ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
קודם כל "ברוכים הנמצאים" לכל חברי הפורום [אני חדש וירוק ] OK לאחר שראיתי הצעות למפרטים של תחנות עבודה מחברי הפורום, החלטתי לפתוח שירשור בנושא. בשרשור זה אבקש המלצות למפרט של תחנת עבודה שתצטרך לעמוד במשימה עיקרית אחת בלבד. התקציב הוא ללא הגבלה אבל זה לא אומר שהיא צריכה להיות מערכת-על. היא צריכה לעמוד במשימה שלה, 24 שעות, לכן מה שהכי חשוב, שצריך "להגביל" אותכם, אלו הדרישות הבאות: 1. תחנת העבודה מיועדת לעבודה 24 שעות עם פוטושופ (זו המשימה שלה, לא יותר מכך אבל אסור שתקרוס). למעשה היא: מקבלת תמונה, מעבדת אותה בעזרת אוטומטים (פוטושופ) ושולחת לשרת\מחשב נוסף מאחסן. (היא אינה מאחסנת שום דבר אצלה אלא רק מחשבת, כאמור). 2. איוורור מספק לעבודה 24 שעות. 3. מפרט למערכת בלבד.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי רציתי לקבל הערכה במכה אני יכול למכור את המחשב שלי מעבד: core i7 930 2800MHZ לוח אם: asus p6t se זכרון: DDR3 6GB Triple Chanel . כונן כשיח: 1TB WD כרטיס מסך: ati hd6850 2GB של חברת sapphire ספק 625W של חברת sapphire צורב DVD ומארז
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן 2 מפרטים שהציע לנו הספק. אשמח לדעת אם הוא ניפח משהו, באדיבותכם התקציב: 4000 ש"ח (חרג באחד מהם) הצרכים המקסימליים: בניית דוכנים ברמת הדמיה אדריכלית ואנימציה פשוטה, עבודת פוטושופ, ריטוש ועיצוב מודעות (לא דורש הרבה כוח מחשוב, אלה לא פוסטרים) להלן ההצעות: [TABLE=width: 447] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B85M-D2V 10025[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]INTEL Core I7-4770 3.4GHZ 8M BOX + ZALMAN COOLING FAN[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]RAM[/TD] [TD]KINGSTON DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]12”cm Fan ZALMAN ZM-400-LE 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]ZALMAN M.ATX T3 ENCLOSURE[/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי שנמצא בחו"ל ביקש ממני ייעוץ לרכישת נייד, אז אני פונה למומחים בתחום מטרות: סרטים, משחקים, אינטרנט. משחקים, הדגש הוא על FM2014 שלדעתי זולל מאוד CPU אבל לא ממש את כרטיס המסך. מסך: 14 אינץ'. רזולוציה: 900:1600 ומעלה. מקלדת לא משנה. זמן סוללה: 4-5 שעות על עבודה כבדה (סרט וכדומה) משקל: לא מאוד משנה. יציאות: HDMI או יציאה אחרת למסך חיצוני (display port וכדומה), רצוי גם חריץ לכרטיס זכרון SD. קשיח: 500GB SSD. כונן אופטי: אין צורך. אחריות: שתהיה אחריות בינלאומית שיהיה אפשר להשתמש בבולגריה, למשל היום יש לו לנובו עם אחריות מצויינת שם. מערכת הפעלה: כן. עם מנגון אתחול למצב שהמחשב נקנה בו. עדיפות לנייד מעוצב שנראה טוב (מה שאי אפשר להגיד על Lenovo T430) עדיפות למסך מגע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 וחשוב לי שיהיה מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.5+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, בסביבות ה5 שעות לפחות...אתפשר גם על 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד אהבתי את סמסונג אבל לא נעולה על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות ל3 שנים חובה. בסביבות ה3500+…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה עם מפרט לעבודת תכנות וגיימינג מתון שיעמוד באפגריידים עתידיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל כל הצעה שמשפרת ומייקרת גם מבורכת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה (מולטיטסקינג ויחסית הרבה חלונות פתוחים - Eclipse או שתיים, console או שתיים, Chrome עם הרבה tabs וכדומה, משחקים אבל נוסך Diablo 3 ו- Path of Exile. המסך הראשי הוא "IPS 24 עם רזולוציה 1920X1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב משמש לגלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,משחקים וסרטים. לא כולל מסך וציוד הקפי שאני קונה בנפרד. מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 590 590 לוחות אם למעבדי AMD ASROCK כמות מחיר סה"כ ALiveNF6G-DVI AM2, NF 6100, DDRII800, VGA, PCI-E 1 365 365 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston 1 170 170 1GB Kingston 1 320 320 כרטיסי מסך Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 720 720 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 80GB 7200RPM, 8MB 1 240 240 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 170 170 מארזים כמות מחיר ס…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד hp pavilion dv-6820ej כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 32 bit המעבד הוא intel core 2 duo T5550 1.83GHZ והוא בעל זיכרון של 2 ג'יגה זהו מחשב ישן יחסית, אך הוא משמש אותי בצורה טובה עד עכשיו בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ולימודים לאחרונה אני מפתח אתרים וגם באופן חלקי בעיצוב של האתרים, ושמתי לב שהמחשב לא מצליח תמיד לפעול באותו קצב כמו בעבר שאלתי היא האם כדאי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון, ולהגדיל להארד דיסק של 500 ג'יגה במקום 160 שיש כיום וכמו כן לעבור למערכת הפעלה של 64 bit או שפשוט עדיף לעבור למחשב חדש מבחינת עלות תועלת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לנצל עד 7K ולא לחרוג מיועד למשחקי מחשב - הגדרות גרפיות גבוהות יש צורך במערכת הפעלה וכונן SSD 128-256 אין חשיבות לרעש לא מתוכנן אוברקלוק בזמן הקרוב לא כולל מסך. האם כדאי להמתין ? או לרכוש עכשיו תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וסרטים (KODI) וחיבור לטלויזיה לראות סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 לא חשוב מה שיותר עדיף לא ממש מבין * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אשמח לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא כזה חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן אבל ש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר נושא בעבר, אבל השתנו כמה דברים... אשמח לתגובות מהירות שכן המחשב יירכש ביום-יומיים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מסך FHD 22-24…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, בפעם הרביעית בערך חחחחח מחשב לשימושים בסיסיים מאחר ואני פעמיים בחודש בבית, אם זאת רוצה בסיס נורמלי למשחקים ונוחות עבודה מקסימלית. לאחר דיון עם ליאור וGADITS, הגעתי למסקנה שאני לא צריך יותר מASROCK בלוח, למרות שאני עדיין שוקל להוסיף 100 שקל לGB עכשיו הבעיה שלי היא ספק ומארז, מכיוון שהמחשב הוא מKSP, והשילוב המינימלי הוא 750 שקל (ENERMAX וCOMPUCASE) אין לי בעיה לשלם את הכסף הזה, אבל אם אני אדע בוודאות, כלומר בהמלצותיכם, שבאמת הספק והמארז טובים, אך מצד שני אני עדיין מעוניין לחסוך ושאלה נוספת היא, האם יורגש ההבדל בין שני סטיקים של 512 ל1 של ג'יגה, כי הסטיק של הג'יגה במחיר מעולה. ועוד שאלה האם יש מצב שהזכרון של AENEON הוא CL3, לטענת מוכר מדופלם במרדנית...? [attachment…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היא צריכה מחשב לשימושים בסיסיים מה תגידו לגבי זה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode=1 אה ולא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לעצתכם והמלצותיכם בנוגע למפרט מדויק (ועלותו) עבור מחשב ביתי חזק. הדרישות/אילוצים - 1. פנטיום 4 3.2 2. ג'יגה זיכרון 3. לפחות 120GB דיסק קשיח 4. מסך 17" LCD בנוסף - * צורב מהיר, כרטיס קול, כרטיס מסך חזק, רמקולים, כונן CD/DVD, עכבר אופטי ומקלדת (שניהם אלחוטיים)... * התקציב הוא 10,000 ש"ח פלוס מינוס * חשוב לי מאוד מחשב אמין ואיכותי. * לא מתוכננת שום פעילות OC, אם זה רלבנטי למישהו. נ.ב. אני לא יודע מה מקובל פה, אבל אם זה אפשרי - אני אשמח אם תוכלו לציין גם מקום לרכוש את המפרט המומלץ (טווח גיאוגרפי הוא מקיסריה ועד ראשון לציון).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
0 4467 Compucase 6920 (Hec 400LDT) Full ATX Case 551.98 ¤ 1 551.98 ¤ 1 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4885 Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 3 2428 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD 236.81 ¤ 1 236.81 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 579.00 ¤ 1 579 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4108 Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard 722.26 ¤ 1 722.26 ¤ 8 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 538.74 ¤ 2 1077.48 ¤ 10 640 Computer Assembly 160.00 ¤…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח (חריגה גג עד 7000 עם עדיפות לא לחרוג בכלל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , גלישה באינטרנט , סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Crucial Ballistix 3600 CL16 - 8GBx2 Samsung 970 EVO Plus 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד עכשיו עיצוב בתלת מימד בתוכנות CINEMA4D ובלנדר - מעוניין לרכוש מחשב שיתן לי מענה בשנים הקרובות - יש כבר כרטיס מסך ככה שלא צריך להכניס לשקלול (NVIDIA RTX 3080TI או 3090) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, עדיף לא לחרוג - אלא אם זה ממש מאסט ועדיף בלא יותר מ 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי ותלת מימד - סינמה4די, בלנדר אפטר אפקטס ותוכנות ADOBE למיניהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ואכן יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קלה ככל הניתן במידה ואכן יהיה שינוי משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש בתחילת הדרך. עוד לא נעול על תוכנה מסויימת. מניח שיעבוד עם Studio One. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. אין צורך לביצועים גרפיים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מעוניין להשתמש בחלקים שכבר יש לי וליצור מחשב לגיימינג: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, מבלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (PUBG, GTA...), תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש ברשותי 1060 ספק - יש לי seasonic ss-500et - אשמח אם תחוו דעה לגבי התאמה שלו לכרטיס ולמעבד חזק מארז - ישן אמנם אבל סביר - אם קריטי אחליף גם אותו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מערכת חדשה לגיימינג בדגש על GTA6 שיצא בעוד כשנה. (התקציב באיזור 10-11K) השאלה שלי האם זה זמן טוב לקנות את המערכת בתקופה הקרובה או לחכות עם זה בסמוך ליציאת המשחק? (לקנות לקראת מרץ-אפריל 2026). אולי יצאו דגמים חדשים של כרטיסי מסך / ירדו מחירים.. לצורך העניין נכון לעכשיו כיוונתי ל- 5080/9070XT בשילוב 9800x3d. (רזולוציה 4K) כרגע אני די נוטה להמתין מהסיבות הנ"ל.. מה אתם אומרים?
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעוניין להתקין WIN XP. המחשב לא מגיע עם CD המכיל דרייברים. השאלות: האם כל הדרייברים נמצאים על הכונן הקשיח? האם בזמן התקנת XP וחלוקה למחיצות, המחיצה עם הדרייברים לא תימחק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-