ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, אבא שלי מחפש מחשב חדש לאחר שהישן הפסיק לעבוד. הוא מצלם הרבה ועורך את התמונות בפוטושופ, כך שזה הכי חשוב מבחינתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 במידה ויהיה שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה התקציב כעיקרון. אולי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, mw2, וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש אבל מספק חלקים הוא כבר רכש ביד שניה ממישהו אחר. הוא קנה- כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900XTX +Zalman VF900-Cu לוח אם: Asus P5B Deluxe עכשיו נשאר לו לקנות את שאר החלקים למחשב- 1) מעבד 2) קירור אוויר 3) זכרונות 4) דיסק קשיח 5) מארז 6) ספק לרכישת כל החלקים האלה יש תקציב של אזור ה- 9,000 ש"ח. אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. מעבד צריך משהו טוב שיחזיק מעמד די הרבה זמן וגם יהיה טוב ל- OC. ( זה מצמצם את הבחירה ל... מעבד אחד. ) 2GB זכרונות שמתאימים גם ל- OC. שתי דיסקים קשיחים ב- RAID 0. מארז קריר וספק שיחזיק גם שידרוגים עתידיים לכרטיסי מסך של DX10. עכשיו הנה הטריק פה, הוא עובד בחברה ש"משתפת פעולה" עם נועה מחשבים אז הוא מקבל שם הנחה של 1…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד בגדול ללימודי הנדסה (תכנות), אבל ארצה גם לראות סרטים ב HD וגם להריץ משחקים ברמה סבירה (בינונית נקרא לזה ככה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט ? 15.6 אינץ', בנוגע לסוג המסך הבנתי שלעבודה שוטפת עדיף בכללי מסך מאט אבל אני עדיין מתלבט (אשמח לעזרה בנושא). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציית מסך טבעית של 15.6 ( 1366x768 לא ?) * דרישות מיוחדות ל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה מפרטים אך ורק מ KSP, כיוון שאין לי חנות מחשבים מוכרת אחרת באיזור בו אני גר. לא משנה AMD או Intel. העדפה ל 2GB זכרון RAM, כיוון שכדיי לנצל 4GB אצטרך להתקין מ"ה של 64 ביט ואני לא מעוניין. שימושים משרדיים: אינטרנט, אופיס, משחקים בעלי גרפיקה קלה. בבקשה שהמחשב יכלול גם צורב. ויכלול חיבור לטלוויזיה מלוח האם. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר (לא משנה אם אלחוטיים או חוטיים, העיקר שיהיה שימוש נוח בהם ואם אלחוטי שיהיה נוח לטעינה ולא מסורבל). טווח מחירים עד 1,700 ש"ח. אם תהיה חריגה קטנה לא נורא, בלבד שהמחשב יהיה טוב יותר משמעותית מללא חריגה. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר, תוסיפו לתקציב עוד 200-300 ש"ח. (אפשר לשחק קצת עם המחירים, לא מוכרח שה-300 ש"ח יהיו מוקדשים למקלדת ועכבר ולא לחומרה …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ודחוף לתקציב שלי שזה 6 וחצי אלף שקל אני צריך שיהיה בו 2GB זיכרון מחולק דואל צ'נאל כרטיס מסך X1900XT 256MB ומעבד E6600 תודה לעוזרים. (:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנוסף גם זקוק לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב DVD. אין העדפה בנוגע לחברות. בנוגע לקירור, האם נדרש קירור מעבר למאווררים שמגיעים עם המחשב? מחשב שקט, לא מתוכנן OC. ולשאלה - האם המפרט הבא הוא טוב לדעתכם (נלקח מאתר זד מערכות מחשב): 1. לוח אם - אינטל מקורי - BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ 2. מעבד - Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB 3. זיכרון - 4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG 4. כרטיס מסך - FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI 5. דיסק קשיח - WD640GB SATA II 32MB 6. כונן - DVDRW X22 S.ATA 7. כ.רשת - 10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller 8. כ.