ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, החלטתי להתקין דרייברים מעודכנים לכרטיס הנ"ל במחשב הנייד.. כשאר שמתי להתקין מופיעה לי הודעה שהחומרה במחשב לא מתאימה לדרייברים. לאחר מכן ניסיתי גם דרייברים אחרים שהניבו את אותה התוצאה. הבנתי שזאת לא הדרך לעדכן אותם משום שלכל נייד יש את הדרייברים הספציפים בשבילו בשביל הכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך אפשר להתקין דרייברים מעודכנים? (בעיקרון זה דרך ה INF אבל אני לא מבין בזה בכלל).. אגב, החלטתי לעדכן בשביל לראות אולי דרייברים אחרים יוכלו להוריד במעט את הטמפ' של הכרטיס במצב מנוחה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבים טובים למחשב DELL STUDIO 1535 על מערכת XP SP2 או SP3 אני יודע שDELL לא הוציאו דרייברים לXP למחשב זה אבל מצאתי כמה ממחשבים אחרים של דל שמתאימים ובגדול עכשיו הכל פועל חוץ מ2 בעיות 1. הדרייבר של הכרטיס קול לא טוב.. שומעים חלש וגרוע.. והבעיה היא בדרייבר.. כי על ויסטה עם דרייבר מקורי זה פועל מצויין.. 2. השלט לט פועל מלבד הכפתור של להדליק ולכבות ת'מחשב.. http://www.zdnet.com.au/reviews/hardware/laptops/soa/Dell-Studio-1535/0,2000065761,339290939,00.htm זאת תמונה של המחשב עצמו..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אהלן, נכנסתי לאתר של ATI, ואני רוצה להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הכרטיס מסך המדובר הוא 4650M אבל שאני בא להוריד דרייברים רשום שם Catalyst Software Suite שזה בכלל 1.11 מגה בייט, אני עובר לטאב השני ושם רשום Catalyst Control Center וזה 80 מגה בייט. עכשיו מה מהם אני יוריד? את שניהם? אם כן מה להתקין קודם? להסיר דרייברים בעזרת ה DRIVER CLEANER? אגב, מה זה HydraVision Package? למה זה תורם והאם יש צורך בכלל?.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כידוע, המחשבים האלו מגיעים ללא מערכת הפעלה= ללא דרייברים. אני לא מוצא דרייברים לדגם הספציפי הזה באתר היצרן. משהו יכול לסייע לי למצוא אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הישן שלי IBM T30 ואני לא מוצר דרייברים למחשב בשום מקום, שה במיוחד מפרי בתצוגה של חלונות נעים הם נמרחים לכל עבר... יש למשהו רעיון איפה אני יכל למצוא דרייברים לתצוגה ולשאר?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מקרוב משפחה JUMPC להתקין עליו ווינדוס XP (הוא אפילו טרח לקנות חוקי...), המחשב הגיע עם UBUNTU. אין בעיה להתקין את הווינדוס, אבל מאיפה אפשר להשיג דרייברים? המחשב נמכר גם עם XP בחלק מהגרסאות, ככה שדרייברים בטוח יש, אבל איפה אפשר למצוא אותם? חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות, אם למישהו יש עצה או כיוון, אתם מוזמנים לחלוק תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חברים שלום, אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הנייד. הבעיה היחידה שהדיסק שגיע מכיל דרייברים רק לויסטה, וגם באינטרנט לא מצאתי דרייברים לXP. מישהו יכול לעזור???
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אנשים. קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב). הבעיה שלי היא: 1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה? 2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס. עכשיו כל מה שנשאר לי זה להתקין דרייברים. זה דף מהאתר הרשמי של דל עם כל מיני דרייברים למחשב: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON_N5010&os=W764&osl=en&catid=&impid= השאלה שלי היא אילו דרייברים מהרשימה שיש שם אני צריך להתקין? יש שם דרייברים גם לכרטיס מסך של ATI ולי יש כרטיס מסך GMA HD מובנה של אינטל ויש שם עוד כל מיני דרייברים מהקטגוריות השונות. מה אני צריך להתקין וממה אני צריך להתעלם? ואיך אני בודק מה מותן אצלי במחשב במידה ואני רוצה? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הייי מקווה שזה המקום הנכון לבקש עזרה בעניין מחפש דרייברים ל-HDD sata לנייד RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה כלומר free dos ולא מצאתי שום אתר אשר מספק את הדרייבר הנ"ל כולל האתר של LG הדרייבר ישמש להתקנת XP (חוקי) מכיוון שההתקנה כרגע לא מזהה את הכונן הקשיח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את ה-Lenovo ThinkPad Edge 520 1143 עם switchable graphics (משתמש ב-intel כאשר לא מחובר לחשמל, משתמש ב-Radeon 6330M כאשר מחובר). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של לנובו, ואני רואה שהם באמת יצאו לא מזמן יחסית (סוף פברואר). יש לי כמה שאלות: 1. מישהו יודע איך Lenovo בעניין הדרייברים? האם הם משחררים דרייברים חדשים בתדירות גבוהה? האם הם עומדים באותה הרמה של הדרייברים הרגילים של AMD? 2. האם יש דרך "לעקוף" את כל העסק ואיכשהו להתקין את הדרייברים הרשמיים של AMD? (לא ניתן לעשות זאת באופן רגיל, זה אומר שהמחשב לא נתמך). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. לאחר חיפוש ברשת ובפורום , אני לא מוצא דרייברים לניידי Vostro. אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי (האם קיימים בכלל דרייברים). הנייד הספציפי שאני צריך לדעת הוא 1320. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה המקום לשאול כי נעלו לי כבר בכרטיסי מסך. לפני שקופצים, הסטיקים לא עוזרים לי. בכל מקרה, כשאני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס המסך הזה דרך האתר של ATI, הוא נותן לי את הדרייבר האחרון ומה שקורה הוא שמסתבר שהוא לא מתאים. הוא גם רושם משהו על מערכת ההפעלה למרות שהוינדוס שלי הוא 32 ולא 64. המחשב שלי הוא LG LE50 windows xp 32 בנוסף, גם הCCC שאני מוריד לא עובד לי. הוא מתקין טוב אבל לא עולה, למרות שפעם היה עולה בסדר גמור. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנ"ל והדיסק עם הדרייברים לא תקין נהרס לי. ואני מחפש דרייברים למחשב הזה שמתאימים לוינדוס 7. באתר של דל יש רק דרייברים לוינדוס ויסטה וXP אשמח לעזרה אני פשוט באמצע פירמוט ולא מוצא שום דרייבר תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הזה כבר כמה חודשים ובסה"כ אני די מרוצה ממנו. חוץ מבעיות מעצבנות שהיו לי עם הכרטיס מסך, הדרייברים שלו וההחלפה המטופשת הזאת שלא ממש עובדת בינו לבין הכרטיס של אינטל. קניתי לאחרונה את BF3, ולצערי הרב, כצפוי, הוא לא עובד לי. אני נתקל בבעיה שהמשחק מסרב לעבוד במסך מלא, אלא רק במצב חלון. הסרתי את הדרריברים של הכרטיס של אינטל וגם את הדרייברים של AMD. הורדתי את הCCC מהאתר של AMD לכרטיס שלי, אך הם אומרים שהוא לא נתמך ושעליי להוריד דרייברים מאתר היצרן. כמובן שבאתר היצרן, הדרייברים שקיימים הם דרייברים לא מעודכנים מיוני. האם יש משהו לעשות בנידון, או שאני תלוי בחסדי דל? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוס 7 32bit , שמתי לב שבאתר של דל יש רק דרייברים ל64bit ... אז מה עושה מי שמתקין מערכת ב32bit ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! שאלה, התקנתי את המערכת הפעלה המדוברת על הדגם בנושא ויש לי שני DEVICES שלא מזוהים. (BASE SYSTEM DEVICE) לא מצאתי דרייבים למערכת באתר של לנובו. אשמח אם תוכלו לעזור. [br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 22:03:23 הסתדרתי ,תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי IBM ThinkPad T41 2373-2GG פירמטתי אותו והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. יש לי בעיה למצוא את הדרייברים הנכונים. ב- Network Connection אני לא רואה את ה- wireless, אלא רק את ה-local area connection. כמו כן, אין לי יותר את כל הסמנים של IBM, כלומר, כשמגבירים או מחלישים ווליום או את הבהירות של המסך, תמיד היה מופיע סימן ירוק על המסך, ועכשיו לא, וגם כשלוחצים על Fn-F5 שאמור להציג חלון של הגדרות לחיבורי wireless לא קורה כלום. מה צריך להתקין? הייתי באתר של IBM והורדתי והתקנתי חלק מהדרייברים ושום דבר לא השתנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד דרייברים של דל 1525 לויסטה 64ביט וגם לxp? חוץ מדרייברים לויסטה רגיל (32 ביט) אני לא מצאתי שום דרייברים, יש למישהו מושג לגבי הנושא הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה זה חשוב להתקין את הדרייברים האלה? לדוגמא, אם אני לא אתקין את הדרייברים של הchipset איך זה הולך להשפיע על הנייד שלי? ואני יכול להתקין את הדרייברים של ויסטה במקום? (אני מתכוון להתקין גירסת 64ביט של 7)
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לנסות את חלונות 7 על ה E6400 שלי... היכן אני יכול למצוא לו דרייברים? האם אלו אותם דרייברים שאני משתמש בהם ע"ג ויסטה? תודה
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים לדיסק קשיח (כנראה sata) שנמצא בנייד לנובו 3000 n200-769 ? ניסיתי לחפש באתר החברה ללא הצלחה - כאן - http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67855#bios
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי משחב מסוג Dell Inspiron 1525 ללא מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה של XP , יש לי בעייה בהתקנת הדרייברים של המחשב. קיבלתי את הדיסק המצורף עם דרייברים אבל משום מה הוא לא מעלה לי אותם והתחלתי לחפש דרייברים באתר של DELL . חלק מהם מצאתי וחלק מהם יש לי בעיה : כאשר אני מנסה להתקין אותם הוא מבקש ממני לאת את מנהל ההתקנים. איך אני מאמת את מנהל ההתקנים? והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא קובץ של דרייברים על מנת שאוכל בקלות יותר להתקין אותם. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מערכת הפעלה בנייד. תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-