עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם eclipse / android sdk (תכנות) / VM. עריכה גרפית (אני לא מעצב אבל לפעמים כן צריך לפתוח פוטושופ בשביל לחתוך עיצובים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בphotoshop, eclipse לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר אז למה לא. לא חובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אין צורך גם במסך 4. האם י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב לתותחים כאן. צריך את עצתכם לגבי מפרט לחבר. שיהיה למשחקים ברמה בינונית בלי פילטרים לדוגמא אבל רזולוצייה מקסימלית ברוב המקרים. חשוב שיהיה מהיר לגלישה בתכני אינטרנט, ולהפעלת סרטים ב HD המסך הוא 19 1. מה התקציב המקסימאלי 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולהגיע למצב של 4000 אם יש אפשרות כזאת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD , גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghostsבעיקר COD MW 1 2 3 COD BO 1 2 \ CRYSIS 2 3 NFS ועוד כל מיני משחקים. בסיגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אך הם כמו חלק מהתקציב לומר התקציב הוא 4200-4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, ASSASSIANS CREED, COD ומשחקים אחרים הרמת גרפיקה דומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם לקנות מסך בתקציב הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500, במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (עיבוד מידע בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab,PhotoShop תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, borderland -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23", 1920x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  7. אהלן! אני צריך מפרט בכ-4500 הכולל את המחשב עצמו, עכבר ומקלדת (אלחוטיים עדיף), מסך 19 אינצ' לקריאה ממושכת, ומדפסת משולבת הכל(משהו פשוט,שיהיה כולל פקס). עקרונית לא צריך רמקולים, ודרוש צורב DVD. בתודה מראש חברים יקרים!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. תודה לכל העוזרים, מצטער מראש על הבורות. אני מצייר ומעצב ופתוח לדברים חדשים ולכן אצטרך מחשב חזק.1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית דו מימיד ותלת מימד בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי למיניהן והייתי רוצה גם לעבוד עם תלת מימד כמו מאיה וכו'... אומנם אני עובד בעיקר למטרת הנאה כרגע, אבל אני עובד בפורמטים ממש ממש גדולים בפוטושופ וכמו כן אני מתפרנס מזה מידי פעם ולכן כן, זמן שווה כסף. ואני עובד המון המון על ה…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום אני קונה מחשב לבן שלי ( 1) בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ושימושים כללים התקציב המקסימאלי 4000 כולל DELLU2311H כך שהתקציב למחשב הוא עד 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב :משחקים וסרטים במישני אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-nba2k, black-ops.fm.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7-8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא כרגע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן אבל לא בשנה הקרובה הרכבתי מפרט ב TMS וחשובה לי חוות דעתכם האם המארז והספק שהם יחסית ישנים מתאמים למפרט ושקטים ? האם יש MB זול יותר שיתאים ( נדרש USB3 ) והאם יש חשיבות בהסתכלות קדימה על תמיכהב SATA 6Gb/s שנתמך ב MB שבחרתי…

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5K, אבל ניתן לחרוג קצת. בגדול המחשב צריך להריץ בצורה טובה (רמת מדיום+ לפחות גרפית) את המשחקים הבאים: 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כאמור, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית - לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח לקבל עזרה בנושא. כמה נקודות חשובות: 1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. מותרת חריגה של עד 500 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. לדוגמה Modern Warfare 3 3. לא מפריע לי יותר מדי כמה שקט יהיה המחשב אבל אני לא רוצה בולדוזר בחדר. 2/10 4. לא מעוניין באוברקלוקינג למחשב. 5. אני מעוניין לרכוש עם המחשב את מערכת ההפעלה ווינדווס 7 64BIT. 6. 1TB צריך להספיק 7. מעדיף לקנות את המחשב באזור באר שבע אבל אני לא פוסל חנות טובה באזור ראשון לציון. 8. לא מחפש לשדרג את המחשב 9. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  12. שלום, זוהי בטח בקשה די נפוצה, אבל בבקשה עיזרו לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש״ח בערך, אלא אם כן ישנה הצדקה לחריגה גדולה יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים החדשים בשוק, בדרך כלל משחקים באיחור של שנה שנתיים. משחק לדוגמא bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום אנשים טובים, אני 14 שנים עם מחשב גרוטאה, אני רוצה להשדרג סוף סוף ואשמח לעזרתכם. אני מחפש מחשב עוצמתי שיכול להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וביצועים גבוהים ככל האפשר כגון: Battlefield 4 Mirror's Edge 2 Counter-Strike: Global Offensive Call of Duty: Ghosts מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים מה שימושי המחשב? משחקים מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by b11y,

שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך שהוא יריץ 720p/1080p חלק ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה הכרחי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שיצא/ייצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך ומקלדת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם יהיה שיפור ניכר במערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, GTA, NBA2K, ועוד משחקים מודרניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. 4. האם יש רכיב שאין …

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? .5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בעוד כ500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יכלול, תיכנות ,שזה כוכל הרצה של מספר מערכות וירטואלית במקביל, אימולטורים וכו' הרבה עומס... משחקים לא דברים מטורפים, לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקר משחקי אסטרטגיה. שימוש בשני מסכים, 24\27 עדיין לא סגור על זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בין תדיר לכבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא המטרה העיקרית שלו, אבל שיהיה אפשר לשחק, איכות נמוכה בינונית זה…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . FHD/QHD/qHD (גודל מסך 20-30 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מתקציב המקסימום שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גראפיות (- הרבה ובמקביל) ומעט עריכת וידאו בסיסית (פרימייר אלמנטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוס, אינדיזיין, Axure - אופן שימוש כבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך - שיתפקד כמסך ראשי (לצד מסך 20" משני) - חשבתי על 24"... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. דרוש מפרט בכ-5K ש"ח למחשב נייד לעריכת מוסיקה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עריכת מוסיקה ווידאו בתוכנות כמו pro tools, premiere וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - עכבר אלחוטי, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  21. Started by Ketamgix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, FarCry, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG W2453V כרגע אני על 1600x900 אבל הבנתי שהמסך תומך ב-1920x1080 ובכלל אני לא בטוח כמה זמן אני ישאר עם המסך הנ"ל. אני בספק אם יהיה לי מסך גדול מ-"24 …

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוף זה טוב אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כול החדשים BF4 וכו'. ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כול החדשים(BF4 וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  23. שלום לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי?--6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גהונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 6000 ש"ח, אבל די גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש. אפשר לחרוג במידה ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח חזק, כולל קימפול של פרויקטים גדולים (עשרות אלפי קבצים) והרצת מכונה וירטואלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קומפילציה, פרוייקטים עם הרבה קבצים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כוונה לשחק משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. 1. התקציב המקסימלי הוא 6,000 שקלים א. אפשרי לנצל את כל התקציב ב. רק אם התוספות יהיו קריטיות, יש אפשרות לחריגה של עד 1,000 שקלים נוספים, כלומר, סך הכל 7,000 ש"ח. 2.המחשב מיועד לגיימינג: א. בין המשחקים שאני מתכוון לשחק בהם: Crysis 2 ומשחקים עתידיים כגון BF 3 ו- COD Modern Warfare 3. ב. איני יודע רבות על המסך שברשותי , מלבד שהוא של Samsung. יש אפשרות לבדוק את הפרטים הטכניים שלו? ג. אני מיעד את המחשב להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין רכיב שלא הייתי מכליל במפרט החדש. 5.דרוג השקט - 9. 6.לא מתכונן OC- איני יודע איך עושים זאת. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס(עדיפות לווינדוז 7) יש צורך בהרכבה בחנות. 8.אין לי העדפה ספציפית לחנות כלשהי, אבל רצוי שזה יהיה באזו…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.