עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Galz0r,

רק המארז, ללא ציוד היקפי המחשב מיועד למשחקים ועדיף רכיבים שקטים, אין עדיפות לחברות. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום רב, אני מתעתד ליסוע לחול באוגוסט הקרוב ואשמח להמלצה על מחשב נייח (יותר נכון חלקי מחשב) , כרגע יש לי מחשב אחד שמורכב מ i7-7700K ולוח z270 asus ועוד SSD 250GB 960 EVO SAMSUNG וכמובן עוד HD,geforce 970GTX חשבתי להחליף את זה למשהו יותר חזק ויותר עדכני 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נקנה בחו"ל לכן רוב ההמלצה פה היא על רכיבים אבל סביב ה 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גם וגם וגם אבל לא הרבה מכל אלו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

3. אני צריך מסך ורמקולים (מחברות מוכרות) למפרט הבא, כאשר התקציב הוא 2000 ש"ח גג!!!, ללא חריגה!! בנוסף, אם נדרשים שינויים לדעתכם בכרטיס מסך ו/או כדאי לקנות כרטיס קול חיצוני אנא רשמו זאת בתגובה. להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1177 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤232 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): …

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. שלום. קודם כל, הנה התנאים שעליהם הייתי שמח להקפיד: - אפשר לעבור את ה- 4000 ש''ח, אבל ממש במעט. - המפרט למשחקים - חובה ג'יגה זכרון וכ''מ 6600GT לפחות, או משהו טוב אחר! - מומלץ מערכת מבוססת אטלון 64 939. - יעשה אוברקלוקינג קל מאוד, רק בשביל הכיף. - PCI-E + NF4 מומלץ. הנה מפרט שחשבתי עליו בנתיים: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,025 ש"ח NCP 512MB PC3200 DDR 400 510 x2 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 815 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 650 ש"ח HEC 400LDT PSU תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Mr.Act,

אממ אז ככה... אני צריך למחשב עסק שלושה מחשבים שתשתית של רשת כבר יש מחשב 1 : הוא אמור להיות הסרבר לשני המחשבים האחרים וה"חזק" מבין השלושה - ללא מסך מחשב 2: מחשב משרדי פשוט שיהיה מחובר למחשב הראשון - ללא מסך מחשב 3 : מחשבי נייד שיהיה מחובר גם הוא ברשת ומיועד לעבודה משרדית ומצגות מקדלת ועכבר בסיסים לכל מחשב רמקולים בסיסים למחשבים 1+2 כרטיסי רשת כמובן לשלושתם... ומערכת גיבוי למחשבים...לא מתמצא כל כך באפשרויות אין תקציב מוגדר...פשוט לא להתפרע יותר מדיי ותודה רבה לכל מי שיוכל לעזור

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעבודה משרדית ואינטרנטית בעיקר באזור ה-2K. אין לי צורך בציוד היקפי וגם אין לי צוריך בצורב ודיסק קשיח. בנוסף, אני צריך המלצה על מארז וספק של THERMALTAKE או NZXT. יש לי אופציה לרכוש אותם במחיר מוזל. מצורף המפרט עליו חשבתי, אשמח לקבל חוות דעת נוספת. אור. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חבר שלי משדרג את המחשבים בבית , וזקוק לשני מפרטים . האחד , למחשב של ההורים , שישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט , והשני לחדר שלו , למשחקים . התקציבים עומדים על 7000 ש'ח למחשב המשחקים ו 5000 ש'ח למחשב המשרדי , וצריכים לכלול - - מסך (לפוחות 17" , LCD). - שילוש , כרטיס מסך , כונן קשוח , כונן DVD , מארז וספק . - מקלדת ועכבר פשוטים יחסית . המחשב שמיועד למשחקים צריך לכלול גם צורב DVD . תודה רבה מראש :-)

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. אוקיי אז הראשון: . מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פייסבוק , וסרטים שהבחור רואה דרך הטלוזיה (LCD 32" והוא רואה תמיד באיכות טובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" אז 1600X900 אבל סרטים דרך 37" טלויזיה (אבל לסרטים לא משחקים) -לאילו הגד…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. אחד מהחברים שלי רוצה לקנות מחשב, אחרי שהנוכחי שלו מת. מקום מגורים - רמת השרון. שימושים עיקריים: משחקי אסטרטגיה (בעקרון מיועד ל Starcraft 2), תכנות (הרבה קוד 3D - לא ידוע בשלב זה אם נדרש CUDA, או שאפשר להסתפק ב openCl), מטלב וסימולציות (מכאן, העדפה חזקה ל4- ליבות), קריאת מאמרים (מכאן, מסך שנוח לקרוא ממנו). העדפות: לא מתוכנן OC, שקט חשוב מאוד, העדפה לI7 ומסך 24" (איך ה T240?), אין צורך ביכולת הרחבה עתידית, תשלום ב10- תשלומים. יש רמקולים (2.1) ואין כוונה להחליף אותם, אבל עדיף להחליף את כל השאר (כרגע יש מסך 19"). האלטרנטיבה, בתקווה, היא בין core 2 quad, לבין I7. אם יש צורך לחרוג ע"מ לקבל יחס ביצועים/ מחיר טובים יותר, אפשר להוסיף עוד 1000 ש"ח. אם ניתן לדחוף I7, מסך 24"…

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by פבליק,

ברשותי נמצא inspiron 1520 עם כרטיס מסך x3100 . איפה אני יכול למצוא את הדריבר לכרטיס מסך שלו? אני שואל כיוון שבאתר של דל על השם של הדריבר לא רשום לאיזה כרטיס מסך הוא מתאים (רק על הדרברים של הכרטסי מסך הלא מובנים רשום). אם מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של דריבר לכרטיס מסך זה אני יודה לו.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by jackhammer,

קניתי הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי קומפק פרסריו C700 אחרי שהתקנתי את הווינדוס פניתי לאתר של קומפק כדי להוריד את הדריברים הצלחתי להתקין את כולם חוץ מהכרטיס האלחוטי חיפשי לפי הדגם המדויק (PRODUCT NUMBER) והורדתי את כל 3 האופציות של האלחוטי אבל אף אחד מהם לא עוזר האלחוטי נשאר כבוי (הנורה כתומה מה שמעיד על כבוי) ובNETWORK CONECTION יש רק LAN אין אלחוטי בDEVICE MANAGER רק הLAN מזוהה ויש ETHERNET CONTROLLER לא מזוהה אחד בצהוב איך אני יכול לסדר את זה? חוץ מלפתוח פיזית את המכסה ולראות איזה חברה ודגם הכרטיס רשת הזה ולהוריד את הדרייבר משם, ניסיתי הכל אפילו התקשרתי לתמיכה של HP כדי לשאול אותם מה לעשות והם נתנו לי את 2 האופציות שכבר ניסיתי להתקין ללא הצלחה

12. Started by k22,

שלום אחיין שלי הביא לי לפטופ לההשים לו וינדוס 7 הבעיה היא שאין לו את הדיסק של הדריבירים של הלוח אם הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים זה מחשב דגם satellite a505 מישהו יכול להביא לי הורדה של הדריברים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  13. Started by matana_10,

היי שלום לכולם תודה על העזרה יש לי מחשב נייד וhp dv6515ejהפכתי אותו ל xp חסרים לי 2 דריוורים הראשון hp integrated module והשני modem device on high definion audio bus אשמח אם תיתנו לי קישור ישיר של ההורדה אני מודה לכם מאוד מאוד ודרך אגב hp לא תומכים בxp למחשב שלי אז לכול משפחת dv 6000 שהפכו אותו לxp תבוא עליכם הברכה לעוזרים המחשב שלי זה hp dv6515ej

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  14. יצא לפני כמה ימים, היום גיליתי ולא ראיתי שפירסמו פה. לעוד פרטים: http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=22670

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. היי, ביצעתי שדרוג מחלונות 7 לחלונות 8. חסר לי דרייבר מסויים ואני לא יודע מהו והיכן ניתן להשיג אותו. התקנתי את הדרייברים שלנובו מציעים עבור הדגם שלי עם מערכת חלונות 8 ולא עזר. נא עזרתכם. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by javaabp,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by habarbash,