קול - Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S 9. יציאות נוספות - DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO 10. סט מולטימדיה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! הנה המפרט, אני צריך לדעת אם כל החלקים מסתדרים ביחד ואין איזשהו צוואר בקבוק קריטי במפרט. זה בעיקרון מפרט שראיתי פה מלפני כמה ימים ושיניתי כמה דברים. [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 918₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 129₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 4…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו... איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG ו OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הראם הבא: https://www.newegg.com/global/il-en/team-16gb-288-pin-ddr4-sdram/p/N82E16820331172?item=N82E16820331172 ורציתי לקנות את הלוח הזה https://www.newegg.com/global/il-en/asrock-a320m-itx/p/N82E16813157838 אבל הראם לא מופיע בqvl שלו מה זה אומר? שהראם לא יעבוד בכלל, יעבוד לא במהירות המקסימלית או הכל יעבוד כמו שצריך? ניתן לראות בתמונה שצירפתי שהוא תומך בדגם במהירות שונה (2666 אני הזמנתי 3200) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין במחשב משחקים להרכבה עצמית. התקציב הוא 7,500 ש"ח. רצוי לחסוך. השימושים העיקריים: משחקים - FULL HD וגם סרטים, בניית תוכנות. המחשב אמור להיות פועל 24/7. רזולציית משחקים: 1920X1080 בהגדרות גבוהות כאשר המשחקים הם מסוגים שונים. ציוד היקפי: המסך כלול. כל השאר אני אביא מאיזה חנות, מה שיהיה לי נוח כאשר אני אסתכל וארגיש את זה. המחשב צריך לכלול את כל הרכיבים הדרושים לתפקודו. המפרט צריך להיות מאוורר היטב (שחלקים לא ינזקו גם 24/7) מצד שני רצוי שגם יהיה אפשר לשבת לידו בשקט. לא עושה overclock ולא מעניין בתכנות או מערכת הפעלה. יכול להיות אשקול להוסיף בעתיד כרטיס מסך נוסף, אם ידרש בשביל crossfile/SLI. לקחתי קצת זיכרון (יחסית), אז צריכה להיות אפשרות להוספת זיכרון בעתיד א…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז חשבתי אולי לעשות מפרט מחשב שמתאים לoc. בכל מקרה אני אחסוך במילים ואפרסם אותו. (נ.ב הוא די תקציבי) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1155 קירור למעבד: NZXT Respire T20 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: MSI Z87-G41 PC Mate כמות: 1 - מחיר: ₪537 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪484 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profile כמות: 1 - מחיר: ₪424 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUA…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותם מחשב ישן שהפסיק לעבוד (אין לי מושג מה המפרט שלו אגב, אבל נראה שלוח האם מת) אני זקוק למפרט הפשוט ביותר שקיים - אך שיוכל להריץ XP או וינדוס 7 בצורה סבירה. שימושים: גלישה בלבד. תקציב: הנמוך ביותר האפשרי אני מתכנן להשתמש בHDD מהמחשב שמת ואם אפשר גם בזכרונות (קינגסטון 1.5GB), אין לי מושג על איזה DDR מדובר...כתוב על הסטיקים KVR400X64C3A אין צורך בציוד היקפי או במסך. ספק הכוח שיש במחשב הישן חדש לחלוטין (520W 20/24PIN COMBO) - רכשתי אותו כי הייתי בטוח שהבעיה שם. תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה למומחיותכם בהכנת מפרט למחשב ביתי נייח, ללא ציוד היקפי, אשר ישמש לרוב לשימוש באינטרנט (אולי מעט פוטושופ), ובעיקר למשחקי מחשב בזמן הפנוי (FPS בעיקר, Crysis, Mass Effect, Battlefield וכדומה). הרעיון הוא מחשב שיחזיק ללא שדרוג זמן לא קצר. ;D תקציב הבסיס הינו 5,600 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-6,000, וניתן לנצל את התקציב במלואו. חשיבות השקט של המערכת הינה בינונית, 4-5 בסולם של עשר. נכון לעכשיו הכיוון הוא שלא לבצע OC. במידה ונתחיל לראות שיש בעיות בהרצה של משחקים אצטרך ללמוד את הנושא ולבצע זאת. אין צורך במערכת הפעלה, עדיפות להרכבה במעבדה (מטעמי אחריות בעיקר). אין עדיפות לחנות מיוחדת, אם כי הבנתי שבד"כ משתלם לקנות ב-KSP או IVORY. אם יש לכם הצעה גם בנושא זה, אש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים וסרטים * גודל המסך? 13.3" (או קטן יותר) * רזולוציית המסך? עדיף FHD (או יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, 1.2 ק"ג (או פחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD, לפחות 128GB, עדיף 256GB * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מעדיף מעבד I5, ומוכן לחכות למעבדים מהדור החדש * תקציב - עד 5K, כמובן …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש Thinkpad X61 בלוס אנגלס. מישהו מכיר שם חנות טובה ויכול להמליץ? (עדיף מניסיון)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 ש"ח, ישנם מספר דגמים שמצאו חן בעיני: MSI EX400, MSI EX620, Dell 1537 שלושתם עם מעבד T5800 ושלושת מגיעים ללא מערכת הפעלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל באחריות בעת קנייה עם ובלי מערכת הפעלה - ומה אתם ממליצים? 2. האחריות של מי יותר טובה - MSI או DELL? והאם יש בכלל הבדל? 3. האם ישנן תקלות ידועות בדגמים הנ"ל? אשמח לעזרה בשאלות הנ"ל, וכן לשמוע המלצות נוספות לרכישת מחשבים ניידים בסכום הנ"ל הסכום הוא זיכוי מ - IVORY, ולכן הקנייה חייבת להתבצע שם. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום דודה שלי ר"ח חשבון יש לה מחשב גוסס עם חלונות XP בן 100 שנה היא צריכה מחשב חדש לצורך העבודה שלה במחשב יהיה מותכן כל מיני תוכנות של רואי חשבון המחשב לא צריך להיות עם ביצועים בשמיים אבל חייב להיות יציב ואמין מבחינת החומרה והכוננים גם אשמח להמלצה למסך מחשב שטוב לקראית טקסט כנ"ל לגבי מקלדת ועכבר 1. תקציב מקסימלי : 2.5 K א. לא חייב לחסוך ב. ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5 K 2. שימוש משרדי א. חשבשבת ועוד כל מיני תוכנות של רועי חשבון פרנסה 4. אין צורך בכרטיס גרפי חיצוני 5. 8 יש לנסות ולהקפיד על השקט 7. הרכבת מחשב בחנות 8. אזור השרון 9…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים על מסך גדול יחסית (22 או אחר), סרטים HD, מוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים טובים (כרגע משתמש ב Creative sbs 390 רוצה לעלות ברמה.) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בתקנות מחשב שולחני חדש, ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך רק למחשב עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ועריכה סרטי HD (שימוש בתוכנת pinnacle חשובה לי מאוד). המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. צריך על כן הארד דיסק של 2 טרה לפחות ומהיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש. משחקי רשת כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים (GTA, Crysis 2, AC וכו') שיופעלו על רזולוציה גבוהה והגדרות גבוהות, סרטים 1080P בפורמט MKV, והרבה אופיס ומייל. * גודל המסך? 14"-17" * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה לי, אך חשוב שתהיה לי את האופציה להחליף לסוללה חזקה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן, אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רק רוצה מחשב גיימינג טוב תודה מראש, עמרי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ההנחות להרכבת המפרט הן: מחשב מהיר אבל ללא OC אני לא מתכוון להתעסק עם זה, צריך להיות שקט מכיוון שהוא עובד כל הזמן, אין טעם להשקיע בכרטיס מסך חזק מכיוון שעוד מעט יצא ה DX10 אז לקחתי משהו שיחזיק לשנה הקרובה לפחות. מעבד: 2000ש"ח Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: 1000ש"ח LGA775 Intel965P - GIGABYTE GA-965P-DS3 אני יודע שאפשר לקחת את הGA-965P-S3 אם אני לא מכוון לעשות OC אבל מכיוון שהמחשב יעבור לאחי מתישהו אני מעדיף את הלוח עם הקבלים המחוזקים שיחזיק הרבה שנים. חוץ מזה אין עליו מאווררים ולכן שקט. זיכרון: 1680ש"ח G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח: 350ש"ח SEAGATE Barracuda 160GB ST3160811AS SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y לקחתי כי יש אחריות של 5 שנים ודיסקים נוט…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-