ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב AMD 1000 448 RAM G force 3 ti 128mb 20G hard disk עכשיו היה לי לפני הכרטיס הזה את TNT 2 שהיה עלוב מאוד ואחרי שקניתי לפני שנה בערך את הגי פורס כל המשחקים החדשים עולים לי טוב עכשיו שאלתי היא כזאת הם כדי לי לשדרג את המחשב? או לחכות שנה ולקנות מחשב בשנה הבאה שאני אומר לשדרג אני מתכוון האם לקנות כרטיס מסך חדש כמו ATI readon 9800 XT והאם זה ישפר לי את הביצועים? או שהביצועים הירודים נובעים ממהירות המעבד? תודה מראש לכל מי שמגיב :
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 7 בערך, שעובד לא רע בכלל אבל מתחיל להתיישן. אני מתלבט מאוד האם להשקיע ברכישת מחשב חדש (עלות מוערכת של 5-6 א'), או לשדרג את הקיים בתקווה שהעלות תהיה נמוכה באופן משמעותי. הספציפיקציות הקיימות: לוח אם של gigabyte מדגם EP43-UD3L מעבד אינטל quad q8200 8 ג' זכרון כרטיס מסך geforce 650GTX חשוב לי בעיקר לעדכן את המעבד וכרטיס המסך לשימושים של רינדור בסיסי בתלת מימד וקצת גיימינג. אודה לידע והניסיון שלכם.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים שמשמש בעיקר לעריכת סרטוני וידאו בפרמייר. המחשב הוא סביר אך לא אופטימלי שנקנה במסגרת מגבלות תקציב וכו' ולכן קצת מקרטע בעריכה גם של חומרים שאינם 4K והם רק 1080P וכמו כן שטח האחסון יחסית מוגבל, בעיקר כונן C הראשי שהוא SSD קטן. בזמן האחרון המחשב כבר די מקרטע בעריכה וחשבתי אולי כדאי לי לשדרג רכיבים מסויימים במחשב או אולי לקנות מחשב חדש מסוג מקבוק פרו או משהו אחר. האם לדעתכם כדאי לשדרג? כמה יעלה שדרוג רכיבים שיגרום לי עריכת וידאו בצורה רציפה ולא מקרטעת ואיזה רכיבים יש לשדרג והיכן כדאי לבצע את החלפת הרכיבים? האם כדאי לשדרג או אולי פשוט לקנות מחשב חדש? הבנתי שיש גם תוכנת עריכה הרבה יותר טובה ומהירה במק - פיינל קאט - ש…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט בחתימה. קיניתי לפני שבוע את ה-GTX670 כדי לשחק Battlefield 3 ב-60 FPS. בפועל אני מקבל בין 25 ל- 40 FPS. אני מניח שזה בגלל המעבד שלי... (אלא אם יש לכם רעיון אחר) האם יהיה מספיק לשדרג ל Core2Quad Q9550 2.83Ghz או שאני חייב לקנות איזה i5 מהדור החדש ולוח מתאים, וזיכרון? קחו בחשבון שלשדרג את המעבד בלבד זה 500 שח בערך. ולהחליף הכל זה 2000 ש"ח בערך... האם יש פתרון אחר שאתם מכירים להשגת 60FPS במשחק הנל? תודה. נ.ב - רזולוציה 1680x1050 והגדרות HIGH.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כיום מחשב נייד מזה3 שנים דגם: PROBOOK 4730S וזה המפרט: Intel Core i7-2630QM 2.0GHz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Blu-ray Burner, ATI Mobility Radeon HD 6370, 17.3" Display, Windows 7 Professional 64-bit היום כל פעולה לוקחת לו זמן , העלייה לוקחת הרבה זמן, ולמעשה מאז שהתקנתי את ווינדוס 8 יש בעיות עם הדרייבר לכרטיס מסך. דבר שאני מנסה לפתור ע"י שחזור לווינדוס 7 המקורי שהגיע איתו. בכל מקרה הייתי רוצה לשדרג אותו היות והוא כבד לי מידי (הוא מונח על השולחן ומחובר רוב הזמן למסך חיצוני אבל פה ושם שאני צריך אפ' להזיז אותו מחדר לחדר זה כבד ומעצבן), מגמגם, וגם די מרעיש. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש בתוכנות CAD כבדות, וסרטים. * גודל המסך? 15 אינץ או 14 אינץ' פחות מזה כבר לא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייח PC שקניתי לפני כ-5 שנים. בזמנו הוא עלה קרוב ל10,000 והיה נחשב ממש טוב. עכשיו אני מתלבט אם זה הזמן לשדרג אותו? אני משתמש בו בעיקר לגרפיקה (פוטושופ), אינטרנט, צפייה בסדרות, ולאחרונה קצת נכנס לגיימינג (אולי זו הסיבה לשדרג?) וכמו כן, האם יש טעם לשדרג את החלקים במחשב הזה או לקנות אחד חדש לגמרי? Intel i7-3770 3.4Ghz RAM - 16GB Gigabyte Z77X-UP4 TH GeForce GTX 660 Ti SSD - OCZ-VERTEX3 - 110GB Patriot Blaze - SSD - 220GB WDC - HDD - 2TB - 2x אציין שמלבד המחשב הזה, יש לי גם MacBook Pro 16" 64GB RAM, שדי הפך להיות המחשב העיקרי שלי, בחיבור למסך חיצוני. אז עכשיו אני תוהה אם לנסות לשפר את הPC הקי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למחשבים הבאים יש קורא טביעות אצבע? HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA HP Pavilion dv6-3030ej WR750EA
