עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by udiudi,

התקציב: 3,500 ש"ח שימוש עיקרי למחשב הינו עבודה משרדית, עריכה גראפית ופיתוח תוכנה וכמובן צפייה בסרטי HD. תוכנות שאשתמש בהן: Photoshop, ZendStudio, בנוסף אשתמש בVirtualBox על מנת לעבוד גם בווינדוס [אני משתמש בלינוקס]. לא צריך ציוד הקפי כלל מלבד קורא/צורב CD ו-DVD. השקט לא הכי חשוב לי, אם לפי הדירוג 10 = השקט קריטי אז מבחינתי 5 יהיה מעולה. לא מתוכנן אוברקלוק, אני אתקין לינוקס בעצמי אבל כן מעדיף שהחנות תרכיב את המחשב. אני גר באזור המרכז - חנויות באזור זה יש לא מעט, לא משנה לי ממש באיזו חנות ארכוש את המחשב. אני כן רוצה eSata, לא מעוניין בFW. הRAID לא ממש חשוב לי - אני אקנה בעתיד כונן קשיח חיצוני. בנוגע לכרטיס מסך: אני מתכנן לרכוש מסך נוסף בעתיד, חשוב לי שיהיו 2 חיבורי DVI לכ.…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לארגן מפרט למחשב בעל התכונות הבאות: 1. עד 2200 ש"ח. 2. מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפייה במדיה, גם להורדות. מקסימום מבחינת תוכנות זה פיינט ואופיס. 3. מבחינת משחקים - ברמה של GTA 3 וRISE OF NATIONS, אני בספק אם אני אתענין במשחקים מעבר. 4. דגש על סאונד איכותי (אם אפשר לחבר את הסאונד למערכת קולנוע ביתי - עדיף), וכרטיס מסך עם הוצאת תמונה לטלוויזיה (יש כאלו שמוציאים HD? ואם כן, בכמה הם מייקרים?) 5. מבחינת ציוד היקפי, אז מקסימום מקלדת ועכבר אלחוטיים (גם לא חובה, ועדיף, אם כבר - אז כאלו שבאמת משתלם לקנות מבחינת איכות העבודה ואיכות חיים). 9. מבחינת שקט - לא קריטי אם הוא ירעיש קצת. מבחינת עיצוב - העיקר שיהיה USB 2.0*2 כניסות לפחות מקדימה. ז…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן, אני משתמש ותיק-חדש בפורום. מכיוון שאני כבר לא בעניינים בכל הנושא של חומרה עדכנית- רציתי לקבל המלצה/חוות דעת על שדרוג הזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח (בתצורת SSD), בעיקר לצורך גיימינג כבד - 1080p/60fps(מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA V, MGS V וכו') בתקציב של עד 2200 שקלים + - (יודע שזה מעט לחוץ, לכן נוספו ה+ -). כרגע יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: לוח-אם:https://www.asus.com/us/Motherboards/P7P55D_PRO) Asus P7P55D PRO) מעבד: Intel i7 875k (כן, דור ראשון...) ספק: ( http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm) SeaSonic 620W ( S12II Bronze)זיכרון: (http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl7d-4gbrm) G.skill 4GB 1600mhz (F3-12800CL7D-4GBRM) כ.מסך: (Radeon HD 5850 (Toxic 2…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by liori,

אני שומע נתונים שונים כל הזמן, בקשר לחברת המחשבים המובילה בתחום הניידים. מה אתם אומרים, מי מוביל כיום? דל? טושיבה? או שמא חברה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Gamer 77,

מה עדיף?ומה כדי לשפר/לשנות? מפרט 1--- מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Tray 930 1 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 575 1 575 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz Price Units Total 2GB Kingston 260 2 520 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 855 1 855 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 255 1 255 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 130 1 130 מאווררים וגופי קירור‏ Thermaltake Price Units Total Silent 1156 CLP0552 140 1 140 מארזים‏ Enermax P…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by thebestof2005,

מפרט לחבר שנמצא כרגע בניו יורק, ורוצה לקנות מחשב נייד חדש. אין יותר מדי דרישות למחשב, רק מספר דברים קטנים. 1. קל - פחות מ 2 קילו 2. מסך קטן (12-13 אינץ). 3. 160 גיגה הארד דיסק, 2 גיגה פנימי (אין צורך יותר מזה). כרטיס מסך מינימלי בהחלט (לא מתוכנן שימוש במשחקים) 4. מעוצב (כדוגמת מחשבי האפל), עם אפשרויות לצבעים. 5. כונן דיסקים DVD (בניגוד לאפל החדש הדק הזה שאין בו כונן דיסקים) 6. שימושים: אינטרנט, אופיס, מוזיקה, שימוש ממוצע בהחלט. 7. זמן סלולה: ממוצע פלוס, לא צריך מטורף, אבל גם לא שתיגמר לאחר חצי שעה של ראיית סרט. 8. אחריות בארץ זה בונוס בהחלט מפנק. אם בתקציב, ומסתדר עם שאר הדרישות, מתקבל בהחלט. 9. בלוטוט, WIF, USB, הדברים הרגילים. הסיבה שהתקציב כל כך גדול זה בגלל שהוא רצה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מעבד: AMD Athlon 64 3500 Venice BW-E6 Socket 939 BOX 1430 ש"ח לוח אם: DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 875 ש"ח זיכרון: DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory 660 ש"ח כרטיס וידאו(מסך): PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1100 ש"ח כונן דיסקטים: Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5` FDD 55 ש"ח כונן DVD Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 150 ש"ח צורב: LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 320 דיסק קשיח: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 580 ש"ח מארז: Antec Super Lanboy Aluminium Case 520 ש"ח ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 ש"ח רמקולים:…

8. Started by intel suck,

תודה רבה לכולם היום הזמנתי את המחשב מ-KSP תראו את המפרט בצד תודה לכולם המחשב עלה 6500 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, תכני HD, וקצת תלת מימד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. 3d studio max ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לרינדור ולא לפרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך : 22 אינץ', רמקולים: אני מתכנן לקנות בתקציב נפרד רמקולים באיכות גבוהה שישמשו אותי לראות סרטים, מכאן אני מגיע לשאלה: האם צריך כרטיס קול בנפרד לסאונד …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך מפרט למשחקים, שיחזיק לכמה שנים, ושיהיה ניתן לשדרוג עתידי, חשוב מאוד שיהיה בו מעבד כפול ליבה טוב, לוח אם תומך טוב, זכרון ddr או ddr2 בזוג של 1024 (שניהם של 1024), מערכת קירור על מים, (או אם יש לכם המלצה למשהו יותר טוב אני אקבל), כונן dvd, צורב dvd, הארד דיסק גדול (250 לפחות, אבל לא חובה יותר), מארז יפה (אבל בלי חלון, כי זה במיקום שלא רואים) עם ספק כוח טוב, עכבר טוב (אבל לא אלחוטי). לא צריך כרטיס מסך כי אני לוקח אותו מהמחשב הישן שלי, הכרטיס הוא nvidia 6600 GT-AGP ככה שאני צריך שהלוח אם יתמוך גם בכרטיס. גם לא צריך מסך, לא רמקולים ולא מקלדת, אבל אם פיספתי איזה רכיב חשוב למחשב וזה נכנס לתקציב אז אתם מוזמנים לכתוב. תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by undav,

הכרטיס ניראה שעומד לשבוק חיים, או לפחות, הוא מוציא צלילים זוועתיים(זה קורה גם דרך אוזניות ולכן אנו חושבים שהבעיה בכרטיס ולא תוכנתית). מבירור קצר זה כרטיס הקול שיש במחשב: Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [b2 נדמה לי שזה כרטיס מובנה בלוח. יש אפשרות להחליף כרטיס מובנה בלוח? שאלה נוספת לגבי כרטיס רשת אלחוטי. גם הוא כניראה הולך לעולם שכולו טוב. כרגע יש במחשב הזה את הכרטיס הזה: Intel PRO/Wireless 2200BG זה כרטיס שהוא אפילו לא מתקן n, אלא g. ראיתי שאפשר לקנות אותו באיביי בבערך 20-30 שקלים, אבל חשבתי אם כבר לשדרג, אז אולי לתקן n. אני לא מחפש משהו מדהים, כי ממילא המחשב הזה ישן מאוד, אבל בוודאי שכרטיס מדגם n יהיה טוב יותר מדגם g. יש למישהו כאן אולי המלצה לכרטיס רשת אלחוט…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לאחר ניפוי נשארתי עם חמישה מחשבים שעלי להחליט מתוכם : 15.6 אינץ: 2900 שח - asus x502ca-xx014h 500GB Intel-4000 3317u 1.7GHz RAM 4 GB 2.07kg 3800 שח - Samsung NP370R5E-S01IL 2.60 GHz AMD-7670M 2KG 1T 3230M 8 GB 14 אינץ: 2900 שח - Asus X402CA-WX035H 3317u 1.8mhz Intel-4000 4GB 500+SSD 1.56 kg 3700 שח - Samsung NP530U4E-S03IL UltraBook 1.75kg NVIDIA-8750M 4GB 500+SSD 3337U 1.8 GHz 3800 שח - Toshiba Satellite U840-10Q 500+SSD 1.58kg Intel-4000 3317u 1.7GHz אשמח להמלצות מתוך הדגמים האלו בדגש על בניה איכותית ומחשב אמין . מניסיונכם.. 1.האם נוח להסתובב עם נייד 15.6 אינץ על הגב ? 2.האם ניתן לתכנת ב 14 אינץ בקריאה נוחה ? 3.היכן אוכל לראות את הדגמים הנ"ל בתצוגה ? 4.האם אתם …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום,<br> כתבתי כאן הודעה לפני חודשיים בערך בבקשה על המלצה על מחשב נייד. המליצו לי על דגם של dell latitude שנה שעברה שאכן קראתי עליו ביקורות ונראה שהוא ממש מתאים לצרכים שלי. הבעיה היא שהוא דגם ישן ולא ניתן להשיג אותו בשום מקום, לכן אשמח להמלצה דומה. הדרישות, מתוך ההודעה הראשונה שפירסמתי: בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשב הזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן, בימים האחרונים ההארדיסק שלי שבק חיים וכרגע אני בהתלבטות אם לקנות מחשב חדש או לא.. אשאל בפורום כוננים קשיחים לגביי המלצה לSSD והארדיסק חדש עבור המערכת, אבל אני חושב לקנות כבר מחשב חדש (בכל זאת המערכת בת כ5 שנים) - כמובן עם SSD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי - אם משתלם אז לנצל, אם לא אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכן הרצת vmים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת vmware workstation (וכמובן מכונות וריטוא…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yakirsh4,

מישהו מציע לי לקנות ממנו מחשב של ibm מדגם x61 במחיר של 1000 שקל ויש לי שתי שאלות בנושא 1.הוא אומר שיש במחשב מעבד כפול ליבה 1.6GHZ ומחיפוש מהיר באינטרנט אמור להיות לו מעבד 2.0GHZ (לא יצא לי לראות את המחשב ככה שאני לא יכול לבדוק את זה) מצב שכזה הגיוני או שאני יתחיל לחשוד? 2.זה שווה לקנות את המחשב במחיר הזה כי ראיתי שחדש עולה בסביבות ה6000 בארץ מה שגם קצת מעלה חשדות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, המון גלישה באינטרנט בהרבה כרטיסיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל 15-15.6 אינצ', רזולוציה בעדיפות ל-FHD מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by YIOP,

ב"ה אני מתחילה ללמוד עיצוב גרפי ובניית אתרים.. אחרי המון חיפושים לבחירת מחשב שיתאים לתקציב שלי כרגע המליצו לי על המחשב של לנובו (המפרט שלו למטה..) "17.3 Lenovo IdeaPad 700-17 80RV000WIV אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב.. האם הוא יתאים ויעמוד בדרישות של התכנות הגרפיות? תודה מחשב Lenovo דגם IdeaPad 700-17 מעבד Intel® Core™ i7-6700HQ Processor 2.5GHz מסך "17.3 1920x1080 IPS Full-HD LED מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® GT 940M 2GB זכרון 16GB DDR4 דיסק קשיח 256GB SSD מערכת הפעלה Windows 10 Home …

18. Started by extremex,

היי , אנחנו בקרוב קונים מחשב חדש לאחי הקטן ואני צריך מפרט לגיימינג עד 2,500 ש"ח אני יודע שזה סכום מועט אבל אם אפשר להוציא את המקסימום מזה לגיימינג חוץ מזה זה גם יהיה לשימושים רגילים בישביל גלישה באנטרנט וכדומה 1.לנצל את כל ה 2,500 ש"ח אי אפשר לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים של המחשב : משחקים , גלישה באנטרנט , צפייה בסרטים וכדומה מחשב ביתי אבל כעקרון לגיימינג משחקים של שנת 2009~2011 כמו PROTOTAYPE , Singulatiy , DARKSDIER וכדומה 2.אין צורך בציוד הקיפי ובמסך - יש מסך 23 אינץ , אין צורך בעכבר / מקלדת / רמקולים / WINDOWS / אבל צריך כונן DVD שהוא גם צורב 3.השקט של המחשב חשוב בדרגה 8 שיהיה נוח ולא יעשה רעשים חזקים שיפריעו לשינה ומהלך היום 4.אין צורך ב OC 5.לא צריך מערכת הפעלה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי שתמליצו לי על מפרט טוב בסביבות 4500 שקל פחות או יותר... המחשב הוא בעיקר למטרת משחקים. תודה רבה מראש ! [עריכה] : שכחתי לציין שאני מעדיף intel

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by coil,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו קצת יותר רציני אבל אין לי כל כך מושג אז אני פונה אליכם. המחשב הוא לצורכי גרפיקה בעיקר ומשחקים. נכון לעכשיו יש לי את המפרט הבא פנטיום 4, 3GHz Leadtek 6600GT Albatron PX915P Pro (לא בטוח אם P או G). 1G DDR אני מעוניין בעיקר לשדרג את המעבד ל Q6600, לשדרג גם לוח אם ולקנות זכרונות כל זה אמור להיות כלול במחיר, אשמח לקבל המלצות.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הסבר ינתן למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים , שימוש רב באינטרנט ובפתיחה של הרבה קבצים + חלונות בו זמנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המון חלונות דפדפן + תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS GO , LEAGUE OF LEGENDS , TERA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים כבדים ביותר שיחזיק לפחות ל 3שנים, בנוסף גלישה, הורדות וצפיה בסרטים. אני לא זקוק לציוד הקפי וH.D בנוסף יש לי כרטיס קול ישן(אודיג'י 2 פלטינום) כדי להעביר אותו למחשב חדש? אני כן צריך מסך. בקשר לOC אני בטח יעשה אחד קל עד בינוני.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת עיבוד נתונים וDATABASE (postgresql) ותוכנות שהדרישות האופטימליות הן מעבד i5+ ו 8gb ראם ומעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות לא מוכרות בכלל אז רשמתי את הדרישות השימוש יהיה כבד בכל מקרה אם משהו מכיר PT3 בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כבדים בכלל אבל רוצה שתהיה אופציה לשחק משחקים חדשים ועתידיים ברזולוציה ממוצעת + -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA PRO בעיק…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אני מחפש נייד לסטודנט 14.1" עד 4000ש"ח. לגבי דרישות מיוחדות, לא יודע אין ממש. בכל מקרה מע דעתכם על Dell Latitude E5410 אפילו עם הרחבה ל 4 גיגה הוא יוצא דיי סביר. אשמח כמובן להצעות אחרות אם יש. תודה רבה! עריכה: סטודנט למעדי מחשב, הולך להריץ בעיקר Microsoft visual studio

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם. המחשב של אשתי כנראה סיים את חייו. להערכתי הדבר היחיד שאוכל להוציא ממנו זה SSD שנקנה ב-BF האחרון, אני די מושכנע שהוא לא האשם במוות (עיקר החלקים מ2006, והוא לא מגיע לשלב שהוא מתקשר מול המסך..) אני מעוניין לקנות מחשב קטן ככל האפשר, כאשר הדרישות העיקריות: שיריץ אופיס ו-SPSS ושיהיה חזק מה- פנטיוםE4500 שסיים חייו (כך הבטחתי). לחברים שלנו יש Intence PC (אחד מהדגמים המוקדמים יותר של http://www.fit-pc.biz/) וראיתי את ה-NUC של אינטל, ועוד משהו של סאפיר ושל גיאדה. כרגע האינטל נשמעים לי הכי משתלמים (הם באים בלי HDD שיש לי ודונגל שיש לי, ואצטרך להוסיף זיכרון) למיטב הבנתי קניית מחשב כרגיל, אבל אם מארז קטן יסתיים במחשב גדול יותר ובעלות גבוהה יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים