עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב משחקים הכי טוב שאתם יכולים למצוא עד 3000 שקל ללא מסך.. הדרישה היחידה היא שהמחשב יכלול מעבד של INTEL ולא של AMD כמו במפרט של המשחקים במדור מפרטי מחשב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  2. דרוש מפרט מחשב למשחקים כבדים+מסך בתקציב עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי ללא כונן קשיח ללא ספק ומארז וללא כונן CD <את כול אלה יש לי> לא מתוכנן שום OC!!!!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. אני צריך מחשב חדש למשחקים בעיקר. תקציב 5000 גג רוב השימוש הוא למשחקים אבל גם סרטי HD, המחשב הולך להיות מחובר לטלוויזיה FHD. ציוד היקפי יש. רצוי מארז לא גדול מידי ומחשב לא רועש מידי. תודה

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  4. 1) תקציב: 5k אשראי 2) מטרות: משחקי מחשב מרובי משתתפים באינטרנט 3) ציוד היקפי: א) מסך 22' 2ms ב) אוזניות גיימינג ג) עכבר + מקלדת - תקן סטנדרטי 4) לא מפריע: א) כ.קול מובנה ב) כ.רשת מובנה 5) לא צריך: א) כונן אופטי 6) שקט: לא להגזים, אין לי בעיה לקצת רעש. שקט מהרגיל. 7) מעוניין ב OC 8) מערכת הפעלה: Vista Basic English 32 Bit 9) צרכים מיוחדים: החדר שלי מתחמם בקיץ, לכן ארצה קירור סביר של המחשב כרטיס מסך שיריץ WOW חלק על מסך 22' אני מצטער אם המסמך נראה מאוד טכני וחסר תוכן. תודה רבה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 הוא המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (אולי בעתיד מתישהו אחליף מס…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. תקציב: עד 10,000 ₪. אפשר לנצל הכל, אך לא לחרוג. שימושי המחשב: עריכת וידאו: Sony Vegas Pro פיתוח תוכנות: Visual Studio Android Studio משחקים: Just Cause 3 ,GTA V - להגדרות גרפיקה ורזולוציה מקסימליות עם FPS 60 המסך שיהיה לי: דגם: Panasonic TC-50CX600U רזולוציה: 2160×3840 גודל: "50 ציוד היקפי: אין צורך. שקט: אין צורך, 1 Overclock: לא מתוכנן. הרכבת מחשב בחנות: יש צורך. מערכת הפעלה/Office: אין צורך. אזור מגורים: צפון תל אביב. החנות צריכה להיות קרובה לבית, אבל אפשר גם לקנות מחנות במרכז תל אביב. רכישת המחשב: ככל הנראה תתבצע בשבוע שבו יהיה את המפרט הטכני השלם. בקשות מיוחדות: צריך מעבד חזק בשביל Android Studio, ורצוי שיהיה כמה שיותר חדש. צריך כרטיס מסך חזק. רצוי מבית Nvidia. צריך…

7. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 הוא ממש המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדר…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by Lalin,

שלום , אשמח להצעותכם.. במידה וישנן שאלות ,אשמח לענות. תקציב: עד 3K (במידה ולדעתכם יש להרחיב בהתאם לדרישות- הביעו זאת בתגובתכם). מטרות המחשב: צפיה בסרטי FHD (1200*1920 ,מסך "24), חישובים במקביל על כמה תוכנות כמו: מטלב, Visual Studio, SQL. פעם בשבוע שימוש בתכנות גרפיות כמו : PhotoShop, Premiere, SolidWorks אין צורך בציוד היקפי. עיצוב וקירור: המחשב ישן איתי בחדר, לכן הוא צריך להיות שקט. התקנות והרכבות: באפשרותי להרכיב\ להתקין את המחשב לבד, לא חייב מעבדה. צרכים מיוחדים: ברצוני להתקין במחשב שתי מערכות הפעלה : לינוקס וחלונות 7. משחקים: איני גיימרית כלל. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך מפרט כולל מסך עד 3000 שח גם של אינטל וגם של AMD תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה ,הרבה תוכנות פועלות בו זמנית וצפייה בHD 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? אופיס, ויז'ואל סטודיו, SQ Server. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? -7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1)אני צריך להריץ מספר מכונות ויראוטליות במקביל Vmware (שרתים וקליינטים של Windows ולינוקס ) ודומיו לצורך לימוד רשתות תקשורת. 2) עובד על בניית קיט של מדפסת תלת מימד אז אני רוצה להריץ גם AutoCAD, solidworks 3)אני עוסק בתכנות אז תוכנות כמEcplise',visual studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אשמח לקבל מפרט מתאים בגבול 5 +- רק מארז חשוב לציין שרוב העבודה היא עם תוכנות עריכה AUTOCAD הדמיות וכדומה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by malull0,

בעבר עסקתי המון בפוטושופ היתי מעצב ברמה טובה יחסית, התגייסתי לצבא והפסקתי לגמרי, היום אחרי שהשתחררתי אני רוצה לחזור ללמוד פוטושופ ולהעצים את הידע שלי כמו כן אני רוצה ללמוד תוכנות שלא השתמשתי בהן בעבר כמו אילוסטרייטור פלאש css וכו׳, אני אשמח אם מגוון האנשים המנוסים והמבינים פה ייעצו לי על מפרט מחשב שמתאים לדרישות שלי, חשוב לציין שאני לא מחפש את המחשב הכי יקר שהוא הצעקה האחרונה בשוק, משהו בתור התחלה לחזור למה שהייתי אבל מנגד שיעמוד בדרישות של אילוסטרייטור ופוטושופ ולא יקרה מצב שהמחשב לא יעמוד בדרישות, התקציב שלי נע סביב 2000-2500 ש״ח (גג 3000 אם אין ברירה), תודה ענקית מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  16. שלום, 1. תקציב מקסימלי 3K (עדיפות ללחסוך כמה שיותר) 2. מערכת צריכה להיות מבוססת על מעבדי AMD וזיכרון G4. 3. שימושי מחשב (עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית וצפיה בסרטי HD). - תוכנות עיקריות בשימוש PhotoShop, Pinaccle Studio, ProShow Producer, Ofiice - המחשב לא מיועד למשחקים - המסך שאליו יחובר המסך הוא Dell 2209WA LCD. 4. אין צורך בציוד היקפי. 5. אין צורך בצורב. 6. אין צורך בדיסק קשיח שגדול מ- 500G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יחוברו 2 דיסקים קשיחים נוספים. 7. חשוב שיהיה שקט יחסי 7 בסולם של 1 עד 10. 8. לא מתוכנן אוברקלוק. 9. יש צורך לכלול הרכבת מחשב, אין צורך במערכת הפעלה. 10. איזור מגורים השרון/מרכז. 11. ייתכן בעתיד שדרוג של זכרון. תודה רבה מראש לכלהעוזרים, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי אני זקוק בבקשה לעזרה בבניית מפרט מחשב חזק לעבודה ובמחיר הגיוני המחשב מיועד לעריכה כבדה מאוד של תוכנות סאונד, וידאו, תמונות ובין היתר גם לשימוש ביתי (אופיס, צפייה בסרטים וסתם גלישה באינטרנט) תודה רבה כל הפרטים הנוספים מצורפים בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב - 6000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 7000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, סאונד ותמונות + עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shahar3000,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב לעריות סרטים ואשמח אם תעזרו לי עם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב הוא לעריכת סרטים בעיקר ותוכנה premiere ובתוכנה after 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, קופסה בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. שלום חברים, הגעתי למסקנה שאני צריכה מחשב נייח, חזק ואמין אחרי שנים של לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000. מעדיפה לא להגיע לסכום כזה, אבל אם זה הכי זול שאפשר למצוא לדרישות שלי, אשקיע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, הורדת סרטים, סדרות, ספרים וגלישה סטנדרטית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, כל הפריטים שצויינו 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר. מחשב ביתי בסופו של דבר. לא צריכה את המח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, סטנדרטי, לשימוש באינטרנט ולמשחקים "בקטנה". הוא לא צריך להריץ משחקים כבדים, אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שאם אחי הקטן יבקש להתקין איזה משחק שהכרטיס לא יעשה בעיות. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למעבד מחברת Intel (אם קיים משהו משתלם יותר בחברות אחרות, אני לא מתנגד). - כולל צורב DVD - ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת. - לא לחרוג מהתקציב (2000 ש"ח). תודה מראש [=

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  21. יש לי מחשב חזק שעליו אני עובד ב3D ומחפש מחשב נוסף רק לשים עליו רנדרוים שך 3D בלבד. כלומר אני מעביר אליו קובץ מוכן ורק מרנדר את התמונה. שום עבודה אחרת עליו. לכן חשוב: זמן רנדור קצר ככל האפשר. אשמח להמלצות למחשב שיהיה הכי זול שאפשר עם מעבד Q6600 שראיתי שהוא ממש טוב בזמני רנדור. ועדיו המחירים שלו ירדו ל כ-1600 ש"ח למעבד לפי מה שראיתי. זכרון של לפחות 4GB אפשרות לOC אוורקלוקינג קל בעתיד.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום רב, אני סטודנט לעיצוב תעשייתי שמשתמש בתוכנות תלת מיימד (Solidworks, 3Dmax) + תוכנות לרינדור (MAXWELL) וכמובן עריכה ב-Photoshop. יוצא לי לעבוד עם כמה מהתוכנות שציינתי בו זמנית והייתי מעוניין לרכוש מחשב שיעבוד בצורה רציפה בלי זמן המתנה בלתי נסבל שמעכב אותי. בנוסף יוצא לי לצלם המון ולאחסן את התמונות במחשב. וגם לערוך סרטים (ברמה חובבנית+) מסך המחשב ישמש גם לעבודות וגם לצפיה בסרטים\טלוויזיה. -בעתיד ישנה אפשרות לצרף מקרן לצפיה בסרטים. אני לא אוהב לשחק במחשב (מעדיף XBOX360) אבל לא יזיק לשחק גם בNFS במחשב. מיקום העבודה הוא בעלית גג - חם מאוד בקיץ וקריר מאוד בחורף. מה שלדעתי ישפיע על קירור הכרחי. עברו שנים מאז שהתמודדתי עם קניית מחשב נייח, אני משתמש בנייד ששרד אחרי הרבה ני…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Idani26,

בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.