ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,402 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל לא בכוח. מחפש יחס עלות\תמורה טוב מצד אחד, מצד שני, לא קונה מחשב כל יום (המחשב הנוכחי בן 5-5.5 שנים) אז רוצה לעשות את זה "כמו שצריך". ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, גלישה סטנדרטית, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, לימודים\עבודה, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Rocket League, The Witcher 3 ומ…
-
- 17 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 3000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' רזולוציה 1280X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא ממש אכפת ל…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF Hardline, AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד יש לי (עובד אינטל), רק צריך להלביש עליו מפרט, מה אתם ממליצים? זה לילד, הוא משחק פורטנייט כל היום אבל ברגע שיצא ג׳ננה חדשה הוא בטח יעבור, לכן אני מחפש משהו חסין לעתיד הקרוב. הציעו לי את זה: Arctic Freezer 33 Asus Prime X299-A Kingston 2x8gb DDR4 Asus GTX 1060 Phoenix 3GB WD 2TB 64MB Caviar Blue Transcend 240GB SSD Corsair 750W 80+ Gold Corsair SPEC-04 MidTower רוצים על זה כמעט 5000 שקל כולל הרכבה. הייתה לי תחושה שהחבר׳ה פה יבנו משהו עדיף למחיר (ויצליחו להכניס מסך בפנים), יש מצב כזה? מקלדת ומסך לא צריך, אוברקלוק אף פעם לא ייעשה. ודרך אגב אני לא סגור שהוא בכלל זקוק לכונן קשיח מסתובב. …
-
- 39 תגובות
- 66k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב גיימיניג בתקציב גבוה של בסביבות ה7000-7500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו (כמובן שלא חייבים) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-משחקים חדשים ומשחקים שעתידים לצאת הדורשים דרישות מערכת גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -…
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, מעוניין בחוות דעתכם על מפרט על מחשב זה לצרכי גיימינג (והפרדתי לשרשור נפרד גם מחשב נוסף לצרכים משרדיים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 5700 ש"ח (גמיש - מחפש sweet-spot של יחס עלות תועלת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עיבוד תמונה ווידאו בסיסיים, ומשרדי כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל כל שקל, שיהיה cost efficient ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודי הנדסה (תוכנות שישתו את הRAM) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - המשחקים החדשים שיוצאים , גם FPS וגם בסגנון dragon age inquisition וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (משחקים ״קלים״ בסגנון NBA, FIFA על הגדרות גבוהות ככל שאפשר, עדיף שאפשר יהיה להריץ משחקים נוספים בצורה טובה), מדיה סנטר, ועבודות פיתוח (VM אחד או שניים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42״, 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מנסה לכוון לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהשנה האחרונה גם BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן מסך 23' של DELL אז 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?20000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אלפיים שקל+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עבודה גרפית 3ds Max א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 2,MW3,NFS, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, הוא רוצה כחלק מהתקציב לקנות גם מסך FHD LED ואם אפשר שהמסך יהיה גם תלת מימד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים לחבר טוב שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, DIABLO 3, CRYSIS 2, PORTAL 2, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מדובר במסך בגודל 22 אינץ' של MAG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (ועריכה גרפית כתחביב אך פחות קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד, COD, the elder scrolls -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,ר…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להגדרות גבוהות, רזולוציית המסך שברשותי היא : 1920X1200 , משחקים כמו : BF3 FC3 GTA V CRYSIS …
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את כל התקציב כל עוד זה יגרור שיפור - זה השקעה לטווח ארוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג העדכניים ביותר שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 (מסך 23" DELL כמו במפרט המומלץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
דרוש מפרט גיימינג למשחקים כמו COD בלאק אופס, AC 2? (לא יודע בדיוק, המפרט לחבר שלי שמחכה לAssasins cred האחרון שיצא, נראה לי הוא אמר שהוא מתכוון למולטי. ושיוכל גם להריץ משחקים כמו CRYSIS WARHEAD על הגדרות נמוכות יחסית, או שאם אפשר על הגדרות גבוהות, בשמחה! (אבל תראו, הילד הזה ממש מכור למייפל, זה משחק היחיד שהוא יכול להריץ, אז עשו לי טובה ותעזרו לי להקים אותו מהדבר הזה) 1. התקציב המקסימלי הוא 2.5K ועדיף לנצל את כל התקציב, אך להשתדל לא לחרוג ממנו 2. גיימינג, מפורט יותר ב"intro" (למעלה) א) משחקים. כמו COD CRYSIS ASSASINS CRED מפורט למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: נוו... גם זה למעלה. * 19" גודל מסך, הרוזולוציה אינה ידועה לי, אני ישאל אותו מחר, זה מסך דיי …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגיימינג,סרטי BluRay(המחשב מתחבר לטלויזיה 40 אינץ, לכן חשוב חיבור HDMI בכרטיס מסך),שאר פעולות יומיומיות אינטרנט, אופיס, וכו'... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים העתידים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'/1680x1050/Samsung SyncMaster 2253bw -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C&C הגדרות FPS מירוצים וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט בשביל חברה שלי, במחיר 3-4.5 אם מספיק פחות אז עדיף. המחשב צריך להריץ טוב תוכנות גרפיקה דו מימדיות (פוטושופ וכולי) מעבר לכך יש הרבה צפייה בסרטים ומעט משחקים (היא רחוקה מלהיות גיימרית אבל חשוב ש Sims 3 למשל יעבוד כראוי) תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
עשיתי הזמנה של המחשב הזה והבנתי שהוא לא הכי טוב והרבה לא מרוצים ממנו. זה מה שהזמנתי: אני רוצה לשמוע הצעות דחופות כי יום ראשון אני אמור לקבל את המחשב בבקשה ואני רוצה כמה שיותר מהר להתחרט ולהחליף רכיבים המקסימום שלי הוא 3000 שקל והוא כולל את הרכיבים הבאים בלבד ללא תוספת של רכיבים בבקשה: לוח אם כרטיס מסך זכרון מעבד מארז ספק. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כמו: GTA5 FARCRY2 וכו' שהם משחקים די כבדים אבל גם מיועד לאינטרנט ואופיס בבקשה חברים זה דחוף לי מנהלים אם חרגתי מתחנן לא לנעול בבקשה לתת מפרט רק של נועה מחשבים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 19:29:39 זה הלינק לבניית המחשב:http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 4K ל5K האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? טווח רחב מספיק המיוחד לדרישות מעדיף כמה שיותר למטההאם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן2. מהו היעוד של המחשב? סרטים, מוזיקה בעיקר ומעט משחקים3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב? רק מקלדת ועכבר חדשים, יש מסך ויש רמקולים. עכבר ומקלדת חוטיים! וצריך צורב DVD כמובן 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה?לא, רק שיהיה מקום לכניסה של רשת כמובן 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא.6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? אני כן רוצה מערכת הפעלה win7 למרות שיש לי דיסק של XP בבית אני פתוח לרעיונות7. האם יש העדפה לחנותרשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למעבד + לוח + ספק + זכרונות +כרטיס מסך בסיסי אם צריך הדרישות שלי הן יציאת TV איכותית יציאת סאונד איכותית (רצוי אופטית או לפחות דיגיטלית) התקציב באזור ה 2000 שקל ואני לא יודע למה אבל יש לי anti ל celeron או sempron
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אנשים אני אנימטור במקצועי ואני צריך מחשב מפלצת הנה מפרט שקיבלתי מאיבורי מחשבים האם כדאי לי לקנות? מארז FANQUA IN WIN שחור אדום + מאוורר 22CM ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE לוח אם H67MA-E35 B3 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS CORSA GEIL 2X8GB (16GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB SSD כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX OC 1536MB-5 MSI צורב LIGHTSCRIBE SATA SONY-OP' DVDX24 DL שחור דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 64MB C.G WD תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מסך H2400 LCD LED 1:5000000DC…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 10,000 ש"ח. לא מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. אם יש אקסטרה, עכבר ומקלדת ברמה, לגיימינג, יהיו אחלה. גם רמקולים ברמה יכולים להיות תוספת טובה. ללא מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי מומלץ הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא למען האמת. אני בטוח שהחבר'ה פה יודעים יותר ממ…
-
- 64 תגובות
- 6.5k צפיות
-