היי רכשתי את ה DELL 1505 . 1: הכרטיס מסך שלו זה ATI X1400 , עכשיו הבעיה היא שאני אוצה לעדכן את הדרייבר ואני לא מוצא מאיפה להוריד אותו (ניסיתי באתר של ATI , אבל זה לא תומך במחשבים של DELL ) החדות היא מעולה אבל יש אייקונים (לא כולם) וכן טקטס שלא קריאים מספיק ( לא חדים ) . אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן , מאיפה אני מוריד אותו ? תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by yarl,

שלום לכולם ברשותי מ.נייד לנובו עם ויסטה אולטימט 32 ביט לאחר ההתקנה רציתי להתקין את הדרייבר של כ.המסך NVIDIA מהאתר של לנובו הורדתי את הדרייבר אבל המחשב לא מתעדכן ואין לי אפשרות להשתמש בכרטיס מה אני עושה יש לציין שהורדתי את הדרייבר הנכון לפי כל מה שאתר דרש כדי לקבל את הדרייבר הנכון למי שהיה בעיה דומה בבקשה פיתרון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס אלחוטי (wirless) של מחשב נייד מסוג clevo דגם : M540G

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אז בעקבות ההמלצה החמה של CHVI הצלחתי סוף סוף להשיג דל לטיטוד אי 5540, ובינתיים אני ממש מרוצה, המון המון תודה על ההמלצה! יש לי רק בעיה אחת איתו, נראה שהמקלדת רגישה מדי ויוצא לי כל הזמן כשאני מקלידה שנלחצת לי אות פעמיים בטעות. האםם (הנה דוגמא) יש דרך להתאים את הרגיישות של המקלדת? ניסיתי לשחק אם הרגישות בלוח בקרה, אך זה לא עזר. יש אולי דרייבר למקלדת בו אפשר לשלוט על זה? הורדתי דרייבר טאצ' פד אך אין בו הגדרות שקשורות למקלדת. תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום פירמטתי מחשב ישן של VAIO היום ממש ישן ניראה לי שנת 2003 בערך מדגם VGN FS 115M ועכשיו מקשי ה FN לא עובדים וגם שני מקשי S1 ו S2 (קיצורי דרך) וגם המחשב לא מזוהה בתור "מחשב של VAIO" טגם לא מצליח לעשות BIOS UPDATE כי הוא רושם "CANNOT READ HE SYSTEM INFORMAION" חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום אז אנ י צריך את הדריבר \ תוכנה שתעשה אותו מחשב של VAIO ושיעבדו לי המקשים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by yinon21,

שלום, יש לי Elitebook 6930P , והורדתי מאתר HP את כל הדרייברים, והתקנתי,עשרות דברים, כולל של כרטיס המסך. לא מצאתי דרייבר למסך עצמו, וכנראה זאת הסיבה לבעיות בתצוגה, ולזה שגם אין איך לשנות את קצב הריענון (refresh rate). מי יכול לעזור? בתודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by קומנט,

יש לי נייד LG LW20 Express, עבד מצויין עם Windows 7, הייית צריך לפרמט ולהתקין שוב Windows 7, וכעת חסרים לי שני דרייברים (הראשון קריטי מכיוון שאינני יכול לצפות בסרטים בלעדיו) :Video Controller ו Mass Storage Controller חיפשתי באתר של LG לפי הדגם, לא מצאתי משהו מועיל, זכרתי שיש תוכנה טובה של LG שנקראת LG Intelligent Update Program אבל היא לא עובדת ב Windows 7 חיפשתי באתר של אינטל לפי הצ'יפסט (i915), לא מצאתי משהו מועיל, הרצתי באתר של אינטל סריקה אונליין של דרייברים חסרים, משום מה זה לא עובד טוב, חיפשתי בפורומים וכו', לא מצאתי. לא יכול להיות שאין, מכיוון שלפני הפרמוט המחשב עבד עם Windows 7 ללא בעיה, למישהו יש לינק מועיל ? :-( תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by carock,

אני צריך דרייבר של לוח אם (של הרשת) לוח אם: IBM 26455EG ציפסט: INTEL 82440BX/ZX

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים