ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty , Diablo 3 ובכללי כל המשחקים החדשים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך בבשקה עזרה חבר שלי רוצה לקנות מחשב הוא רוצה מחשב יחזיק לו לפחות 3 שנים שאהיה חזק מהיר חשוב לו שאהיה 500 גיגה*2 המטרות העקריות של המחשב זה משחקים, תוכניות גרפיות(פוטושופ,וכו' , סרטים HD על מסך 22או 24 שהוא קונה העדפה היא מי TMS או מאזור הקריות חשוב לו שאהיה קירור על הכרטיס מסך וגם על הספק כוח חשוב לו שהמחשב אהיה שקט ושהמארז אהיה איכותי וגם ויסטה חדשה תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך ציוד הקיפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחותי צריכה מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות ועיצוב פנים. האם המחשב בכותרת (Dell דגם G5 5587) מתאים לצרכי הלימודים (ככל הנראה תצטרך להריץ עליו תוכנות גרפיקה למיניהן. ומה דעתכם לגבי מחיר של 6300 עבור מחשב זה עם של אתר הלקוח למשך 3 שנים? מצורף דף עם המפרט הטכני - סליחה ממש על איכות התמונה!! אודה לתשובות בהקדם :) אפשר לראות כאן מפרט טכני: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989314 ההבדל היחיד הידוע לי הוא שכרטיס המסך הוא לא NVIDIA GeForce GTX1050 אלא NVIDIA GeForce GTX1060 צירפתי קישור פשוט כי לא הצלחתי לצרף קובץ עם המפרט וזה הכי קרוב שמצאתי לדגם.. *לא קונה אותו באחת החנויות בזאפ רק המפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה מפרט כאמור בסיביבות 3500-4000 שקל (אפשרות לחריגה, רצוי לא כמובן). הצרכים הם מחשב ביתי ולסטודנט, אבל גם עם אפשרות למשחקים עד כמה שניתן מבחינת הערות והתקציב. -אני רוצה שהתשתית של המחשב תיהיה טובה. כלומר מעבד, לוח אם מארז וכו'... כל אלה שיהיו חזקים. -הכרטיס מסך יכול להיות בינוני מינוס. המטרה היא שאם אני ארצה לשדרג בעתיד את המחשב (שיהיה יותר חזק לצרכי משחקים), אז שהתשתית תיהיה חזקה ואני אצטרך להחליף רק כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים קטנים. -מבחינת מוצרים נלווים - רק עכבר ומקלדת. רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים. -אני לא צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד, אבל גם שלא יהיה טרקטור. אני אשמח לקבל רעיונות והסברים. תודה מראש, רועי.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ שקניתי מאדם שהביא מארה"ב. הדגם הוא Dell latitude 6430u. אני רוצה להזמין לו את התחנת עגינה הבאה שהבנתי שרק היא מתאימה לו: http://www.ebay.com/itm/DELL-LATITUDE-E6430u-WiGIG-D5000-WIRELESS-DOCKING-STATION-DOCK-452-11672-1KVD5-/181424234031?pt=UK_Laptop_Accessories_Docking_Stations_Port_Replicat&hash=item2a3dba1e2f ראיתי שרשום שם את השורה הבאה: For Latitude E6430u only and it must have the Dell Wireless 1601 WiGig card installed מה זה בדיוק ה Dell wireless 1601 WiGig card? איך אני יודע אם יש לי את זה או לא? אם אין לי את זה, איך אני מוסיף את הדבר הזה ללפטופ בשביל שאוכל להשתמש בתחנת העגינה? חיפשתי במפרטים של המחשב, ולא ראיתי שום דבר שקשור…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קראתי בפורומים ואחרי שהתייאשתי מהAMD GAME החלטתי לנסות להרכיב מחשב עד 5K שיוכל להריץ את קרייסיס ב50-60 FPS אבל אני לא יודע על מה אני יכול לוותר במפרט הזה שיצא לי מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1425 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44050 מארז…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הלפטופ ישומש ללימודי הנדסה ולפיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך אם בתוספת תשלום 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל. חשבתי על המפרט הבא RAM - 8Gb i7 דור 4 128/256GB SSD מסך - 14' אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אירע אסון נורא, והמחשב שלי נשרף. ככל הנראה- מדובר רק בספק הכוח, אך מכיוון שהמחשב יחסית ישן- החלטתי לשדרג אותו. קראתי את המדיך לבניית מפרטים, הבנתי מה אני צריך, ועכשיו אני זקוק לעיצתכם: אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב של עד 3500ש"ח (לא כולל מסך) המחשב מיועד עבור השמעת מוסיקה והצגת סרטים, כאשר אין צורך בכרטיס קול מיוחד (מספיק ה-ONBOARD) ואין לי גם צורך בכרטיס TV. מדגיש: המחשב לא מיועד למשחקים, לכן אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. כמו כן- המחשב ישמש לעבודה עם Photoshop בצורה אינטנסיבית, כך שאולי נדרש אוברקלוקינג קל... ובכל מקרה- הרבה זיכרון. בנוסף- חשוב שבלוח האם יהיו חיבורים של USB 2.0 וכניסות של USB גם בחלקו הקדמי של המארז קירור חזק ואיורור שקט חשובים ביותר- ש…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש בעיקר למשחקים. התקציב הוא כ6000 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי שכולל מקלדת ועכבר, רמקולים, מארז, צורב ונתב (על מנת להקים רשת עם המחשב הישן). קיימת העדפה לחנויות שקרובות לאשדוד (כמו IQPC). בתודה מראש, מייק.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היכן אוכל להתייעץ לגבי רכישת שרת חדש למשרד? 8 יוזרים+ 3 מדפסות+ ראוטר לווי פיי שימוש המרכזי תוכנות הנהלת חשבונות עם עומסים מינימליים ביותר אני רוצה שיהיה שרת שיאפשר התעסקות/התקנות בזריזות ומצד שני הדרישות חומרה המינימליות 32 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות יספיק? זוג רייד SSD למערכת הפעלה WINDOWS SERVER 2016/2019 זוג RAID SSD לDATA זוג ספקי כוח כרטסי RAID חומרתי ההצעות הן גבוהות מאוד DELL T440 בטווחים של 3000 דולר ואני רוצה לתקצב גג 6000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה בקהילה והאמת שנרשמתי במיוחד כדי לשאול את זה. אני מעוניין שיהיה לי שרת בבית. והזדמן לי דיל ממש טוב לשרת מהדגם שרשום בכותרת. השאלה שלי מניסיונכם מבחינת רעש , האם הרעש חזק ברמה שמפריעה, נניח אם זה יהיה באחד מחדרי השינה? אין לי חדר ייעודי לשים את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ( אני חדש כאן וקראתי את החוקים) אני מחפש המלצה למפרט של מחשב סלוני. ראיתי את המומלצים פה באתר https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113639 https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113625 אני מחפש משהו ביניהם ( גם מבחינת מפרט וגם מבחינת עלות - למשל אני לא חושב שנאי צריך 4 טרה הארד דיסק וצורב BR) . בניתי את המפרט הבא ואשמח לדעת אם : א. כל החלקי םבאמת מתחברים ( אני לא באמת מבין את ההבדל בין כל המספרים וחושש שיש דברים שאולי לא מתאימים אחד לשני). ב. האם הוא עונה לצורך. להלן המפרט : מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 8 שעות +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זה מחשב לאחותי לפי דעתי 8 שעות על סוללה זה דמיוני (אם אני טועה תתקנו אותי) אבל היא מח…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. אני זקוק למפרט בסכום המדובר (7240 ש"ח) שיכלול בתוכו כרטיס ALL IN WONDER של ATI ושיהיה כמובן רלוונטי למשחקים המתרגשים ובאים לעולם בזמן הקרוב (במידת האפשר). התקציב המקורי היה 10000 שקלים טבין ותקילין והסכום הנוכחי התקבל לאחר קיזוז של 2760 ש"ח שהולכים לטובת EIZO 1910 שחור ונחמד. בקיצור, מה עושים עם 7240? תודה לכל העוזרים ויום נעים כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי מפרט שאני רוצה. אממ יש את המחשב של אייסר Acer Aspire 5520G-302G16 עם המפרט AMD Turion 64 X2 TL56 1.8GHz 533 MHz FSB Microsoft Windows Vista Premium DDR2 2GB 160GB SATA Nvidia GeForce 8400 DVD Super Multi Dual Layer Modem-Fax WiFi 15.4 1280x800 CristalBrite מצלמת אינטרנט 6 Cell FireWire IEEE1394 DVI-D D-SUB 2.7Kg הבעיה איתו שהאחריות רק לשנה, הבנתי שאני יכול להגדיל את האחריות בתוספת תשלום, מישהו יכול להגיד לי כמה זה עולה להגדיל את התשלום לשנתיים שלוש? או אם מישהו יכול להביא מחשב יותר זול עם מפרט דומה, לדוג' במקום 2 ג'יגה זיכרון 1 ג'יגה זיכרון ללא מצלמת אינטרנט שיעבוד על XP שמעתי שזה יהיה זול יותר. (עדין חשוב לי שיהיה בחברה אמינה כגון DELL או אייסר). וא…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים, תכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיצליח להריץ גם סרטים באיכות 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי איכותי בצבע ורוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקום רכישה: בארץ. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,משחקים(שיריץ משחקים מהתקופה האחרונה),צפיה בסרטים, עריכה גרפית (בעיקר תמונות,קצת וידאו,קצת 3D) * גודל המסך? 17 או 15.6 (אני נוטה ל-17 כי באלי מחשב גדול) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנסת בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה numpad,ומומלץ שיהיה קורא כרטיסי זכרון של מצלמה. * משקל רצוי? לא משנה,ממוצע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: HDMI * Bluetooth? עדיף שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באזור ה- 700GB + * כונן אופטי? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מוטב שכן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL (אני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לתותחים כאן. צריך את עצתכם לגבי מפרט לחבר. שיהיה למשחקים ברמה בינונית בלי פילטרים לדוגמא אבל רזולוצייה מקסימלית ברוב המקרים. חשוב שיהיה מהיר לגלישה בתכני אינטרנט, ולהפעלת סרטים ב HD המסך הוא 19 1. מה התקציב המקסימאלי 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולהגיע למצב של 4000 אם יש אפשרות כזאת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD , גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghostsבעיקר COD MW 1 2 3 COD BO 1 2 \ CRYSIS 2 3 NFS ועוד כל מיני משחקים. בסיגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל תודה לכולכם! מפרט הבסיס ממנו אני מתחיל הוא: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 128GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=50853&select=.1304..271..132..5274. עבור מפרט זה המפרט של DELL יקר יותר מהמחיר של MSI בכמעט אותו מחיר של DELL מצאתי גם את המפרט הבא של MSI: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 32GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 256GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB מסך 17.3'' קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=57760&a…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות אופיס פשוטות, וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 15' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-