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התקבלתי לאוניברסיטת קולומביה וקיבלתי הצעה לקנות מחשב Dell Latitude E4200 במחיר $1800 כולל SSD 128GB. המחיר נשמע לי טוב אבל אשמח לקבל תגובות וגם לדעת אם המחשב טוב וחזק כי יש לי גם עסק ואני צריך להריץ עליו מלא אפליקציות... בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות נטבוק בגודל של 10 אינצ' ממה שבדקתי עד כה נראה לי שהכי משתלם מבחינת המחיר והמפרט זה הנטבוק של Acer: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733781 מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? אני אשמח לעוד המלצות על נטבוקים נחמדים. יש נטבוקים עם חיבור HD ? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לשים את הנייד בשרוול האטום בלילה כדי שאבק לא יכנס לתוכו ? מעבר לכך השרוול מניילון עם ריפוד שמגן מפני שריטות - מה דעתכם ? (לצורך העניין של CASELOGICׂ
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב הזה, עם כונן SSD במקום הקשיח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17280 האם יש משהו שמומלץ לשנות בו? האם הספק כוח מספיק טוב? השימוש יהיה לאינטרנט ומסמכים תודה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IPC-D0-C3227NL-WB-FM0 מחשב קטנטן ללא אוורור,ישמש לגלישה כבדה ברשת,כולל הורדות וכו,שימושי משרד בסיסיים(power point) וצפיה של סרטים ברזולוציה גבוהה שיוזרמו בעזרת סטרימר לטלווזיה.המחשב סמוך לחדר השינה ולכן חייב להיות שקט לחלוטין ומארז קטן ככל הניתן 2500 שח פלוס מינוס. יש רעיונות? ללא ציוד היקפי (מפרט בלינק או בתחתית הדף) מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא לחרוג אך לא על חשבון ביצועים עכשווים או עתידיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה קלה מאוד של סרטים ותמונות,סרטים גלישה ,הורדות, מתחבר לס…
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הי חבר'ה אני משתמש במחשב שלי ללימודים ומידי פעם אני עובר משיעור לשיעור וכו'. אני נוהג להגדיר את המחשב כך שברגע שאני סוגר את המכסה שום דבר לא קורה והמחשב נשאר דלוק ורגיל כמו שהוא. האם זה מסוכן (בעיקר להארד דיסק) לנשוא כך את המחשב? האם מומלץ להכניס אותו למצב SLEEP או HIBERNATE? אם כן, איזה מהם כדאי ובטוח יותר? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מחירי הניידם ירדו בקרוב ? ומה כדאי לי לקנות ? לחקות 2 חודשים אן לא ? ועל מה אתם ממליצים עד 3500 שח ומאיפה ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כרגע עם דיסק 60GB. תודה, אופיר
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
דבר שהכי חשוב לי שאני אוכל לראות סרטים ללא תקיעות , כיום יש לי מחשב נייד של VIA ואני לא יכול לראות סירטונים הסרט מתקדם אבל עם הרבה תקיעות , אני לא יודע אם האשמה היא על המעבד או על הכרטיס המסך בכל אופן חשבתי לקנות את המחשב הזה : http://www.getit.co.il/Prod/63776/ אם הוא לא מומלץ ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלה (במידה וכן תגידו לי ואני אעביר למקום המתאים). אני מעוניין לקנות מחשב גם למטרות משחקים ב4000 שח. האם במחיר הזה מחשב יכול להריץ משחקים באיכות של PS4 וגם מבחינת מבחן הזמן (בעוד 3 שנים משחקים שיצאו ל PS4 ויעבדו איתו, האם גם יעבדו באותו המחשב המדובר אחרי 3 שנים?) בנוסף האם כל המשחקים שקונים לPS4 משחקים באיכות אולטרא או שהPS4 מתאים את עצמו לכל משחק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.officemax.com/technology/computers/laptop-computers-and-tablet-pcs/product-prod1960058 בשל אילוצים שונים כנראה זה המחשב שיביא לי החבר שלי. המחיר בארה"ב אחרי הנחה יהיה כ-950 דולר (אחרי הנחה המיוחדת לחבר שלי מהחנות ממנה הוא קונה באופן קבוע) אני יודע שכרטיס המסך חזק לצרכיי (עיבוד תמלילים, אינטרנט, צפייה בוידיאו). איך איכות הבנייה של המחשב ? האם המסך הוא מסך led ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
דגם דל זה אמור לשאת את התוכנות -אביד, פרימייר, פוטושופ ואפטר אפקט, האם יעמוד בזה? [h=1]Dell Inspiron 3721 I7-3517 מסך ענק "17.3[/h] http://www.dell-rev.co.il/Product/50415/-Dell-Inspiron-3721-I7-3517-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-17-3-
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי, נא ראו את המפרט של המחשב שלי. לדעתכם, האם מחשב נייד ב 6500 יהיה יותר חזק? האם הוא יוכל להרים משחקים כמו rainbow six vegas או oblivion? אם יש כזה מחשב, אשמח לשמוע על המלצות. תודה, אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חתיכת התלבטות ??? אנחנו רוצים ליקנות לאחותי מחשב למגמת מחשבים בתיכון שתתחיל בה בשנת הלימודים הבאה חשבנו על אסוס 1005 השאלה 1. אם המסך לא קטן מידי ללימודים כאלו? 2. אם לא עדיף הדגם 12" של אסוס שהבנו שהסוללה שלו חלשה יותר וכן גם המעבד וכרטיס המסך שלו(לעומת ה 1005) 3. אם לא כדאי כבר ללכת על דגם של 15"....מה המותג הקל ביותר...המומלץ? 4. אולי כדאי לוותר על הניידות כי צריך מחשב חזק ללימודים כאלו ?(מחשב נייח?) הרבה שאלות... תודה מראש למי שיש לו סבלנות לענות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-