עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה ,הרבה תוכנות פועלות בו זמנית וצפייה בHD 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? אופיס, ויז'ואל סטודיו, SQ Server. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? -7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1)אני צריך להריץ מספר מכונות ויראוטליות במקביל Vmware (שרתים וקליינטים של Windows ולינוקס ) ודומיו לצורך לימוד רשתות תקשורת. 2) עובד על בניית קיט של מדפסת תלת מימד אז אני רוצה להריץ גם AutoCAD, solidworks 3)אני עוסק בתכנות אז תוכנות כמEcplise',visual studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אשמח לקבל מפרט מתאים בגבול 5 +- רק מארז חשוב לציין שרוב העבודה היא עם תוכנות עריכה AUTOCAD הדמיות וכדומה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by malull0,

בעבר עסקתי המון בפוטושופ היתי מעצב ברמה טובה יחסית, התגייסתי לצבא והפסקתי לגמרי, היום אחרי שהשתחררתי אני רוצה לחזור ללמוד פוטושופ ולהעצים את הידע שלי כמו כן אני רוצה ללמוד תוכנות שלא השתמשתי בהן בעבר כמו אילוסטרייטור פלאש css וכו׳, אני אשמח אם מגוון האנשים המנוסים והמבינים פה ייעצו לי על מפרט מחשב שמתאים לדרישות שלי, חשוב לציין שאני לא מחפש את המחשב הכי יקר שהוא הצעקה האחרונה בשוק, משהו בתור התחלה לחזור למה שהייתי אבל מנגד שיעמוד בדרישות של אילוסטרייטור ופוטושופ ולא יקרה מצב שהמחשב לא יעמוד בדרישות, התקציב שלי נע סביב 2000-2500 ש״ח (גג 3000 אם אין ברירה), תודה ענקית מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  6. שלום, 1. תקציב מקסימלי 3K (עדיפות ללחסוך כמה שיותר) 2. מערכת צריכה להיות מבוססת על מעבדי AMD וזיכרון G4. 3. שימושי מחשב (עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית וצפיה בסרטי HD). - תוכנות עיקריות בשימוש PhotoShop, Pinaccle Studio, ProShow Producer, Ofiice - המחשב לא מיועד למשחקים - המסך שאליו יחובר המסך הוא Dell 2209WA LCD. 4. אין צורך בציוד היקפי. 5. אין צורך בצורב. 6. אין צורך בדיסק קשיח שגדול מ- 500G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יחוברו 2 דיסקים קשיחים נוספים. 7. חשוב שיהיה שקט יחסי 7 בסולם של 1 עד 10. 8. לא מתוכנן אוברקלוק. 9. יש צורך לכלול הרכבת מחשב, אין צורך במערכת הפעלה. 10. איזור מגורים השרון/מרכז. 11. ייתכן בעתיד שדרוג של זכרון. תודה רבה מראש לכלהעוזרים, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אני זקוק בבקשה לעזרה בבניית מפרט מחשב חזק לעבודה ובמחיר הגיוני המחשב מיועד לעריכה כבדה מאוד של תוכנות סאונד, וידאו, תמונות ובין היתר גם לשימוש ביתי (אופיס, צפייה בסרטים וסתם גלישה באינטרנט) תודה רבה כל הפרטים הנוספים מצורפים בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב - 6000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 7000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, סאונד ותמונות + עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shahar3000,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב לעריות סרטים ואשמח אם תעזרו לי עם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב הוא לעריכת סרטים בעיקר ותוכנה premiere ובתוכנה after 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, קופסה בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. שלום חברים, הגעתי למסקנה שאני צריכה מחשב נייח, חזק ואמין אחרי שנים של לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000. מעדיפה לא להגיע לסכום כזה, אבל אם זה הכי זול שאפשר למצוא לדרישות שלי, אשקיע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, הורדת סרטים, סדרות, ספרים וגלישה סטנדרטית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, כל הפריטים שצויינו 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר. מחשב ביתי בסופו של דבר. לא צריכה את המח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, סטנדרטי, לשימוש באינטרנט ולמשחקים "בקטנה". הוא לא צריך להריץ משחקים כבדים, אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שאם אחי הקטן יבקש להתקין איזה משחק שהכרטיס לא יעשה בעיות. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למעבד מחברת Intel (אם קיים משהו משתלם יותר בחברות אחרות, אני לא מתנגד). - כולל צורב DVD - ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת. - לא לחרוג מהתקציב (2000 ש"ח). תודה מראש [=

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  11. יש לי מחשב חזק שעליו אני עובד ב3D ומחפש מחשב נוסף רק לשים עליו רנדרוים שך 3D בלבד. כלומר אני מעביר אליו קובץ מוכן ורק מרנדר את התמונה. שום עבודה אחרת עליו. לכן חשוב: זמן רנדור קצר ככל האפשר. אשמח להמלצות למחשב שיהיה הכי זול שאפשר עם מעבד Q6600 שראיתי שהוא ממש טוב בזמני רנדור. ועדיו המחירים שלו ירדו ל כ-1600 ש"ח למעבד לפי מה שראיתי. זכרון של לפחות 4GB אפשרות לOC אוורקלוקינג קל בעתיד.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  12. שלום רב, אני סטודנט לעיצוב תעשייתי שמשתמש בתוכנות תלת מיימד (Solidworks, 3Dmax) + תוכנות לרינדור (MAXWELL) וכמובן עריכה ב-Photoshop. יוצא לי לעבוד עם כמה מהתוכנות שציינתי בו זמנית והייתי מעוניין לרכוש מחשב שיעבוד בצורה רציפה בלי זמן המתנה בלתי נסבל שמעכב אותי. בנוסף יוצא לי לצלם המון ולאחסן את התמונות במחשב. וגם לערוך סרטים (ברמה חובבנית+) מסך המחשב ישמש גם לעבודות וגם לצפיה בסרטים\טלוויזיה. -בעתיד ישנה אפשרות לצרף מקרן לצפיה בסרטים. אני לא אוהב לשחק במחשב (מעדיף XBOX360) אבל לא יזיק לשחק גם בNFS במחשב. מיקום העבודה הוא בעלית גג - חם מאוד בקיץ וקריר מאוד בחורף. מה שלדעתי ישפיע על קירור הכרחי. עברו שנים מאז שהתמודדתי עם קניית מחשב נייח, אני משתמש בנייד ששרד אחרי הרבה ני…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Idani26,

בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אין צורך במסך ואביזרים נלווים רק את המחשב תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. השימוש הוא בעיקר לעבודה משרדית אך הייתי רוצה להתקין בו משחק PES למשל, אין צורך בציוד היקפי, השקט לא חשוב, מעדיף עם מערכת הפעלה עדיפות לXP. אשמח לקבל עזרה!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  18. תקציב עד 5000/6000 שימוש ביתי ולימודי, סטודנטית להנדסת תוכנה מחשב חזק שאפשר בקלות להרכיב עליו וירטואל משין כמו אובונטו לא כבד מ 2 קילו קניה מיידית, דחופה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Haim H,

שלום לכולם, דרוש מחשב נייד להורה מבוגר. דרישות בסיסיות , אינטרנט, עיבוד תמלילים ברמה נמוכה. מסך 15 + קל ככל שניתן. מחיר מהווה מגבלה (עד 2400 ש"ח כולל מע"מ) תודה רבה לכל המשיבים, חיים

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. היי, מחפש מחשב הנה הפרטים: 1. תקציב של 5000 ש"ח, ניתן לחרוג לא בהרבה. 2. מחשב גיימינג בעיקר, גם לתוכנות קצת כבדות, משחקים כבדים כמו FSX ו-Crysis. משתמש לשם משחקים בבית, לא למשרד, אבל חשוב שיהיה חזק. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: רזולוציית מסך 1200X1680, משחקים כבדים שדורשים מפרט טוב מאוד. אשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. צריך מפרט מלא, לא חסר. 5. לא מפרט חלקי, מחשב שלם. 6. חשיבות שקט - 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק, אני לא מתמצא בעניין הזה. 8. מערכת הפעלה לא הכרחית, אבל אם כן אז WINDOWS 7 64 BIT. 9. אין חנות מועדפת, אזור מגורים - הרצליה, תל אביב והמרכז. 10. חשוב שהמחשב יהיה עם מערכת קירור טובה וחלקים שמתאימים אחד לשני, ושאורך חייו יהיה ארוך. 11. …

• 47 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. 1.התקציב המקסימאלי כמו שנכתב בכותרת 2500 ש"ח א.ניתן לנסות לחסוך אך לא ניתן לעבור סכום זה 2.שימושי המחשב: גלישה באינטרנט,הורדת מדיה וצפייה HD א.רצוי שגודל המסך שיחובר למחשב יהיה 20 או 21.5 במידה והתקציב מאפשר זאת, אם לא אז מה שהתקציב כן מאפשר... ב.לגביי הרזולוציה אין לי העדפה בנושא, רזוצ' סטנדרטית ותו לא... ג.לא יודע אם זה מגיע כדבר בסיסי על הכרטיס מסך אך יציאת hd לטלויזיה\צג 3.יש צורך בציוד היקפי (מקלדת,עכבר ורמקולים ), הכל צריך להיות מאוד מאוד בסיסי... 5.שקט ברמה 5 מקס' 6.ללא oc 7.אין צורך בתוכנות\מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. 8.אם ניתן לרכוש את המחשב מ ksp\ivory. 9.אין בקשות מיוחדות ולא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב. *המחשב מיועד כמו שכתבתי בתחילת הנושא לאדם שלא…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by Lahad,

בלי ציוד הקפי ומסך, עבודה גרפית ברמה בינונית עד גבוהה וזכרון מספיק חזק RAM. שיהיה שקט גם. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by oz25,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שלא ולנסות לחסוך, עד 1600,1700 יהיה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים ורק מדי פעם תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות עיצוב(פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) באופן מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך, מעדיף לשמור את הציוד מהמחשב הנוכחי(שהוא ישן מלפני 7 שנים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים