ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שבפועל כמעט תמיד מחובר לחשמל ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שכשיש שקע חשמל זמין, עדיף לחבר את הנייד לחשמל, כדי לחסוך במחזורי טעינה של הסוללה. השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את המחשב מחדר לחדר, ולשם כך מנתק מהחשמל (כאשר המחשב עדיין דלוק), ומכניס לשקע בחדר השני, יש לכך השפעה שלילית על חיי הסוללה? בנוסף, המחשב שברשותי הוא חדש, MSI EX400, והסוללה (6 תאים) מספיקה לשעה ו-40 בערך (עם WIFI בלי BT, תאורת מסך נמוכה ומצב חסכוני של כרטיס המסך). האם זה הגיוני, או שקיבלתי סוללה עלובה? (באתר היצרן מצהירים על 4 שעות עבודה, וזה נראה מופרך כרגע). תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ואם לא- יש אופציה אחרת להוסיף מקום איחסון?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב תראו אני מיואש לגמרי מעצם העובדה שאין לי אפשרות לשדרג את המחשב. השאלה שלי עכשיו היא כזאת, האם אני יכול להחליף את הספק כוח שיש לי ככה שהמחשב עדיין יעבוד? זהו המפרט: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm אני רוצה לעשות את זה במטרה להיות קצת יותר מוכן לקניית לוח, מעבד וזיכרון חדשים.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
-
נאמר ואני קונה חלק מחשב כמו לוח אם, מקבל אותו כמוצר ריטייל שלם והמחשב מזהה אותו וכותב את את שם הלוח שאכן התכוונתי לרכוש- האם עדיין יש סיכוי כלשהו שהמוצר הזה הוא מזויף או משהו בסגנון "סוג ב"? האם בכלל ניתן לזייף את חלקי המחשב של היום?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי נייד של HP וראיתי באתר שהזמנתי ממנו שרשום שהFBS 800 קראתי בפורום על מעבדים והיה רשום שמעבדי T5800 באים עם FBS 667 האם זו טעות של האתר ? או שיתכן גם מצב כזה ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם .. בחודשים האחרונים שום משחק לא עובד בגלל שאני עובד עם Geforce9600GT העתיק .... תכנתתי לקנות מחשב חדש.. אבל זה קצת כבד עלי כסטודנט 4.5K . בכל מקרה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש בסגנון 780 R9 או GTX970 החשש שלי זה שיווצר אצלי במחשב צוואר בקבוק כי בוא נגיד הוא לא בדיוק הכי חדש .. מעבד : Intelcore - i7 2600 cpu 3.40 ghz זיכרון של 6 ג'יגה האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כשהמעבד כל כך ישן? או לחכות ולחסוך קצת ולקנות איזה מחשב חדש ב4.5K ? יש המלצות לכרטיסי מסך אחרים ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המחשב הבא, במחיר של כ-1500 ש"ח(המחשב בן שנה וחצי): מעבד 6600QUAD, לוח של ג'יגה בייט, זכרונות:2X1GB במהירות 667מג"ה - צמד של מושקין וצמד של קרואיסר(סך הכל 4GB), ספק בסביבות ה500 וואט בערך, מארז Aurora 570, כ.מסך HD2900XT 512MB DDR3. כרגע אני נמצא עם P4 3GHZ, לוח של אסרוק, זכרון 1GB, כ.מסך FX5200,ומארז שבא עם ספק Arctic Cooling Silentium T2. מטרות המחשב: הרצת תכני HD למיניהם, הקלטות סאונד אינטסיביות. לדעתי ההבדלים הם שמיים וארץ, בין מה שיש לי לבין מה שיש לו. משתלם? כדאי? אתם תגידו. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי מחשב כבן שנתיים וחצי בערך שנגמר לו הסוס מזמן :-\ אופצייה של קניית מחשב חדש לא ננראת באופק הקרוב... השאלה שלי האם כדאי בכלל לשדרג אותו ? זה המפרט: AMD 3800X2 939 DFI LANPARTY ULTRA-D TWINMOS SPEED PRIMIUM 512*2 X800GTO2 ב OC ל X850XTPE אם כן אז מה אפשר לשדרג ? להוסיף זכרון ל 2GB ? קניית כרטיס מסך חזק יותר ? (המעבד לא יגביל?)
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם כדאי לדחות קניה בגלל סוף השנה? או שהמחירים לא צפויים לרדת בקרוב? מדובר על מחשב לגרפיקה עד 4000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחיר המחשב 2,300 ש"ח ומקבלים עימו אחריות לשנתיים. מוצעת אחריות לשנה נוספת ב-200 ש"ח. כדאי?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יכול להזמין ולקבל בעזרת קרוב משפחה מארצות הברית שמגיע ארצה לפטופ בעוד חודש+. הרכבתי באתר HP ארצות הברית מחשב Pavillion dv6. רציתי intel i5, כרטיס מסך יחסית טוב, מסך "15.6, בעיקר שימוש בייתי. מצאתי גם קופון הנחה למחשב מעל 1349$. בסוף המחשב נראה כך: HP Pavilion dv6t Select Edition customizable Notebook PC XC100AV * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz * 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 switchable graphics [HDMI, VGA] * FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * Micros…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך להמלצה לקנות מחשב דל ווסטרו 3450 רציתי לשאול האם משתלם להביא אותו דרך ארה"ב או לקנותו בארץ. בארה"ב המחיר נע באזור 750 דולר שהם כ-2600 ש"ח לעומת המחיר בארץ שנע בסביבות ה-4000 ש"ח מובן לי שמבחינת הפרש המחיר אין ספק שעדיף לקנות בארה"ב אבל השאלה הגדולה היא כמובן בביטוח. אין לי שמץ לגבי ביטוח ורציתי לשאול גם לגבי פרוצדורת הביטוח של דל בעולם וכמובן מאיפה משתלם יותר לקנות מחשב זה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב... האם כדאי למכור את המפרט שיש לי בצד בלי הכרטיס מסך והספק ולקנות משהוא חדש? או שעדיף להשאיר וליקנות מעבד חדש ולהוסיף זיכרון?? תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש ואני רוצה לשאול האם את הזכרונות והדיסק הקשיח יהיה ניתן להוסיף למחשב החדש? וזה לא ישפיע על הביצועים של המחשב החדש? יש לי דיסק קשיח של 40 ג'יגה וזכרונות 256 מגה ופשוט להוסיף למחשב החדש. אני מתכוון לקנות במחשב החדש זיכרון ל 512 מגה חדשים ודיסק קשיח בגודל 80 ג'יגה חדש.
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, מדובר במפרט: http://hwzone.co.il/specslist/view/143 האם כדאי להחליף אותו ? אם כן - לאיזה ? והאם זה מחייב שינויים אחרים במפרט ? תודה יוסי
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הי יש לי כיום לפטופ של DELL בן כ4 שנים. אם אני זוכר נכון, הלפטופ הוא עם חומרת: core i7 1st gen 720 8gb ram 1333 500 gb HDD sata כיום הלפטופ מספק בקירוב את צרכי, אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ומכונות וירטואליות כבדות (שרתים, לינוקס, ווינדוס). ההארדיסק מתחיל להזדקן - אני מקבל נתוני HEALTH של פחות מ50 אחוז בתוכנת HDD sentinal. השאלה הגדולה היא - האם להחליף את ההארדיסק בלבד לפני שהוא מת (רצוי לSSD כדי לקבל קצת תוספת מהירות) או להחליף את המחשב כולו? חשבתי על לפטופ בעל המפרט הזה בערך: core i7 4th gen 4700 16gb ram 1600 240gb ssd sata3 + 240gb ssd mSata. לפטופ בעל חומרה שכזו יתן לי ביצועים טובים משמעותית מהלפטופ הנוכחי? או שכדאי להשאר עם הלפטופ הנוכחי ולמשוך אותו …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש, אך תוהה האם לאור יציאת המעבד החדש לשוק כדאי לי להמתין. אני לא צריכה את המעבד החדש לשימושים שלי (המון אופיס ואינטרנט). אני פשוט תוהה האם לאור כניסתם של המעבדים החדשים, המחירים של מעבדי הI5 ירדו ואני אוכל לחסוך. האם לדעתכם כדאי לי להמתין? אם כן, מתי המחירים של המעבדים הקודמים אמורים לרדת? כמו כן, כהאם כדאי להשקיע ולקנות את ה-7i הישן במקום ה-5i? תודה רבה וסופשבוע טוב, קרן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אאלץ לקנות נייד חדש בחודשים הקרובים. 12.5 אינטש מכס' "13 עם דגש עם סוללה ומשקל קל לצרכים משרדיים בלבד. [מכוון לlatitude "12.5 של דל] בהנחה שהניידים שלי לרוב מחזיקים 5 שנים ויותר, ושהמחשב עשוי גם להחליף בעוד שנה-שנתיים את הביתי המתיישן שלי באמצעות תחנת עגינה, האם כדאי להמתין לדור מעבדי ה - ice lake או שלמעבדי דור 8 יש מספיק אופק ל -5 שנים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הבנתי שמחשבי Lenovo עמידים בצורה יוצאת דופן אז עלתה בי תהייה האם כדאי בכלל להוסיף עוד 800 ש"ח על הרחבת אחריות ל 3 שנים? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להזמין מחשב נייד לצורך לימודים (מדעי המחשב תואר ראשון) אני מזמין את Dell Latitude E6420 , בכל מקרה השאלה האם שווה להוסיף כסף (משהו כמו 70-80 דולר) ולקחת רזולוציית מסך של 1900X1600 על פני 1366x768 ?? האם זה שווה את הכסף וממש ארגיש בהבדל ? תודה שי
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-