עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, פתחתי כבר נושא אתמול והחלטתי שאני משנה את הקנייה שלי ללפטופ שהוא לא לגיימינג כי זה פשוט לא משתלם בשיט. אם מישהו יכול להעיר אותי לגבי טיב המחשב לטובת תכנות אני אשמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג במשהו שעולה על 50 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לראות סרטים לפעמים(שימוש בסיסי בגדול חוץ מנושא התכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר עד כבד -מהי הרז…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שאלת זריזה מה לדעתכם ישתלם יותר ויתן תמורה טובה יותר בתחום הגיימינג? מחשב נייח בסכום של 2.5K או מחשב נייד בסכום של 4.5K? אני צריך מחשב נייד ללימודים, אם העדיפות למחשב נייד, הייתי מוכר את המחשב נייד שיש לי כרגע ( i7-3720qm intel, 2.6Ghz, זכרון ראם של: 8.00GB. וכרטיס מסך: nvidia nvs 5200m) ב2000 שקל ומוסיף את 2500 שחסכתי וקונה מחשב נייד יותר טוב. הרי אני לא צריך שני מחשבים ניידים. אך אם עדיף נייח, יש לי רק את ה2500 שחסכתי, אני לא יכול למכור את הנייד כי הוא משמש אותי ללימודים. אוכל לפזול לכיוון ה3K או 5K בנייד. אולי קנייה מחו"ל תפתח דלתות? תודה לעוזרים[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בניגוד לעולם הlaptops, במחשבים נייחים אנחנו נוהגים להרכיב מערכת מכל מיני רכיבים, לפי הצרכים שלנו. אני זוכר שבעבר הרחוק(שנות ה90) היה דווקא די מקובל לקנות מחשב "של חברה מסוימת". לא יודע מה היה השיקול מאחורי זה אז, אבל השאלה שלי היא האם בימינו יש לזה יתרון אמיתי כלשהו? אני בכוונה לא רוצה לציין שם של מותג כזה או אחר, אלא לבחון את זה באופן כללי. אני רואה שגם במחשבי המותג למיניהם, ניתן לעשות קוסטומיזציה, כמו הכנסה של זכרון ram נוסף. אם כך, מה בעצם ההבדל בין מחשב כזה לבין "מחשב מורכב"- חוץ מהמארז עם הלוגו? אשמח להסבר :-)

4. שלום לכם. ההודעה פורסמה גם בפורום מפרטים, ובעקבות המלצתו של Silencer - נוספה גם כאן. ובכן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, והפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. CPU : AMD Athlon 64 3000+ Venice FSB 512KB L2 Cache Socket 939 E6 + Thermaltake TR2 Motherboard: Abit ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? Memories: ?512Mb 400MHz Twinmos? CAS 2.5 X2 Graphic Card: ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? (Will get overclocked ) HDD: Western Digital "WD1600JS" 160GB / SATA-II / 7200RPM 8MB Cache -Bulk DVD-Recorder: ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? BLACK DVD-Rom: Any 16x48 BLACK DVD-ROM (כדי לצרוב מדיסק לדיסק וסתם כדי לא לשחוק את העינית של הצורב) Floppy: ?Teac/SONY 1.44 (Black)? Case: Sunbeam Samurai BLACK PSU: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm FSP350-60THN Speakers: Altec Lansing ATP3 (תמיד חלמתי שיהיו לי אותם ) Monitor: Sa…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי , סוף סוף קניתי מחשבב!! קבלו מתאבד : Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם : Gigabite GA-965P DS4 זכרון (נוח ומותאם לOC) : Digma 1024MB 800Mhz X2 כרטיס : Shappire ATI RADEON X1950XT 256MB VIVO Dual Dvi כונן : WD 160Gb 7200RPM 8MB SATA-II צורב : Nec x16 dual layer מארז פשוט של : Miditower 2fun ספקק : THERMALTAKE 470W PFC SILLENT זהו סה"כ מחיר 7627 ש"ח כולל מע"מ מיועד למשחקים כמובן ! איך הוא? נקנה אתמול

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כמו בכותרת, מחפש נייד לגלישה (בעיקר ניהול דפי פייסבוק) וסרטים. עדיפות לכונן קשיח כמה שיותר גדול. כל השאר לא כזה חשוב, אבל עדיף בין 13-16 אינץ'.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חשוב שיהיה מערך רייד בפנים, רצוי עם דיסקים מהירים, שקטים ועמידים. רצוי כפול-מעבדים. וכ. מסך חזק מספיק.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by the_lighting,

הנייד הנ"ל מגיע עם HDMI? כי לא רשום במפרט אבל בתמונה ישנה יציאה כזאת. לכמה זמן מחזיקה סוללת 4 התאים שלו? האם סוללת 8 תאים תהיה חייבת להיות גדולה פיזית מה 4 תאים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה: תקציב : 4000 . שימושים : עריכת וידאו ותמונות בתוכנות כמו : Sony vegas Adobe after effects Photoshop ועוד כמה שאני לא זוכר ודפדפן קצת לגלוש באינטרנט ואולי משחק או 2 גג כי יש לי xbox ואני משחק בו כביכול. הערות : אני רכשתי elgato hd להקליט משחקים בfull hd מהxbox למחשב ואני עכשיו רוצה לרכוש מחשב חדש כולל הכל מארז והכל ssd וכל זה לא צריך וינדוס חוקי.. ואני שאלתי בכל מיני פורומים וכל מיני אנשים וקיבלתי תשובות שונות לגבי מפרטים ... עכשיו המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי שיש כרטיסי מסך מיוחדים לעריכה וכל מיני והמליץ לי לשאול פה כי פה בטמת מבינים ויביאו לי מה שטוב לי.. הבנתי שאני צריך 8gb זכרון I5 או I7 מעבד 500W ספק Ssd 120gb אבל סוג שמות וכל השאר כמו כרטיס מסך מארז לוח …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. תקציב מקסימלי 3,500 ש"ח. 2. ישמש עבור גיבוי פיזי מקומי (עם יתירות) בהיקף של כ-3TB (שני כונני 3TB) עם FreeNAS והורדות לכונן נפרד של עד 3TB. 3. שקט/מראה אינם רלוונטים, המחשב הולך לשבת בחדר העבודה. 4. ללא OC. ללא מערכת הפעלה. אין העדפה לחנות ספציפית. 5. הרכישה - כעת. 6. תמיכה בלפחות 6 סלוטים של SATA3, סלוט של mSata וחיבור רשת 1Gig. עדיפות למערכת כמה שיותר חסכונית בחשמל (בהנתן התקציב והצרכים). 7. עתידית התקנה של מערכת הפעלה כגון Ubuntu על SSD 32G. יש לי איזה כיוון אבל הוא חלקי (חסר ספק אולי קירור ולוח האם לא תומך ב mSata) ולא בטוח שהכל תואם: מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3220 - Intel - Intel Pentium G3220 Dual core CPU - LGA1150 - 3 GHz - 3MB cache לוחות אם - Mi…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכם. יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה דגם M70-131 (P-M 1.86,512 DDRII ) וברצוני לקנות זכרון 512 נוסף, ראיתי דרך זאפ זכרון 512 DDRII של חברת מושקין במהירות 667 מגהרץ ב 280 שקל בחלק מהחנויות רשום שבדגם שיש לי יש זכרון במהירות 667 וחלק רשום 533, איך אני יכול לבדוק איזה מהירות שלי ? ועוד 2 שרלות קטנות, במידה ואני קונה זכרון יותר מהיר ממה שיש לי כרגע יכול להיות בעיה ? ( חוץ מהמצב שהם יעבדו לפי המהירות של האיטי בינהם ) ושאלה אחרונה, איך אני מרכיב את הזכרון בנייד ? אני יכול לעשות את זה לבד ? מקווה שתעזרו תודה רבה, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by zam,

היי. המחשב הוא INSPIRON 1545. win7 home premium ככה, אני מנסה להיכנס ב- logon ולא מצליח. הוא רושם לי את ההודעה הבאה: The User Profile Service service faild the logon. User Profile cannot be loeded. מה אני עושה? יש על המחשב הזה המון חומר לימודים חשוב. אני הולך לאבד אותו? בבקשה אני אשמח לכל עזרה, עצה, רעיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Psychedelic,

נתקלתי בנייד הנ"ל במחיר מפתה, האם הוא יהיה מספק ללימודים ולמשחקים קלים כדוגמת css? ומה היא מטרת הssd 32 gb? רק למערכת ההפעלה? האם אפשר להחליף אותו לssd גדול? http://www.finalsale.co.il/deals/dell_xps_14_i5_4gbddr3l_2499_3433

15. Started by לוח שנה,

מה ההבדל בין core duo ל core 2 duo . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12833 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12472 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12548

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. ידידה טסה לגור בחו"ל כמה זמן וצריכה שם מחשב נורמלי לפוטושופ שגם לא יהיה כבד והיא תוכל להסתובב איתו = קל משקל. אז לא ממוטה של 15-17 אינץ'. היא מציירת בפוטושופ בעזרת וואקום. מעבד לא ATOM. איך ה-‎Intel® Core i3 380UM Processor? הם חזקים מספיק בכזה תדר נמוך? ראיתי את ה-Lenovo IdeaPad U160 M436VIV‎ שהיא בטח תאהב את ה"מראה", והוא קליל. אבל לא מכיר את המעבד. ואני תוהה אם המסך לא קטן מדי ב-11.6". או אולי ה-DELL 14R? http://www.dell.com/us/p/inspiron-14r-combo-mod/pd?oc=dndom20b&model_id=inspiron-14r-combo-mod אם הוא יהיה ורוד או אדום זה יתרון..... יש משהו נורמלי בארץ בתקציב או שעדיף לקנות שם? מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לנובו 730 13'' מארה''ב יקנה דרך אמזון לכתובת בארהב ויגיע לארץ עם חבר כדאי? מה לגבי אחריות בארץ ? זה המחשב : Lenovo Yoga 730 13 - 13.3" Touch FHD - i5-8250u - 8GB - 256GB SSD - Platinum תודה

19. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6500, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב - מיועד לגיימינג ושימוש יום יומי. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 1920 על 1080 (23"), מתוכנן גם 2560 על 1440 (27") בהמשך. רמת גרפיקה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - כן, אבל לא חובה. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) - קל - בינוני. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - ירושלים, מעדיף במרכז. 9. …

20. Started by infrequent,

הי פורום, המחשב שלי כבר ישן מאוד ואני שוקל לקנות חדש - האם זה חכם בתקופה זו ? או שעדיף לסחוב עד ל-2022 עם הדור הבא של אינטל, DDR5 ? בנוסף, עקב התקופה אני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך ופשוט אקח את ה-GTX770 שלי למחשב החדש. (אקנה אחד חזק כשהמחירים יסתדרו ללא קשר לתקציב) הנה מפרט ראשוני שבניתי: [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16015.jpg[/img] [b][color=#0000BF]הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD[/color] [/b] מעבד AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=122934]מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 - Box[/url] 1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=107713]קירור למעבד Arctic Freezer A13 X CO[/url] 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: [url=https://ksp.co.il/?ui…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אורח Agalloch
    Started by אורח Agalloch,

היי בניתי את המפרט הזה באתר של TMS לטובת משחקי 2017. ספציפית mass effect 3. מה דעתכם? על איזה הגדרות המשחקים צפויים לרוץ? קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Box 1 ₪275 קירור למעבד בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 1 ₪257 מארז Antec NSK-4100 1 ₪169 ספק כוח Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA - בקניית מחשב ח…

22. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש תקציב של 6K למחשב חדש. השימוש העיקרי זה משחקים (גם כבדים) וסרטי HD אין לו צורך בכרטיס מסך , הארד דיסק וכרטיס קול כי יש לו את אלה מהמחשב הקודם. הכרטיס מסך שיש לו זה ATI RADEON HD4850 DDR5 חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה ולא משהו בסגנון KSP נ.ב אם יש לדעתכם צורך לשפר את הכרטיס מסך אתם מוזמנים להגיד תודה רבה לכם

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב אני מפתח אינטרנט שרוצה לשדרג את המחשב איתו אני עובד למחשב חזק יותר ובעל ביצועים משופרים העתקתי את הבקשה למפרט כפי שמומלצת בפורום ועל כל שאלה כתבתי את תשובתי והצרכים באדום מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכה גרפית, עבודה משרדית שימוש בתוכנות א) ויזואל סטודיו - כבד ב)פוטושופ - תדיר ג)פלאש - מזדמן ד) דפדפנים - הרבה דפדפנים פתוחים במקביל + הרבה טאבים בדפדפנים השונים ה)sqlserver - תדיר ן) iis - תדיר ז)rdp - תדיר ח) תוכנות דואר - תדיר ט) teamviewer - מזדמן י) תוכנות אופיס - תדיר בטח יש עוד כמה תוכנות הפועלות לסירוגין ששכחתי …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Osher5,

אהלן, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר עבור הלימודים(מדעי המחשב). התקציב שלי עומד על כ3000 שח עם העדפה לחסוך . המחשב בעיקר עבור הלימודים -תיכנות. בנוסף יהיו סרטים,נטפליקס,משחקים אולי(fortnite) אך לא בדגש לגיימינג. עדיפות לרכישה באזור תל אביב. שיגיע עם מערכת הפעלה. אלו בכללי הדרישות,בנוסף ראיתי שיש שוק ללפטופים האם שווה להתעניין ולחפש מציאה או עדיף לרכוש חדש ולהתרחק מיד2 ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. המפרט http://yziv.com/pcc.htm - נראה לי אפשר לשנות את המעבד ומה צריך לשנות , להוסיף,להוריד וכו'

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים