עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפי מה שהבנתי ה WIN 7 starter חוקי לחלוטין והאופיס חוקי ל 30 יום , אבל הוורד והאקסל נשארים האם זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. כמובן כ localhost ולא הרצה של מכונות וירטואליות.

3. שלום רוב הנטבוקים מגיעים עם 1 ג'יגה זיכרון האם יש משמעות להכפלת הזיכרון? או שזה מיותר? שאלה נוספת- האם ניתן לחבר נטבוק למסך גדול\למקרן ? תודה ערן

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by galper,

שלום, האם המפרט שאתם מציעים ב-6,000 ש"ח ללא מסך מסוגל לשחק את כל המשחקים שיש כיום בשוק ברמה גבוהה? שאלה שנייה, יותר בעייתית, אתם יכולים להעריך אם יש לי לפחות שנתיים שקטות לפני שיוציאו משחקים שהמפרט הזה לא יכול להפעיל? תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. שלום, ברשותי כרגע מחשב נייד עם מעבד Dual-Core 2.3 GHz + (1+2)GB RAM DDR2 400 MHz. כפי שאתם מבינים המחשב כרגע עגלה ובקושי סוחב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש של LENOVO עם מעבד i7-4700MQ שלדעתי הוא מצויין + 8GB RAM 1600 MHz. עכשיו השאלה שלי היא אם כמות הזיכרון שלי תספיק. נכון, עם המחשב הנוכחי אני בקושי גולש בפייסבוק והסרטין ב-YOTUBE מקרטעים מהרגע הראשון אך האם הבעיה היא ה-RAM או איטיות המערכת הכוללת? אני נוהג לטחון את המערכת בדברים מקבילים שעובדים ברמה של עשרות כרטיסיות Chrome במקביל + מולטימדיה במקביל (אבל לא משחקים). האם 8 ג'יגה של RAM מספיק לי או שכדאי לי להכפיל ל-16? האם מחשב כזה עם 8 יאפשר לי לעבוד עם גרפיקה באופן חלק ואולי אפילו לשחק בעתיד במחשב במשחקים כבדים? אשמח לעזרת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. אהלן חבר'ה אני שוקל לקנות מחשב של אסוס החדש השאלה הגדולה שלי האם המעבד שלו שהוא ATOM יהיה מספיק טוב בכדי להריץ אם כי לא במהירות גדולה את התוכנה NETBEANS שהיא תוכנה שאיתה מתכנתים למי שמכיר.. בעקרון השאלה שלי חוץ מישומי אינטרנט ואופיס וכו' האם אפשר לעשות עוד שימושים כגון תיכנות עם המחשבים הקטנים האלה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. וגם מה המאפיינים הקריטיים כמו RAM, סוג מעבד וכו' שעליהם צריך להקפיד בבחירת מחשב למטרה של קאד וכו' והרצתם באופן קל וחלק תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by גל עודני,

היי אני רקוצה לקנות מחשב עם RTX3060 וRYZEN 5 3600 ושמעתי שהCOOLER MASTER 600W ELITE ממש לא טוב למה?, איזה ספק כוח הייתם מציעים לי, האם הוא יהיה 650W או 700W ושל איזו חברה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  10. שלום לכולם, אני סטודט כרגע למדעי המחשב בטכניון (שנה א') אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש של DELL ולהביא אותו מארה"ב. הסתכלתי באתר של דל ויש מגוון עצום. החלטתי שאני רוצה מסך 15.6 והסתכלתי על דגם הSTUDIO עם מאבד core i7 720 או core i5 430 לא יודע מה לבחור... בנוסף אני רוצה לקחת את זה עם הכרטיס מסך של ATI 4570 האם הוא יהי טוב גם למשחקים... אשמח לקבל את דעתכם... (אשמח לדעת גם בדיוק מה ההבדלים בין שני המעבדים) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by OPC,

שלום רב אשתי היקרה החליטה לבחור בעצמה במחשב הנ"ל לאחר התייעצות טלפונית עם איש מכירות של אתר וואלה !!! לינק למחשב: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-DELL-5447-i5-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB/pi5SS08C7554#speclinksbox2 אני עוד יכול להתחרט על הבחירה שלה אבל נראה שתמורת 2,650 ש"ח היא הצליחה לבחור מחשב לא רע בכלל. המדובר במחשב מוחדש אך עם אחריות יצרן של שנה ואפשרות להרחבת אחריות לשלוש שנים תמורת 300 ש"ח נוספים. השאלה היא האם ברמת מחיר זאת ניתן להשיג מחשב יותר מוצלח ? מכיוון שניתן לבטל רכישה תוך 24 או 48 שעות ממועד הרכישה, אשמח לקבל תשובה מהירה. להלן הגדרת הדרישות שלי: * מטרות המחשב? אינ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by shachar2,

אני רוצה לקנות אותו עם: 1. מעבד INTEL CORE 2 DOU 2.1 GHZ T8100. 2. 2 ג'יגה זיכרון ראם. *הוא אמור לרוץ עם ויסטה אולטימייט. מה דעתכם? http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=il&l=he&s=dhs תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. שלום לכולם, אחרי שלא התאפשר לי לקנות לפטופ מארה"ב כמו שרציתי, אין לי ברירה אלא לקנות מחשב בארץ... אני לומדת תקשורת חזותית ואתעסק עם תוכנות כמו פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ו, לכן אני מחפשת מחשב שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להפעיל אותם. התקציב שלי הוא בסביבות 4000 ש"ח (איתו הייתי יכולה להשיג מחשב מתקדם של Dell studio). מה שמצאתי שקרוב לטווח המחיר, הוא הדגם של Dell inspiron N5010, עם המפרט הבא: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם Intel i3-350M(2.26 GHz) Mobile CPU מעבד 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 זיכרון- עם אופציה להרחבה ל 8GB 320GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner כוננים 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital חריצי הרחבה 15.6i…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, אני גרפיקאית עצמאית שעובדת עם התוכנות: אינדיזיין אילוסטרייטור ופוטושופ CS5. ראיתי את המחשב הזה (מצ"ב לינק) במחיר טוב. הוא יאפשר לי עבודה גם מחוץ לבית. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/20be0fa1-9170-4b0c-ae6c-2c862aaaa5a0?referrer=mailchimp&details=show&utm_source=BUY2+-+DH&utm_campaign=d66d8c6826-DH_-_Buy2_DCP-all-gam%26gam_07_05_2012&utm_medium=email האם הוא חזק מספיק? האם אני צריכה לדאוג מזה שהוא מחודש? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אבקש את דעתכם על המחשב הנ"ל. יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב בקיץ ואני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים (לא שחקן כבד, אבל עדיין להריץ משחק או שניים) וחלונות ויסטא. האם המסך (12.1") קטן מדי לצרכים באוניברסיטה? בשביל המשחקים אני אחבר לו מסך חיצוני. ומה לגבי הכרטיס מסך? האם הוא סביר בשביל משחקים קלים לא בשיא הגרפיקה למשך השנה שנתיים הקרובות, עד שאני אקנה מחשב נייח בטכנולוגיה מתקדמת עם DX10? קישור למחשב: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1210?c=us&l=en&s=dhs&cs=19

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  16. הציעו לי מחשב נייד של דל שרק קנו ולא צריכים אותו, השאלה היא האם לא תהיה לי בעיית אחריות איתו

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by the_big,

^^^

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. האם Eee pc מתאים לי? אני צריך בעיקר לכתוב ב word. והאם אני יוכל גם לראות בזה סרטים? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  19. שלום. בקיץ הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט אופיס וכאלה אבל ייתכן שאני אתעסק בדברים קצת יותר רציניים. אולי לעיתים נדירות כמה משחקים לא כבדים במיוחד. החלטתי שהדרישות הבסיסיות שלי הן מעבד כפול ליבה וזיכרון של 1 ג'יגה... לאחר המון חיפושים בירורים מחקרים ומה לא הגעתי למסכנה שעדיף לי לרכוש בחו"ל. התקציב שלי כעיקרון עד כ 1000 דולר אם אפשרות לחרוג טיפה. מצאתי מחשב שממש נדבקתי אליו והוא ה fujitsu lifebook A6020 לצערי בארץ אין בכלל את הדגם הזה. בכל אופן ניתן לראות את המפרט שלו באתר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834110232 והעתקתי הכל לכאן אבל זה יצא די מבולגן אז אני מבקש סליחה: מצאתי את המחשב במספר אתרים נוספים בהם הוא עולה 999 …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי נייד של דל 2.4 מעבד i3 וכרטיס מסך של אינטל hd 3000 וgta iv לא עובד לי רק סאן אנדרס מה יעזור לי כרטיס מסך חדש אולי ואם כן אז של איזה חברה?

21. Started by ronenn1,

מדובר על מערכת כזו: מעבד פנטיום 4 3.0 פרסקוט לוח אם מבוסס צ'יפסט 865 כרטיס מסך radeon 9600xt 2 דיסקים קשיחים 7200K או שעדיף ללכת על ספק FSP 350W?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by yuvalg,

המפרטים של שניהם זהים ונראה לי שה-1000 הוא השם של הדגם בצפון אמריקה וה-700 הוא השם שלו באירופה (ובישראל).

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3516 האם המחשב הנ"ל הוא המחשב הכי טוב שאפשר להביא בתקציב של בין 5000 ל- 5300 +- ? חשוב לציין שמתוך כל הבדיקות שעשיתי המחשב הזה היחידי בתקציב עם מעבד i7 וכ.מ 5650 , כל הנתונים האחרים דומים בכל המחשבים בתקציב הזה.. אם למישהו יש מחשב עם נתונים יותר טובים בתקציב דומה אני אשמח להצעות נוספות , אני לא רוצה להיות פזיז בקניית המחשב ולכן אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות אני אשמח.. תודה מראש.. =]

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. ומה עם סרטי 1080p מורדים מהרשת בגודל עד 15GB?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים