ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
בשימוש הוא להורדות, צפייה בסרטים בחיבור לטלוויזיה ומשחקים (לא כבדים). אודה על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בפורום הנהדר הזה היום לראשונה, נראה מה תמליצו.. ולשאלות הסטנדרטיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כולו (בשביל מה אני עובד כל כך קשה ?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, שרת פיתוח SQL ולעיתים כשרת VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2008\2012 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. כרגע 128…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עריכה כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 אפשר לחרוג במעט. 2. השימוש: אופיס גלישה ומוזיקה. 3. ציוד היקפי: אם אפשר להכניס מקלדת ועכבר איכותיים ונוחים לעבודה מרובה יחסית. 4. שקט שיהיה די שקט . נמצא בחדר שינה. 5. אוברקלוק ? לא 6. מערכת הפעלה ואופיס? כן. רצוי ווינדוס 8 ואופיס כמובן. 9. חשוב לי מבחינה עיצובית. שיראה נורמלי. לכן אני בכיוון של מסך של aoc ולא בחרתי במסכים המומלצים כאן של דל. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8303 הערות נוספות : שיריץ חלק ווינדוס 8 . דיסק קשיח איכותי ובעל נפח של טרה לפחות. למרות שנרשם שמיועד למוזיקה אין צורך ברמקולים. קיימים כבר רמקולים איכותיים שישודכו למחשב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצות למפרטים שמתאימים למתחיל בתחום עיצוב משחקי מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]6000[/glow] (בלי מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300] ניתן לנצל ואולי אף לחרוג טיפה[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-1000[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]תלת, דו, יוניטי, אפטר ומשחקים[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[glow=red,2,300] maya, photoshop, flash, after[/glow] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מעבד צריך להיות חזק ( מריץ עליו תוכניות כבדות מאוד ) לוח אם זכרונות לא צריך כרטיס מסך כלל, אסתפק בלוח אם צורב DVD והארד דיסק 160 גיגה מינימום מארז הכי פשוט שיש המחשב צריך להיות חזק מאוד בכוח חישוב כיוון שאני מתכנת ומריץ עליו דברים כבדים מאוד מבחינת עומס על CPU התקציב עד 3000
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כולל מסך 19-22 מקלדת ועכבר אלחוטי.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן לכל האנשים הטובים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב, הוא מהנדס מכונות עובד עם התוכנה Solid Edge ST4 של חברת SIEMENS מסך כבר יש, לפחות זה נחסך (: גם ערכה מורכבת,אם אתם ממליצים, תתקבל בברכה תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - מעדיף שלא, אבל יש מצב 2. מה שימושי המחשב (תכנות, משחקים, אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - שימוש שוטף, יכול לפעול גם לילות שלמים מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefiled Bad Company 2. GTA4, Starcarft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1280x1024, אינשט 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוה עבור הרזלוציה הנמוכה שלי, הייתי שמח שגם אם אני אשדרג את המס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מעט, אבל לא לרדת נמוך מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Visual Studio, SAS, SPSS, Matlab (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Football Manager, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכ…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לעבודה משרדית עד 2000 ש"ח. המפרטים המוצעים מעודכנים לאפריל ורציתי לדעת אם יש עדכון. לא צריך מערכת הפעלה 1. מה התקציב? 2000 לא כולל מסך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך 19'' דק בנוסף. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה שקט. לא ישנים בחדר בו הוא נמצא אז לא צריך אולטרא שקט 10. האם מתוכנן OC? לא ב…
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מכם לפני חודש מפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350640.0 למחשב בלמיר שם אני רוצה לקנות. עכשיו כשבאתי להזמין אני רואה שהם צמצמו מאד את מבחר מעברי ה-AMD שהם מציעים כך שכבר אין אין מה שהצעתם לי. האם תוכלו להציע לי מפרט חדש משם? http://www.lamir.co.il/computers.asp לא אכפת לי אם AMD או אינטל. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך 19'' דק בנוסף. לא כלול בתקציב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מ…
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הכי פשוטה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). teamviewer, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית פשוטה מאוד כשוורד זה האפלקציה הכי כבדה שהוא מריץ וזה גם פעם בחודש. הוא משתמש בכל מיני תוכנות יעודיות שהיו מבוססות פעם על דוס, כך שהמחשב צריך להיות פשוט מאוד. התקציב הוא 2500 ש"ח כולל מסך 19", אני יודע שזה נמוך אבל אין צורך ביותר מזה, ואני מוכן לשלם קצת יותר ולא לרכוש זבל מ...(אתם יודעים איפה). אני מעדיף שזה יהיה אינטל וגם אם ניתן להכניס סט מקלדת ועכבר פשוטים אז עוד יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן כמו שאמרתי למעלה מפרט כולל הכל רמקולים פשוטים,עכבר מקלדת מסך אם תצליחו לרדת קצת מהמחיר יהיה מעולה אז זהו עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע ב4GB זיכרון?מה אתם אומרים...
