ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
היי , סוף סוף קניתי מחשבב!! קבלו מתאבד : Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם : Gigabite GA-965P DS4 זכרון (נוח ומותאם לOC) : Digma 1024MB 800Mhz X2 כרטיס : Shappire ATI RADEON X1950XT 256MB VIVO Dual Dvi כונן : WD 160Gb 7200RPM 8MB SATA-II צורב : Nec x16 dual layer מארז פשוט של : Miditower 2fun ספקק : THERMALTAKE 470W PFC SILLENT זהו סה"כ מחיר 7627 ש"ח כולל מע"מ מיועד למשחקים כמובן ! איך הוא? נקנה אתמול
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת. חבר טוב שלי שאין לו ידע טוב כ"כ במחשבים ניידים מבקש עזרה. הקטע זה שגם לי אין כ"כ. התקציב הוא עד 4000, עדיף בקצת פחות למה הוא צריך לחסוך כמה שיותר. השימושים הם בעיקר ללימודים, אך שיהיה אפשרות גם למשחקים ברמה סבירה- (שיוכל לשחק במשחקים קלים לפעמים) חשוב שיהיה זמן סוללה טוב. מישהו יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני משתמש בעיקר לכתיבה, ושימוש ביתי באינטרנט, סרטים תמונות וכיוצ"ב. חשוב לי שיהיה מחשב טוב אמין חזק מהיר עם זכרון בשפע. יש לי מישהו שנמצא בארה"ב שיכול להביא לי מחשב משם, אני רוצה עד בסביבות 700$ אפשר להמליץ לי על איזה דגם כל שהוא. והאם שוה להשקיע בשביל הזיכרון החדש ssd תודה רבה רבה. הציעו לי Dell Latitude E5470 Intel Core i7-6600U X2 2.6GHz 8GB 1TB 14" Win10,Black ב770$ Dell Latitude E5450 14 Inch HD Business Laptop Intel Core 5th Generation i5 i5- 5300U 8GB DDR3L 500GB 7200RPM HDD Webcam Bluetooth Windows 8.1 Pro ב650$ או Dell Inspiron I3558-14590BLK 15.6" …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העדכון האחרון היה באוקטובר, בתור אחד שמעוניין לקנות מחשב בקרוב הייתי שמח למפרטים מעודכים ומקצועיים ע"י מערכת האתר במקום לבקש מפרט ממשתמשים חובבנים בפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - טווח רצוי של 5000-6000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על תוכנות תלת מימד - 3dmax\sketchup\autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לבנות מחשב חדש ב-4000 שקל. בגדול כל החלקים אני מסודר, חוץ מההתלבטות במעבד (INTEL OR AMD) ולוח אם, וכרטיס מסך (ATI OR NVIDIA). אשמח לקבל רשימה של דגמים הכי מומלצים. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. יש איזשהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רוצה שיחזיק לשנה הקרובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות מחשב עוד חודשיים-שלושה, ואחרי חיפושים, סקירות, וכו', הגעתי למפרט הבא: [TABLE=width: 424] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]Intel Core i7 4790K[/TD] [TD]₪ 1,680[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU Cooler[/TD] [TD]Cooler Master Nepton 280L[/TD] [TD]₪ 575[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mobo[/TD] [TD]Asus Maximus VII Hero[/TD] [TD]₪ 1,022[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair CMY16GX3M2A2133C11[/TD] [TD]₪ 890[/TD] [/TR] [TR] [TD]SSD[/TD] [TD]Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW[/TD] [TD]₪ 652[/TD] [/TR] [TR] [TD]HDD[/TD] [TD]Hitachi/IBM 4000GB HDS724040ALE640[/TD] [TD]₪ 990[/TD] [/TR] [TR] [TD]PSU[/TD] [TD]Corsair AX860i[/TD] [TD]₪ 1,050[/TD] [/TR] [TR] [TD]Case[/TD] [TD]Fractal Design Define X…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי ששאלו לפני שאלה דומה- אבל המפרט הזה שונה במעט + ישנן שאלות לגבי דגמים ספציפיים: אשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3500-4000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? עדיפות ל-13.3-14 ולמסך מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-1.8KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 HDD/ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין לקנות לפטופ לאשתי לצורך לימודים. ישנם מספר דברים שחשובים לי. אני רוצה נייד עם מסך גדול (לא נטבוק), סוללה חזקה, אין צורך במחשב חזק (סה"כ היא גולשת, קצת מיקרוסופט אופיס, סרטים, לא משחקת במשחקים) וכמובן מחיר זול. לגבי הארד דיסק, היא בטח לא תצטרך יותר מ 200 GB. הייתי רוצה להגיד עד 2000 ש"ח אך בטח אתם צוחקים, אז אני מניח שעד 2500 או אולי מעט מעל. אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב בלבד (ללא מסך, מקלדת ועכבר) לשימוש משרדי כלומר אופיס, מיילים, סרטים (שיהיה מסוגל להריץ FULL HD), אינטרנט וכו' אני רוצה להתקין WINDOWS 7 (אשר ירכש בנפרד, לא מהתקציב הזה) ולכן אשמח ל4GB זיכרון גם (זה מחשב שמיועד לכ-5 שנים) מה אתם ממליצים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותם מחשב ישן שהפסיק לעבוד (אין לי מושג מה המפרט שלו אגב, אבל נראה שלוח האם מת) אני זקוק למפרט הפשוט ביותר שקיים - אך שיוכל להריץ XP או וינדוס 7 בצורה סבירה. שימושים: גלישה בלבד. תקציב: הנמוך ביותר האפשרי אני מתכנן להשתמש בHDD מהמחשב שמת ואם אפשר גם בזכרונות (קינגסטון 1.5GB), אין לי מושג על איזה DDR מדובר...כתוב על הסטיקים KVR400X64C3A אין צורך בציוד היקפי או במסך. ספק הכוח שיש במחשב הישן חדש לחלוטין (520W 20/24PIN COMBO) - רכשתי אותו כי הייתי בטוח שהבעיה שם. תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. אפשרי לחרוג עד 4500 בכיף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב. מעוניין במארז איכותי ושקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות כלל עם עדיפות למארז עם מראה נקי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח (חריגה גג עד 7000 עם עדיפות לא לחרוג בכלל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , גלישה באינטרנט , סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Crucial Ballistix 3600 CL16 - 8GBx2 Samsung 970 EVO Plus 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך טאבלט שנח לכתוב עליו, שמריץ חלונות\לינוקס חשבתי על surface הבעיה שהמחירים שלהם מאוד גבוהים בארץ. יש איזה חלופה טובה בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ואכן יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קלה ככל הניתן במידה ואכן יהיה שינוי משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש בתחילת הדרך. עוד לא נעול על תוכנה מסויימת. מניח שיעבוד עם Studio One. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. אין צורך לביצועים גרפיים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת המחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אם יש צורך אפשר לחרוג במקרה הקיצוני בעוד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות מסחר (Colmex Pro, TradeStation וקצת גלישה ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, אבל שלא יהיה רעש מוגזם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בארה"ב מתלהבים משום-מה ממחשבים "ברנד ניים" ולא קונים כל כך הרבה מחשבים מורכבים (יחסית) כמו בארץ. כזה הוא גם בן דודי שמבקש לקנות מחשב של דל. הנה המפרט, ושאלתי היא: האם לדעתכם שווה להשקיע בדבר כזה כסף (נדמה לי שהוא משלם על זה 3,000 דולר). איך המפרט? Precision 350 MT - 2.66Ghz Intel pentium 4, processor with 512k Cache דיסק קשיח - GB 120, 7,200 RPM 512 MB RDRAM (PC1066 non-ECC) מה זה אומר פי-סי 1066? IEEE1394 (Firewire) ATI Radeon VE Dual-Monitor צורב, DVD, מקלדת טובה, עכבר אופטי
-
ידידה שלי ביקשה ממני לבחור למה מחשב נייד במשקל של עד 2 קילו. עברתי על רשימת ניידים. יש מספר דברים שאני לא מבין. 1. מה ההבדל בין מעבד דותן למעבד סנטרינו (ברור לי ששניהם של אינטל)? כשרשום שמהירות המעבד 1.5 למה זה שקול במחשב נייח? 2. על איזה חברות אתם ממליצים? מי נותן שירות טוב בארץ? 3. איך הדגם הזה למשל? http://www.ligadstore.co.il/products/product.asp?catid=2&subid=180&prodid=1705 (אני יכול להשיג אותו ב-9000 שקל). 4. מישהו יכול להמליץ על דגם ספציפי מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחי הלא כל כך קטן, יש מחשב ישן וחשבתי לעשות לו שדרוג כדי שיוכל להנות מהמשחקים החדשים ביותר על רזולוצית 1280X1024. מהמחשב הישן אני אקח, הארד דיסק של 160GB, שלושה מאווררים של 80mm ואת המסך 17' היחסית חדש, קרוב לוודאי שאני גם ארצה לקנות לו רמקולים 2.1 כדי שיוכל להנות ממוסיקה איכותית, אך ביקשתי ללא ציוד הקפי בכותרת, כדי שאוכל לראות איך יהיה המפרט, לפני שאני אצרף אליו רמקולים. לשיפוטכם, תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב יעמוד בסלון, אז אני רוצה מארז מתאים, ולא יודע איזה טוב שיתאים מבחינת החומרה שאני רוצה לרכוש וגם יהיה מקורר כמו שצריך וגם שלא יעשה הרבה רעש. אני לא רוצה להריץ משחקים על המחשב, אם ירוצו אז סבבה, אבל לא זאת המטרה של המחשב. חשבתי על המפרט הבא סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 519 519 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box AMD1175 545 272 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 800MHz CL5 TURBO 24760 353 353 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 621 621 1 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W 0761345-00240-0 5 פריטים 2,038 ¤ סכום כולל מע``מ חסר לי לוח אם מתאים, כרטיס מסך מובנה (או רגיל), לא צריך לכל השאר(DVD עכבר מקלדת וכו') אני לא יודע אולי שכחתי משהו, כמו קירור למ…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים) ולאינטרנט, לא צריך כרטיס מסך כונן קשיח וציוד היקפי, כמובן גם בלי מסך. רק את המארז עם הלוח אם המעבד הזכרונות. תודה לעונים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-