ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
אם המחשב שלי מתחמם על יתר המידה יש איכשהו דרך לקרר אותו? השמח לראות כל מיני תשובות לעיניין הזה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שמתי עין על ה E6400 עם מסך לד שיעלה כ 6800 ש"ח אכן סכום לא מבוטל אבל אני מקווה ששווה את זה רציתי לדעת האם יש אופציות טובות יותר מה השימושים ומה שחשוב לי זה: סוללה לכמה שעות לא שעתיים רק קל איכות בנייה טובה לראות סרטים ועבודות אופיס ואולי מידי פעם איזה משחק קל קישוריות טובה במפרט אני מקבל כרטיס רשת בתקן B/G בלוטות 370 מודם. סוללה של 9 תאים וללא מערכת הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שתהיה לו "מקלדת מלאה" אבל לא מסך רחב כמו ה 15.6. האם קיים?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בשיחה עם נציג שירות של DELL בארה"ב כשרציתי לברר את שאלת האחריות הבין לאומית היא ענתה שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות הכלולות באחריות הבין לאומית. האם יש ניידים שכן מקבלים אחריות גם בארץ במידה וקונים אותם בחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלוווום רב. כבר מספר ימים (שבועות?!?) מפורסמת הצעה בחנות של וואלה! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ04liz המפרט עצמו מספיק טוב בשביל הצרכים שלי (גלישה, WORD, מעט עבודה על עריכת סאונד בטרקרים לא מחייבים וקצת פורנו פה ושם ) אבל!! יש אחריות לשנה בלבד, או אופצייה לתוספת של 999 (!!!) ש"ח בשביל אחריות לשלוש שנים, שהיא, אם אנ'לא טועה, סטנדרט. (הרי הצעצועים האלה אוהבים להתקלקל והחלפים עולים איזה גרוש שניים... ) הפלוס האדיר הוא 36 התשלומים.... השאלה היא כזו - האם המחיר שווה, האם יש קאטצ'ים שפיספסתי בהצעה (איזה חיבור מיושן, כרטיס שלא שם...?!?) והאם, לעניות דעת ברי-ניסיון בניידים, כדאי, רצוי, ומשתלם להוסיף את המחיר הנדרש לתוספת שנתיים על האחריות?? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב נייד הזה ואני די מרוצה, עלה יקר כן 8,900 אבל הוא שווה את זה באופן מעשי ופיזי יש לו כל מה שאני זקוק, חוץ מבטרייה שמחזיקה בערך לשעתיים שזה החיסרון היחיד בנתיים. פשוט יש איתו הרבה בעיות בעולם, היו לי כמה בעיות אבל הצלחתי לתקן עם גירסאות תוכנה או קושחה לכרטיס מסך. רק רציתי לראות אם יש פה עוד גיימרים שנהנים עם המחשב.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 Inspiron 6400 15.4" 2.0 Ghz 120GBוDellו נראה לי כמו עסק ממש טוב ב-4200 שקל. מה אתם אומרים? יש לכם המלצה אחרת בשבילי? אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב ולכלכלה באוקטובר, אשמח לדעותיכם. המחשב ישמש אותי ללימודים, כמובן. תודה!
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בשביל מה טוב לי DDR3? ההבדל בין ה-DDR2 ל-DDR3 לא קטן. יש טעם לקנות עכשיו נייד עם DDR3? אחד שצריך לשימושי אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים עם גרפיקה לא כבדה במיוחד.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שעיקר השימוש שלו הוא גיימינג, ואני לא יודע אם חייב שיהיה במחשב כונן SSD וצורב די וי די האם הרכיבים האלה הם חובה במחשב גיימינג?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש צורך בכרטיסי מסך זהים עבור SLI? כנ"ל לגבי crossfire לוח אם Z370XP SLI Gigabyte תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שבפועל כמעט תמיד מחובר לחשמל ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שכשיש שקע חשמל זמין, עדיף לחבר את הנייד לחשמל, כדי לחסוך במחזורי טעינה של הסוללה. השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את המחשב מחדר לחדר, ולשם כך מנתק מהחשמל (כאשר המחשב עדיין דלוק), ומכניס לשקע בחדר השני, יש לכך השפעה שלילית על חיי הסוללה? בנוסף, המחשב שברשותי הוא חדש, MSI EX400, והסוללה (6 תאים) מספיקה לשעה ו-40 בערך (עם WIFI בלי BT, תאורת מסך נמוכה ומצב חסכוני של כרטיס המסך). האם זה הגיוני, או שקיבלתי סוללה עלובה? (באתר היצרן מצהירים על 4 שעות עבודה, וזה נראה מופרך כרגע). תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ואם לא- יש אופציה אחרת להוסיף מקום איחסון?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב תראו אני מיואש לגמרי מעצם העובדה שאין לי אפשרות לשדרג את המחשב. השאלה שלי עכשיו היא כזאת, האם אני יכול להחליף את הספק כוח שיש לי ככה שהמחשב עדיין יעבוד? זהו המפרט: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm אני רוצה לעשות את זה במטרה להיות קצת יותר מוכן לקניית לוח, מעבד וזיכרון חדשים.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
-
נאמר ואני קונה חלק מחשב כמו לוח אם, מקבל אותו כמוצר ריטייל שלם והמחשב מזהה אותו וכותב את את שם הלוח שאכן התכוונתי לרכוש- האם עדיין יש סיכוי כלשהו שהמוצר הזה הוא מזויף או משהו בסגנון "סוג ב"? האם בכלל ניתן לזייף את חלקי המחשב של היום?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי נייד של HP וראיתי באתר שהזמנתי ממנו שרשום שהFBS 800 קראתי בפורום על מעבדים והיה רשום שמעבדי T5800 באים עם FBS 667 האם זו טעות של האתר ? או שיתכן גם מצב כזה ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם .. בחודשים האחרונים שום משחק לא עובד בגלל שאני עובד עם Geforce9600GT העתיק .... תכנתתי לקנות מחשב חדש.. אבל זה קצת כבד עלי כסטודנט 4.5K . בכל מקרה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש בסגנון 780 R9 או GTX970 החשש שלי זה שיווצר אצלי במחשב צוואר בקבוק כי בוא נגיד הוא לא בדיוק הכי חדש .. מעבד : Intelcore - i7 2600 cpu 3.40 ghz זיכרון של 6 ג'יגה האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כשהמעבד כל כך ישן? או לחכות ולחסוך קצת ולקנות איזה מחשב חדש ב4.5K ? יש המלצות לכרטיסי מסך אחרים ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המחשב הבא, במחיר של כ-1500 ש"ח(המחשב בן שנה וחצי): מעבד 6600QUAD, לוח של ג'יגה בייט, זכרונות:2X1GB במהירות 667מג"ה - צמד של מושקין וצמד של קרואיסר(סך הכל 4GB), ספק בסביבות ה500 וואט בערך, מארז Aurora 570, כ.מסך HD2900XT 512MB DDR3. כרגע אני נמצא עם P4 3GHZ, לוח של אסרוק, זכרון 1GB, כ.מסך FX5200,ומארז שבא עם ספק Arctic Cooling Silentium T2. מטרות המחשב: הרצת תכני HD למיניהם, הקלטות סאונד אינטסיביות. לדעתי ההבדלים הם שמיים וארץ, בין מה שיש לי לבין מה שיש לו. משתלם? כדאי? אתם תגידו. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי מחשב כבן שנתיים וחצי בערך שנגמר לו הסוס מזמן :-\ אופצייה של קניית מחשב חדש לא ננראת באופק הקרוב... השאלה שלי האם כדאי בכלל לשדרג אותו ? זה המפרט: AMD 3800X2 939 DFI LANPARTY ULTRA-D TWINMOS SPEED PRIMIUM 512*2 X800GTO2 ב OC ל X850XTPE אם כן אז מה אפשר לשדרג ? להוסיף זכרון ל 2GB ? קניית כרטיס מסך חזק יותר ? (המעבד לא יגביל?)
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם כדאי לדחות קניה בגלל סוף השנה? או שהמחירים לא צפויים לרדת בקרוב? מדובר על מחשב לגרפיקה עד 4000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-