עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אח שלי הקטן מכור לWoW, ואני רוצה לפנק אותו לבר מצווה במחשב שיריץ את המשחק בגלל שהוא כרגע משחק בלפטופ מעפן. אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את המשחק בצורה מקסימלית (אולטרא על רזולוציה הכי גבוהה. 1920x1090?) לא מעוניין בשקט, באוברקלוק, בשום דבר מזה. פשוט משהו שיעבוד חלק עם מערכת הפעלה חוקית. עכבר, מקלדת ורמקולים גם נחוצים. לגבי מסך אני לא יודע. יש לו בסלון טושיבה Full HD, אבל היום המסכי מחשב הם מסכי טלוויזיה או שעדיף משהו ייעודי? תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by migo,

שלום לכולם, הקבוצה שלי מעוניינת לרכוש תחנת עבודה חדשה, המטרה היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל. (בלי שהמעבד עובר מתהליך לתהליך, אלא שכל core עובד על תהליך אחר). כמו כן, אנו שותים הרבה זכרון (טרנספורמי פורייה על סריגים גדולים/מטריצות ענקיות במטלב). עד עכשיו עבדנו על שרת עם 50 מעבדים/ ועוד שרת עם שני מעבדי i7 של 4 cores כל אחד. אנחנו רוצים יותר (או לפחות לא להיות תלויים בשרת הגדול). אני מניח שאין ממש מגבלת גג לתקציב (כלומר 50000-10000 ש"ח נשמע סביר מבחינתנו) והדרישה העיקרית היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל - כלומר לא צריכים את המעבדים הכי הכי הכי מהירים בשביל זה. האם מישהו יכול לתת המלצה למפרט שכזה?

3. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בREVIT ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לצרכי פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). EIZO 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי לכולם! אני מחפש מפרט למחשב חדש בשביל אשתי האדריכלית התוכנות שבהן היא משתמשת - Adobe Photoshop, Illustrator, Rhino+VRAY, Sketch-UP, 3D. לפי מה שהבנתי ממנה יש צורך ברינדור, תלת-מימד, ודו-מימד. שאלה מקדימה קטנה - האם יש כרטיס מסך ייעודי לגרפיקאים / אדריכלים? או שיש רק לגיימרים והוא עונה על אותן הדרישות? או שמא בכלל לא צריך כרטיס ייעודי אלא רק מעבד חזק? אשמח שמישהו יעשה לי סדר לגבי מה הדרישות של התוכנות הללו ומה החומרה המתאימה להן. להלן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות אז לנסוך לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

5. אם אפשר אפילו פחות מה טוב..

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  6. התקציב הוא 1.8K א. לנסות ולחסוך אם אפשר ב. אפשר לחרוג ב0.2K אם זה ישפר משו באופן משמעותי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית, אינטרנט סרטי HD וטלויזיה. למחשב מחובר מסך באיכות HD. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בהארד דיסק. רמת שקט 6-7 לא מתוכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה. אך יש צורך בהרכבת המחשב. אזור מגורים רמת גן צורך בHDMI, רצוי USB3 לא מתוכנן שדרוג למחשב בשנים הקרובות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by yael:D,

התקציב- 8000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח המחשב ישמש לאנימציה (דו-מימד וסטופ-מוושן), עריכה גראפית, עריכת וידאו, מעט עריכת סאונד. שימוש בתוכנות הבאות: after affects, premire, photoshop, illustrator, flash, q-base, TVpaint -פעמים רבות נדרשת עבודה במקביל על כמה תוכנות. השימוש הוא יומיומי, לצרכי פרנסה הגדרות גראפיות גבוהות ציוד היקפי נדרש: רמקולים בתקציב של כ- 300 ש"ח UPS שאמור להחזיק שני מסכים 20" 1 מסך 20" איכותי לגראפיקה ואנימציה - עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 7 ישנה העדפה לרכוש את המחשב באזור רמת-גן - יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות בקשות מיוחדות: FireWire (בנוסף, במידה ויש רכיב שלא חש…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין צורך בכל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש המרכזי והחשוב של המחשב הוא לצורכי תלמידת אנימציה (שנה שניה) שמתעתדת לעבוד ולעסוק בזה תוכנות בשימוש MAYA, MudBox, Photoshop, AfterEffects. השימוש העיקרי הוא ב-MAYA וחשוב שיעבוד איתה כמו שצריך. חשוב גם שהמחשב יהיה חזק ברינדורים (וגם mental ray) יחוברו למחשב 2 מסכים בגדלים של כ-20 אינץ לערך, ברזולוזציה טובה ובהגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי, גם לא במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  9. היי לכולם אשמח לעזרתכם אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך עבודתי כאנימטור פרילנס קיבלתי מפרט מאייבורי אצרף אותו בסוף הדיון הסכום הוא 4500 שח עם מחשבות לחריגה מקסימום עד 6000 שח שימושי המחשב: אנימציה עריכה וגרפיקה משתמש בעיקר בתוכנות: פוטושופ פלאש אפטר אפקט פרימייר אילוסטרייטור אינדיזיין חשוב שיהיה שקט 6-7 אשמח להמלצה על חנות מחפש לקנות בשבועיים הקרובים ומתוכנן שידרוג בבוא העת מפרט שקיבלתי מאייבורי מה דעתכם? מארז VL80001'2Z V3 THERMAL TAKE AJUשחור ספק כח A.PFC 80+G650 MOD 650' COOLERMASTER מעבד אינטל 3.5GHZ 6MB CORE I5 1150 /UAD 4690 מאוור למעבד HYPER TX3 EVO COOLERMASTER לוח HAS'ELL 1150 H97M -D3H H97 GIGABYTE זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ ז…

10. תקציב כמו שאמרתי, פלוס מינוס 15000 אני גיימר כבד, אז לטיפולכם אודה. **ללא מקלדת עכבר מארז וכונן DVD מסך או רמקולים...

• 150 תגובות
    • 39.6k צפיות
  11. התקציב המקסימאלי - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב HTPC, תכני HD ותוכנת שירטוט סולידוורקס א) המחשב מיועד לסלון עם תוכנות עיקריות - אינטרנט, סרטים HD אופיס ושירטוט. ב) המחשב יחובר לסוני 40'' 1920X1080 בסלון. להגדרות גרפיות גבוהות במידת האפשר. 3. מקלדת ועכבר אלחוטים ושלט. 5. עד כמה חשוב השקט - 8 מתוך 10. 6. לא מתוכנן אוברקלוקOC 7. הרכבת מחשב בחנות ולא צריך לכלול מערכת הפעלה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות - RSM. 9. בקשות מיוחדות - עדיפות לכרטיס גרפי של NVIDIA 10.כן רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תודה לעוזרים

12. Started by 1dOzZ,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא. 4. האם…

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by BorisAlt,

שלום, אני רוצה מחשב חדש כי שלי כל כך ישן שאפילו שולה מוקשים מתקשה לרוץ... בסך הכל כבר כמה שנים שאני די מנותק מהתחביב הישן של הגיימינג ורוצה לחזור. עכשיו הגיע הזמן לחזור לתחביב הישן והנהדר הזה. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בסך הכל יש לי גג כמה שעות להשקיע בשבוע אבל אני עדיין רוצה להנות מהן ומוכן להשקיע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Amir330,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש שיצא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? במחשב הנוכחי יש לי HARD DISK בגודל של 500 GB , הוא די ישן ואני לא יודע אם מומלץ להחליף או שאפשר להשאר איתו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.…

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\עיבוד הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, BattleField 3 ודומיהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

16. אהלן חבר'ה,אני עומד להשתחרר והחלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש אחרי 3 שנים בערך... לעניינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3ds max,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Diablo 3,Crysis 2,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 …

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by leon2810,

שלום, ההיתי רוצה בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב חזק אני קונה את החלקים בחול התקציב הוא 3000 שח בישראל אבל כיוון שזה מחול זה אמור להיות זול יותר לא? יש חנות אולי בארהב שאתם מציעים אליה? 1. 3K שח למטרות: תכני HD, משחקים, 2048*1536 אין צורך בציוד הקפי יש צורך בהכול שקט המחשב חשוב 7

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3, crysiis 3,fifa -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. היי חבר'ה, הרכבתי מפרט באתר TMS ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני פתוח לשינויים והצעות אחרות לגמרי אפילו. בעקרון אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים (אפילו על מסך טלווזיה 32LCD אינץ') ללא הארדיסק לאחסון - רק הארדיסק SSD אחד של 128 GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכיוון ה 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום חברים, אני מפרסם את המודעה הזאת לבקשתו של חבר. יש לו מחשב מלפני 6 שנים בערך והוא רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K. העניין הוא שאחרי שהוא נתן לי את המפרט הנוכחי שלו אני לא בטוח שכדאי לו לרכוש מחשב חדש. אשמח לעצות ולעזרה שלכם בנושא. אני מביא לכם את המפרט הנוכחי ואת השאלון שלו. חשוב לציין שספק הכוח שמצויין כאן הוא לא בהכרח מה שיש לו. הוא אמור לבדוק זאת בהקדם האפשרי ואעדכן את הפוסט. על מנת לעזור בהתלבטות הוא היה רוצה לקבל המלצה למפרט חדש ללא קשר להאם כדאי לשדרג. המפרט הנוכחי: אינטל מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray ASUS לוח אם P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרו…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג ב 7000 ש"ח ואשמח אם תוכלו לעזור לי. :השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Danman,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, בעיקר לגיימינג. מכיוון שהתקציב שלי דל יחסית, חשבתי ללכת על 8800GT ומעבד אינטל זול לאוברקלוקינג (E2180 לדוג') אני לא צריך ציוד היקפי, צורב והרדיסק. ממפרטים שניסיתי להרכיב כבר, עושה רושם שזה התקציב שאני צריך, אבל אם אין ברירה אני אוכל להתגמש ב100-200 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  23. שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, מעדיף אבל שלא יהיו חריגות גדולות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וטיפה עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות לעריכת וידאו כמו Vegas ו-Video Studio, מלבד אלו שום תוכנות כבדות שאמורות להוות שיקול. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Torchlight 2, The …

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  24. שלום לכולם, בגלל ההגבלה הפיזית של הרוכש לאזור הצפון אני מתקשה להרכיב לבד מפרט משתלם. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל טווח המשחקים כולל BF3 וחברים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך במסך של לפחות 22 אינץ -לאילו …

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום רב לחברי הפורום. הגיע הזמן לשלוח את המחשב הוותיק שלי לגמלאות אשמח לעזרתכם. אני ממש חלוד בכל הקשור לחומרה עכשווית. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher ,starcraft ,diablo ועוד משחקים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 2312HM …

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים