עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nineball,

שלום לכולם קיבלתי מקרוב משפחה JUMPC להתקין עליו ווינדוס XP (הוא אפילו טרח לקנות חוקי...), המחשב הגיע עם UBUNTU. אין בעיה להתקין את הווינדוס, אבל מאיפה אפשר להשיג דרייברים? המחשב נמכר גם עם XP בחלק מהגרסאות, ככה שדרייברים בטוח יש, אבל איפה אפשר למצוא אותם? חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות, אם למישהו יש עצה או כיוון, אתם מוזמנים לחלוק תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by llnakash,

חברים שלום, אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הנייד. הבעיה היחידה שהדיסק שגיע מכיל דרייברים רק לויסטה, וגם באינטרנט לא מצאתי דרייברים לXP. מישהו יכול לעזור???

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by DJ_VAKNIN,

שלום אנשים. קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב). הבעיה שלי היא: 1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה? 2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים? תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by katanov,

קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס. עכשיו כל מה שנשאר לי זה להתקין דרייברים. זה דף מהאתר הרשמי של דל עם כל מיני דרייברים למחשב: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON_N5010&os=W764&osl=en&catid=&impid= השאלה שלי היא אילו דרייברים מהרשימה שיש שם אני צריך להתקין? יש שם דרייברים גם לכרטיס מסך של ATI ולי יש כרטיס מסך GMA HD מובנה של אינטל ויש שם עוד כל מיני דרייברים מהקטגוריות השונות. מה אני צריך להתקין וממה אני צריך להתעלם? ואיך אני בודק מה מותן אצלי במחשב במידה ואני רוצה? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by djgoose,

הייי מקווה שזה המקום הנכון לבקש עזרה בעניין מחפש דרייברים ל-HDD sata לנייד ‏RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה כלומר free dos ולא מצאתי שום אתר אשר מספק את הדרייבר הנ"ל כולל האתר של LG הדרייבר ישמש להתקנת XP (חוקי) מכיוון שההתקנה כרגע לא מזהה את הכונן הקשיח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Orillion,

היי, קניתי לאחרונה את ה-Lenovo ThinkPad Edge 520 1143 עם switchable graphics (משתמש ב-intel כאשר לא מחובר לחשמל, משתמש ב-Radeon 6330M כאשר מחובר). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של לנובו, ואני רואה שהם באמת יצאו לא מזמן יחסית (סוף פברואר). יש לי כמה שאלות: 1. מישהו יודע איך Lenovo בעניין הדרייברים? האם הם משחררים דרייברים חדשים בתדירות גבוהה? האם הם עומדים באותה הרמה של הדרייברים הרגילים של AMD? 2. האם יש דרך "לעקוף" את כל העסק ואיכשהו להתקין את הדרייברים הרשמיים של AMD? (לא ניתן לעשות זאת באופן רגיל, זה אומר שהמחשב לא נתמך). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום. לאחר חיפוש ברשת ובפורום , אני לא מוצא דרייברים לניידי Vostro. אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי (האם קיימים בכלל דרייברים). הנייד הספציפי שאני צריך לדעת הוא 1320. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. Started by orengore2,

שלום לכולם. מקווה שזה המקום לשאול כי נעלו לי כבר בכרטיסי מסך. לפני שקופצים, הסטיקים לא עוזרים לי. בכל מקרה, כשאני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס המסך הזה דרך האתר של ATI, הוא נותן לי את הדרייבר האחרון ומה שקורה הוא שמסתבר שהוא לא מתאים. הוא גם רושם משהו על מערכת ההפעלה למרות שהוינדוס שלי הוא 32 ולא 64. המחשב שלי הוא LG LE50 windows xp 32 בנוסף, גם הCCC שאני מוריד לא עובד לי. הוא מתקין טוב אבל לא עולה, למרות שפעם היה עולה בסדר גמור. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by Swed,

