ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
חשוב שתהיה יכולת לחבר וידאו למחשב לצורך המרת קלטות. כולל מקלדת ,עכבר ורמקולים, ללא מסך.
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הפרטים הנוספים צבועים באדום , תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? (2000 שקל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך, חשוב לי שיענה על הצרכים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון משחקים + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אח שלי בעיקר משחק משחקי רשת כגון leagueoflegends , fifa12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יח…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני אשמח למפרט למחשב שיהיה בשימוש בעיקר לאינטרנט אופיס והורדות, המחשב יחובר בו זמנית גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה לכן אשמח לכרטיס מסך שתומך בזה (הטלוויזיה עם יציאת HDMI המסך מחשב עם DVI) המחשב ישמש אנשים שסיכוי טוב ישתמשו בו למשך לפחות 5 שנים. תודה רבה מראש והסקר למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3K, אפשר ועדיף פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז נשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אולם המחשב יהיה מחובר לשני מסכים (האחד מסך מחשב (DVI) והשני טלוויזיה (HDMI)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר כאשר הוא מיועד לגיימינג בעיקר וקצת עריכת ווידאו בתוכנת ה Avid תודה לכל מי שירצה ויוכל לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עריכת ווידאו ופוטושופ (לא יותר מדיי) תכניי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מזדמן עד תדיר בתכונות ה Avid and Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4-AC4-Crysis3-GtaV- COD Ghost…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז זה יהיה מצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כלשהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כעיקרון AVA, LEAGUE OF LEGENDS, SKYFORGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 …
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש לי מחשב שישמש בעיקר את הילדים (בני 3) למשחקי קומפי ומשחקי אינטרנט פשוטים (לפחות בשנים הקרובות). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים מאד פשוטים וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קומפי, גלישה ואולי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחק…
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מטרות המחשב : עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים כגון nba 2k9,fallout 3 , עריכת תמונות וסרטים ביתיים ברמה בסיסית אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה. כמו כן רוצה המלצה למסך טוב (לא כלול בתקציב ה 2K) למפרט הנ"ל בתקציב של בערך 1000 ש"ח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב (שיהיה מ-ksp או נועה, מה שעדיף) ב-3,400 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת, עכבר,רמקולים ומערכת הפעלה. לא לחרוג יותר מידי). המחשב בעיקר לאינטרנט וכל מה שקשור לעבודה משרדית, ומשחקים קלים יחסית. שיהיה מארז טוב (אבל בלי להגזים בהשקעה), עם כונן DVD וצורב. זיכרון בעיקרון אמור להיות סה"כ 1 ג'יגה. וזהו.. הצעות יתקבלו בשמחה
-
- 17 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום! התרשמתי מאוד מהפורום שלכם ולכן רציתי להעזר בכם לבניית מפרט למחשב! המחשב לא צריך לכלול מסך, אבל כן צריך לכלול את שאר הציוד ההקפי(לא כולל מדפסת כן כולל צורב). אני לא גיימר כבד, ולמרות ששמתי לב שכולם ממליצים על ה AMD חשבתי שאולי כדאי ללכת בכל זאת על מעבד של INTEL 64 ביט... גם הכתבה הבאה גרמה לי להגיע למסקנה הזאת: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14693 בנוסף התרשמתי שכדאי מאוד לקחת כרטיס מסך x800 gt שיכסה על החסרון של אינטל בגרפיקה...? ולגבי הזכרונות האם שווה להשקיע ב זכרונות 533MHz ? אודה לכם מאוד על תגובתכם המהירה!!! שגיא
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, אני צלם חובב ומחפש מפרט למחשב שנועד בעיקר לעיבוד תמונות (כלומר הרבה לייטרום, מעט פוטושופ). אני לא מוצא בפורומים מפרטים שקשורים לעיבוד תמונות (בניגוד לעיבוד גרפי, שדורש שימוש כבד בפוטושופ ותוכנות דומות).. אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל ברצינות אני מנסה לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל) וקצת אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רואה סיבה לצורב, ואני מקבל G…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחק רשת Muonline וסרטים. דגש על מעבד זיכרון וקירור טוב כי המחשב הולך להיות דלוק 7\24. צריך גם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש" כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק רשת Global mu online וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. זה יהיה בעיקר global mu online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המטרה העיקרית היא למשחקים חזרים עם רזולוציאה מקסימלית לדוגמת gta cod וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,עריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זה נועד לגיימינג אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Max Payne 3 , Assassin Creed 3 , GTA V מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רחב 23' 1920X1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מערכת חזקה שתחזיק לפחות לכמה שנים. המערכת הזאת צריכה לשמש בין היתר אותי למשחקים יחסית פשוטים ואת המשפחה אז חשוב שהמחשב יהיה גם מהיר בפעולות הרגילות שלו. ואני לא בדיוק משלם על המחשב הזה אז אני אשמח לשמוע את המפרט הכי טוב לתקציב.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, סרטים ועריכה בסוני ווגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני ווגאס (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי שולחני, בעיקר למשחקים \ משחקי רשת. התקציב כמו שאמרתי בכותרת 3000ש"ח כולל מסך. אני לא מצפה לקבל את המחשב הכי טוב שקיים אני פשוט רוצה את המפרט הכי טוב שאני יכול בתקציב הנ"ל. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רב, מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט ומידי פעם הכנת סרטונים ב- PINNACLE STUDIO (גרסה 16 פלוס כרגע). אין עריכת תמונה אלא רק חיתוך סרטונים, תמונות, אפקטים והוספת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE STUDIO מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תקציב 1500~2000 ש"ח. (הערכה כללית, אפשר לחרוג בעוד 300 אם זה קריטי) שימושים בעיקר שימושים משרדיים: תוכנות אופיס, אינטרנט, הורדות קבצים וכו' בנוסף אני כנראה אשתמש בעתיד בתוכנות כמו SOLIDWORKS, AUTOCAD ו - PHOTOSHOP, באופן מזדמן, אבל עדיין אני רוצה מחשב שידע להתמודד איתן. אם התוספת היא לא משמעותית, אני אלך על זה ואם כן אז לפחות שתהיה האופציה לשדרג בעתיד. ציוד היקפי - אין צורך. בנוסף, יש לי צורב DVD בן 4 שנים אבל די מהיר ועובד טוב, יש סיבה להחליף? מעוניין בדיסק קשיח בגודל 1T אין לי חנות ספציפית, בעיקרון כל חנות אמינה שעושה משלוחים לירושלים ו/או נמצאת באזור ירושלים/יבנה יכולה לבוא בחשבון. אני יכול להסתדר עם הרכבה עצמית. חשוב לי שהמארז יהיה שקט (רמה 8). OC - לא…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אם זה משתלם). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , אינטרנט, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מקלדת נוחה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. אני מניח גם שלא צריך כרטיס מסך, המובנה יספיק נכון ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
דרוש מפרט למחשב ביתי בסיסי מ-1000 עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, מיילים, וגלישה באינטרנט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בשום מערכת 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. האם יש בקש…
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן חברים, פרסמתי לפני משהו כמו חודש הודעה אבל זה לא היה רלוונטי כי נשארתי עם המחשב הקיים בגלל שפתרתי איתו את הבעיה - כרגע הוא ממשיך לעשות בעיות, יש לי אותו כבר 5 שנים, זה הזמן להחליף למחשב חדש! דרישות: תקציב- 3.5K כולל מסך, צורב, מקלדת ועכבר. לגבי רמקולים - יש לי Altec Lansing ATP3 - ממליצים להחליף? מזכיר שהם קרוב ל5 שנים אצלי מבחינת צרכים ומה שחשוב - אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD - ושיהיה שקט! חשוב זה המפרט שבניתי: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 Chipset For Intel LGA 775 CPU ¤324 מארזים Antec NSK4480B (V2) 380W Mini ATX Tower Case Black ¤456 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 …
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפשים לבנות מחשב משחקים לילדים (סגנון warcraft2) יש לנו כבר מסך, הארדיסק, וכרטיס מסך ATI 4850. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אין צורך בציוד היקפי. השקט לא חשוב. יש מערכת הפעלה. הקנייה בשבועיים הקרובים. אין דרישות נוספות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-