ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD כל הסידרה מ4 עד GHOSTS, JC2 BF4 SR THE THIRD NFS RIVALS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר ישמש אותי בזמן התואר במדעי המחשב אך גם לגלישה קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך 14 אינצ' כדי שלא ישקול הרבה * משקל רצוי? המחשב ישמש אותי ללימודים אז אשמח שיהיה קל (מתחת ל2 קילו) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חשוב יציאת HDMI למרות שאני מניח שזה כבר בסיסי בכל מחשב כיום * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם אפשר בתקציב הזה שילוב של שניהם זה יהיה נהדר, אם לא אז לא נורא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע לא חשוב לי חשבתי על הדגם DELL VOST…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4000 ש"ח שיהיה מהיר וגם למשחקים אבל לא מטורף. הכנתי את המפרט הזה מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-939) 860 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 655 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT 245 כרטיסי מסך? GIGABYTE 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 470 צורבים? DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 315 מארזים? Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 מחירון עבודות במעבדה? Assembly Computer (new compon.) 190 סה"כ 4045 האם כדאי להוריד משהו כדי להוסיף לכרטיס מסך טוב יותר ? או שהכרטיס טוב והמחשב סבבה. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים, שמעתי שאתם טובים בזה, אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני רוצה לקנות מחשב נייד, אחד טוב כזה שאני לא אצטרך כל חודש לשדרג, אבל גם לא אחד שיעלה לי המון... התקציב הוא בין 6-8... אבל יש מצב לשכנע את אבא שלי ליותר אם אני אראה שאין בררה... בכל מקרה, אני צריך שהמחשב יוציא ביצועים טובים, אם זה קול ואם זה סאונד.. אני רוצה למקסס איתו במסיבות וממש לא בא לי שהוא יתקע לי באמצע... אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי, ואם תוכלו את המפרטים, או כל שאלה אחרת להפנות לאי-מייל שלי (אני לא חושב שיהיה לי כל כך הרבה זמן לבקר פה בזמן הקרוב ואני צריך לתת את הפירוט בהקדם...) אז אני בכלל אודה לכם מקרב לב... בכל מקרה, האי מייל הוא PashoshDrag@hotmail.com תודה מראש, עמית.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עמיד/ביטוח ל-X שנים לשבר נזק וכד' * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, צפיה בסרטים מיוטיוב ואולי גם כמה משחקים קלים. * גודל המסך: "15.3 מאט. * רזולוציית המסך:" הכי סטנדרטית, רוצה לראות את האייקונים בגודל נורמלי ולא פצפונים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף מקלדת מוארת אבל לא חובה. * משקל רצוי: לא כבד במיוחד, נועד לבית אבל לפעמים גם לוקחים אותו למקומות אחרים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, סוללה סטנדרטית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא * Bluetooth: היום זה סטנדרט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256G * כונן אופטי: מומלץ שכן, אבל אפשר להסתדר בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל אני רוצה אם אפשר ש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אולי קל 8. האם ישנה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?~5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון BF1 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבריה כותרת הכל זז לאט מאוד,התקנה ,הפעלת המחשב . ניקיתי את המאוורר,לא מתחמם החלפתי סלוט לזיכרון מה יכולה להיות הבעיה? מחשב נייד VOSTRO 1015 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCOM2, civilization, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, אני לפני קניית מחשב. כנראה אני רוצה ללכת על HP, אבל לא שאלתי אם הם אמינים? האם החלקים עצמם אמינים? והאם השירות שלהם אמין? לאחרונה נתקלתי בהמון סיפורים בעודי עושה מחקרים וסקרים לגבי האמינות והאיכות של המוצרים שלהם וגיליתי סיפורים מזעזעים לגבי האחריות שלהם. מה אתם חושבים על HP? האם בטוח לקנות מהם מחשב נייד? מצאתי לא אחד ולא שני סיפורים על זה שלא כדאי להתקרב לניידים של HP. אז באתי לשאול דעות של מומחים. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K. דרישות: מעבד חזק ומהיר של Intel; זכרון - 1GB או יותר כ. מסך - רגיל+ (אין צורך בסופר++ אבל מהיר ובטוח) רשת אלחוטי Wi-Fi + Bluetooth; מערכת הפעלה עדיף XP PRO שאלות: 1. מעבד Core Duo או Core 2 Duo? 2. איזו סידרה? 3. מאיזה יצרן של ניידים עדיף? אני פתוח להצעות והמלצות ורוצה לסגור הכל ASAP. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה הצעה למפרט למחשב גיימינג מקצועי בתקציב של 9000 ? אני רוצה הכל, חוץ ממסך, מקלדת ועכבר, בקיצור את החלקים הבאים: * מארז * ספק * לוח אם * כרטיס מסך * מעבד * זכרון * כונן קשיח כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על ultra 8800, אבל אני לא יודע איזה אחד לקחת של evga או של Leadtek, אם יש אחד יותר טוב וישאר כסף כדי להגיע ל9000 אז תציעו לא חייב שכל החלקים יהיו מחנות אחת, מצידי שיהיו גם מ10 חנויות שונות, העיקר שהמפרט יורכב מהחלקים הכי טובים - במחירים הכי זולים שאפשר למצוא אותם תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכד'), התקציב של (בלי מסך) הוא 2700-3300, אני אשמח אם חברי הפורום יעזרו לי לדעת אם המפרט הזה שקבלתי מומלץ. הנידון : הצעת מחיר למחשב לצרכי גרפיקה מעבד Intel® Core™ 2 Duo IE8400 -Bit Lga 775 PKG 3.0 Ghz HT 6 Mb L2 Cache 45nm Bus 1333 Mhz ,3 Yrs Warranty מאוורר Igloo 5080 Light, Speed 2600Rpm, Noise 25dBA לוח אם ASUS P5KPL-AM FSBus 1333 Mhz Chipset Intel® G31+ICH7 8 usb 2.0 ( 2 Front 6 back) , Ethernet card Intel® Gb, 2 Pci slots , DDRII upto 4Gb, 1 PciEx x 16, 1 PciEx x 1, Com + parallel ,3 Yrs Warranty זכרוןSilicon-Power 2 Gb DdramII Bus 800 Mhz ,Life Time Warranty דיסק קשיח WD 500 Gb Jd 7200 Rpm 8 Mb Cache S…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות אני רוצה לרכוש מחשב, תקציב של כ 7K למעבד QUAD Q660 אני משחק משחקים שלא דורשים גרפיקה בשמיים (AOM וכאלה) אני בעיקר מתכנת ומשתמש בכלים כבדים של JAVA WebSphere - שלבד לוקח כ 1.5 גיגה כדי לרוץ. אם יש לכם הערות \ הצעות לשיפור אשמח לשמוע! [table] [tr][td]INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX [/td][td] מעבד[/td][/tr] [tr][td]KINGSTON HyperX DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL CHANNEL KIT [/td][td] זכרון[/td][/tr] [tr][td]ASUS P5WD2-E PREMIUM (S775) Intel® 975X GBLX2 SOUND SATA II [/td][td]לוח אם [/td][/tr] [tr][td]GIGABYTE NX73G256D-RH GEFORCE 7300GS 256MB DDR2 PCI-E BULK [/td][td] כרטיס מסך[/td][/tr] [tr][td]W.D WD1600AAJS 160GB SATA II 720…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב עם כ. מסך נפרד(נראה לי) GEFORCE 9300M נמכר כרגע באייבורי וגם בKSP במחיר די נמוך של 3490 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 רציתי לדעת איך הוא בהשוואה למחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 ואם יש למשהו מושג למה המחיר שלו נמוך יותר ממחשבים עם כרטיס מסך X4500 מובנה? מטרת השימוש: פוטושופ CS4 תודה אביעד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי אינספור שיטוטים בפורום, נראה לי שהצלחתי להרכיב את המפרט המתאים בשבילי. תקציב: 2K. שימושים: כלליים, סרטים, פוטושופ חובבני, ומשחקים קלים (הכי אתפרע על NFS). ממש לא על High. מסך: Asus 22 שקט: חשוב, לא קריטי. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤166 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי:…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייי מקווה שזה המקום הנכון לבקש עזרה בעניין מחפש דרייברים ל-HDD sata לנייד RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה כלומר free dos ולא מצאתי שום אתר אשר מספק את הדרייבר הנ"ל כולל האתר של LG הדרייבר ישמש להתקנת XP (חוקי) מכיוון שההתקנה כרגע לא מזהה את הכונן הקשיח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עקב בעיות עם TMS (הם בחיפה ורחוקים מאוד), מצאתי חנות שלפי תגובות שראיתי פה, גם טובה לא פחות. FOXPC, בניתי אצלם מפרט דומה לזה שרציתי מ-TMS. אני יודע שמרובע ליבות לא מומלץ לי כי המחיר שלו נורא גבוהה, ועדיף לקחת דו ליבתי זול אם אותם ביצועים במשחקים, אבל אני מתעקש על מרובע ליבות והכרטיס מסך שלקחתי, השאלה שלי היא: 1. האם המארז שלקחתי יוכל להכיל את כל הרכיבים? 2. האם ספק הכוח יספיק? 3. האם כל הרכיבים הנ"ל מתאימים זה לזה? 4. האם הקירור של המעבד BOX מספיק, או שלהשאיר את ה FREEZER שלקחתי 5. האם יש משהו שכדאי לי לשנות (חוץ מהמעבד וכרטיס המסך) 6. ובכללי האם אתם יכולים לחזק את אמינותה של FOXPC הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://w…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב למשחקים עד 4K המחשב צריך לכלול גם כרטיס טלויזיה..ואם אפשר עוד שתי בקשות: 1.לכתוב מאיפה בניתם את המפרט 2.לעשות תקציר קטן שמסביר על המפרט אם אתם יכולים תודה רבה!! עריכה:אני צריך עוד מפרט כזה באותו התקציב רק עם מסך 17" CRT
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני חושב לעשות כמה שינויי חומרה ותוהה כמה אוכל לקבל עם הלוח והמעבד הבאים: לוח: MSI H55M-ED55 מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB אם כחבילה או אם בנפרד. לשני הרכיבים יש אחריות של עוד כ-6 חודשים. ויש בכלל מה לנסות למכור את הספק הבא: INWIN 450W PowerMan?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב דל סטודיו 1555 הגיע הזמן שאני אפרמט אותו וצריך את עזרתכם אף פעם לא יצא לי לפרמט מחשב נייד אין לי את הדיסק של הווינדוס לא הביאו לי בחנות מה אני צריך לעשות כדאי לפרמט אותו ושהכל יסתדר לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בהמלצות השונות בפורום בניתי את המפרט הבא. המפרט מיועד למחשב ביתי, תכני HD, ותיכנות. כמו-כן אני מעוניין להשאיר אופציית שידרוג למחשב למשחקים בהמשך ע"י הוספת כרטיס מסך ואולי שידרוג של המעבד. אשמח לשמוע חוות דעת על יחס העלות תועלת והאם הרכיבים שנבחרו טובים ורמת השקט של המערכת כמו-כן אשמח להמלצה באיזה חנות כדאי לקנות את המחשב עם דגש על שירות ואמינות ולאחר מכן מחיר. לא מתוכנן OC. תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪270 מע…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים גלישה וקידוד וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). x264 handbrake ודומיהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו באטלפילד החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung C24FG70FQ FULLHD 24 INCH 144MHZ freesync -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של מפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא כבדים, סרטים ובעיקר מולטיטסקינג כבד. ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל, counter strike. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full HD. טלויזית פלזמ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-