שלום יש לי את המחשב הנ"ל והדיסק עם הדרייברים לא תקין נהרס לי. ואני מחפש דרייברים למחשב הזה שמתאימים לוינדוס 7. באתר של דל יש רק דרייברים לוינדוס ויסטה וXP אשמח לעזרה אני פשוט באמצע פירמוט ולא מוצא שום דרייבר תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by EagleX,

היי, יש לי את המחשב הזה כבר כמה חודשים ובסה"כ אני די מרוצה ממנו. חוץ מבעיות מעצבנות שהיו לי עם הכרטיס מסך, הדרייברים שלו וההחלפה המטופשת הזאת שלא ממש עובדת בינו לבין הכרטיס של אינטל. קניתי לאחרונה את BF3, ולצערי הרב, כצפוי, הוא לא עובד לי. אני נתקל בבעיה שהמשחק מסרב לעבוד במסך מלא, אלא רק במצב חלון. הסרתי את הדרריברים של הכרטיס של אינטל וגם את הדרייברים של AMD. הורדתי את הCCC מהאתר של AMD לכרטיס שלי, אך הם אומרים שהוא לא נתמך ושעליי להוריד דרייברים מאתר היצרן. כמובן שבאתר היצרן, הדרייברים שקיימים הם דרייברים לא מעודכנים מיוני. האם יש משהו לעשות בנידון, או שאני תלוי בחסדי דל? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MadGhost,

לאחר התקנת ווינדוס 7 32bit , שמתי לב שבאתר של דל יש רק דרייברים ל64bit ... אז מה עושה מי שמתקין מערכת ב32bit ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by esaly,

היי! שאלה, התקנתי את המערכת הפעלה המדוברת על הדגם בנושא ויש לי שני DEVICES שלא מזוהים. (BASE SYSTEM DEVICE) לא מצאתי דרייבים למערכת באתר של לנובו. אשמח אם תוכלו לעזור. [br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 22:03:23 הסתדרתי ,תודה בכל אופן

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by THISISME,

שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by m_shirit,

יש לי IBM ThinkPad T41 2373-2GG פירמטתי אותו והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. יש לי בעיה למצוא את הדרייברים הנכונים. ב- Network Connection אני לא רואה את ה- wireless, אלא רק את ה-local area connection. כמו כן, אין לי יותר את כל הסמנים של IBM, כלומר, כשמגבירים או מחלישים ווליום או את הבהירות של המסך, תמיד היה מופיע סימן ירוק על המסך, ועכשיו לא, וגם כשלוחצים על Fn-F5 שאמור להציג חלון של הגדרות לחיבורי wireless לא קורה כלום. מה צריך להתקין? הייתי באתר של IBM והורדתי והתקנתי חלק מהדרייברים ושום דבר לא השתנה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by spaltiel,

למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד דרייברים של דל 1525 לויסטה 64ביט וגם לxp? חוץ מדרייברים לויסטה רגיל (32 ביט) אני לא מצאתי שום דרייברים, יש למישהו מושג לגבי הנושא הזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by solidus,

כמה זה חשוב להתקין את הדרייברים האלה? לדוגמא, אם אני לא אתקין את הדרייברים של הchipset איך זה הולך להשפיע על הנייד שלי? ואני יכול להתקין את הדרייברים של ויסטה במקום? (אני מתכוון להתקין גירסת 64ביט של 7)

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

אהלן, החלטתי לנסות את חלונות 7 על ה E6400 שלי... היכן אני יכול למצוא לו דרייברים? האם אלו אותם דרייברים שאני משתמש בהם ע"ג ויסטה? תודה

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by curdi1,

שלום לכולם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים לדיסק קשיח (כנראה sata) שנמצא בנייד לנובו 3000 n200-769 ? ניסיתי לחפש באתר החברה ללא הצלחה - כאן - http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67855#bios

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by gilp123,

שלום, רכשתי משחב מסוג Dell Inspiron 1525 ללא מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה של XP , יש לי בעייה בהתקנת הדרייברים של המחשב. קיבלתי את הדיסק המצורף עם דרייברים אבל משום מה הוא לא מעלה לי אותם והתחלתי לחפש דרייברים באתר של DELL . חלק מהם מצאתי וחלק מהם יש לי בעיה : כאשר אני מנסה להתקין אותם הוא מבקש ממני לאת את מנהל ההתקנים. איך אני מאמת את מנהל ההתקנים? והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא קובץ של דרייברים על מנת שאוכל בקלות יותר להתקין אותם. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מערכת הפעלה בנייד. תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by totah8,

