ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין מחשב משחקים של hp http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P5P47EA לבין לנובו 700 http://ksp.co.il/?uin=28858 מה אתם אומרים עליהם? והאם יש אפשרויות יותר טובות בשוק כרגע או שיהיו בעתיד הקרוב? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי לפטופ חדש ורציתי לדעת מה ההליך הטוב ביותר להשמת אותיות עברית על הלפטופ. הבנתי שמדבקות זה האידיאל בגלל שחריטה מפיגה את האחריות. למישהו יש דגם מדבקות מומלצות ומקום מומלץ שיוכל לעשות לי את העבודה? תודה רבה! אגב-- לא ביקשתי המלצות לחריטה בגלל שלמיטב הבנתי הן פוגמות באחריות (lenovo t420s), אם אני טועה וזה לא פוגם באחריות אשמח אם תגידו לי, כי זה ללא ספק אופציה עדיפה. תודה שוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, שנים לא יצא לי לבקר בו, אני בונה מפרט לחבר שלי ואולי הגיע הזמן לשדרג את ה C2D שלי תקציב מקסימלי 6500 שח (לחסוך במידת האפשר) שימוש עיקרי - גלישה, משחקים, סרטים, וירטאוליזציה של מערכות הפעלה, והכי חשוב שיחזיק מעמד. אני משקיע עכשיו שיהיה לי לפחות 5 שנים קדימה (אם לא יותר כמו ה C2D שיש לי 7 שנים והוא חי ובועט למרות ה OC) כנראה אני אעשה OC קל - בינוני. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1672 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪200 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪953 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chime…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות כבל מתח למחשב נייד? הזה עם ה תלתן בקצה השני? מישהו יודע עם הוא נמכר ב OFFICE DEPOT או ב BUG? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני אמור לקבל את המחשב אחרי פסח אני רוצה לדעת אם לקנות או לא לקנות למה זה יותר זול וגם יש לי אחריות לשנה על הכל מBUY.COM מהמחסנים שלהם מפרט: (כל הרכיבים כוללים משלוח+מכס) Western Digital Caviar WD1600JB Special Edition - Hard drive - 160 GB - standard - 3.5" - ATA-100 - 7200 rpm - 8 MB $67 280 אני לא צריך יותר מזה אני עכשיו מסתפק ב 120 XG Vortec 600w ATX 12V AC Power Supply $59 252 אין לי כסף לENERMAX LIBERTY OCZ 2GB ( 2 x 1GB ) Vista Upgrade PC2-6400 800Mhz 240-pin DDR2 Memory $168 709 2GB מספיק לכל דבר עכשיו+ 800MHZ לOC בעוד שנה Abit AB9 Desktop Board - Core 2 Duo - Intel P965 - Socket 775 - 8GB DDR2 SDRAM - 800 MHz, 667 MHz, 533 MHz - $12…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר וממש לפני מס' ימים קיבלתי את הסוללה הנטענת החיצונית כדי שאוכל להטעין את הפלאפון/טאבלט וכו' עלתה לי מחשבה - מאחר והסוללה הזו מספיק "חזקה" או יותר נכון בעלת קיבולת מספקת, למה לא להטעין איתה את המחשב הנייד? ופה עזרתך נדרשת - האם הדבר בכלל אפשרי מבחינת מתחים וכו'? (לא כ"כ מבין בתחום). במידה וכן, האם מישהו מכיר מתאם שמתחבר לכזה דבר? זה קישור לסוללה. המחשב שלי די ישן והדגם הוא Samsung RV511 עם מעבד I3
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא זקוק למחשב לעריכת וידאו, או סאונד וגם לא למכונת משחקים, או מכונת חישובים וקידודים. זה לאדם מבוגר שלא היה לו מחשב עד היום. הוא מתחיל מאפס אפשר לומר. אשמח למפרט סביר עם מסך טוב, של 22 אינץ'(זה ניראה לי הסטנדרט היום, לכן נקטתי בגודל הזה). אני צריך גם מקלדת ועכבר. לא חובה להשתמש בכל הסכום, אם אפשר למצוא משהו נחמד וטוב גם בפחות מזה. מצד שני, אני לא רוצה מחשב חלש!(בתקווה שאפשרי :-)). אני רוצה שהאדם יהנה ממנו, אם לפתע פתאום, נניח עוד שנה, ירצה להתקין משהו שאולי מצריך קצת יותר משאבים(לא עולה לי לראש דוגמא טובה :-)). אז שורה תחתונה, מפרט לא חלש מדי, אלא משהו נוח, שיגיב מהר לכל הפעלה של תוכנה ושלא יזחל + אופציה לסחוט קצת יותר. מקווה שהצלחתי להעביר את רוח הדברים. תודה רבה!. נ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם - Asus A8N-SLI Premium (כ-1000 ש"ח) מעבד - amd athlon 64 3000 (כ-900 ש"ח) זכרון - 2X512 twinmos 400MHZ (כ-600 ש"ח) כרטיס מסך - Leadtek LV 169 PX7800 GT (כ-2200 ש"ח) הארד דיסק - WD 160GB 7200 8mb sata (כ-450 ש"ח) מסך - Samsung 930B - (כ-2400 ש"ח) סה"כ - 7550, ואם לכלול מארז וספק - 8000 ש"ח. לגבי מעבד, HD, מסך וזיכרון, לדעתי אין הרבה מה לומר. ההתלבטות היותר רצינית היא לוח אם וכרטיס מסך. האם שווה להשקיע ב-7800 או שכדאי ללכת על sapphire x800 gto2 ולפתוח צינורות (וכמובן לחסוך כ-700 ש"ח, אבל למנוע אפשרות של SLI בעתיד) האם הלוח שבחרתי (שלוקח את LANPARTY) שווה את ההשקעה? או שעדיף LANPARTY בכ-700 ש"ח? לגבי המחיר הכללי, הייתי מעדיף להשקיע פחות ולקבל יו…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תנו חוות דעת,אני ממש לפני קנייה. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 עם סטייה של עד 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים משחקים משחקים. יש לי מסך די ישן שכרגע הרזולציה שלו היא 1680X 1050 בעתיד אני אשדרג ל מסך Full HD רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות מקסימליות או גבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. ציינתי לעיל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא אכפת לי מצידי שיהיה לו רעש של …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, המליצו לי לכתוב כאן את השאלה, אז בבקשה: אני מחפש מחשב קטן, נטבוק, ללימודים בלבד. הקלדה של מסמכי וורד, גלישה קלה וזהו בסך הכל. מעין מחשב גיבוי למחשב שיש לי. קיוויתי למחשב של מתחת ל-1500 ש"ח אבל הבני שזה לא הגיוני - לכן אשאל לגבי דגם נוסף: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10787 אגב, אמרו לי בתגובות לשאלה הקודמת שצריך להיות במחשב גיגהביט אתרנט מה זה אומר והאם בדגם הזה זה קיים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית נייד חדש ואחרי שנכוויתי מהשירות של מעבדת CPM אני מעוניין לדעת מיהם נותני השירות בארץ לניידים הנפוצים ומהי דעתכם על השירות שלהם. הנה רשימת כמה יצרנים מרכזיים, אם אתם חושבים על חברה נוספת אתם מוזמנים להוסיף: LENOVO HP TOSHIBA ACER MSI ASUS LG DELL - בנוגע ל- CPM אני כבר יודע טוב מדי, אם יש מפיצים נוספים עם שירות יותר טוב אשמח אם תוסיפו אותם.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשני הדגמים הנ"ל עם מעבד i5 2430/2450. צורכי השימוש הינם בעיקר- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. כיום אני משתמש בלנובו T410 15 אינצ' וממש מרוצה ממנו, ברצוני לדעת על איכות הבנייה והחומרים של שני דגמי הדל וכן האם אפשרי להנות מצפייה בסרטים במסך 13.3 אינצ'? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קיבלתי תמחשב החדש שלי המפרט למטה בחתימה מה אומרים? החלקים נקנו בארה"ב דוד שלי דייל באל על ככה שאין לי בעיה עם האחריות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי צריך מחשב אך ורק לאינטרנט. הוא מעדיף לא לקנות יד שנייה אלא אחד חדש עם אחריות, אבל מעוניין לשלם כמה שפחות כסף. דרוש כל הציוד מלבד: רמקולים, עכבר, CD וFloppy. זה המפרט שאני בניתי: Motherboards for AMD : Elitegroup K7SOM SIS740 Motherboard w/CPU Duron 2000+ (VGA 64Mb, Sound, LAN, Modem) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 128MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 145.38 ] 1 Hard Discs : Nikimi 30GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 290.75 ] 1 Monitors : LG CRT 15" - 563N - Studioworks Monitor [ ¤ 578.50 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.18 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 257.32 ] 1 הערות, הארות והמלצו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המחשב הנ"ל Toshiba Satellite A500-1GH i5 6GB DDR3' 500GB HDD blue ray 16'' מסך: HD display, 16:9 aspect ratio, resolution 1,366 x 768 - למי שמבין.. עד כמה איכותי? כרטיס מסך של 1GB של Nvidia בכל מקרה: לפי חוות דעת ביוטיוב ועוד כמה אתרי ביקורת הוא מקבל ציונים של 7-8 מתוך 10. תציצו ותגידו את דעתכם. כמו כן הצורך שלי הוא למחשב נייד שולחני, ולכן הגודל והמשקל לא מפריעים לי. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה למשחקים כבדים בלבד !!! אני לא צריך מסך אני לא צריך צורב לא שום סידירומים לא ציוד הקפי אני כן צריך מארז כרטיס מסך מעבד לוח אם זיכרון הארד דיסק מעבד מבוסס amd כרטיס מסך אני מעדיף ותגידו לי עם גם כדאי לי geforce 6800 gt 256 bit ddr 3 תודה לכולם !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לרואה חשבון לשימוש משרדי. 1. התקציב המקסימלי הוא כ 2500 כולל ציוד היקפי 2. עבודה משרדית א) אופיס, תמונות, אינטרנט, לא יותר מזה ב) מיועד לעבודה 3. דרוש ציוד היקפי הכולל מסך (בין 20 ל 22) מקלדת, עכבר, ורמקולים 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 7 מתוך 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - לוג'יק פי סי logicpc.co.il זה מה שיצא לי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 15995 Intel Pentium Dual Core 2.60GHz 2MB E5300 Box CPU 359.00 ₪ 1 359 ₪ 1 8255 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ₪ 1 288 ₪ 2 16236 Microsoft Wired Desktop 400 OEM - Keybo…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב עם כ. מסך נפרד(נראה לי) GEFORCE 9300M נמכר כרגע באייבורי וגם בKSP במחיר די נמוך של 3490 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 רציתי לדעת איך הוא בהשוואה למחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 ואם יש למשהו מושג למה המחיר שלו נמוך יותר ממחשבים עם כרטיס מסך X4500 מובנה? מטרת השימוש: פוטושופ CS4 תודה אביעד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2012, שזה כמו 1000 שנים בערך בענף הרכב. הגיע הזמן לשדרג. אין כל צורך לשלוח אותי למדור מפרטים מומלצים או לכאן - https://helpx.adobe.com/il_he/photoshop/system-requirements.html, כבר ביקרתי בהם. אלה הדברים שאני רוצה לברר: * מה יותר חשוב במעבד, המהירות שלו או זכרון המטמון? * אילו מעבדים מותאמים יותר למטרה, אלו של אינטל או אלו של AMD? * מהם הדברים המשמעותיים שצריך לכלול לוח האם? * עד כמה משמעותי נפח הזכרון של כרטיס המסך? * מהי מהירות המינימום המומלצת של הזיכרון, ומתוך הנחה שאני שותל על לוח האם 16GB, האם עדיף 1X16 או 2X8? תודה וסופ"ש נעים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי הולך לקנות מחשב חדש.. הבאתי תמפרט לראות מה אתם אומרים לפני שהוא קונה. -מעבד AMD דגם BOX DUAL CORE Athlon 3800 --מחיר:1,684 ש"ח -זיכרון 512MB 400MHZ DDR מחיר:266 ש"ח -לוח אם של GIGABYTE דגם K8NF-9 S939/1600 Nforce4-4X 1xPCI-Ex16 מחיר:486 ש"ח -כרטיס מסך של NVIDIA דגם GeForce 7300GS 256MB DDR2 מחיר:421 ש"ח -מאוורר למעבד AMD של THERMALTAKE מחיר:47 ש"ח סה"כ: 3,150 ש"ח אל תייחסו לזיכון 512 זה רק זמני אחר כך הוא יקנה עוד 512 כי אין לו מספיק כסף.. אנשים תנו תגובה בונה על המפרט הזה מה גרוע בו מה נרא לכם לשפר.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שהזמנתי: מעבד-P4 2.4C לוח- ABIT IC7 זיכרון-CORSAIR 512MB CL2 3500 (בסטיק אחד) כרטיס מסך-Hercules 3D Prophet 9800 128MB Retail Video Card ספק-Antec TruePower 430W Power Supply מארז-Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תמליצו לי על מפרט מבוסס מעבד אינטל. רצוי Quad Core. המחיר המקסימלי הוא 4500 ש"ח, אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי. כמו כן אין צורך בדיסק קשיח. *עריכה: המחשב מיועד לצרכי עבודה ומולטימדיה, כרטיס מסך סביר שיעשה עבודה סבירה יספיק. יש לשים דגש על יציבות וכוח עיבוד. **עריכה שניה: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כוח ומארז. זה הכל. רק שלא יעבור את ה4500 ש"ח. תודה מראש, משה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים ועריכת מוזיקה וסאונד באופן כבד גם כן. תקציב מקסימלי- 6000, בהחלט יהיה נחמד לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מהתקציב בכמה מאות. דוגמאות לתכנות: קיובייס 5, אבלטון לייב, reason, kontakt. דוגמאות למשחקים: קרייסיס, דיאבלו 3, סטארקרפט 2, modern warfare 2, dragon age, mass effect 2, batman arkham asylum, left 4 dead 2.... אני רוצה לשחק בהגדרות מקסימליות. מתכנן גם לקנות מסך, אך לא יודע בדיוק איזה. לא פחות מ- 19" בטוח, אבל נא לכלול את המסך במפרט אך ורק לצורכי חישוב עלות, אני לא מתכוון לקנות מסך בלי שאראה אותו בעצמי קודם בחנות. חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי. חשיבות השקט- 11 לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אם כי אם כרטיס המסך יגיע עם אפשר…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-