עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Dothan 1.7GHz Cenyrino לוח ראשי - Intel® 915GM + ICH6-M זכרון - Dual DDR 512Mb מסך 12.1"( TFT WXGA (1280x800 כונן אופטי - COMBO צורב+DVD כרטיס מסך - אינטל GMA-900 דיסק קשיח - 60GB UDMA תקשורת - כרטיס רשת 10/100 מודם 56600, כ.רשת אלחוטי WiFi תוספת למעבד 1.8 רק 299 ש"ח כל זה ב-6400 ש"ח. אני מחפש מחשב שילווה אותי בתקופת הלימודים וגם ישמש אותי לצרכי גרפיקה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בגלל ש KSP ממול הבית שלי אז החלטתי לקנות משם. מחשב + צורב + מקלדת ועכבר. מחשב שמיועד להכל...תקציב קשה, אני יודע. תודה מראש !!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 266 ש"ח GeIL 1GB 2*512MB ONE Winbond BH PC3200 DDR400 Dual Channel 1,771 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח Westren Digital 160Gb SATA II 549 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800 XL PCIe 512MB ViVo 2,931 ש"ח זה המפרט האם כדי צריך להוסיף קירור לשנות משהו?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Master-Chipsets,

מבוסס מעבד אינטל לוח אם של אסוס סוקט 755, וככה גם המעבד וזיכרון משתלם. וכרטיס מסך שמתקדם ומשתלם. תודה מראש... גיל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Colombo-Manch,

קודם כל "ברוכים הנמצאים" לכל חברי הפורום [אני חדש וירוק ] OK לאחר שראיתי הצעות למפרטים של תחנות עבודה מחברי הפורום, החלטתי לפתוח שירשור בנושא. בשרשור זה אבקש המלצות למפרט של תחנת עבודה שתצטרך לעמוד במשימה עיקרית אחת בלבד. התקציב הוא ללא הגבלה אבל זה לא אומר שהיא צריכה להיות מערכת-על. היא צריכה לעמוד במשימה שלה, 24 שעות, לכן מה שהכי חשוב, שצריך "להגביל" אותכם, אלו הדרישות הבאות: 1. תחנת העבודה מיועדת לעבודה 24 שעות עם פוטושופ (זו המשימה שלה, לא יותר מכך אבל אסור שתקרוס). למעשה היא: מקבלת תמונה, מעבדת אותה בעזרת אוטומטים (פוטושופ) ושולחת לשרת\מחשב נוסף מאחסן. (היא אינה מאחסנת שום דבר אצלה אלא רק מחשבת, כאמור). 2. איוורור מספק לעבודה 24 שעות. 3. מפרט למערכת בלבד.…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. טוב שיכנוע כבד על אמא ואבא אני יקנה מחשב חדש ... עד 8 אלף עדיפות מסך 17 (413 פרו) מיקלדת + עכבר חובה סידי חובה (צורב לא צריך יש לי כנ''ל דיוידי) ורמקולים בינתיים לא .. מה עדיף אינטל 2.4 עם RDRAM ? או AMD עם DDR SDRAM ? עד 8 אלף (עדיפות 7 וחצי) אז אני יודה למי שיוכל לעזור לי להרכיב את המיפרט הכי טוב למחיר הנ''ל. ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idan3072,

שווה משהו או לא? אגב יש לי הארד דיסק וכל החלקים שאין שם אז אל תגידו לי ששחכתי התקציב הוא 6 ואין לחרוג ממנו, אז אם בא לכם להציע משהו אך ורק עד 6..אם לא לא צריך! אז תראו אגב המקדלת תיהיה אלחוטית שחורה קטנה משהו חמוד לא זוכר את השם והחברה, רמקולים די חמודים, עכבר אופטי של מיקרוסופט, הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8Cache וסי די רום Creative 52 הנה : איך?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by מלי191,

אך קשה לי להחליט איזה לקחת. אני צריכה אותו בעיקר לצרכים ביתיים, אני לא משחקת במשחקים התלת מימדיים, אך מורידה לפעמים סרטים. הלהן הההצעות שאני מתלבטת, מועתק מהאתר של KSP: הצעה ראשונה: ------------- מעבדי ?AMD Athlon XP 2600+(333) לוחות אם למעבדי ?AMD EPOX 8RGMI+(n-force2)sb,GF4,lan זכרונות DDR 333 256MB Xtron דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 60 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GF4 32(up to 128)MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM MSI x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 2580 ¤ הצעה שניה: ------…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז כמו שצייינתי בכותרת מפרט למחשב נייד עד 3 אלף, הוא רוצה אותו למשחקים עבודות אינטרנט(מהיר, ככה שצריך כ.רשת, אלוחטי עם נכנס לתקציב אם לא אז לא נורא) וכו בעיקרון זה לילדים שלו ויש להם כבר מחשב High end שולחני אבל כשהם יוצאים מהבית או כשהם רבים על המחשב הוא רוצה עוד אחד אבל לא להשתגע עם המחיר (עד 3 אלף) הוא אמר לי שהוא שוקל לקנות מאופיס דיפוט אבל עצרתי אותו ואמרתי לו שהם מביאים חרא חלקים במחיר ממש גבוה (וזה נכון, לא? [לא יודע לגבי מחשבים ניידים =\] ) אבל אופן, חשבתי לשים לו משהו עם R9600 מוביליטי וכאלה, אבל אני ממש אבל ממש לא מבין כלום במחשבים נישאים - תודה למי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך שתבנו לי מפרט לעבודה גראפית בעיקר ב8000 ש"ח המחשב הוא לאחת שלא מבינה יותר מדי במחשבים.. הוא צריך לכלול מסך LCD טוב (תנו לי בבקשה הצעה אחת עם מסך 17 ועוד אחת עם 19) אם אפשר אז בבקשה הצעה אחת של אינטל ועוד הצעה אחת של AMD, ויתרונות וחסרונות של כל אחת

