ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה בימים הקרובים לקנות מחשב, אשמח מאד לעזרה! אני מוכן להשקיע סכום בשביל מחשב טוב, רכיבים איכותיים ושיחזיק כמה שנים. תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה מחשב טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי IBM ThinkPad T41 2373-2GG פירמטתי אותו והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. יש לי בעיה למצוא את הדרייברים הנכונים. ב- Network Connection אני לא רואה את ה- wireless, אלא רק את ה-local area connection. כמו כן, אין לי יותר את כל הסמנים של IBM, כלומר, כשמגבירים או מחלישים ווליום או את הבהירות של המסך, תמיד היה מופיע סימן ירוק על המסך, ועכשיו לא, וגם כשלוחצים על Fn-F5 שאמור להציג חלון של הגדרות לחיבורי wireless לא קורה כלום. מה צריך להתקין? הייתי באתר של IBM והורדתי והתקנתי חלק מהדרייברים ושום דבר לא השתנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* את המעבד+לוח+כ.מסך+זיכרון אני מביא מארה"ב אם זה משנה משהו * גיגה זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200+XBLK לוח: K8N Neo4 Platinum מעבד: 939 3000+/3200+ (עוד לא החלטי - תלוי במחיר בעוד חודש כאשר אקנה) כ. מסך: 6600GT (לצערי הרב 6800 בPCIE עולה המון!) צורב DVD: Nec 3520A עוד כונן DVD לקריאה בלבד, וHD 120GB. +פלופי (אולי) נדמה לי שזהו. אם שכחתי משהו אז תודיעו לי בבקשה. אני די מתלהב מהמראה של Chenbro Xpider PC61166 Screwless (שחור/כחול) אבל אין לי מושג איך זרימת האויר שלו. בנוגע לספק, אני מעונין בספק יציב ושקט. *אני בשום אופן לא רוצה חלון במארז, כך שלא אכפת לי מה הצבע של הספק. ** אני לא מתכוון לבצע OC, כך שאין צורך לקחת צריכת חשמל גבוהה יותר בחשבון.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בניתי אותו בשביל חב שלי ואני צריך דעה עליו התקציב הוא 8000 ש"ח למשחקים ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,170 ש"ח Thermaltake SonicTower cl-p0071 221 ש"ח PDP Patriot Dual DDR 512Mb 500Mhz (2x256) 3-3-3-8 PC4000ELK 847 ש"ח Samsung 160GB 7200 RPM SATA 150 742 ש"ח Gainward PowerPack! Ultra/1780PCX TV-DVI GeForce 6600 256Mb 835 ש"ח M-Audio Revolution 7.1 Sound Card 717 ש"ח LG DVD 16x48 Black OEM 215 ש"ח Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case 280 ש"ח Thermaltake Silent PurePower 680Watt W00049 915 ש"ח Logitech® Cordless Desktop® LX 300 375 ש"ח Logitech® MX510 …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות אותו, מוצא חן בעייני. אני צלם וחובב גראפיקה, השאלה שלי היא האם הוא יכול להחזיק תוכנות כמו פוטושופ (CS2, CS3), free hand ועוד.... אני מודע לזה שהוא לא חזק במיוחד אבל אם הוא מסוגל להחזיק תוכנות כאלו אז העבדודה בהן נסבלת? מה שאהבתי בו שהוא יכול לבוא איתי לכל מקום, שהוא קטן וחמוד, יכול לשמש לי כתחנת למידה ועריכה ניידת. יש אפשרות גם ךהתקין עליו ווינדוס אני יודע, האם ווינדוס XP פרופיישנאל הוא מריץ? תודה רבה לעוזרים, מאוד חשוב לי ואני מודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר התייעצויות ועזרה רבה מחברי הפורום (תודה לכולם), הוחלט לרכוש את המפרט הבא למחשב HTPC שקט ככל האפשר (במסגרת התקציב), שיעבור OC לצורך חסכון בתקציב על המעבד: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 419 1 מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 355 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Duet No PSU ¤ 387 1 NZXT מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax NoiseTaker 370W ¤ 260 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 2 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב פשוט לחלוטין שישומש לגלישה באתרי אינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס למיניהן,צפיה בסרטים וזהו סך הכל.. כמו כן, יש צורך בכל האביזרים הנלווים..כמו עכבר, מקלדת וכ'ו. אין צורך בתוכנות ומערכת הפעלה. מעבד דו ליבתי פשוט, אין צורך בשום מרובעי ליבות ובטח שלא I3\5\7. 500 GB זכרון בהארד דיסק וכמות נכבדה של זכרון RAM רצויים..בשביל מולטיטסקינג.. יש צורך גם במסך..22 אינץ איכותי של סמסונג עם פאנל TN זה מצויין, אם זה יכנס לתקציב.. אם לא, אסתפק במשהו פחות רציני.. אוברלקלוקינג לא מתוכנן. רצוי מחשב שקט למדי.. התקציב הוא 2500 שקל, אם יש צורך מוצדק, ניתן לחרוג מעט. הרכישה תתבצע באייבורי מחשבים אלפי תודות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עכשיו אני רוצה לבנות את המחשב על ידי קניית כל החלקים מאתרים שונים כדי לבזבז פחות כסף. יש חסרונות לדבר כזה? כמו אחריות או משהו דומה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis2, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט למחשב נייח עד 2,500(אפשר לחרוג טיפה ל-3,000 אבל עדיף כמה שיותר להיצמד ל-2,500). בעיקר לעבודה משרדית(אופיס וכל השטויות האלה של הבית ספר), שיוכל להחזיק Windows 7 ושיהיה מספיק חזק בשביל להחזיק בעיקר FIFA, PES ו-GTA San Andreas. בקשה אחת מיוחדת היא שזה לא יהיה מחשב שאחרי שנתיים אני יזרוק לפח. שיחזיק לי גם PES של עוד שלוש שנים. תודה מראש (:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חזק למשחקים. בניתי מפרט מכמה המלצות שקיבלתי מחברים ומכמה שבפורומים פה, מבקש ביקורת. לא מתוכנן OC, ולא שדרוגים עתידיים מעבר לרם או דברים שכל לוח אם בסיסי מספק. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13540 דיסקים קשיחים: We…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע הבא אני מעוניין לרכוש מחשב ערכית וידאו בתוכנת pinnacle studio 14 ואולי גם edius 6 בעתיד. אני מעוניין לרכוש את המחשב באיזור מכירה באר שבע כך שיש לי את פנדה,אייבורי,וKSP. הרכבתי מפרט ככה סתם על דעת עצמי באתר של KSP רציתי לדעת אם ניתן לשפר את המפרט או אם ניתן לחסוך חוו דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12362 זכרונות: D…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מיזמן הוציאה דל סדרה של מחשבים כדי ליישר קו עם כל מעבדי ה i 3-5-7 למיניהם והוציאה את הדגמים המעניינים הבאים: בסדרת precision היא הוציאה את ה m4500 שמתחרה פחות או יותר עם thinkpad w510 של לנובו עם היתרונות והחסרונות שלו. http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/precision-m4500/pd.aspx?refid=precision-m4500&s=bsd&cs=04 ובסדרת Latitude את ה e6410 e6510 ועוד כמה דגמים: http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude/ct.aspx?refid=latit&s=bsd&cs=04&ref=lthp וכמובן היא הוציאה גם כמה חדשים בסדרת ה vostro שלה : http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&~ck=mn רובם די מתחרים בדגמים החדשים ו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות מחשב נייד REFURBISHED בEBAY? http://cgi.ebay.com/Asus-EeePC-Netbook-Windows-1-33GHz-160GB-1101HA-MU1X-BK-/120536676898?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item1c108bba22 ראיתי את המחשב הזה ופשוט הבנתי שהוא מתאים לי!! אני שולח אותו לקרובי משפחה בסאן פרנסיסקו והם מביאים לי את זה לארץ!! נ.ב.: האם תוכלו להציע אפשרויות אחרות לנטבוק ללימודים בתקציב עד 1.5 K? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך SONY SDM-HS95 שהוא כאמור 19''. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן בקרוב לרכוש את ה flex2 i7 1tb.(8gb-ram) 14inch רציתי לדעת אם בעתיד אוכל להוסיף לו כונו ssd 500b בנוסף ל1tb hdd? חוץ מזה המחשב הנ"ל טוב ומומלץ? תודה! *אם יש להן המלצה למחשב טוב יותר באותו תקציב אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח, עבור שרת קטן 2003 או 2008 השרת אמור לשמש לכ 15 מחשבים ואמור לשמש בשביל DHCP DNS תקייה משותפת ומדפסות האם מחשב בסיסי כמו זה זה מספיק?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, אופיס, הקרנה וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HTC VIVE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10. קריטי שיהיה שקט ככל האפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז לאחר שעברתי על כמה דגמים ובחנויות השונות החלטתי ללכת על מסך 15 אינץ' מכיוון שזה יהיה המחשב היחידי בבית ולא ניראלי שיהיה נוח לעבוד עם 14 בתור מחשב ראשי. מה גם שהבנתי שמחשב נייד בזמן השיעור לא כזה פרקטי בתואר אותו אלמד. מטרת המחשב תהיה ללימודים לאינטרנט ועבודות משרדיות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', עדיף מסך שיהיה נוח ללמוד איתו בבית. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יודע עד כמה זה רלבנטי בגודל הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ניראלי שיהיה הכי טוב ללכת על שילוב של …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי שתבדקו מפרט ל HTPC שבניתי (האם הכל משתלב טוב) דרישות של צפייה ב תוכן HD, גלישה וכד' (לא משחקים ולא עבודה) חיבור לרסיבר. יעמוד בסלון ליד הטלוויזיה מעבד i3 4340 (HD6400 graphics) LGA 1150 לוח אם Gigabyte H97N WiFi מארז Silverstone Milo ML03 כונן ל OS SamsungSSD 128GB 840 Evo 2.5 inch Sata3 כונן לשמירת מדיה (מה יותר מומלץ?) WD 3.5 inch 2TBSata3 64MB cashe Caviar green 5400RPM Seagate 2TB Sata364MB 599RPM for Nas WD 3TB 64MB Sata3Purple, IntelliPower זיכרון RAM(מה מומלץ, 8GB או ש 4GB מספיק מעל ומעבר לדרישות שלי) אני צריף מהירות של 1600 וחברה טובה ספק(גם כאן עזרה בבקשה) Seasonic 350WSS-350BS 80mm Seasonic X-400FL400W Active PFC Passive התקציב בערך 3K תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק עד 200 ש"ח ומדפסת משולבת פקס + דיו צבעוני נוסף עד 400 ש"ח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-