עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צור…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RJ1,

אהלן! אני מחפש מחשב בשביל אחותי. לפני האוניברסיטה קנינו לה Asus EEE שהיה אומנם חלש אבל סיפק חיי סוללה ארוכים במשקל מאוד קל. היא רוצה עכשיו מחשב חזק ומהיר יותר. * תקציב: סביב ה-3,000 גג 4,000. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך: סביב ה14" לא יותר מ15" * רזולוציית המסך: לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: המחשב הקודם החזיק 10-12 שעות, אבל נראה לי שהיא תסתפק גם במחשב שמחזיק יותר מ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אין * Bluetooth: כדאי שיהיה, לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB עדיף SSD. האם הכוננים ההיברידים עם ה-8GB בכלל נותנים שיפור לעומת כונן HDD רגיל? אם יש אפשרות שבמעמד הקנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ronlut,

שלום לכולם. האם ניתן להוסיף כונן SSD לנייד שבכותרת (Asus K750JB)? האם למישהו יש את הדגם הזה או מכיר אותו ויכול להמליץ או לתת חוות דעת עליו? אין עליו יותר מדי מידע באנגלית באינטרנט. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by saarxee,

מפרט בסיסי למדי, יתווסף אליו כרטיס מסך HD6670 וכונן דיסקים אחר. השימושים הם פיפא וגאנז וגלישה באינטרנט, אופיס בלבד. איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/79uqrnhp

5. Started by gggilad13,

כיום יש לי את המחשב הזה כבר 3 שנים: מעבד P4 1.5 GHZ לוח MSI 128 MB RDRAM כרטיס מסך GFORCE 2 מה אתם אומרים? כדאי לשדרג כבר עכשיו או שלחכות עוד קצת עד שיצאו דברים חדשים? (אני צריך את המחשב בעיקר בשביל משחקים, סרטים, מולטימדיה וכו'...)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הלכתי היום לחנות מחשבים ובניתי מפרט למחשב לבית... המחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים טורבו אלא למשחקים שאוכל להריץ אותם חלק ולאו דווקא ברזולוציה הגבוהה ביותר. המחשב גם מיועד להפעלת תוכנות רבות ועבודות. חשוב שיהיה מהיר... לא הלכתי על AMD מכל מיני סיבות... אז אל תגידו לי לשנות לAMD תודה דבר שני - בניתי גם מפרט על AMD שאותו אני אעלה אחרי זה... המפרט הוא זה: http://img318.imageshack.us/img318/...151214966qs.jpg (העלתי את זה כתמונה שניתן להגדיל) זה מלא והכל שם זה הקובץ למי שרוצה להוריד: http://s64.yousendit.com/d.php?id=U...KG14O6Q71GD0O0O כמה שאלות: בהתחלה רציתי AMD אבל המוכר אמר שנכנס לו לוח חדש שאמור להיות יותר טוב... הוא לא מוכר לי אבל נראה טוב... מה אתם אומרים? האם זיכרון ש…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לאוניברסיטה למטרות עבודה (גלישה HTML, קריאת PDF, בשאיפה אינטרנט אלחוטי כלומר אופציות התחברות לאינטרנט במידה ואני לייד חיבור חוטי), עבודה בעיבוד מסמכים, מצגות וטבלאות (EXCELL), תכנות JAVA, C, ואולי אולי קצת משחקי אסטרטגיה בעיקר. על המחשב להיות מסוגל לעבוד לפחות שעתיים ללא חשמל מה שפוסל את כל אופציות המעבדים השולחניים למינהם ומכאן גם הבעיה - המחיר. העניין העיקרי הוא שאני לא מוצא מחשב שמתאים לי במחיר של כ - 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים בודדים. מצאתי מספר דגמים בעיקר מחודשים שכן מתאימים לי אבל הייתי מעוניין בהמלצתם, כמו כן קחו בחשבון שאת המחשב ארכוש בעוד כ - 3 חודשים מהיום מה שאומר שאם תמליצו לי עלדגם מסויים המחיר עוד ירד קצת בעוד מספר …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by aquarius,

AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,190 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1,150 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 810 ש"ח Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 555 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,293 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 586 ש"ח סה"כ 6,583 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by hotshot,

שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200, חריגה 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות uvu3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אוניה,

ברשותי שתי הצעות למחשב למשחקים , איזו עדיפה בעינכם ? הצעה ראשונה לוח אם - g41tm-e43 hdmi מעבד - אינטל - ghz 4mb core 2 quad q8300 זכרון - value geil 4gb ddr2 800mhz כ.מסך - nvidia geforce 220gt 1g-3 hdmi דיסק קשיח - 500gb sata2 32mb c.g wd ספק - cmss-5 ht 500w seasonic מארז שחור קדמי ללא ספק - ezcool צורב - sata lg dvdx22 dl gh22ns הצעה שניה מעבד AMD Athlon II X4 620 Box לוח אם Asus M4N78 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק HEC 66RC ספק כח - seasonic ss-500et 500w ההבדל בין שני…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחפש מפרט למחשב נייד שישמש כמעט לחלוטין לעבודה משרדית- אופיס: וורד ואקסל, אינטרנט ויישומים לא גרפיים, אלא חישוביים. יכול להיות שישמש מעט לסרטים, אבל חוץ מזה שום דבר גרפי. דרוש צורב רגיל וDVD, הארדיסק עם קיבולת גדולה, וכמובן שהמחשב יעמוד בWIN XP ומספר יישומים שפתוחים במקביל בצורה טובה. אין לי בעיה להתקין מערכת הפעלה בעצמי, ישנו מחשב שמגיע ללא אחת וזה מוריד במחיר. התקציב: 7000 יהיה האופטימלי, אם אפשר בפחות, ועדיין לשמור על התנאים שהוצבו, יהיה אפילו יותר טוב. אם יש משהו ששווה השקעה נוספת ניתן לספוג עוד כמה מאות שקלים תוספת. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by B.D.B,

[ltr]ok, I just ordered my v.card from ebay (slightly used x1800xt 256mb for 175$+25$ S&H). now all I need is the rest of the rig, which I'll buy locally since the price difference isn't worth the hassle. I'm on a tight budget so I'm taking the e6300. what I need is a motherboard and 2gb ram. there will be as much oc as possible on high end air. I heard good things about the asus P5B (965) also I saw a DFI 975 infinity, what's better? do you have any better suggestions? (the mobo budget is up to 1.1k nis, less is better) as far as memory I'm open to suggestions, but it's definitely 2gb. will there be a big difference between 800 and 667? also will my PSU (enermax 365 …

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dr@gon,

CPU - Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard - ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Memory - GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Cooler - Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 Hard Disk - Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Card - Radeon 9800SE Tyep II 128MB DDR 256bit 4 - Pipes - PowerColor Retail Floppy - Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-RW - Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW Keyboard - Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Mouse - Genius Wireless Op…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lharpaz,

שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב לצרכי לימודים: אופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושיתוף קבצים (לא כל כך קשור ללימודים אבל גם כן חשוב...) המחשב לא ישמש למשחקים. מה צריך? הכל חוץ ממסך הכיוון הכללי: סמפרון 2800, עדיף עם תמיכה ב-64 ביט (או המקבילה של סלרון) - כמובן שזה גמיש ותלוי בהמלצותיכם חובה צורב DVD עדיף הארד-דיסק גדול זיכרון - לא פחות מ- 512 בעתיד כנראה יתחבר אל המחשב מסך LCD, אז צריך כרטיס מסך שיכול לתמוך בצורה סבירה ברזולוציה של 1280*1024 (עדיף תומך גם ביציאת DVI) מקלדת, עכבר, רמקולים - משהו פשוט התקציב - 2500 ש"ח. ניתן לחרוג קצת (עד 2800 ש"ח יהיה בסדר) החנות: חנות שהיא בסדר באיזור רחובות. (אם לא רחובות אז נס-ציונה או ראשון לציון או משהו כזה). - אולי KSP ? תודה מרא…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by iloop,

שלום לכולם! יש לי חבר שמפעיל סטודיו להקלטות, ומעוניין לשדרג את המחשב שלו ממק בן 3 בערך. המחשב שהוא יקנה צריך להפעיל פרוטולס 7.3 LE, עם ערימות של פלאג-אינים. הקיצר, הבחור רוצה מחשב נייד, ונראה לי שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק (מעבד חלש, אין מקום להרבה זיכרון, הרד-דיסק איטי), או יקר מדי. יש למישהו ניסיון בעבודה עם פרוטולס על נייד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Ayala Nahari,

אני צריכה מחשב לתיכנות. הבנתי שאני צריכה הרבה SSD. מצאתי כמה דגמים ואני מתלבטת אם עדיף פחות SSD ויותר זיכרון RAM או להפך. כמו"כ שמתי לב שיש 4 תאים בסוללה ולחלק יש 3- לא ממש מבינה בזה... אשמח אם מישהו יעבור על המפרטים וימליץ לי. תודה🙂 נ.ב. אם יש למישהו המלצה טובה יותר- אשמח לקבל! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32593 https://ksp.co.il/?uin=80033&select=.268..271..132..159..211..413..2183..2174..2639..5157..5156..5159..685..371..442..347.&txt_search= https://ksp.co.il/?uin=79011&select=.268..271..132..159..211..413..2183..2174..2639..5157..5156..5159..685..371..442..347.&txt_search= https://ksp.co.i…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by NRT,

שלום ותודה על ההתייחסות והעזרה. לבן דוד שלי יש מחשב ישן מאוד יחסית וזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte ga-945gcm-s2l מעבד: Intel core 2 duo @1.83 Mhz (יכול להיות שהתבלבלתי בדגם אבל הוא עובד ב 1.83 Mhz בטוח..) כרטיס מסך: Geforce GTX 550 Ti זכרונות: 2 ג'יגה DDR2 שעובדים ב 800 Mhz למרות שהלוח אם תומך רק ב 667 Mhz. ספק כוח: Huntkey 600W, צירפתי תמונה. כפי שאתם רואים המחשב לא ממש מאוזן מכיוון שהוא נקנה לפני 8-9 שנים כאשר עם הזמן שדרגו לו את הזכרון טיפה ואת כרטיס המסך שלא מממש את הפוטצניאל החבוי בו כל כך בכל מקרה, רציתי לקבל יעוץ לגבי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות ולהשאיר את כרטיס המסך וספק הכוח. כלומר לקנות את שלושת החלקים האלה ע"מ שיתאימו (שיהיו מאוזנים) עם כרטיס המסך הזה…

19. מפרט טכני. מעבד : Intel® core @i7-3612QM CPU 2.10GHz זיכרון 8RAM 1TB המחשב דיי שמור השאלה היא האם זה יפגע בי שדרוג הווינדוס ל8? או להישאר ב 7?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by scheinerman,

שלום אני מחפש מחשב עד 1000 דולר שיקנה בארה"ב (עדיף המלצות מאמזון) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי עדיף אזור ה14 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תחזיק כ3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יש אפשרות לHDMI עדיף * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by PashutKohav,

כותרת, בלי ציוד, רק המחשב עצמו ללא מסך, מ-0 עד מארז.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש לקנות הן נייד והן נייח חדשים (אין לי נייח ישן). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2.5 לכל מחשב, אם לא ניתן- עד 3.3K עבור הנייח ולוותר על הנייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לתעדף את הנייח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב שימוש ביתי, סרטים, ערכית תמונות וסביבות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת, מסך ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך רמקולים …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Omer Serg,

שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Internal,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

25. התקציב הוא 7500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח (תלוי תכלית). המחשב לא יריץ אובר קלוק וכנראה גם לא ייעשו בו שדרוגים עתידיים משמעותיים. המסך וכלל הציוד ההיקפי (מערכת רמקולים+עכבר+מקלדת) חייבים להיכלל בתקציב. עדיפות לשטח אחסון גדול 1 TB. דרוש מארז שקט. לגבי הכרטיס מסך, צריך להיות אחד כזה שיחזיק הרבה מאוד זמן בשוק. השימושים הם בעיקר גיימינג, סרטים (על כן, מסך איכותי) ומוסיקה (לא עריכה!). המפרט חייב להיות כזה שהורכב מחנויות במרכז הארץ. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.