ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
האם יש מחשב נייד שתומך גם ב wifi 6e וגם ב5g
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=1218150178397&type=product&_requestid=157207#tabbed-customerreviews חברים שלי מחפשים מחשב בעיקר לוורד ואינטרנט. הדרישות הן שלא יהיה כבד מידי ושיהיה לו מסך 15" (וכמובן לא יקר) אני טס לארה,ב וחשבתי להביא להם מחשב כמו שבקישור. יש משהו יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן..אני צריך לבחור מחשב מאופיס דיפו.. בהתחלה חשבתי על לקנות נטבוק..אבל הבנתי שנטבוק טוב עולה מעל 2000 ש"ח.. ראיתי בקטלוג של אופיס דיפו שיש להם גם מחשבים ניידים בערך ב-2500 ש"ח לדוגמה: Lenovo, G550 2958-6LG Lenovo, G550 2958-9AG Compaq , Presaio CQ61-220ej Lenovo, N500 4233-72G Lenovo ,G550 2958-RDG אלה נעים בין 2500-2700 ש"ח באופיס דיפו ויש להם מסך 15.6 אינץ' עכשיו השאלה שלי היא אם אני כבר מוציא מעל 2000 לא עדיף לקנות לפטופ על נטבוק? אני יודע שללפטופים מעבד יותר חזק ואפשר להריץ עליהם משחקים טובים וחדשים כמו במחשב רגיל וגם לראות עליהם סרטים באיכות HD (מה שאי אפשר בנטבוקים). מבחינת אינטרנט הם אותו דבר כמו הנטבוקים או שונים? כלומר אפשר להתחבר לאינטרנט רק אם יש אינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה לקנות? יש מישהו שמבין ? מחירים, דגמים, זיופים והיכן לקנות?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, התחלתי לשקול לקנות מחשב נייד גיימינג מאיביי. והשאלה היא כפי שכתוב בנושא: האם יש מס/מכס על קניית מחשב יד שניה מחו"ל (ebay)? קראתי את המדריך לקניה מחו"ל אך אין שם התייחסות לקנית מחשב משומש יד שניה אשמח לעזרה תודה!
-
- 14 תגובות
- 23.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות ולשדרג את הכרטיס מסך בנייד שלי אבל אני לא מצליח למצוא דרך גוגל מקום שעושה זאת.. פירוט חומרה של הנייד: Dell Alienware 17 מעבד: 4th Generation Intel Core i7-4900MQ Processor (Overlocked, 8MB Cache, up to 4.0GHz w/ Turbo Boost) זיכרון: 16GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5 מערכת הפעלה: Windows 8.1 (64Bit) English האם מישהו מכיר וממליץ על מעבדה שדרכם אפשר לקנות ולהתקין כרטיס מסך מחדש? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט עבור הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2500 ש"ח. אם אקבל אישור מהבוס להוסיף יותר כסף- אודיע כאן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך- אם אפשרי למפרט סביר ב2000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (Excel) שכוללת גם שרטוט דו מימדי בAutoCad וכן שימוש בתוכנה Solid Edge בתלת מימד בסיסי יחסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בעבודה. כמו שציינתי, התוכנות הן: AutoCad, Solid Edge. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
באסוס ארה"ב יש: https://www.asus.com/us/Laptops/ProArt-StudioBook-One-W590G6T/. אבל באסוס ישראל לא מצאתי. האם יש?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מדבר על הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0 הוא מ-2008...(יש עידכונים על האחריות הבינ"ל מסוף 2010) השנים חלפו - האם דברים השתנו מהותית?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אנא יעצו לי אם יש משהו שכדאי לשנות עוד? CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 687.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/4…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המיפרט בן שנה וחצי......... 512MB P4 2.8GHZ P4P800DELUX FX 5600
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש כללי, שזה כולל גם משחקים. האם ניתן לשפר משהו מימשה הרכבתי ועדיין להשאר בגבול התקציב ~3500ש"ח מעבד Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון DDR II 667 512MB TwinMOS כ.מסך eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כונן Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black סה"כ 3590 תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הנה מה שהזמנתי, צריך לתקן משהו? הצעות לשיפור באותו טווח מחירים? שימושים (לצורך השארת הדיון פתוח): אופיס, IE ,ICQ , משחקים ברשת וכו'. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב, אני לא בטוח במאה אחוז שזה קשור פה לפורום, אבל אני בהחלט מתכנן לרכוש מחשב בשבועות הקרובים ולכן בין היתר אני רוצה לוודא שאני יודע כיצד להרכיב אותו באופן עצמאי. באופן אישי יש לי נסיון בהרכבה של מחשבים, יצא לי להחליף את הלוח אם שלי בעבר, ספק כוח, כרטיסים, זכרון, וכו... השאלה היא האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת בהרכבה של המפרט, כלומר, ראיתי שיש למשל משחות טרמיות למעבדים, האם זה חובה, האם צריך לקנות אחת? איפה שמים אותה? איפה עוד צריך לשים משחות טרמיות או דברים אחרים? האם יש משהו מיוחד שצריך לבצע בהגדרות של לוח אם באופן כללי (מלבד שדרוג BIOS לתמיכה בחומרה לפעמים, או משחק עם ג'מפרים) ? בתודה, אייל
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אם המחשב שלי מתחמם על יתר המידה יש איכשהו דרך לקרר אותו? השמח לראות כל מיני תשובות לעיניין הזה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שמתי עין על ה E6400 עם מסך לד שיעלה כ 6800 ש"ח אכן סכום לא מבוטל אבל אני מקווה ששווה את זה רציתי לדעת האם יש אופציות טובות יותר מה השימושים ומה שחשוב לי זה: סוללה לכמה שעות לא שעתיים רק קל איכות בנייה טובה לראות סרטים ועבודות אופיס ואולי מידי פעם איזה משחק קל קישוריות טובה במפרט אני מקבל כרטיס רשת בתקן B/G בלוטות 370 מודם. סוללה של 9 תאים וללא מערכת הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שתהיה לו "מקלדת מלאה" אבל לא מסך רחב כמו ה 15.6. האם קיים?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בשיחה עם נציג שירות של DELL בארה"ב כשרציתי לברר את שאלת האחריות הבין לאומית היא ענתה שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות הכלולות באחריות הבין לאומית. האם יש ניידים שכן מקבלים אחריות גם בארץ במידה וקונים אותם בחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלוווום רב. כבר מספר ימים (שבועות?!?) מפורסמת הצעה בחנות של וואלה! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ04liz המפרט עצמו מספיק טוב בשביל הצרכים שלי (גלישה, WORD, מעט עבודה על עריכת סאונד בטרקרים לא מחייבים וקצת פורנו פה ושם ) אבל!! יש אחריות לשנה בלבד, או אופצייה לתוספת של 999 (!!!) ש"ח בשביל אחריות לשלוש שנים, שהיא, אם אנ'לא טועה, סטנדרט. (הרי הצעצועים האלה אוהבים להתקלקל והחלפים עולים איזה גרוש שניים... ) הפלוס האדיר הוא 36 התשלומים.... השאלה היא כזו - האם המחיר שווה, האם יש קאטצ'ים שפיספסתי בהצעה (איזה חיבור מיושן, כרטיס שלא שם...?!?) והאם, לעניות דעת ברי-ניסיון בניידים, כדאי, רצוי, ומשתלם להוסיף את המחיר הנדרש לתוספת שנתיים על האחריות?? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב נייד הזה ואני די מרוצה, עלה יקר כן 8,900 אבל הוא שווה את זה באופן מעשי ופיזי יש לו כל מה שאני זקוק, חוץ מבטרייה שמחזיקה בערך לשעתיים שזה החיסרון היחיד בנתיים. פשוט יש איתו הרבה בעיות בעולם, היו לי כמה בעיות אבל הצלחתי לתקן עם גירסאות תוכנה או קושחה לכרטיס מסך. רק רציתי לראות אם יש פה עוד גיימרים שנהנים עם המחשב.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 Inspiron 6400 15.4" 2.0 Ghz 120GBוDellו נראה לי כמו עסק ממש טוב ב-4200 שקל. מה אתם אומרים? יש לכם המלצה אחרת בשבילי? אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב ולכלכלה באוקטובר, אשמח לדעותיכם. המחשב ישמש אותי ללימודים, כמובן. תודה!
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בשביל מה טוב לי DDR3? ההבדל בין ה-DDR2 ל-DDR3 לא קטן. יש טעם לקנות עכשיו נייד עם DDR3? אחד שצריך לשימושי אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים עם גרפיקה לא כבדה במיוחד.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שעיקר השימוש שלו הוא גיימינג, ואני לא יודע אם חייב שיהיה במחשב כונן SSD וצורב די וי די האם הרכיבים האלה הם חובה במחשב גיימינג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש צורך בכרטיסי מסך זהים עבור SLI? כנ"ל לגבי crossfire לוח אם Z370XP SLI Gigabyte תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-