ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
לשים את הנייד בשרוול האטום בלילה כדי שאבק לא יכנס לתוכו ? מעבר לכך השרוול מניילון עם ריפוד שמגן מפני שריטות - מה דעתכם ? (לצורך העניין של CASELOGICׂ
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב הזה, עם כונן SSD במקום הקשיח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17280 האם יש משהו שמומלץ לשנות בו? האם הספק כוח מספיק טוב? השימוש יהיה לאינטרנט ומסמכים תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IPC-D0-C3227NL-WB-FM0 מחשב קטנטן ללא אוורור,ישמש לגלישה כבדה ברשת,כולל הורדות וכו,שימושי משרד בסיסיים(power point) וצפיה של סרטים ברזולוציה גבוהה שיוזרמו בעזרת סטרימר לטלווזיה.המחשב סמוך לחדר השינה ולכן חייב להיות שקט לחלוטין ומארז קטן ככל הניתן 2500 שח פלוס מינוס. יש רעיונות? ללא ציוד היקפי (מפרט בלינק או בתחתית הדף) מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא לחרוג אך לא על חשבון ביצועים עכשווים או עתידיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה קלה מאוד של סרטים ותמונות,סרטים גלישה ,הורדות, מתחבר לס…
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הי חבר'ה אני משתמש במחשב שלי ללימודים ומידי פעם אני עובר משיעור לשיעור וכו'. אני נוהג להגדיר את המחשב כך שברגע שאני סוגר את המכסה שום דבר לא קורה והמחשב נשאר דלוק ורגיל כמו שהוא. האם זה מסוכן (בעיקר להארד דיסק) לנשוא כך את המחשב? האם מומלץ להכניס אותו למצב SLEEP או HIBERNATE? אם כן, איזה מהם כדאי ובטוח יותר? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מחירי הניידם ירדו בקרוב ? ומה כדאי לי לקנות ? לחקות 2 חודשים אן לא ? ועל מה אתם ממליצים עד 3500 שח ומאיפה ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כרגע עם דיסק 60GB. תודה, אופיר
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
דבר שהכי חשוב לי שאני אוכל לראות סרטים ללא תקיעות , כיום יש לי מחשב נייד של VIA ואני לא יכול לראות סירטונים הסרט מתקדם אבל עם הרבה תקיעות , אני לא יודע אם האשמה היא על המעבד או על הכרטיס המסך בכל אופן חשבתי לקנות את המחשב הזה : http://www.getit.co.il/Prod/63776/ אם הוא לא מומלץ ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלה (במידה וכן תגידו לי ואני אעביר למקום המתאים). אני מעוניין לקנות מחשב גם למטרות משחקים ב4000 שח. האם במחיר הזה מחשב יכול להריץ משחקים באיכות של PS4 וגם מבחינת מבחן הזמן (בעוד 3 שנים משחקים שיצאו ל PS4 ויעבדו איתו, האם גם יעבדו באותו המחשב המדובר אחרי 3 שנים?) בנוסף האם כל המשחקים שקונים לPS4 משחקים באיכות אולטרא או שהPS4 מתאים את עצמו לכל משחק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.officemax.com/technology/computers/laptop-computers-and-tablet-pcs/product-prod1960058 בשל אילוצים שונים כנראה זה המחשב שיביא לי החבר שלי. המחיר בארה"ב אחרי הנחה יהיה כ-950 דולר (אחרי הנחה המיוחדת לחבר שלי מהחנות ממנה הוא קונה באופן קבוע) אני יודע שכרטיס המסך חזק לצרכיי (עיבוד תמלילים, אינטרנט, צפייה בוידיאו). איך איכות הבנייה של המחשב ? האם המסך הוא מסך led ?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
דגם דל זה אמור לשאת את התוכנות -אביד, פרימייר, פוטושופ ואפטר אפקט, האם יעמוד בזה? [h=1]Dell Inspiron 3721 I7-3517 מסך ענק "17.3[/h] http://www.dell-rev.co.il/Product/50415/-Dell-Inspiron-3721-I7-3517-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-17-3-
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי, נא ראו את המפרט של המחשב שלי. לדעתכם, האם מחשב נייד ב 6500 יהיה יותר חזק? האם הוא יוכל להרים משחקים כמו rainbow six vegas או oblivion? אם יש כזה מחשב, אשמח לשמוע על המלצות. תודה, אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חתיכת התלבטות ??? אנחנו רוצים ליקנות לאחותי מחשב למגמת מחשבים בתיכון שתתחיל בה בשנת הלימודים הבאה חשבנו על אסוס 1005 השאלה 1. אם המסך לא קטן מידי ללימודים כאלו? 2. אם לא עדיף הדגם 12" של אסוס שהבנו שהסוללה שלו חלשה יותר וכן גם המעבד וכרטיס המסך שלו(לעומת ה 1005) 3. אם לא כדאי כבר ללכת על דגם של 15"....מה המותג הקל ביותר...המומלץ? 4. אולי כדאי לוותר על הניידות כי צריך מחשב חזק ללימודים כאלו ?(מחשב נייח?) הרבה שאלות... תודה מראש למי שיש לו סבלנות לענות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
האם מחשב נייד יכול להחזיק משחקים על הגדרות high-medium לכמה שנים הקרובות? דוגמה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844720 יכל להריץ את BF4 על בינוני-גבוה? או CSGO על מקסימום? GTA4/5 על מדיום? אני פשוט מעדיף מחשב נייד כי אפשר לזוז איתו. מה אתם אומרים? כדאי?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי חוגג 5 והגיע הזמן לשדרג. חשבתי שאולי כדאי לקנות מחשב נייד ולא נייח כדי לקבל את היתרונות שלו: תופס פחות מקום, מייצר פחות חום, נייד ,לא מצריך UPS, צורך פחות חשמל - מה שאני יכול לחשוב כרגע. >>> השאלה, האם מחשב נייד יכול להיות סוס עבודה כמו מחשב נייח? כלומר לעבוד הרבה שעות ביום מתוכן כמה שעות באופן אינטנסיבי כל זאת בצורה יציבה וללא פגיעה ברכיבים . השימושים שלי: פיתוח (בעיקר WEB), פוטושופ קבצי RAW, עריכה בסיסית של וידאו וקידוד וידאו וכל שימושי ה-WEB. * לא משחקים * החסרונות שאני רואה: מחיר יותר יקר לאותה עוצמה, אין מקום ל-STORAGE רציני. התקציב ~6000 למרות שאני לא מבקש מפרט עדיין, רק עזרה להחליט בין נייד לנייח. תודה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-I3-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-500GB-%D7%93%D7%95%D7%A85/pi1INAB150BB היי חבריה, כותרת זה המחשב +4 גיגה זיכרון נוסף=8 גיגה זה לא עדיף על כל המיני פיסי למיניהם .? המחיר כמעט זהה למחיר של NUC +SSDּ+זיכרון 8 גיגה . וכל המתמצא בניידים יאמר את דעתו על טיב המחשב אם אפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו עם נניח פרמייר CS5, בלי שימוש למשחקים. תקציב 4000-6000 שח. core i7 מרובע ליבות sandy bridge הארד-דיסק 500G ומעלה. רצוי מסך מט בגודל 15.6 או משהו קרוב. זיכרון 8GB יציאות: ,USB 3, eSATA כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו - לא דרישות גבוהות כמו במשחקים. אמנם העבודה בעריכה מוגבלת מבחינת ההיקף, אך המחשב צריך להיות מסוגל לבצע את מה שרוצים ממנו. ושאלה עקרונית לגבי עריכת וידאו במחשב נייד השאלה העיקרית שלי, האם מחשב נייד יכול לשמש תחליף למחשב שולחני לעריכת וידאו? בינתיים, המקובל הוא שמי שצריך מחשב לעריכת וידאו, פונה להתעניין במחשב שולחני - מדוע? כאן למשל, מוצע מחשב שעונה למעשה על הדרישות שלי (לא בטוח אם זה מסך מט, אך לא עניין שבגללו הייתי פוסל את הקני…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני שואל כי אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה''ב וידוע לי שדיסקים קשיחים בניידים אייטים יותר מהרגיל..
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תגידו... כאשר קונים מחשב נייד.. אז ברור שהדרייברים מותקנים... אך האם גם מצרפים את הדיסקים של הדרייברים? ידוע שרוב המחשבים כיום מגיעים אם ויסטה מותקן על המחשב... אך אם איני מעוניין בויסטה מכול מיני סיבות... איך אני אמור לפרמט את המחשב ללא הדרייברים? מחכה לתשובה...
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לצורכי לימודים ( קריאה, גלישה ועל הדרך צפיה בסרטים ) לכן מצד אחד חשוב לי שיהיה מסך גדול ואיכותי שקל לקרוא ממנו מאמרים וצצד שני לא גדול מדי שיהיה מסורבל לסחיבה. חשבתי אולי על 14". הבעיה שכל המסכים שבדקתי היו מסכי לד מבריקים שלדעתי קצת פחות טובים ממסכי המט, זוית הצפיה בהם ממש אפסית ואם מזיזים את הראש כמה מעלות הצידה כל הצבעים משתנים והחדר משתקף. האם יש עדיין ניידים עם מסכים לא מבריקים?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב של (gigabyte (566n וראיתי דגמים חדשים שבאים עם דיסק קשיח של 320G. ראיתי דגמיםפ של Hp שבהם יש שנים של 160. אז מישהו יודע האם זה שניים של 160 או שזה אחד? נ.ב מחשב של gigabyte מדגם זה תומך עד 250g אז זה קצת מסבך את העניין.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אחותי כרגע בארה"ב והיא רוצה לקנות לפטופ, יש מבצע בבסט באי למחשב של HP דגם dv6704nr במחיר של 550 דולר שזה מבצע שנראה לי ממש טוב וזול. עכשיו המפרט עצמו נראה לי טוב מאוד חוץ מהעניין שאין לי שום נסיון עם AMD בניידים. למרות שבנייחים אני איתם כמה שנים טובות. מה אתם אומרים צריכה להיות בעיה? הבנתי שהם נחטפים שם ולדעתי לשימושים שלה שזה איטנרנט אופיס מוזיקה וסרטים לא צריכה להיות שום בעיה.. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-