ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח כולל מסך ותוכנות : 3500 שח למחשב + 1000 שח WIN8.1 + ו-3 רישיונות Office 2010 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, אבל בהתאמה לשימושים לא נראה לי שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה - לפעמים ריבוי חלונות בו זמנית, מעט מאד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לצורך עריכה גרפית. בעיקר עבודה כבדה עם פוטושופ ואילוסטריטור במקביל. ראיתי במומלצים את המפרט הבא והייתי שמח לשמוע את דעתכם ועזרתכם בשביל להתאים אותו כמה שיותר לצרכי. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632§ion=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 (מצורף גם בתמונה) יש לי כבר מסך אבל אני רוצה להוסיף מסך לצורך עבודה עם מסך כפול. (HORIZON ( H-W2005S12-D 20.1 TFT-LCD) חשוב לי השקט והייתי רוצה להוסיף גם כונן SSD להגברת המהירות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5K , המפרט ששמתי פה צריך דיאטה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא משחקים(בעיקר Black desert כרגע) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב אבל אולי.. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
[table] [tr] [td][/t][/t][/t] 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי, מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט ואם יש צורך להוריד או להוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב למשחק…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני איני מבין במחשבים, אני קונה את המחשב מחנות של חבר של המשפחה. אני לא יודע מה יש לו במלאי, מה שאין לו ייתכן שהוא ישיג או שאני אקנה מחנות אחרת והוא ירכיב. בעזרת חבר אחר הרכבתי מפרט משוער ושלחתי לחבר של המשפחה. זה מה שהחזיר לי מעבד - INTEL CORE i5-4670 3.4GHZ 6M LGA1150 BOX:לוח אם - GIGABYTE Z87-D3HPזיכרון - DDR III 8GB 1600 CRUCIAL דיסק קשיח - TOSHIBA 3TB "3.5 דיסק קשיח - SANDISK SSD 128GB "2.5 צורב - LG DVD-RW *24 SATA מארז דגם 700 מאושר אינטל ספק כוח - HUNTKEY APFC 700W כרטיס מסך - R9 280X 3GD5 VAPOR 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ע…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6-6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עבודה בסביבות פיתוח שונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dog, FIFA, FPS's. בגדול משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1776X1000 (טלויזיית LCD 36 inch) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות? כמה שיתאפש…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ארצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 970 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד [/td] [td] Scythe Katana 3 CPU Cooler [/td] [td] 120 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/td] [td] 670 [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך [/td] [td] Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E [/td] [td] 2295 [/td] [/tr] [tr] [td] זכרונות [/td] [td] Transcend 4GB 1333Mhz DDR3 X2 [/td] [td] …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם , מבקש את עזרתם בייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי עבור מחשב חדש שאני מעוניין לרכוש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי פיתוח בעיקר , חשוב לי שיעבוד בצורה מהירה מאוד עם תוכנות פיתוח ועיצוב כמו פוטושופ , או לחלופין Wmare שאני עובד איתה על מנת לדמות מחשב מק. אין צורך במשחקים. בנוסף , חשוב לי שיתמוך בצורה מלאה בסרטים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעוניין במקלדת אלחוטית , אשמח להמלצה…
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, שנים לא יצא לי לבקר בו, אני בונה מפרט לחבר שלי ואולי הגיע הזמן לשדרג את ה C2D שלי תקציב מקסימלי 6500 שח (לחסוך במידת האפשר) שימוש עיקרי - גלישה, משחקים, סרטים, וירטאוליזציה של מערכות הפעלה, והכי חשוב שיחזיק מעמד. אני משקיע עכשיו שיהיה לי לפחות 5 שנים קדימה (אם לא יותר כמו ה C2D שיש לי 7 שנים והוא חי ובועט למרות ה OC) כנראה אני אעשה OC קל - בינוני. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1672 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪200 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪953 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chime…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BW4 COD ASC3 GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ulrra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, עבודות סטודנט למדעי המחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכל מהכי חדש עד הכי ישן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? שלילי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שלילי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם …
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חבר שלי בנה לי מפרט קצת לא מבין בזה אני מבקש טיפים לשיפור עם אפשר .. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?:7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:משחקים . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?אולי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. התקציב המקסימאלי 7.5K א) לנצל את כל התקציב 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, תכני HD א) שימוש בעיקר בתוכנת עריכה אדיוס, פוטושופ ואפטר אפקטס, א ופן שימוש-תדיר 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 -10 4. לא מתוכנן אוברקלוק ( OC ) מעבד אינטל :[/r][table][tr][td]Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Noctua NH-D14 CPU Cooler[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24[/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מחשב רב-תכליתי לטווח ארוך לתכנות/גרפיקה (פוטושופ/After Effects/3D MAX)/גיימינג. תקציב: עד 10 אלף למרות שעדיף פחות. מבקש דעות/שינויים מומלצים. שמעתי שכדאי להשתמש בקירור נוזלי ומארז אטום (למניעת כניסת אבק) מאשר שימוש במאווררים - כדאי להחליף ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪615 מארז: באנדל - Core 3000 USB3 + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪700 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪645 קשיח…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
[table][tr][td] [table] [tr] [td] מק"ט [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] C3450T [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪907 [/td] [/tr] [tr] [td] ZM5X [/td] [td] ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪129 [/td] [/tr] [tr] [td] GB75MD3H [/td] [td] Gigabyte GA-B75M-D3H [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪379 [/td] [/tr] [tr] [td] GZ-G1SGS [/td] [td] Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪425 [/td] [/tr] [tr] [td] K8G1600HBKF [/td] [td] 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE …
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני רכישה לטובת שידרוג המחשב הקיים: מעבד: i5-4670 לוח אם: asus z87-k זכרון: G.Skill 2x8GB מאורר למעבד: Scythe Ninja 3 זה יוצא קצת פחות מ-2500. אני אוהב את ASUS ובגדול יש לי הרבה דיסקים שצריך לחבר. אשמח לקבל את חוות דעתכם לרכיבים והצעות לשיפור. הייתי רוצה להשאר בואתו סדר גודל של התקציב או לחסוך המחשב משמש כתחנת עבודה מחוברים לו שני מסכים הוא מריץ תוכנות פיתוח וכמעת תמיד לפחות מחשב וירטואלי אחד. מדי פעם המחשב משמש לעיבודי גרפיקה וערכית סרטים ולא מתבצע OC. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך רצוי 27 אינצ` IPS GSYNC(אם זה קריטי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - KSP 9. מתי מתוכננת קניית ה…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה החלטתי להתקדם מהמחשב בן ה-7 (הגיע הזמן ^^^) בכל מקרה ראיתי מפרט אצל אייבורי מחשבים ורציתי לשמוע עליו חוות דעת נוספת המחשב הוא לשימוש ביתי- בעיקר למשחקים. אני לא נוטה להחליף מחשב כל יום כמו ששמתם לב אז הוא אמור להחזיק תקופה המפרט: המחיר שלו הוא 5,400 הייתי שמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: תשובות לשאלון בחוקי הפורום: 1. התקציב המקסימלי הוא 5K אם ניתן עדיף לחסוך ולא לחרוג כמה שפחות 2. שימוש המחשב הוא למשחקים כבדים GTA4 וצפייה בסרטי HD הרזולוציה של המסך שלי 1080 על 1920 ואני גם מחבר את המחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P המחשב מיועד לגרפיקות גבוהות 3. הקינה היא של הקופסה בלבד 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. 7. בסולם 1-10 5. לא מתוכנן למחשב זה אוברקלוק …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה לחוות דעת על המפרט מטה. מחשב גיימינג בתקציב 5K+-. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24' 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שעברתי רבות בפורום לא מצאתי מפרט המתאים לצרכים ולתקציב במדוייק וגם ניתן לרכישה מהחנות המבוקשת קיי אס פי. מצורף המפרט שקיבלתי מהם - אשמח אם מישהו יעיף מבט ויאשר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברובם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, מקס פיין 3, far cry החדש לכשיצא,Assassin's Creed III, Day Z - Arma2, Black Ops…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כונן אופטי (צורב)…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היי אני מצרף 2 מפרטים ורציתי לדעת מה עדיף יותר? למשל האם כדאי 16 גיגה זכרון ראם או עדיף 8 גיגה עם כונן קשיח SSD 120 גיגה? 2 המפרטים הם?: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=asRD18JB
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע LINEAGE2 DIABLO3 עתיד DRAGON AGE 3 וכד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול או לוח אם בעל כרטיס קול טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים BT3 C CRYSIS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-