עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אחרי כ-4 שנים שאני עם P4. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים (Crysis, COD4, AC) ברזולוציה של 1024*1280. כנראה שלא אבצע OC, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל אני לא רוצה לחסום את האופציה הזאת לגמרי. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה וכו'. רצוי מאוד שיהיה שקט אך לא במחיר של פגיעה בביצועים. מחיר: עד 4500 ¤, אך אפשר חריגה של עד 500 ¤ אם זה יתן תוספת ביצועים משמעותית. המחשב ירכש ב-SkyPC ולכן אני מבקש שהמפרטים יהיו משם. אני מבקש שיהיה במפרט מעבד Quad, דיסק קשיח-חצי טרה, 4GB RAM, ומארז יפה וקריר שניתן יהיה לפתוח גם ללא מברג. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. שלום, כנראה בספטמבר(יומהולדת) אני אקנה מחשב חדש... השאלה שלי אם עד אז לא יהיו ירידות מחירים משמעותיות וכו... אם אתם ממליצים כן לקנות בבקשה שבמפרט יהיה גם מקלדת ועכבר ובלי מסך.. המחשב הוא בעיקר למשחקים ועריכה (לומד השנה עריכה עם תוכנות דיי כבדות) תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by matonia,

אני צריך מחשב משרדי ומאותו מחשב לשדר רדיו! תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. צהריים טובים לכולם! נתבקשתי להכין מפרט למשרד אדריכלים,ובגלל שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן החלטתי להיעזר בכם 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך כן.אם יש אופציה לחסוך קצת למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלל וכלל לא 2. מה שימושי המחשב?עבודה אדריכלית. אוטוקאד,תוכנות הדמיה כמו סקאצ'אפ וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .כל התוכנות מסעיף קודם,ובתדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?מקלדת ועכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, אבל גודל דיסק הקשיח לא עקרוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by djelectric,

חשוב שיהיה מבוסס ליבה Q6600... לעבודות תכנות ורינדור... חריגה של עד 300 שקלים.. *ללא כונן קשיח *ללא כונן אופטי *ללא ציוד היקפי אודה על הצעות

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב נייד. המחשב מיועד בעיקר לעבודות תכנות (אינטרנט,visual c# וכו'),ולעבודות וורד וכאלה(אין צורך להריץ משחקים בכלל!). מערכת הפעלה:xp/vista לא משנה. דיסק קשיח:לא צריך יותר מדיי מקום,מכיוון שזה אך ורק לעבודות תכנות (גם 40 גיג'ה יהיה מצויין). ניידות:רצוי שהמחשב לא יהיה ממש כבד אבל הוא גם לא צריך להיות במשקל נוצה. מסך:שלא יהיה מסך קטן. חשוב מאוד שהמחשב יוכל להריץ את התוכנות למתכנתים של מייקרוספט בלי תקיעות וכדומה(בצורה חלקה). אין דרישות מיוחדות נוספות. בקשר לתקציב:הכי נמוך שאפשר על פי הדרישות. אשמח להצעה למפרט,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. העדיפות היא לקבל לינק למחשב למכירה ולא להרכבה מחשב שיעבדו בו מעט משחקים כמו PES12, שישמש אותי להורדת וצפייה בסרטי HD, שירוץ טוב ושאוכל לבצע בו עבודה משרדית. התקציב 2.7 גמיש ממש מעט. אין צורך במערכת הפעלה. תודה רבה למסייעים!

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולימודים, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש לקנות נייד לשימושים בסיסיים (אופיס אינטרנט סרטים). גודל מסך 14-15.6. חשוב שיהיה עם משקל נמוך, עד כמה שאפשר במסגרת גודל המסך והתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח, אפשר למתוח קצת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אלא אם ממש לא הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 אם זה ייתן הבדל ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בסיסית בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. צהריים טובים, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח. נשקול חריגה קטנה אם זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב עבור ילד בן 10. קצת אופיס ללימודים ואינטרנט. משחקים עד כמה שניתן. ברור שבתקציב הזה אין יכולות גיימינג מטורפות, ובשביל זה יש לו אקסבוקס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך 24 אינץ' לפחות. מקלדת ועכבר בסיסיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. רק שלא יהיה טרקטור…

11. בשימוש הוא להורדות, צפייה בסרטים בחיבור לטלוויזיה ומשחקים (לא כבדים). אודה על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. שלום לכולם, נתקלתי בפורום הנהדר הזה היום לראשונה, נראה מה תמליצו.. ולשאלות הסטנדרטיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כולו (בשביל מה אני עובד כל כך קשה ?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, שרת פיתוח SQL ולעיתים כשרת VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2008\2012 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. כרגע 128…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by xxsender,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עריכה כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 אפשר לחרוג במעט. 2. השימוש: אופיס גלישה ומוזיקה. 3. ציוד היקפי: אם אפשר להכניס מקלדת ועכבר איכותיים ונוחים לעבודה מרובה יחסית. 4. שקט שיהיה די שקט . נמצא בחדר שינה. 5. אוברקלוק ? לא 6. מערכת הפעלה ואופיס? כן. רצוי ווינדוס 8 ואופיס כמובן. 9. חשוב לי מבחינה עיצובית. שיראה נורמלי. לכן אני בכיוון של מסך של aoc ולא בחרתי במסכים המומלצים כאן של דל. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8303 הערות נוספות : שיריץ חלק ווינדוס 8 . דיסק קשיח איכותי ובעל נפח של טרה לפחות. למרות שנרשם שמיועד למוזיקה אין צורך ברמקולים. קיימים כבר רמקולים איכותיים שישודכו למחשב. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח להמלצות למפרטים שמתאימים למתחיל בתחום עיצוב משחקי מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]6000[/glow] (בלי מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300] ניתן לנצל ואולי אף לחרוג טיפה[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-1000[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]תלת, דו, יוניטי, אפטר ומשחקים[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[glow=red,2,300] maya, photoshop, flash, after[/glow] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by OSTM,

מעבד צריך להיות חזק ( מריץ עליו תוכניות כבדות מאוד ) לוח אם זכרונות לא צריך כרטיס מסך כלל, אסתפק בלוח אם צורב DVD והארד דיסק 160 גיגה מינימום מארז הכי פשוט שיש המחשב צריך להיות חזק מאוד בכוח חישוב כיוון שאני מתכנת ומריץ עליו דברים כבדים מאוד מבחינת עומס על CPU התקציב עד 3000

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…

18. כולל מסך 19-22 מקלדת ועכבר אלחוטי.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  19. אהלן לכל האנשים הטובים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב, הוא מהנדס מכונות עובד עם התוכנה Solid Edge ST4 של חברת SIEMENS מסך כבר יש, לפחות זה נחסך (: גם ערכה מורכבת,אם אתם ממליצים, תתקבל בברכה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by JamesH,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - מעדיף שלא, אבל יש מצב 2. מה שימושי המחשב (תכנות, משחקים, אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - שימוש שוטף, יכול לפעול גם לילות שלמים מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefiled Bad Company 2. GTA4, Starcarft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1280x1024, אינשט 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוה עבור הרזלוציה הנמוכה שלי, הייתי שמח שגם אם אני אשדרג את המס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מעט, אבל לא לרדת נמוך מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Visual Studio, SAS, SPSS, Matlab (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Football Manager, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכ…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. דרוש מפרט מחשב לעבודה משרדית עד 2000 ש"ח. המפרטים המוצעים מעודכנים לאפריל ורציתי לדעת אם יש עדכון. לא צריך מערכת הפעלה 1. מה התקציב? 2000 לא כולל מסך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך 19'' דק בנוסף. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה שקט. לא ישנים בחדר בו הוא נמצא אז לא צריך אולטרא שקט 10. האם מתוכנן OC? לא ב…

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by erez999,

שלום, קיבלתי מכם לפני חודש מפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350640.0 למחשב בלמיר שם אני רוצה לקנות. עכשיו כשבאתי להזמין אני רואה שהם צמצמו מאד את מבחר מעברי ה-AMD שהם מציעים כך שכבר אין אין מה שהצעתם לי. האם תוכלו להציע לי מפרט חדש משם? http://www.lamir.co.il/computers.asp לא אכפת לי אם AMD או אינטל. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך 19'' דק בנוסף. לא כלול בתקציב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מ…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הכי פשוטה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). teamviewer, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.