ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות מחשב נייד חדש אבל ממש ממש לא מעוניין שישימו לי vista עליו, מאחר ואני כנראה אצטרך להפנות אליו תקציב די דל ככה שאין לי כוח להשקיע במשאבים שבין כה וכה אני לא ארגיש בהם לאור העומס של ויסטה אז רציתי לדעת, האם אני יכול לראות מפרט באתר כלשהו שמעניין אותי, ו"לדרוש" מהחנות שימכרו לי אותו ללא מערכת ההפעלה? אתם מכירים מקומות שמאפשרים זאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם ניתן לרכוש מחשב מאתר HP העולמי בעזרת כרטיס אשראי מישראל? ניסיתי עם PAYPAL וזה זיהה שאני מישראל ולא נתן לי..
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם ניתן לשדרג את הכרטיס רשת של מחשב נייד? כמה זה עולה בערך בשביל כרטיס רשת טוב שתומך בכל ההתקנים?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא את התשובה אבל לא מצליח. האם מישהו אולי יודע? כמו כן לגבי הכונן הקשיח. האם ניתן לשדרג את ה SSD איתו מגיע הזנבוק? מדובר ב Asus Zenbook UX31A Ultrabook תודה
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד של לנובו (T500) ועימו התקנה של וינדווס 7 בגרסת 32 ביט מכיוון ובגרסה זאת יש הגבלת זכרון ל3 גיגה בלבד הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט האם יש אפשרות לשדרג דרך לנובו? כלומר מבלי לרכוש ווינדוס חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לפטופ גרוטאה ותהיתי אם יש בכלל אפשרות לשים לו כרטיס מסך (ואם כן, מה הדגם הכי מתקדם שהוא יעמוד בו). הדגם הוא MSI Megabook M-660 או 662 (אני לא סגור, אבל הם כמעט זהים), צ'יפסט intel 945gm. יש כרטיס מסך מובנה intel gma 950 שלא תומך ב T&L כך שאני לא יכול להריץ אף משחק החל משנת 2005, האם בדגם הזה ניתן בכלל להחליף כרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי לוח D946GZIS ומעבד חלש D925! שאני רוצה להחליף. באחד הפוסטים נאמר לי שהלוח לא תומך ביותר מ 533 באס, באתר של אינטל מצויין שהוא תומך 1066/800/533 (http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZIS/index.htm) אני מתלבט בין שני מעבדים, קחו בחשבון עריכה גרפית (פוטושופ, פלאש, אילוסטרטור וכד') הראשון Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz והשני Intel Core 2 Duo E6600 מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן (מצורף המפרט) עם ווינדוס 10. אני צריך שיתאים לדרישות המצורפות (מדובר על המשחק overwatch). מה דעתכם? אפשרי? שווה בכלל? עלויות? תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
חבר רכש את המחשב וכאשר התקשר ל-DELL בקשר להתקנת SSD במקום הקשיח הרגיל, הם אמרו לו שהדבר לא אפשרי. בסרטון הזה ב-2:34 רואים בפירוש שהוא עובד ב-SATA, לכן אני רוצה לדעת איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של לנובו, think pad שאלתי כזאת האם ניתן לשים התראה כלשהי דרך וינדוס / תוכנה אחרת אשר תתריע בצפצוף או בהודעה שהסוללה טעונה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי כשנתיים נוטבוק asus ee pc 1101a. לפני כשבועיים ארעה בו תקלה: ניתן לראות רק חצי מסך - חצי מהצג שחור וחצי ממנו רואים רגיל. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בכרטיס המסך שאם ארצה להחליפו אאלץ להחליף את כל לוח האם, במקרה דנן z520. חיפשתי אם אוכל לקנות את לוח האם בנפרד אבל לא מצאתי אותו למכירה. שאלתי אם כן היא: האם אוכל לקנות לוח אם אחר למחשב הנ"ל? אם כן איזה? תודה לעונים וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה יש לי בעיה בלוח האם מסוג Z520 במחשב נייד ASUS EE PC 1101A. חיפשתי אם אוכל לקנות את לוח האם בנפרד אבל לא מצאתי אותו למכירה. שאלתי אם כן היא: האם אוכל לקנוות לוח אם אחר למחשב הנ"ל? אם כן איזה? מקווה שזה הפורום המתאים לבירור הנושא הנ"ל. תודה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=2354&CatCode=315 מגיע עם Windows Vista Home Premium האם ניתן להתקין עליו אקס פי? תודה
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כלומר רק עם חיבור לחשמל ללא סוללה פיזית שמחוברת אליהם ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מהנסיון שלי, מסכים מבריקים בניידים הם בעיה, כי המסך מחזיר את השתקפות של הסביבה. בבאג הציעו לי רק דגם אחד (מתוך העשרות שהם מציעים) שהוא לא מבריק, האם זה המצב הכללי? האם בחו"ל המצב טוב יותר.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים בעזרתכם החלטתי לבחור בלנובו R61 (סליחה על ההצפה אגב) מכיוון שלא מצאתי חנות בארץ בה ניתן לראות פיזית את המחשב, שכנעתי את KSP לפתוח לי מחשב אחד ולבדוק איזה סוג מסך יש לו. שוד ושבר- המסך מבריק... לכן לא קניתי. האם ניתן למצוא בארץ מחשב מסוג זה... או אפילו אחר בתקציב 6- 7 K, שיש לו בודאות מסך מט??? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני בתהליכים של קניית נייד, עד עכשיו הדגם המוביל שרציתי ללכת עליו הוא lenovo g550 2958 k3g שבסה"כ המפרט שלו מצוין לתקציב שלי, אבל לאחר כמה בירורים ושיחות עם אנשים שמבינים קצת בתחום שמעתי על כך שסדרה G550 כלל לא שייכת ל-IBM כיוון שחברת lenovo קנתה את מחלקת הPC של IBM ובעצם הסדרה הנ"ל היא תחת הייצור של LENOVO בלבד ולא של IBM, וממה שמשתמע מכך הוא שהאחריות היא לא של IBM אלא של LENOVO, ואיכות החומרים של המחשב היא מאוד ירודה - הפלסטיקה וגם איכות החלקים עצמם ושפשוט אני אתבאס על הקניה. עוד אמרו לי שסדרת הTHINKPAD היא אכן תחת הייצור והאחריות של IBM והיא מאוד איכותית האם יש אמת בדברים? ואם כן - איזה מחשב אפשר להביא עד 3500 ש"ח הדרישות שלי מהמחשב הן: 2GB זיכרון לפחות מסך 15 ומעלה כ.…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם ספק 300 וואט של שמגיע עם המארזים של Compucase יחזיק את המחשב הזה? AMD Athlon 64 3000 Venice 939 NEC ND-3540A Dual Layer Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD DFI NF4 ULTRA INFINITY Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200X2 Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 128 Mb
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ביקשתי הצעת מחיר מפנדה על מפרט מסויים, הוצע לי ספק 350 של סיסוניק( ss350et) האם הוא יחזיק את המפרט הזה: AMD 640, 770T-USB3,2*2gb 1333 ddr3 kingstone, WD 500 GB, 450 gts אני לא מתכנן אוברקלוק, פשוט שמתי לב שבפורום ההמלצות הם לרוב לספק מעל 450.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם ספק כוח של Cooler Master 460W מתאים למחשב במפרט הבא: Intel Core i7 2600 Kingstone DDR3 1333 8GB RAM WD 1TB HDD Geforce GTX 560Ti 1GB אם לא, איזה בעיות עלולות להיות? תודה רבה :-)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח שהכבל המחבר בין הספק למחשב נחשף וכנראה שני החוטים שבתוכו נגעו אחד בשני. אני מנסה להדליק את המחשב נייד עם ספק אחר אבל הוא לא נדלק. ייתכן שהספק הרס את המחשב נייד? אני לא מבין גדול בחשמל, אבל נגיד ושני החוטים של הכבל נוגעים אחד בשני ואז אני מחבר למחשב נייד, אז זה מקצר? מה בדיוק זה עושה?
-
- 10 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המחשב שלי (פנטיום 3) כבר במצב גסיסה ואני רוצה לקנות מחשב חדש. אני חייל, ולא נמצא הרבה בבית אבל עדיין יש צורך במחשב חדש לשאר בני המשפחה וגם בשבילי כשיהיו לי יציאות טובות יותר הביתה בעתיד. השימושים העיקריים למחשב נכון לעכשיו הם בעיקר לאינטרנט אך בעתיד כשיהיה לי יותר זמן פנוי אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו HL2 ו-DOOM3 וגם קידוד Xvid. התוכנית המקורית שלי למחשב היתה: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 695 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1190 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 A-top Armor Gaming Case 400W Silver 350 ¤ 1 סה"כ 4160????¤ אך כעת עלתה לי תוכנית חלופית שתחסוך לי בכסף ו…
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. אני שואל בשביל ידידה - נשפך מים על המחשב הנייד (בן 3 חודשים סך הכל..) ובמעבדה זיהו קורוזיה בלוח אם + מקלדת. האם הגיוני שעלות התיקון 1000 שח? תודה למשיבים. ליאור.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל כל הקטע הזה של הOC עולה הרבה כסף וגם לא נראה לי שאני יתעמק בזה למה זה לא מעניין אותי וגם יש לי מקומות אחרים להשקיע את הכסף אבל בכל זת אני רוצה להשאיר פתח קטן לOC קטן אם במקרה אני ירצה להיכנס לזה או שאני ייפגוש בעתיד מישהו שמבין ומתמצא בזה אז אני רוצה לדעת אם המפרט הזה מספיק לOC קטן ונחמד או שאני צריך לשנות ולקנות חלקים אחרים כמו ספק יותר חזק ואיכותי וזיכרונות איכותיים יותר מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 מארז + ספק COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרונות 2 ג'יגה G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס מסך פש…
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המחשב שלי ואני מנסה להבין אם המחשב שלי נחשב מחשב לעריכת וידאו ואם אני צריך שהמחשב החדש יהיה עם משאבים חזקים ומתאים למחשב עריכת וידאו. אני עורך סרטונים של שעה בערך באיכות 1080p, אבל יכול להיות גם באיכות 4K בתוכנה בשם "losslessCut". העריכה הזאת זה פחות או יותר לחתוך כמה דקות מההתחלה והסוף של הסרט, או להוציא קטע של 10 דקות מאמצע הסרטון ולזרוק את השאר. עריכה מאוד בסיסית. זה הרבה פעמים פשוט סרטון שצילמתי בטלפון שלי ואני חותך דקה בהתחלה ודקה בסוף של הסרטון. זה כל מה שאפשר לעשות עם התוכנה הזאת ואני לא צריך יותר מזה. פעם הייתי משתמש ב windows movie maker שמגיע עם ווינדוס בשביל העריכות האלה. אני לא משתמש בתוכנות כמו Adobe Premiere, DaVinci Resolve…
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
- 2 followers
-