עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. :s05: הרקע הלבן במסך נראה לי כמו ורוד ובדקתי מול מחשבים של HP ולנובו שם אין את התופעה הזו. האם יש לזה הסבר? האם ניתן לשנות משהו בתצוגה למנוע זאת?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. כמו האתר של לנובו העולמי? שניתן לבחור דגם ולהרכיב ולשנות בו כל פרט וכל רכיב, אתרים ישראליים או אתרים מחו"ל שניתן להזמין דרכם לארץ תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ברשותי אחלה מחשב עם חומרה שעדיין נחשבת לתחרותית מעבד 9900K, Geforce 1080, 32GB RAM ועוד כל מיני פינוקים. אבל אני כבר לא גיימר (משחק בקטנה עם האחיינים בשישי - שבת) ורוב העבודה שלי עם מחשב מסתכמת בעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ועריכת תמונות/ווידאו. התחלתי לחשוב למה אני בכלל מחזיק את המחשב הזה שצורך המון חשמל, מחמם את החדר כמו תנור, תופס הרבה מקום ועושה רעש. למה בעצם לא לקנות MAC מבוסס מעבד ARM? איזה יתרון יש ל-PC בשנת 2021 - 2022 לאדם שאינו גיימר? האם אנחנו בפתחו של עידן חדש?

4. אחרי כמה שאלות והרבה מלחמות עם עצמי החלטתי ללכת על ה ACER 2920 במחיר 3800+-, שהראתי לכם בשרשור הקודם. נכנסתי לאתר של ACER ורציתי לוודא שיש להם דרייברים למחשב (במידה ולא אסתדר עם הלינוקס שכבר מותקן עליו), אך מצאתי רק דרייבים של ויסטה. אם באמת יהיה סיפור להשיג את הדרייברים, אז ככל הנראה אחזור לג'יגבייט. שם מצאתי את כל הדרייברים באתר שלהם. מאיפה ניתן להשיג דרייברים לXP?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. לפני כשנה פורסם שהמעבדים האלה היו תוקעים את המחשב או משהו בסגנון ולכן יש העדפה לקנות I5 האם יש עדיין את הבעיה הזו או אחרת , או שאפשר בשקט לקנות I7 (הישן) אם משיגים אותו במחיר נמוך היום ? מטריד אותי השרשור הזה שמצאתי על המעבד ומחשב 1557 של דל האם הבעיה רק במחשבי דל או בכל מחשב עם מעבד I7 ??? ? http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19303691.aspx?PageIndex=45 וגם על מחשבי HP http://celebs.walla.co.il/?w=/21/1580260/ בעיות רבות במחשבי HP עם מעבד Core i7 של אינטל מאת: שירות "הארץ", הארץ יום ראשון, 27 בספטמבר 2009, 16:18 הוסף תגובה גירסה להדפסה פורום התמיכה של HP מוצף במאות הודעות של משתמשים נזעמים, שסובלים מבעיות של קפיאה במחשביהם החדשים, המצ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המסך נשבר ואני רוצה להוריד אותו לגמרי ולחבר לו מסך נייח. המחשב הוא compaq presario בן שנה בערך. השאלה אם צריך לשים לב למשהו מיוחד כשמנתקים אותו ואת החוטים אליו? עד כמה שנדמה לי לא צריכה להיות בעיה, פשוט רוצה להיות בטוח.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  7. אני מבין שמחברים דרך הכניסה של האוזניות. רמקולים כאלה: א. אלטק 1221 - 165 שח, עם סאב ב. אלטק 4621 - 320 שח, 28W , עם סאב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=435

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני בקשה לסיוע במפרט מחשב שאלה, האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? אני רואה שמחשב מחודש בכל מני מקומות מגיע עם אחראיות ובמחירים יפים. בנוסף, צריך סיוע במפרט מחשב, צריך את עזרתכם האדיבה בבניית מפרט למחשב בסביבות ה 2,500 ש”ח (ניתן לחרוג מעט אם זה עניין של מסך יותר טוב), תודה מראש. אני מתמקד בעיקר במחשב, אשמח להמלצות לצירוף מסך מחשב כי יש לי מסך של חבר אני רק לא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב עבורי, לא משהו יקר מדי אלא משהו שטוב לצפייה בסרטים/סרטונים ועריכת סרטונים. השימוש העיקרי במחשב הוא עריכת סרטונים וגלישה באינטרנט בעיקר צפייה בסרטוני יוטיוב. בעבר ניסיתי להתייעץ בכל מני מקומות לגבי כרטיס מסך למשחקים עכשוויים כמו RDR2 או בעתיד GTA 6, כי מעניין אותי איך המשחק הזה יהיה…א…

9. לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה, אבל מכיוון שזה קשור למחשב נייד חשבתי שאולי זה מקום ראוי אני שוקל לקנות צורב נייד למחשב נטבוק. אני מכיר מנסיון שרוב הכוננים בשוק הם כוננים "רגילים", כונים בעלי מגש נפתח - עליו מניחים את הדיסק וסוגרים פנימה ישנם כוננים מיוחדים הנקראים "Slot load", כאשר הכוונה היא שאין מגש והדיסק נטען דרך חריץ (סלוט) בדופן הכונן (בדומה לרדיו ברכב) היתרון של כונן כזה מבחינתי הוא שהוא פחות פגיע מכונן רגיל כי אין לו חלקים שיוצאים החוצה ויכולים להשבר. האם משהו מכיר מנסיון או מידע - תקלות שיש לכוננים מהסוג הזה? חוות דעת תתקבל בשמחה!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. האם יש בשוק ניידים עם יכולת לעבוד בחוץ באור שמש?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  11. היי לכולם, יש לי לפטופ Asus N550JV עם כרטיס מסך של GeForce GT 750M ו4 ג'יגה זיכרון עליו. רציתי לדעת, אם יש דבר כזה ואם זה בכלל אפשרי לשדרג לו כרטיס מסך? ושאלה נוספת שרציתי לשאול היא - מה ההבדלים בין GT לGTX בכרטיסי מסך ללפטופים? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by the_big,

כשאני מדליק את המחשב רואים תמונה אבל אין את האור הלבן שמאיר את המסך האם נשרף מנורה?? יש אשפרות לתקן דבר כזה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אחרי בדיקות גיליתי ש8600GT כלול בסידרה הפגומה השאלה שלי תוך כמה זמן ניתן לדעת אם הוא פגום?עשיתי בדיקות מהדיסק של דל,זה מספיק?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. אני רוצה לקנות את המחשב הבא GIGABYTE W576M-58R4 Intel® Core היציאות וכרטיס מסך Intel GMA 4500MHD 2USB,1xE-SATA/USB Combo Port, HDMI, Mic-in, Headphone-out, RJ11, RJ45, Port Replicator Port, 5-in-1 Card Reader (MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD/xD) Express Card/34 & /54 Support ובקיצור האם יש אפשרות לחבר מחשב זה לכניסה VGA . והאם למישהוא יש ניסיון עם מחשב זה מחוץ לחדר (תאורה חיצונית ) תודה.

15. אחי קנה בימים אלו מחשב נייד, אך נתקלנו בבעיה שלא מצאנו דרך כלשהי לחבר את כרטיס הטלוויזיה בעל חיבור ה-PCI למחשב הנייד. האם יש דרך לעשות זאת באמצעות מתאם כלשהו?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. נייד יחסית ישן של HP ZV5000 הסידירום לא עובד האם יש דרך לפרמט? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  17. שלום האם לדעתכם יש הבדל משמעותי בין מעבד מסוג dual core לבין מעבד מסוג Core 2 Duo (המשפיע על ביצועיי המחשב)? מה קורה אם מעבד מסוג dual core מגובה בזיכרון של 2GB או 3GB ? האם גם אז הוא פחות טוב (באופן משמעותי) ממעבד core 2 Duo ? אני מחפש מחשב שיוכל להריץ ביעילות יישומי אופיס וגלישה (הרבה חלונות במקביל) וקצת צפייה וסרטים (ללא גיימינג בכלל) - האם ניתן להסתפק במעבד הישן יותר ? - אני שואל שאלה זו משום שרוב המחשבים מתחת ל-4000 ש"ח מכילים את המעבד הישן יותר - האם ניתן להסתפק בהם ? תודה

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by GeForce,

האם יהיה הבדל בביצועים בין שני המעבדים הנ"ל על גבי מערכת Vista?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. אז ככה אצלי במכללה כמו בכל מכללה אולי מלבד איזה מכללת אבו סנאן וסכנין יש רשת wifi והוא מראה לי בנטבוק רק קו אחד ויש המון ניתוקים זה עובד לאט וממש מעצבן, לעומת זאת אצלי חבר שלי יש לנובו N500 אצלו מראה כמעט תמיד 4 קווים של קליטה. יש לי את ה אסוס 1000HE ויש לי תקן N גם לפי מה שידועה לי אז מזה יכול להיות לה ישלו קליטה טובה משלי משמעותית? אני אפילו טיפה התעכזבתי מהעובדה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  20. למשל מפרט עם מעבד i3 האם המעבד i3 שבמחשב נייח יותר חזק מi3 שבמחשב נייד? כי משהו אמר לי שבמחשבי נייד מגבילים מעט את המעבד בשביל לחסוך בחשמל וזה מאט אותו .השאלה אם זה נכון.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. היי רציתי לדעת האם יש הבדל בין: http://www.bestbuy.com/site/hp-spectre-x360-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-natural-silver/4351701.p?id=1219735412367&skuId=4351701 לבין: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-TS-Laptop-i7-6500U-8GB-256GB-SSD-13-4103dx-Silver-/262567421284?_trksid=p2141725.m3641.l6368 במידה ולא, אני מבין שעדיף לי לקנות את זה מאיביי נכון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, הרכבתי את המפרט הבא לשימוש ביתי ממוצע, קצת משחקים (לא משחקים כבדים). המתקדתי במעבד 3400g שנראה אידיאלי למשימה, אבל לחנויות אין אותו במלאי כרגע, אני מתלבט האם להמתין או לבחור ב 2400g. האם הוא יכול להיות תחליף ראוי למפרט הזה? אם הוא ישן יותר, זה עלול להשפיע על הביצועים השוטפים או על שדרוג עתידי? אמור לעניין אותי שאחד זה 12 ננומטר והשני 14 ננומטר? כמו כן אשמח לחוות דעת על המפרט הכללי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450M-PLUS-GAMING-PC - ASUS - AM4 - B450 - With New PC Only - 4x DDR4 3466MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1x PCIe 3.0 x8 - 1x PCIe 2.0 …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות את הדגם בהמשך אבל שמעתי שהולכים להגיע לארץ דגמי הC200 ,האם כדאי להמתין או שאין הבדל משמעותי בין הדגמים ? מחשב נייד Lenovo 3000 N100 דגם TY0BLIZ מפרט: מעבד: Intel Centrino Core 2 Duo Processor T5500, 1.66GHz מסך: 1280x80015.4" XGA TFT זיכרון 1GB עד 2GB דיסק קשיח - 100GB כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD) משקל נשיאה: 2.7Kg , סוללה: 6-cell 4Hr Li-ION, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g Fingerprint Reader מצלמה מובנית זיכרון מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב ורציתי לשאול אם ישנו הבדל במהירות העבודה של המחשב אם יהיה לו כ.מסך ob או כרטיס מסך שהוא לא ob. אני חושב שחשוב לציין שבמחשב תותקן תוכנת פוטושופ ואני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 15.4". אם תוכלו בנוסף לתת גם המלצה על מחשב שיענה לדרישות הנ"ל בתקציב של 3000-4000 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. שלום, אני זקוק די בדחיפות לנייד והחלטתי לרכוש T400S באיביי. תוך כדי שיטוטים ראיתי שזה כבר לא נמכר בכלל באתר לנובו ובמקומו יש 10S עם מעבד חדיש, שלא מוכרים עדיין באיביי. (SP9400 לעומת i5-520M9 האם זה שווה את ההמתנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.