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה מחשב כזה אמור לעלות אבל המחשב למטרה משרדית- אופיס וקצת סרטים. דרישות: לפחות 512 זיכרון,לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או אחד בעל ממשק AGP ל5200 ששוכב לי בארון, מעבד כפול ליבה (לא שיש משהוא אחר היום...), 80GB HD, ללא כונן אופטי או ציודע היקפי כלשהו. ספק וציוד היקפי יש לי כבר. לפי דעתי מחשב כזה אמור לעלות בסביבות האלף ש"ח. מספר דברים להבהרה: תתבצע הרכבה עצמית, הקניה תתבצע בKSP כי אני גר בירושלים והם הכי קרובים אלי, וינדוס XP. הרכבתי לבד מפרט נראה לי שהוא טוב, תציעו משהו אחד אם זה לא טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אוטוקאד- בעיקר דו מימד, מעט תלת מימד, ללא רינדורים. שימוש תדיר/כבד , וכן שימושים ביתיים פשוטים (גלישה, ללא משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דרוש מסך (24") ומקלדת פשוטה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מחשב כמו שאמרתי לעבודה משרדית, כולל ציוד הקפי וצורב DVD. הציוד ההקפי כולל: עכבר, מקלדת. רמקולים (רק אם אין על המסך - ואם לא, לא יותר מ-100 שקל). מסך LCD תשעה עשר או שבעה עשר אינץ'. בתודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה בפורום אז אשמח לקבל עזרה. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר ליצירה והקלטת מוזיקה (אודיו ומידי), והידע שלי בתחום המפרטים שואף לאפס. -התקציב המקסימלי הוא 4 אלף מקסימום אני ירצה אולי לחרוג ל4וחצי אלף. -שימושי המחשב כמו שאמרתי יהיו בעיקר לעבודה של אודיו ומידי, אבל גם לדברים רגילים (אינטרנט וכדומה). -תוכנות שאני הולך להשתמש בהם : קיובייס ותוכנות עריכה נוספות כנראה - שימוש די כבד. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס קול -מבחינת רעש, זה לא חייב להיות הכי שקט שיש, אבל נחמד אם לא יהיה רועש מדי, לצורך העניין 4. -מזה אובר לוק? -מערכת הפעלה כנראה ווינדוס 7. מעוניין גם בהרכבת מחשב, וגם שיכניסו לי את הכרטיס קול שיש לי עכשיו. -איז…
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב! תוכנות- אני צלמת אירועים, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) מסך- הייתי שמחה לעבור למסך של eizo, יש לי אפשרות לקנות את ה-s2232 ב2500 ש"ח, יד שנייה במצב חדש חדש. אבל אני לא בטוחה שאני באמת צריכה מסך כל כך יקר, אשמח לקבל המלצה על מסך מצוין אך פחות יקר. לא פחות מ-22 אינטש, דגש על התאמה נכונה בין מסך לכרטיס מסך. תקציב- 4500-5500, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אשמח להעזר בכם להרכיב מפרט למחשב, שכל כולו למטרה אחת בלבד והיא עיבוד צילום בפוטושופ וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 4500 2. מה שימושי המחשב עריכת צילומים בפוטושופ המסך שלי הוא Dell u2412m 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לשיקול דעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא,מרכז הארץ 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כשבוע מהיום בערך 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אשמח שיהיה אפשרות להכניס במחשב עד 32 giga כרגע מעדיף 16 הסבירו לי שכדאי מאוד שלושה כונני Ssd,מערכת הפעלה,קאש,ולכל הקבצים במקרה כז…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אחד המעצבים בעבודה אצלנו צריך מחשב חדש ואני רוצה להרכיב לו מחשב חזק לעיצוב גראפי מקצועי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועיצוב גראפי בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Photoshop CS5, Flash, After Effects, Premier, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עד 4.5K ש"ח, במיוחד לעיצוב גרפי ברמה מקצועית ולמשחקי מחשב חדשים. המחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל וחשוב שירוץ מהר. מעבד: Intel Quad Core Q9550 . חשוב: מארז איכותי, קירור איכותי. לא מתוכנן OC. כרטיס מסך עם 1GB זכרון. זכרונות: 4GB על 2 סטיקים. אגב מתלבט בין DDR2 ל-DDR3, אשמח לחוות דעת. אני משתמש במסך של 19 אינץ' כרגע, המפרט ללא ציוד הקפי, רק מחשב. מומלץ - כל החלקים מחנות אחת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-