מחפש דרייברים לחלונות XP למחשב נייד LG RD450-M.AD25E

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  21. Started by yesitsme,

שלום, קכשתי מחשב hp pavilion dv6 1230US ופרמטתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין דרייברים, אך היצרן לא נתן דיסק עם דרייברים ומה שמצאתי בעזר לא עבד.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הבעייה העקרית היא הדרייבר של ה"עכבר"-הפס גלילה לא מתפקד כפס גלילה, אלא כחלק משאר המשטח...) תודה.

22. אז ככה, קניתי Dell Inspiron 1545 לפני כחודשיים (מאוד מרוצה ממנו). חיכתי וחיכתי לקבל את השדרוג לווינדוס 7, אבל אני לא ממש רואה את זה קורה (הדל האלה חבורה של מפגרים, פתאום אומרים שהם לא עושים משלוחים לארץ, למרות שאני מכיר אנשים שקיבלו את השדרוג, אז כרגע, אין שום דרך לקבל את השדרוג חינם...)... בכל מקרה, כנראה שאני אשדשרג "בדרך כזאת או אחרת..." השאלה היא, כל עניין הדרייברים. מאיפה אני משיג את כל הדרייברים הדרושים למחשב? צריך פשוט להכנס לאתר של דל ולהוריד את כל הדרייברים הזמינים? ניראה לי מעט טיפשי משהו... אשמח לשמוע מה האנשים פה עשו שהתקנתם ווינדוס חדש (בהתקנה חדשה, זתומרת להסיר את הקודם) עם כל סוגיית הדרייברים הזאת...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, אני רוצה להמליץ לכם על אתר של בחור שמדי כמה זמן מוציא גרסאות של תוכנה שכוללת דרייברים לכרטיסי מסך של ATI + דרייבר ל GPU שנמצא על המעבד או במילים אחרות INTEL HD או INTEL HD 3000. הבעיה מתחילה בזה שחברות, במקרה שלי אני עם DELL VOSTRO 3550, לא מוציאות דרייברים מעודכנים לכרטיסי המסך לעיתים קרובות. באתר שמצורף תוכלו למצוא את הדרייבר העדכני, האחרון שהועלה 11.11a. זה הלינק לאתר: http://leshcat.blogspot.com/

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by idofr,

היי, עד שעברתי ל8 השתמשתי בדרייברים של דל לכרטיס ויפי, הם לא כל כך היו נחוצים אבל הוא הגיע עם תוכנה שמאפשרת להגדיר את המחשב כראוטר וזה היה מצוין. לצערי האתר של דל לא מראה על תמיכה של הדרייברים בוינ' 8. כשניסיתי להתקין את הדרייברים של 7 הוא לא היה מוכן להתקין בטענה של בעיות תאימות. והוויפי עצמו עובד אבל ממש לא משהו (הרבה מאוד פעמים הוא לא מצליח להתחבר לרשתות תקינות וכ'ו) עכשיו אני רוצה גם שהוויפי יעבוד נורמאלי וגם את התוכנה של הTethering האם למישהו יש מושג איך אני משיג את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. התקנתי את הויסטה נקי (בלי הזבלה של היצרן) הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה (בישראל) http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/vista_drivers.jsp?macId=&LNG=33&mode=allMachines&userOS=&action=search&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=784&selShortMod=780&selOS=26&selType=all&country=all&language=all&search= המערכת הפעלה היא ויסטה עכשיו, מאיזה שהיא בסיבה הוא לא מציג לי את האייקון של עוצמת האלחוט ליד השעון, ככה שאין לי מושג מה הולך. למישהו יש נסיון עם התקנה של הדרייברים של טושיבה? דגם: Satellite L300 1A3 תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים