איך פותרים תדבר הזה? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי לכולם, יש לי לפטופ Asus F82Q עם מעבד Intel Core Duo CPU T6500 @ 2.10GHz עם מערכת הפעלה Win 7 Ultimate SP1 בעבר כשבחרתי במחשב שיעבור למצב Hibernate או Sleep זה היה עובד. בתקופה האחרונה (לא היה שינוי מיוחד שאני זוכר), ב-2 האופציות המסך מחשיך והמחשב ממשיך לפעול ואין מה לעשות חוץ מלסגור אותו ולהדליק שוב. לפעמים הוא כן נכנס למצב ולא ברור מתי כן ומתי לא. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by avz,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו במידע בלבד. יש לי מחשב די ישן - HP COMPAQ EVO N1020V - מותקן בו מודול זכרון של 512MB אבל המחשב מזהה רק 214MB. ניסיתי להעביר את המודול לסלוט השני, אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל וכלל לא מתחיל לעלות. אשמח לקבל מידע מה ניתן לעשות/לבדוק כדי לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by theemir,

יש לי lenovo S10-2 עם מעבד Atom 1.6GHz. מותקן עליו ווינדווס-7 וזיכרון RAM מוגדל - 2GB. המחשב מחובר לטלויזיה ומשמש לצפיה בסרטים. חוץ מנגנים שונים לא מותקנות עליו שום תוכנות. כשאני מנסה להקרין סרטים בפורמט MP4 ב-1080P או 720P הסרט מוקרן לאט מדי, רואים כאילו בהילוך איטי. ניסיתי לעשות המרה לקבצים לפורמט AVI או פורצט MOV אבל גם הקובץ המומר מוקרן לאט מדי. מה ניתן לעשות ?? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by ehud101,

שלום, מזה כ3 חודשים שהמחשב הנייד שלי נדלק לבד כל יום באותה שעה (8:30) ואיני יודע מה לעשות. זה ממש מציק. יותר מאשמח לעזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. לפטופ חדש של סמסונג עם כרטיס מסך 7670M של ATI (המפרט המלא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20670) כשאני משחק למשל ב-HL2 על ההגדרות הכי נמוכות (אין סיבה שהמשחק לא ירוץ) המשחק קורס והמחשב מתכבה בפתאומיות בדיוק באותו מקום. ניסיתי לעדכן את הדרייברים וזה לא עזר. ב-eventview אין כלום ומשום מה לא נוצרו קבצי DUMP אז קשה לדעת מה בדיוק הבעיה. לפני שאני פונה לibm יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Logitech G700 U2312HM מקלדת בסביבות ה…

20. שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ, אחרי חיפוש ומחקר הגעתי למסכנה שיש שני דגמים שמתאימים לי lenovo t400 או Dell Latitude E6400 ושניהם בערך אותו טווח מחירים, מה עדיף? ומאיפה עדיף לקנות? אני שוקל להזמין דרך e-bay המחיר יותר משתלם מבארץ, יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by bomba6,

המחשב הנוכחי כבר בן 11. עם i5 4460, עם 16GB זכרון DDR3, עם שני SATA SSD של 256GB כ"א ו-HDD של טרה. עם windows, בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. מחובר למסך 27 ברזולוציה של 2K (המסך תומך עד 4K). לא משחק, לא משדרג, לא פותח וסוגר, לא מחפש חלונות ואורות. רוצה את המארז הקטן ביותר, והשקט ביותר. את כל המחשבים לי ולמשפחה ב-2 עשורים האחרונים אני קונה עם המלצת הפורום הזה, אז תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? סביבות 3000. קונה מחשב לשנים רבות קדימה. אפשר לחרוג בעוד 1000 ש"ח אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. רוצה משהו טוב לכל מקרה שלא יגיע. לא צריך משחק…

22. מה אתם אומרים על המארז ביחז למחשב ? מתאים לו מבחינת ספק קירור ושקט ? הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1329 לוח אם : GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤ 663 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 690 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤ 1188 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מארז : ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤ 763 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 5014

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  23. זה המפרט שהיה לי והיה לי עיכוב ועכשיו המארז לא זמין. צריך הצעה למארז אחר (מ-TMS כמובן) שימו לב שכבר קיים ספק כח נפרד תודה לעוזרים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למ…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by yoniY100,

מה אתם אומרים על המפרט הבא?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1317 איך הלוח אם..?? כדי אולי להחליף לEP45-DS3R של ג'יגה בייט?? מסך - יש לי 19' אבל בקרוב אני עובר ל22' שימוש - בעיקר למשחקים ללא OC מה שקצת יותר מדאיג אותי זה הקירור.. (?)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Kiwovo,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= הנה המבצע.. אני מעוניין לדעת אם זה שווה.. המחיר נורא זול.. יש פה איזה קאטץ'? בנוסף אני מוסיף עוד 2 GIGA זכרון בעלות של 290 שקלים, ומוסיף כרטיס מסך.. בינתיים זה: HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יציאת VGA , זה חשוב. יש הצעות לשינוי הכרטיס מסך? הוא עולה זול בKSP אז אני אקנה את המחשב עצמו מאיבורי (כנראה עם מארז אחר , שאני צריך את העזרה שלכם להבין איזה מארז) ואת הכרטיס מסך מKSP.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים