עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LazyBurger,

שווה לי לקנות מסך שיהיה כלול במפרט שעושה מקסימום 7K? כי אז בלי יהיה לי כסף לכ. מסך יותר טוב, ואם מסך כנראה שלא... ועוד אלטרנטיבה: יש זכרון של 2GBX2 במהירות 667MHZ? כמה עולה ואם אפשר אתר של חנות שפועלת בסביבות באר שבע תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חבר שלי הולך לקנות מחשב חדש.. הבאתי תמפרט לראות מה אתם אומרים לפני שהוא קונה. -מעבד AMD דגם BOX DUAL CORE Athlon 3800 --מחיר:1,684 ש"ח -זיכרון 512MB 400MHZ DDR מחיר:266 ש"ח -לוח אם של GIGABYTE דגם K8NF-9 S939/1600 Nforce4-4X 1xPCI-Ex16 מחיר:486 ש"ח -כרטיס מסך של NVIDIA דגם GeForce 7300GS 256MB DDR2 מחיר:421 ש"ח -מאוורר למעבד AMD של THERMALTAKE מחיר:47 ש"ח סה"כ: 3,150 ש"ח אל תייחסו לזיכון 512 זה רק זמני אחר כך הוא יקנה עוד 512 כי אין לו מספיק כסף.. אנשים תנו תגובה בונה על המפרט הזה מה גרוע בו מה נרא לכם לשפר.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אני צריך מחשב למשחקים במחיר של עד 7000 עדיף פחות שאני אומר עדיף פחות זה אומר שאני לא רוצה להוציא סתם כסף בצורה לא הגיונית אם תוכלו לבנות לי מחשב גם ב5000 שיעבוד בצורה מספקת (דום3 חלק) אז זה מספיק טוב בשבילי פשוט אני רואה הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים בכל מיני מחירים ואתם תמיד מוצאים איך להוריד את המחיר אבל חשוב ששנה הבאה אני לא יצתרך שוב לקנות מחשב חדש כי זה כבר לא יהיה מספיק טוב צריך רק את המחשב נטו בלי מסך מקלדת עכבר רמקולים סאונד בלאסטר מספיק לי 5.1 שבא על הלוח אם (יש לי רמקולים 4.1 של קריאיטיב שאני רוצה שיתחברו לזה) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש לאמא צרכים עיכריים זה אינטרנט ,צפייה בסרטים אונליין ואולי מחשקים אונליין המחשב המומלץ במדור מפרטים - 1600 שח,וזה קצת יקר לי אני מחפש מחשב שיענה על הצרכים עד 1200 ופחות! אלא אם כן - תגידו שלתווך הארוך 400 שח פאר יתן את התמורה, אך חשוב לי מאוד שמחשב יהיה שקט יחסית כי הוא נמצא בחדר שינה ואין צורך בצורב לא משנה לי מאיפה להזמין - אך מעדיף חנות שיש לה שרות בחיפה תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אומנם זאת לא בקשה למחשב חדש אבל אין פה נושא לשידרוגים ולכן פתחתי את הנושא הזה פה... המחשב שדורש שידרוג הוא בעל המפרט הבא: מעבד Pentium 4 2.66Ghz LGA 775 לוח אם : ASUS P5S800-VM זיכרון : DDR1 512MBX2 כרטיס מסך מובנה חלונות XP אני רוצה לשדרג את XP ל 7, אך החומרה שיש לי לא מספיקה... תוכנת השידרוג של מייקרוסופט אומרת שהכל בסדר חוץ מהכרטיס מסך המובנה שלא תומך ב AERO... אך גם הזיכרון הוא גבולי, 1GB ומעבד חלש... גם מצלמת הרשת לא תומכת ב 7 וצריך לקנות חדשה. השאלה היא, מה צריך לשדרג כדי שחלונות 7 יעבוד לי ? האם צריך לשדרג את הזיכרון הגבולי לאיזור של 1.5GB ? איזה כרטיס מסך תומך ב AERO ? צריך ממשק AGP ולא PCIe האם המעבד מספיק חזק ? והאם זה בכלל שווא ? כי צריך להוסיף עוד מצלמת…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Omer Serg,

שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ishai82,

שלום לכולם.. אני מעונין לקנות מחשב חדש עד 1500 שקל לא כולל מסך.. אז השאלה שלי.. מאיפה אני יכול להשיג את הכי טוב במחיר הזה..? מה אתם אומרים לגבי חברת איבורי..? האם הלוח אם והמעבד של amd פחות טוב..? ובמה זה בא לידי ביטוי? תודה מראש..........

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by oleg_385,

שלום לכל האנשים שנימצאים בפורם הזה !!!! קוראים לי אולג אני מהדרום !! אני רוצה לשדרג את המחשב הישן !! היתי רוצה להחיליף רק : לוח אם , כרתיס מסך, מעבד, זיכרון פנימי. יש ברשותי 5000 אלף שקל ל 4 הדברים אילו . יש לי מארז FULL TOWER שהוא מתאים לכל לוח אם של פנטיום 4 אם ספק 450 WATT יש לי פנטיום 3 533HZ CELERON כרטיס מסך : VOODOO 5 5000 64MB זיכרון פנימי : SD-RAM 128 MB 100 HZ לוח אם : לא ידוע אם כרטיס קול מובנה אני רוצה לשדרג את החלקים אילו למשהוא חדש וטוב יותר ! כמו פנטיום 4 , כרטיס מסך ולוח אם של חברות אילו: ASUS,GIGABAIT,MSI איזה מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , וזיכרון כדאי ליקנות בשווי של 5000 אלף שקל ? כדי שהמחשב שלי יהיה טוב בישביל משחקים ועבודה ולסרטים ! שהמחשב יהיה מהיר ו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, לא התעסקתי עם חומרה ומפרטים שלא לצרכי עבודה קרוב לעשור. איבדתי את עצמי בין כל הסדרות החדשות. יש ברשותי מחשב נייח (ATX) עם המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-2310 @2.9Ghz לוח אם GA-H67M-D2-B3 זכרון 4GB בסטיק יחיד במהירות 1333Mhz (לא בטוח של מי) דיסק קשיח מגנטי 5400rpm של WD (לא זוכר את הנפח, אבל מספיק בשבילי). ספק כוח Powerman S450BQ3 -450W המסך יהיה טלוויזיה 55" של סמסונג UE55MU8000 מחוברת בHDMI (אין לה DP או usb-c) מטרה ראשית: שדרוג למפרט המומלץ לdiablo3 Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8GHz NVIDIA® GeForce® GTX™ 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better …

11. Started by Uri Rymland,

היי, אני רוצה לבנות מחשב מבוסס רייזן (1600) עם לוח אם בתצורת Mini ITX. הבעיה היא שנראה שבקושי יש בארץ לוחות אם בתצורה הזו עבור רייזן. מישהו יכול להמליץ על חנות שיש לה, ושיש לה שירות ומחירים טובים? (ושנמצאת באזור המרכז) תודה!

12. אני מחפש לקנות הן נייד והן נייח חדשים (אין לי נייח ישן). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2.5 לכל מחשב, אם לא ניתן- עד 3.3K עבור הנייח ולוותר על הנייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לתעדף את הנייח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב שימוש ביתי, סרטים, ערכית תמונות וסביבות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת, מסך ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך רמקולים …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. לא רלוונטי יותר, הוזמן. תודה על העזרה (:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.

15. Started by Visual Danny,

אהלן, אני צריך מחשב נייד לעריכה(חייב שיהיה נייד) עד 6.5k. עורך על פריימר(רצוי שיריץ 4k בלי פרוקסיז, עם תיקוני צבע ואפקטים) וקצת אפטר אפקטס.מה שחשוב לי שיהיה מסך ips עם צבעים כמה שיותר מדויקים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, מחפש מחשב נייח לגלישה וצפייה בHD, עד 1500 ש"ח עבור אישה מבוגרת. יש ציוד היקפי (מחשב קודם מת). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ואין אפשרות חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אכניס גם את הHDD מהמחשב הקודם, אז לא צריך כונן נוסף מעבר לSSD אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלו…

17. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר שנע סביב ה7000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, גיימינג, לימודים וסרטים- בקיצור מולטי פונקציונאלי. אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה. חשבתי על Dell XPS L702x XPS17-27204G5‎D או על Asus 3D G53JW-IX047V אבל האמת היא שאין לי מושג איפה האחד טוב יותר מהשני. אם תוכלו לעזור לי להחליט ולהסביר לי איפה האחד טוב יותר מהשני, או בכלל להמליץ על מחשב אחר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. אני רוצה מפרט זול 2800-3500 ש''ח, לשם צפיית סרטים המחשב יהיה מחובר תמיד למסך טלויזיה 37 fhd. המחשב תמיד יהיה דולק לצורך שיתוף קבצים. מעבד של אינטל לוח של אסוס כרטיס מסך gf של gainward [שבעתיד יחולף לכרטיס מסך העכשיוי שלי.] ללא ציוד נוסף

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Lior4543,

1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by almog1620,

היי. המחשב משולב טאבלט של לנובו "Lenovo Miix 310-10 80SG0009IV" באמת שווה משהו??? האם החיבור בין המקלדת למסך איכותי? ואיך הביצועים? תודה. קישור למוצר: http://www.ksp.co.il/?uin=33146&select=.268..271.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by devilNes,

אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by v_g_t,

מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K. דרישות: מעבד חזק ומהיר של Intel; זכרון - 1GB או יותר כ. מסך - רגיל+ (אין צורך בסופר++ אבל מהיר ובטוח) רשת אלחוטי Wi-Fi + Bluetooth; מערכת הפעלה עדיף XP PRO שאלות: 1. מעבד Core Duo או Core 2 Duo? 2. איזו סידרה? 3. מאיזה יצרן של ניידים עדיף? אני פתוח להצעות והמלצות ורוצה לסגור הכל ASAP. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייח חדש, מצורף שאלון עם כל המידע הרלוונטי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקלים. ניתן לחרוג במעט (100-200 שקלים) אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, משחקים (כגון: skyrim, rocket league, terraria) בהגדרות בינוניות, ולימוד תכנות (ב-visual studio ו-pycharm). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל אשמח להמלצות למסך 1080P שהוא זול יחסית (לא במסגרת התקציב של המחשב). גודל המסך הוא לא מאוד חשוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…

24. Started by unitech,

המפרט שלי חשבתי על לשדרג לכרטיס הזה: 3060 RTX מ-TMS בנוסף, אשמח להמלצה על ספק כוח מתאים, ו-SSD NVME (אזור תל אביב, לא חובה מTMS, אבל יהיה עדיף בשביל הנוחות). תודה רבה מראש !

25. Started by rotman,

שלום לכולם , מבקש המלצה לנייד 13" עבור סטודנטית : יישומי אופיס ואינטרנט. כמו שרשום בכותרת , תקציב עד 3K. עדיפות ללנובו אבל אם יש מחשב עם תמורה יותר טובה לכסף אז אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.