עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. משהו יכול לעזור לי לגבי מפרט מחשב למשחקים עד 5000 ללא מסך וללא ציוד הקפי....ואני לא צריך הארד דיסק מעל 160 ג'יגה ולא מארז מטורף... כל עזרה תתקבל בברכה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני צריך ממכם עזרה כי אני נואש השירות לקוחות של KSP פשוט גרוע.. הם לא יודעים כלום אם יש פה מישהו שקנה מהם את הלפטופ הבא: Lenovo IdeaPad G560 M27C2IV 0679-C2G‎ מהקישור הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12230 שסתכל על הלפטופ ויגיד לי אם הוא רואה את החיבור הזה: או החיבור הזה: זה החיבור שמתחבר לכניסות האלה: בבקשה שמישהו יציל אותי מהאי וודאות הזאת.. אני משתדל כמה שיותר לא לקנות חתול בשק אבל זה כנראה פשוט בלתי אפשרי אלה אם כן מישהו מפה שקנה מהם יאשר את זה תודה לעוזרים עריכה: ב KSP כתוב על הדגם הצירוף הבא: SD/SD pro/MMC/MS pro/XD וזה בדיוק הצירוף שיש בתמונה הראשונה מעל הכניסה הזאת! מה המשמעות של זה? האם זה אומר שמדובר בכניסה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by idanshapira,

אהלן, אני חדש פה בקהילה והאמת שנרשמתי במיוחד כדי לשאול את זה. אני מעוניין שיהיה לי שרת בבית. והזדמן לי דיל ממש טוב לשרת מהדגם שרשום בכותרת. השאלה שלי מניסיונכם מבחינת רעש , האם הרעש חזק ברמה שמפריעה, נניח אם זה יהיה באחד מחדרי השינה? אין לי חדר ייעודי לשים את זה תודה מראש

5. Started by tamam,

בכל הפורומים הנוגעים בדבר (מחשבים ולוחות אם) כאן,והסקירות של הלוחות / מחשבים/ המלצות אחת החברות הבולטות היא Asrock, למה? על פי הניסיון שלי, כאשר קניתי מחשב עם לוח של החברה הזו, וגם חמי שקנה באותה העת לוח אחר של החברה הזו, אני קיללתי את היום שנגעתי והסכמתי לשמוע למוכר לנסות את החברה (מספר חודשים לאחר הקניה החנות נסגרה) הצרות שהיו לי עם המחשב (תושבות הזיכרון, ציפצופים לא ברורים וכו') ובאותו הזמן אני הייתי אחרי כ 15 שנות ניסיון כטכנאי מחשבים (כמובן בעיות שונות גם לחמי) חברת בת של אסוס? למה לאסוס להקים לה מתחרה? אלה אם היא נפתרת מכל הבררה של אסוס דרך אסרוק היה לי נסיון טוב עם MSI, עם INTEL, אסוס, וכמובן gigabyte שאני מאוד מחבב (סוס עבודה אמין לאורך זמן) …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-surface-pro-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-core-m-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

7. Started by devek,

שלום חברים אני מעוניין במחשב לגיימינג, חשוב לי לציין שאני יותר מאשמח לעשות שימוש בחלק מהרכיבים שיש לי כרגע מהמחשב הישן לצורך העניין יש לי זיכרון 8 ג'יגה ,מסך רמקולים,עכבר ומקלדת שאין צורך להחליפם אני רוצה מחשב שיהיה חזק ויריץ כל מה שיש היום ובעתיד של השנתיים הקרובות לפחות על הכי גבוהה שניתן אשמח לדעת אם ניתן להשיג את זה במחיר שציינתי תודה רבה. נ.ב - המסך שיש לי כרגע הוא 23 אינטץ שאלון: -תקציב מקסימלי 6 אלף -לא ניתן לחרוג -המחשב מיועד למשחקים חדשים ברמת הגראפיקה הגבוהה ביותר רזולוצית המסך המקסימלית שלי היא 1920X1080 -אין צורך בציוד היקפי -השקט חשוב מאוד -לא מתכונן OC -אין צורך במערכת הפעלה -קניית המחשב היא מיידית

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by h0e,

אהלן, אני צריך לקנות מחשב למתכנת אנדרויד/IOS אשר עובד בעיקר עם תוכנת IntelliJ IDEA. הבחירה היא בין המחשבים הבאים: MacBook Pro 13" with DUALCORE 3.0GHz i7 MacBook Pro 15" with QUADCORE 2.5GHz i7 לאחר שדרוג ה13" ל 16גיגה ראם, מגיעים בערך לאותו המחיר. אני רוצה את עזרתכם להבין האם המחשב עם הארבע ליבות יהיה יותר חזק בשימוש עם תוכנת IntelliJ IDEA. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by amisha,

החלקים שצריכים להיות בתקציב הם : דיסק 8MB קאש 512 MB בכול תצורה שהיא (העיקר שיהיה 800FSB) כרטיס מסך - לא להרבה משחקים מארז+ספק לוח אם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, אינטרנט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, מסך ושאר ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…

11. מעבד - core I5 9600k 3.7Ghz לוח אם - Asus TUF H310-plus זכרון - Transcend 8Gb DDR4 2666Mhz כונן - SSD - kingston A1000 M.2 240GB PCIE (כוננים נוספים יועברו מהמחשב הישן) כרטיס מסך - Asus GT1030 2GB Gddr5 מבקש המלצות למארז ולספק מתאימים. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הסכום העומד לרשותי בשביל המחשב הוא בין 4000-5000 ש"ח אני לא ממש מבין בעינייני החומרה, אני אתאר מה שאני צריך ברכיבים ואציין את ההמלצות שקיבלתי. אשמח אם תעזרו לי לארגן את המפרט: מארז: ==== המארז צריך להיות מרווח, שקט, מסוכך היטב נגד חדירת EMI ובעל יכולת אוורור מעולה. מומלץ 3 מאווררים רגילים, או 2 מאווררים גדולים יותר המסתובבים לאט יחסית. ספק הכוח צריך להיות מינימום 400 W באיכות גבוהה ומיוצב. ההמלצה שקיבלתי היא CI-6A19, האם הוא מתאים? צריך להוסיף לו עוד מאווררים ו/או ספק אחרים? לוח אם: ==== הדגם שהומלץ לי עבור intel הוא ה-asus p4p-800delux. העניין הוא שאני מעדיף מחשב עם מעבד amd, כך שאני לא יודע איזה לוח אם מקביל אמור להתאים לי. מעבד מרכזי: ======= המעבד שהומלץ לי פה הוא amd…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by XMB,

אהלן, מתלבט בין הדגמים הבאים: Dell E6400 Studio 15 Insparion 1525 Insparion 15 Lenovo T400 כולם מפרטים דומים רק שלE6400 וגם יש כרטיס מסך מובנה 4500 שזה יתרון מבחינת הסוללה. כולם באותו המחיר בערך במפרטים שכוללים מעבד P8600 עם 4GB זיכרון ו250GB 7200RPM ה T400 כרטיס מסך חיצוני גם ה STUDIO, ל T400 ולE6400 יש מסך 14.1 לשאר יש 15-15.6. אני מחפש: 1. זמן סוללה 6/9 תאים 2. המחשב מיועד לעבודה + עריכה (לא משהו כבד סוני וואגס, פוטושופ, וורד, אפליקציות 3D מעט וכו') 3. אחריות לא חשובה בארץ, טווחי המחירים למחשבים 1000-1200$ (זה גם מה שיוצא עם קופוני הנחה של כולם, ל DELL גם יש OUTLET שמביאים מחשבים REF שעולים חצי מחיר ומקבלים אחריות מלא (ויש עוד קופוני הנחה של 20% עליהם ככה שאפשר לקחת מ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,059.08 ש"ח A-DATA 256MB DDR PC4000/500 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 756.41 ש"ח GIGABYTE GA-K8NXP-9 - 939 (nForce4Ultra) - ATX 1,263.04 ש"ח SAPPHIRE Radeon X800XL 256MB - TV OUT / DVI - PCX - RETAIL 2,375.67 ש"ח WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 618.92 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 399.89 ש"ח sUnshine Diabolic (8005) - 400W - RED לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 276.16 ש"ח Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 363.99 ש"ח סך הכל לתשלום: 7,11…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה ,הרבה תוכנות פועלות בו זמנית וצפייה בHD 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? אופיס, ויז'ואל סטודיו, SQ Server. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. בעקרון אני מחפש מחשב, שביום יום ישמש אותי לעבודה (ואני נוטה לעבוד עם מליון מסמכים וחלונות פתוחים, אולי להריץ חישובים מתמטיים כבדים מדי פעם) ולהרגע עם משחק מחשב טוב מדי פעם, ואני רוצה שכשאשחק - זה יהיה יפה וכיף. כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה *שקט*. כרגע יש לי מנוע של F-15 ליד המיטה ונמאס לי... אני מוכן להוסיף כסף (בגבולות הסביר בשביל זה). אני מתכוון לשלם בסביבות ה 4000 שקל (מוכן להוסיף כמה מאות אם זה כדאי, בנוגע לכל רכיב) הדברים שאני פחות או יותר סגור עליהם (אנא חוו דעתכם): מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Core i5 / i7 Nehalem כרטיס מסך Gigabyte GV-R577D5-1GD-B Radeon HD 5770 1GB HDMI PCI-e דיסק קשיח Western Digital WD1002FAEX 1TB SATA3 64MB 7200R…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. מדובר על 3 מחשבים נייחים עם מעבדי Pentium 4, בעלי 1 גיגה זכרון, ולוחות אם של אינטל. מריצים XP. האם מישהו מכיר (באזור ירושלים) מקום שאליו אפשר לתרום את המחשבים לטובתם של אלה הזקוקים להם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי. אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום. אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by itay_izra,

שלום אני מתכנן בקרוב לרכוש את ה flex2 i7 1tb.(8gb-ram) 14inch רציתי לדעת אם בעתיד אוכל להוסיף לו כונו ssd 500b בנוסף ל1tb hdd? חוץ מזה המחשב הנ"ל טוב ומומלץ? תודה! *אם יש להן המלצה למחשב טוב יותר באותו תקציב אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לא רלוונטי יותר, הוזמן. תודה על העזרה (:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by RoyM,

שלום, זקוק לעזרכתם בהמלצה למחשב נייד. התקציב הוא למחשב בלבד, אין צורך במערכת הפעלה (על המחשב יותקן ווינדוס 7) מטרות מחשב: בראש ובראשונה המחשב הוא ללימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה יחסית, במקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי. שנית, ישמש עבור צפיה בסרטים וחיבור לטלוויזיה (כלומר חיבור HDMI יהיה נחמד) גודל המסך: קשה לי לומר. אשמח למילה שלכם בעניין - שלא יהיה קטן מדי אך לא גדול ומסורבל מדי. נראה לי שעדיף מסך מאט. באמת לא מבין בחלק הזה. רזולוציית המסך: כנ"ל, לא מבין בנושא במחשבים ניידים. מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי (שוב, המחשב יסחב לשיעורים באוניברסיטה ולא תמי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by urich,

אני רוצה מפרט למחשב למשחקים ועבודה גראפית. עם כרטיס מסך ati radeon 9500 pro oem\retial עם כרטיס קול מלוח אם בלי רמקולים, עם מסך 19 אינץ איכותי אבל בפחות מ2000 שקל, הארד דיסק בין 40-80 גיגה מהיר ואמין בנוסף רק dvd יש לי צורב, מארז קטן עם ספק כוח איכותי אבל זול אני חושב על הcompucase עם הhec300 מקלדת, עכבר רצוי אופטי, עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי היא amd או אינטל אפשר לדחוס מפרט כזה על בסיס מערכת amd או intel בפחות מ7000 אלף שקל.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים