ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,404 דיונים בפורום זה
-
פנדה מציעים באנדל של AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb השאלה שלי האם זה משתלם, כי אם כן אני ראיתי שאתם מציעים הרבה מחשבים מבוססים על המעבד הזה, וככה תוכלו לחסוך במפרטים שאתם מציעים...
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אני צריך מחשב לאינטרנט בלבד אין לי הגבלת תקציב האם יש הבדל עבורי בין מעבד I5 ו I3 ? האם כרטיס מסך בנוי על לוח אם יספק אותי? איזה לוח אם יתן לי את התמורה הטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
LG X140. קיבל מכה, והתחילו להיות פסים על המסך. כשנוגעים במסך, התמונה לא משתנה. האם זה כרטיס המסך או המסך? נ.ב. כשמחברים את המחשב למסך חיצוני, רואים בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מדובר על נייד Lenovo N300. במסך מופיעים קווים או משבצות קטנות בצבע וורוד, תכלת, ולבן. (התאורה שלו עובדת כמו שצריך) ממש אי אפשר לראות כלום. כשנכנסים לביוס, רואים ממש בקושי. נראה כמו כרטיס מסך שרוף. אבל כשמחברים אותו למסך חיצוני דרך יציאת ה-VGA - רואים מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המלצתי לדודה שלי על מפרט מעולה (לדעתי לפחות שיחזיק לה לכמה שנים הבאות. היא ביצעה סקר שוק, והיום היא טילפנה אלי ואמרה שהיא קיבלה הצעת מחיר מדהימה מ"טרקלין חשמל" (WTF? אני אף פעם לא הייתי חושבת לפנות אליהם בכלל...). בכל אופן הם מציעים את המפרט הבא ב-4500 ש"ח. הם מתעקשים שמדובר בדיוק במפרט שציינתי, אבל זה פשוט לא נשמע לי הגיוני. מה דעתכם? זו פשוט רק אני או שבאמת המחיר הזה נשמע מאד לא סביר בשביל מפרט כזה? המפרט: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty לוח אם: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin - 3Y Warranty זכרון: GeIL 512MB DDR 400MHZ Value או 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz או A-DATA 512MB DDR 400 …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם בעקבות יציאת כרטיסי המסך של ATI לאחרונה ויציאת המעבדים החדשים של אנטל השבוע לא הגיע הזמן לרענן את אתר המפרטים המומלצים של hwzone? ???
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לוח האם הזה שווה משהו? יש איתו בעיות? איך זה שהם הרבה יותר זולים מהדיל הכי קרוב של Ivory שהוא חצי זיכרון, חצי הרד דיסק, מעבד 20% יותר איטי, קורא סידירום בלבד ובאותו מחיר בערך? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1479&lg=0
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד בחברת הייטק, והם טוענים שהמחיר הזה במיוחד לחברה (לא יודע אם זה נכון) המחיר הזה שווה למחשב כזה? למה אני צריך מחשב? האמת שאני עוד לא יודע... אני בעיקרון רוצה מחשב לראות איתו סרטים ולהוריד ממנו סרטים וצפיה ישירה.... אולי כדאי לפטופ לזה?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אני מתכנן ליקנות מחשב שייועד בעיקר לסרטים וגלישה, בנוסף הייתי רוצה להריץ משחקים קלים! וספציפית את LINEAGE 2:FINAL GRACIA. המחשבים שחשבתי עלייהם: MSI BRAVO EX623- נחמד מאוד אבל הבנתי שהוא לא יריץ XP ורצוי לעבוד על VISTA איתו לא רוצה אלה אם כן לא יהיו אפשרויות אחרות MSI PR601- בערך באותו מחיר ומיפרט די דומה יחסית חוץ מהכרטיס מסך שלא נותן לי מנוחה אין לי שום דרך להעמיד את טיבו במבחן... אולי עוד משו שתציעו... הדרישות מערכץ של המשחק הן Lineage II: Gracia Final Minimum System Rrequirements Microsoft Windows XP/Vista 2.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor 512MB of RAM or more NVIDIA GeForceFX 5700 series or equivalent ATI brand 3D graphics card 10GB of hard…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פאקרד בל שקניתי לפני כשנתיים EasyNote ENTS11HR עקב איטיות בלתי נסבלת החלפתי לא מזמן את ההארד דיסק שהגיע עם המחשב (600GB של טושיבה) בכונן SSD (של סאנדיסק 128GB) ואת ההארדיסק הישן שמתי בתושבת שמחליפים עם הכונן האופטי. הכל עבד טוב ויפה. אבל עכשיו ווינדוז טוען שההארדיסק הישן "is failing", כלומר גוסס (ראה תמונה מצורפת) הבנתי מזמן שכנראה יש לו בעיה, אבל מה זה אומר...הוא הולך לקרוס מתישהו? הרצתי סוג של בדיקה של western digital וגם שם זה טוען שההארדיסק פגום... האחריות (עדיין בתוקף, לא לעוד הרבה זמן) מכסה את העניין הזה? למרות שעשיתי הרבה שינוים במחשב? (החלפתי הארד דיסק, הוצאתי כונן אופטי, הוספתי ראם) מה עושים? שבת שלום! ותודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה מקרים אני צריך לשדרג ממעבד T5800 ולעבור למעבד P8400 ? שמעתי מחברים שאמרו שאפילו בצרכים בסיסיים כמו גלישה סרטים שירים ואופיס וHD כדאי מעבד שהוא לא פחות מ P8400 בגלל זכרון מטמון וFSB יותר גבוהים ומעבד חזק שבאים על ידי ביטוי אפילו בצרכים בסיסיים כמו שצינתי וגם בגלל מערכת הפעלה של ויסטה שמתפקדת יותר טוב עם מעבד חזק
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מדי פעם מתעסק בפוטושופ, ואני אוהב להפעיל המון תוכניות במקביל... תודה!
-
- 5 תגובות
- 6k צפיות
-
-
האם ההבדל בין קונרו לדואל קור במחשבים נידים ומחשבי PC הוא אותו דבר? הכוונה יש כזה הבדל בין דואל קור לקונרו במחשבים ניידיים כמו שזה משמעותי במחשבי PC?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים. ההפרש בינהם הוא 400 דולר. השאלה שלי האם ההפרש שווה את ההשקעה? תודה. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.sg/computers-tablets-and-gaming/computers/laptops/hp-nb-15-ae139tx-t9g13pa-w10.html
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
מעבד amd athlon 64 3800 x2 לוח אם gigabyte ga-m51gm - s2g + זכרון syncmax 1024 ddr2 533mhz 2x512 כ. מסך gforce 6100 onboard כ.קול 7.1 mps 10/100 160gb sata2 7200rpm 8m western dig. dvd/r של lg מארז פשוט + ספק 450w מקלדת ועכבר של לוגיטק כל זה עבור 2740 האם ניתן לרכוש במחיר יותר טוב או לשנות חלקים כלשהם כל עוד לא נעבור 2800 שח תודה וממתין לתגובות
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על לוחות אם, מארזים וכו'... לא חנויות כמו באג ושאר הירקות. אשמח לדעת האם יש חנויות שכאלו (מנסיון העבר) ובכמה הנחה אפשר להשיג על מפרט מחשב חדש.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מצ"ב צילום אנליזת המחשב נייד שלי מבחינת היזכרון. האם הנתונים של הזיכרון אותו מצאתי יתאימו מכל הבחינות לנתוני הנייד שלי ? יש לציין כי הנייד הוא די ישן (4 שנים וקצת), HP ZE2055EA והאם במחיר של 160 ש"ח זה שווה ? אשמח לתשובה מהירה, תודה !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם אין בעיה שכתוב שהזיכרון מותעם ל אי מ די זיכרון https://tms.co.il/computer-hardware-components/memory/desktop-ram/corsair-ddr5-32g-6000-cl30-amd-vengeance-rgb-black לוח אם https://tms.co.il/computer-hardware-components/motherboards/motherboard-for-intel/gigabyte-b760m-ds3h
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני חודש במפרט של היצרן רשום ככה Memory Memory (RAM) std/max: 1GB / 4GB RAM slots total: 2 SODIMM RAM slots available: 1 SODIMM RAM speed supported: 667MHz RAM type: PC2-5300 DDR2 SDRAM והוספתי עוד 1 ג'יגה ושבדקתי בתוכנה pcwizard רשום ככה General Information : M1 (Bank 0 ) : 1024 MB - SODIMM M2 (Bank 1 ) : 1024 MB - SODIMM Information SPD EEPROM (M1) : Manufacturer : Hyundai Electronics Part Number : HYMP112S64CP6-Y5 Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) - [DDR2-666] Format : SO-DIMM (67.6 x 3) Size : 1024 MB (2 ranks, 8 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module SLi Ready (EPP) : No Wid…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף של 8GB למחשב Asus N550JK-CN056H. העניין הוא שהמחשב עדין לא אצלי ולכן אני יכול להסתמך רק על האינטרנט בכדי לברר איזה סוג זיכרון יש במחשב. הבעיה היא שיש אי התאמה בין מקורות מידע שונים ולפי מה שאני מבין זה חשוב לדעת האם מדובר ב- DDR3 או DDR3L לפני שקונים זכרון מתאים להרחבה (אגב, אם מישהו יוכל על הדרך להסביר לי מה בדיוק ה- DDR בא לציין ומה ההבדלים בין שני הסוגים אני אשמח). אז הנה למשל באתר הרשמי של Asus רשום DDR3L: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JK/specifications/ ובאייבורי רשום DDR3: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה שתי זיכרונות ורציתי לדעת אם הם מתאימים למחשב הנייד שלי ואם זה מתאים איך אני מרכיב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO 3560 עם מעבד: i5 3210m 2.5GHz וכרטיס מסך: ATI RADEON HD 7670M 1GB האם חומרה זו מספיקה לעבודה עם SOLIDWORKS 2012? (הערה: זה מחשב שאני אמור לקבל ואפשרויות השדרוג שלי מאוד מוגבלות)
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום אם אני מחליף בעצמי חלק פשוט במחשב כמו מוסיף זיכרון או מחליף דיסק, האם זה מבטל את האחריות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה, כמובן כתלות במחיר ובזמינות , להחליף את המסך בלפטופ HP שבמפרט במסך FHD. האם אפשרות זאת קיימת? האם אני יכול לרכוש מסך FHD בגודל המתאים ופשוט להרכיבו במקום המסך הקיים? האם תהיה בעיית תאימות? בקיצור: האם זה אפשרי? אל תשאלו אותי למה לא קניתי FHD מלכתחילה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-