עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לשימוש במשרד ביתי (וקצת אקסטרא). במקור התכנון היה לכוון לאיזור ה- 2000 ש"ח, אבל נראה שנצטרך להשקיע יותר. צירפתי מפרט שבניתי ב- KSP, נעזרתי באחת ההודעות שראיתי כאן בפורום, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שונה, או לדרכים לקחת מפרט דומה בזול יותר. באופן כללי היה חשוב לי לקחת מעבד טוב יחסית (4 ליבות), SSD מספיק גדול כדי לשים עליו את מער' ההפעלה, ומארז שלא יתחמם יותר מדי. והכי חשוב - מחשב שיהיה רלוונטי לפחות 4-5 שנים (אולי עם שדרוגים בדרך). הערה: אין צורך ביותר מדי מקום אחסון מכיוון שעל המחשב הנוכחי יש פחות מ-100 גיגה תפוסים ולא נראה שזה הולך להשתנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי בהרכבת מפרט לדרישות הבאות. מיקום החנות לא קריטי. במידה ואני חי בסרט והתקציב ממש לא מתאים אשמח לשמוע את דעתכם... (כמו כן אם אתם ממליצים להוסיף משהו שלא רשמתי) 1. תקציב: 3000 ש"ח במזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, הורדות, עריכה גרפית דו מימדית, תכנות. 3. ציוד הקפי: מסך 20/22, מקלדת ועכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: כל השאר. 5. העדפות: אולי למעבד 5200 (לא הכרחי) 6. קירור ועיצוב: מארז יפה אך לא מצועצע מדי עם כניסות USB נגישות. 7. מערכת הפעלה, הרכבה או התקנות: לא. 8. צרכים מיוחדים: מותאם לעבודה עם תוכנות כגון Visual Studio, Eclipse, Flex Builder ודומיהן. מותאם לעבודה ממושכת מול המחשב …

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by פבלו,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב שייעוד העיקרי שלו הוא לגיימינג וגם לעריכת וידיאו וסרטים. כמובן שאני רוצה שהמחשב יעשה גם את כל הדברים הרגילים שמחשב עושה, כמו גילה באינטרנט וכל השאר, אבל זה הרי כל מחשב יכול לעשות. אבל אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאוד ויוכל להריץ משחקי מחשב בלי שום בעיה ועם כמה שפחות רעש מהמחשב עצמו. בנוסף לזה, בתור עורך וידיאו וסרטים, אני רוצה שהמחשב יהיה גם חזק מספיק להריץ תוכנות כמו AVID וגם יאפשר לי לערוך סרטים בראש שקט. אני מעוניין לבנות את המחשב בצורה הכי נכונה, ולמרות שהתקציב המיקסימאלי שלי הוא 6,000, אני מוכן לשלום יותר אם יהיה צורך. שוב, אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים כמו GTA (לדוגמא) בצורה חלקה, אבל אני גם מעוניין שהמפרט יכלול רכיבים שיתאימו את ה…

• 57 תגובות
    • 7.1k צפיות
  4. Started by maoros,

תקציב:4700ש"ח מטרות המחשב :למשחקים כמו NFS FIFA Hitman וכדומה וגם לICQ מסנג'ר ואינטרנט כמובןם לא דרוש ציוד הקפי. צריך צורב . ולא אני לא צריך מערכת התקנה חוקית ;)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by avner_100,

שלום !.. אני מחפש מחשב סביבות 5000, ללא מסך למשחקים, סרטי hd .. ואניטרנט 2G זיכרון, 320G דיסק קשיח תודה!!.. אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו להפיק את הטוב ביותר בסכום הזה.. שוב תודה לעוזרים !!

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי חבר'ה תעזרו לי לבנות מחשב חזק למשחקים מבוסס על מעבד AMD64....

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by Yanai_Gaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. היי, לאחר שקראתי לא מעט הודעות בפורום אני עדיין לא מצליח לגבש דעה לגבי מפרט: המחשב כ"כ הנראה יעמוד בסלון ויחובר פלאסמה 50" או LCD 42" (כרגע גם דילמה, אבל כ"כ הנראה יהיה LCD בגלל החיבור למחשב ובעיות צריבה...) המחשב ישמש לסרטים וגם משחקים כבדים. 1. על המארז להראות יפה! 2. דרוש מארז גדול (הכוונה לא למארז של לוחות MINI ו LOW PROFILE וכל השטויות האלה, אלה מארז שיהיה מספיק מאורר ויתמוך בכרטיסים בגודל רגיל) 3. מארז שקט (אני מתכנן ללכת על קירור פסיבי (כנראה Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2 ) 4. מעוניין במעבד אינטל בלבד 5. מתלבט בין צ'יפסט של אינטל ל NVIDIA 6. זקוק לספק איכותי ושקט 7. מחיר מקס' למערכת הוא 7000 ש"ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Avicohen99,

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברמת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב לעריכת אודיו מיועד לאולפן ביתי להקלטות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE 8.5 ולabelton 9.5 - פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. חשוב שתהיה יכולת לחבר וידאו למחשב לצורך המרת קלטות. כולל מקלדת ,עכבר ורמקולים, ללא מסך.

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  11. הפרטים הנוספים צבועים באדום , תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? (2000 שקל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך, חשוב לי שיענה על הצרכים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון משחקים + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אח שלי בעיקר משחק משחקי רשת כגון leagueoflegends , fifa12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יח…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן אני אשמח למפרט למחשב שיהיה בשימוש בעיקר לאינטרנט אופיס והורדות, המחשב יחובר בו זמנית גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה לכן אשמח לכרטיס מסך שתומך בזה (הטלוויזיה עם יציאת HDMI המסך מחשב עם DVI) המחשב ישמש אנשים שסיכוי טוב ישתמשו בו למשך לפחות 5 שנים. תודה רבה מראש והסקר למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3K, אפשר ועדיף פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז נשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אולם המחשב יהיה מחובר לשני מסכים (האחד מסך מחשב (DVI) והשני טלוויזיה (HDMI)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר כאשר הוא מיועד לגיימינג בעיקר וקצת עריכת ווידאו בתוכנת ה Avid תודה לכל מי שירצה ויוכל לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עריכת ווידאו ופוטושופ (לא יותר מדיי) תכניי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מזדמן עד תדיר בתכונות ה Avid and Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4-AC4-Crysis3-GtaV- COD Ghost…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RatedR,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז זה יהיה מצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כלשהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כעיקרון AVA, LEAGUE OF LEGENDS, SKYFORGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 …

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  16. שלום לכולם, דרוש לי מחשב שישמש בעיקר את הילדים (בני 3) למשחקי קומפי ומשחקי אינטרנט פשוטים (לפחות בשנים הקרובות). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים מאד פשוטים וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קומפי, גלישה ואולי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחק…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  17. מטרות המחשב : עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים כגון nba 2k9,fallout 3 , עריכת תמונות וסרטים ביתיים ברמה בסיסית אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה. כמו כן רוצה המלצה למסך טוב (לא כלול בתקציב ה 2K) למפרט הנ"ל בתקציב של בערך 1000 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. Started by nadavbu,

אני מחפש מפרט למחשב (שיהיה מ-ksp או נועה, מה שעדיף) ב-3,400 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת, עכבר,רמקולים ומערכת הפעלה. לא לחרוג יותר מידי). המחשב בעיקר לאינטרנט וכל מה שקשור לעבודה משרדית, ומשחקים קלים יחסית. שיהיה מארז טוב (אבל בלי להגזים בהשקעה), עם כונן DVD וצורב. זיכרון בעיקרון אמור להיות סה"כ 1 ג'יגה. וזהו.. הצעות יתקבלו בשמחה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום! התרשמתי מאוד מהפורום שלכם ולכן רציתי להעזר בכם לבניית מפרט למחשב! המחשב לא צריך לכלול מסך, אבל כן צריך לכלול את שאר הציוד ההקפי(לא כולל מדפסת כן כולל צורב). אני לא גיימר כבד, ולמרות ששמתי לב שכולם ממליצים על ה AMD חשבתי שאולי כדאי ללכת בכל זאת על מעבד של INTEL 64 ביט... גם הכתבה הבאה גרמה לי להגיע למסקנה הזאת: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14693 בנוסף התרשמתי שכדאי מאוד לקחת כרטיס מסך x800 gt שיכסה על החסרון של אינטל בגרפיקה...? ולגבי הזכרונות האם שווה להשקיע ב זכרונות 533MHz ? אודה לכם מאוד על תגובתכם המהירה!!! שגיא

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  20. היי, אני צלם חובב ומחפש מפרט למחשב שנועד בעיקר לעיבוד תמונות (כלומר הרבה לייטרום, מעט פוטושופ). אני לא מוצא בפורומים מפרטים שקשורים לעיבוד תמונות (בניגוד לעיבוד גרפי, שדורש שימוש כבד בפוטושופ ותוכנות דומות).. אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל ברצינות אני מנסה לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל) וקצת אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רואה סיבה לצורב, ואני מקבל G…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחק רשת Muonline וסרטים. דגש על מעבד זיכרון וקירור טוב כי המחשב הולך להיות דלוק 7\24. צריך גם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש" כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק רשת Global mu online וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. זה יהיה בעיקר global mu online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המטרה העיקרית היא למשחקים חזרים עם רזולוציאה מקסימלית לדוגמת gta cod וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,עריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זה נועד לגיימינג אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Max Payne 3 , Assassin Creed 3 , GTA V מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רחב 23' 1920X1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך מערכת חזקה שתחזיק לפחות לכמה שנים. המערכת הזאת צריכה לשמש בין היתר אותי למשחקים יחסית פשוטים ואת המשפחה אז חשוב שהמחשב יהיה גם מהיר בפעולות הרגילות שלו. ואני לא בדיוק משלם על המחשב הזה אז אני אשמח לשמוע את המפרט הכי טוב לתקציב.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by shaiov23,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, סרטים ועריכה בסוני ווגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני ווגאס (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 1 תגובה
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.