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by koobanos,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, גם תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך 60hz של benq. מעוניין לשדרג ל144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, בכלל לא חשוב לי הנראות של המחשב אלא חשוב מה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560113[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1407/1379[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97-Gaming-3[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪613/601[/TD] [/TR] […

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. ערב טוב לחברי הפורום אבקש את חוות דעתכם למפרט עבור עריכה ספרותית. נעשה שימוש במאגרי מידע על הארדיסקים חיצוניים, - לכן בחרתי מארז עם USB3 קידמי, ופתיחת מספר רב של חלונות וורד וPDF פעילים המהירות חשובה מאד, ולכן המפרט כולל SSD ו8GB זיכרון. למעשה מחשב במפרט כמעט זהה (מעבד SB ו4GB זיכרון) נקנה לפני כשנה, וכעת זהו מחשב שני לאותו שימוש המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪560 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Infinity case 8C27RA solid mATX 2X USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪137 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Ef…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב, דרוש מפרט בעיקר לעובדה משרדית + קצת גרפיקה ומשחק ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי גרפיקה משחקים בסדר הזה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים אבל שיעבוד סביר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1674&psn=&lid=1&leg=0 גרסת ה-Dual X. בכמה למכור יד שניה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tm81,

הי רציתי לקבל הערכה במכה אני יכול למכור את המחשב שלי מעבד: core i7 930 2800MHZ לוח אם: asus p6t se זכרון: DDR3 6GB Triple Chanel . כונן כשיח: 1TB WD כרטיס מסך: ati hd6850 2GB של חברת sapphire ספק 625W של חברת sapphire צורב DVD ומארז

17. Started by elyaz,

שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by roxnity,

טוב, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד, בעקרון לסרטים,עבודות, שירים ושהמחשב יעבוד די מהר . תקציב 3200 אבל אפשר טיפה לחרוג

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אחרי מחקר לא קטן, ניפיתי כאמור את המתמודדים לשניים הבאים: Inspiron 1545 T6400 Lenovo G550 2958-RAG המחשב מיועד לחברה, שימוש עיקרי יהיה תוכנות גראפיקה (פוטושפו/פלאש). כן, אני יודע שבסכום הזה לבקש מחשב לעריכה גראפית זה דיי מצחיק, אבל זה מה יש. אז מצד אחד לDELL מעבד טוב יותר, מצד שני לLenovo יש 4GB של DDR3. למי הביצועים הטובים יותר? שמתי לב גם שהמסך של הLenovo רחב-אקסטרא (16:9), עד כמה זה מורגש? יש למישהו הצעה אחרת לגמרי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nadavt,

LENOVO G560 vs Toshiba Satellite L655-11U אהלן חברים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: באג או איבורי מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: עד 4000+- יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: לונבו טושיבה HP מערכת הפעלה רצויה: WIN7 כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: עד 3 וחצי קג גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי:3 שעות צבע המחשב הרצוי: לא לבן אפשרויות נוספות במחשב: אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ,כאמור אני צריך מחשב עם ביצועים נחמדים , כמובן לכתיבת עבודות צפיה בסרטים באיכות HD שיעבדו בצורה חלקה. מעבר לכך !המחשב הביתי שליי ממנו אני כותב הודעה זו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. רכשתי היום מחשב נייד חדש. מה ההמלצה לגבי ניהול הסוללה כאשר מגיעים ל- 100%? לנתק מהחשמל ולתת לסוללה לפרוק או להשאיר את המחשב מחובר לחשמל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Zinger777,

היי, המחשב בן 3 ואני רוצה לשדרג לו את הראם מ4 ל8 ואת הSSD ל250GB או 512GB. תמונה מCPU-Z: http://oi64.tinypic.com/21o6cdf.jpg אני רואה בארץ שסטיק נוסף של 4GB עולה 149 ש"ח (בKPS ובTMS). איפה יש בחו"ל סטיקים דומים שמהירים כמו הסטיק שכבר יש לי במחירים טובים יותר? כדאי לחכות ל"חג הרווקים" או לשישי השחור? כמה עולה SSD בנפחים של 250GB-500GB? (בממוצע) איך קוראים לחיבור של הSSD ללפטופ? אני לא בטוח מה אני צריך לחפש. תודה, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mywikipedia,

אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב נייח שאני מעוניין להרכיב והייתי שמח לחוות דעתכם עליו - איפה אפשר להוזיל, איפה כדאי לחזק ולהוסיף וכל מה שנראה לכם. התקציב שלי היה סביב 4,000 שקל הכל כולל הכל. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט. לאחר מכן, יש צפייה בסדרות וסרטים ובסוף בסוף משחק פיפ"א. ושאלה ספציפית יותר: האם במקום ה SSD שכתבתי במפרט כדאי כבר להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III? הביצועים שלו יורגשו למטרות שלי? תודה! המפרט: מחיר מעבד i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - S…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.