עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sheldon cooper,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk, final cut pro x, photoshop, after effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. רמה גבוה אולי RAZOR או ALIAN WARE מקלדת עכבר ומסך א4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

2. Started by Access Denied,

משהו יכול לספר מה הוא כולל??? באתר של הדובים, החכמים כנראה פשוט שכחו לכתוב את הדברים הכי חשובים כמו השילוש וכרטיס מסך לדוגמה.... אופסי ;D www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=4950

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by the_saint,

אני זקוק לעצתכם בנוגע לכמה מפרטי מחשב אז בבקשה אם יש לכם הארות הערות או סתם שטויות בבקשה מפרט "גבוהה": p4 2.4B Asus p4pe crosair 3200 cas 2 512mb wd 120 se 8mb cache gigabyte raedon9700 creative audgiy 2 yamaha crw f1 lite on dvd *16 lian li 60 Antec 430 watt samsung 959nf סה"כ מחיר 12150 מפרט "בינוני": athlon xp 2000 gigabyte ga-7vaxp samsung 2700 512mb wd 80 giga se leadtek ti4400 vivo hercules hame theater 6.1 lite on 40*12*48 lite on dvd *16 chieftec ax-01sld window hec 300 samsung17 757dfx סה"כ מחיר 7500 בערך מפרט "נמוך": athlon xp1700 gigabyte ga-7vax samsung 2700 256mb seagate 40 giga gigabyte raedon 9000 pro lite on dvd *16 ts…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם איך נראה לכם המפרט למחשב הבא שבניתי בזיגזג(הקצבתי לעצמי סדר גודל של 5000 ש"ח) - כמו שאתם רואים זה מחשב קומפלט כולל מסך וכו'. ברור לי שב-KSP זה יותר זול אבל הבנתי שהשירות של זיגזג מצויין (תתקנו אותי אם אני טועה) יש מצב שהוא יעבור O.C בשלב זה או אחר ולכן שמתי מספר רכיבים במפרט שאני מקווה שיעזרו לזה. המחשב מיועד גם למשחקים (למרות שאני יודע שהוא לא ישיג את הביצועים הכי גבוהים אבל מה לעשות, זה עניין של תקציב) תגובות בבקשה, הצעות לשיפור וכמה שיותר יאללה ביי 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 531.93 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nfor…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הראו לי ושאלו אותי מה דעתי על מחשב זה: Gateway ZX6971-UB30P All-in-One Specifications: • All-in-one design • Intel® Core™ i3-2120 processor • Features a 3MB cache and 3.3GHz processor speed. • Features smart 4-way processing performance for HD quality computing. Intel® HD graphics are built into Intel’s smart new processors. • 4GB DDR3 memory For multitasking power, expandable to 8GB. • 1TB SATA hard drive • Features a 23" LCD high-definition widescreen multitouch screen with Ultra bright technology for exceptional image quality. • 1.3MP high-definition webcam Makes it easy to video chat with family and friends. • Wireless keyboard and mouse al…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, בהמשך גם DTS עם כרטיס קול חיצוני - במידת הצורך) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : 13-14" משקל רצוי : קל ככל שניתן זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : צורב DVD כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : לא תקציב : עד 6000 ₪ עם עדיפות לפחות (ובלי חריגה מעל הסכום שנקבתי) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר על מנת שי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Wakoz,

Need help building a pc 12000-15000Nis the needed pc is for PURE gaming Without screen Any help well be appreciated sorry for writing in english i have no idea how to write in hebrew(translating this page via chrome haha ) Lets say that i want to run crysis 2 on ultra and keep my pc alive untill october 2011 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? NO need 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?Nope everything that is good and i mean GooD i want it 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I want a full spec 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני עובד בבית כמקצוע שני בהדמית מבנים תלת מימדים המצריכים רינדורים כבדים, זה המפרט שהרכבתי עד כה ,חסר לי מארז אשמח להערות והמלצות. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] ASUS P6T ₪1371 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 : TR3X6G1600C7 ₪961 כרטיס מסך: [..] PNY QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL ₪970 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM ₪741 ספק כוח: [..] SEASONIC S12EP 650W - ACTIVE PFC - RETAIL ₪556 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪446 מסך: [..] DELL ULTRA…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני בונה מחשב HTPC לסלון, המחשב יתחבר לרסיבר ומשם לטלויזיה 720P. המחשב הזה צריך להיות יותר אטרקטיבי מMac Mini שנקנה ב600 דולר. אם אי אפשר לנצח את זה אני אאלץ לקנות מקינטוש :'( תקציב: עד 2400 ש"ח ייעוד: מחשב HTPC לסלון (שקט, יפה , קטן) ציוד היקפי: שלט רחוק, wifi (ללא כרטיס טלויזיה אבל עם אפשרות הרחבה בעתיד) עם DVD, ללא Flopy, כרטיס קול מובנה, כרטיס מסך מובנה עם יכולות ניגון HD העדפות: מעבד Phenom II X2 בכוונה לנסות לפתוח ל4 ליבות. קירור: כמה שיותר שקט, כלומר קירור ייעודי למעבד שהוא נמוך ויכנס למארז HTPC הרכבה: אין צורך אוברקלוק: פתיחת ליבות למעבד מארז: מארז לHTPC, משהו בסגנון של Antec NSK2480 Black שגם מספק קירור טוב ומקום להוספת כרטיס טלויזיה בעתי…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by hippy,

שלום לכולם! התחלתי לחפש מחשב...אין צורך בשום ציוד הקפי, מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה. כרגע התחלתי לגבש רעיון למפרט, אבל ממש לא יודע מה לעשות...אז, כל עזרה תתקבל בברכה. Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 4Mb BOX 950 G.Skill DDR II PC5300 667MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1350 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII AAJS 320 Sapphire ATI Radeon X1050 512MB HYPER-MEMORY PCI-E 230 לא יודע מה לגבי הכרטיס מסך הזה...בעצם גם לגבי כל שאר הדברים לא כל כך סגור. כמובן במחיר צריך להיות כולל צורב DVD ומארז. אבל זה אני קונה בלי שום קשר למפרט הזה. רצוי מאוד רעיון ללוח אם מתאים של ASUS, ורוצה לשמוע דעה על הזיכרון הזה.. בכל מקרה, כמו שכנראה שמתם לב, הרבה אין לי... ***עוד אפשרות …

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tnt1674,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דינמי. אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. אבל כעיקרון פית…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם אחותי רוצה לרכוש NUC בתקציב של עד כ2K ש"ח קודם כל שאלה קטנה : מה ההבדל בין NUC6i5SYH ל NUC6i5SYK ואיזה מהם אתם ממליצים לי ? אני יכול לרכוש אותם ב300 דולר , מה עדיף? המהירות היא לא קריטית ביותר אז לא חייב SSD (אם כי כמובן עדיף אם זה מסתדר עם התקציב), ועל איזה זכרונות תמליצו לי להתאים למחשב הזה ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. התייעצות אחרונה בנושא המפרט בעיקר לגבי הלוח אם שאני לא ממש סגור עליו וגם לגבי הספק! מידע קצר על הדרישות מהמפרט: 1.השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית-פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית 2D בעיקר, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. 2. בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. בנוסף לכך, העורכת הגרפית עוד בחיתוליה +- כך שאין לה צורך של ממש כרגע בכרטיס איכותי. 3.השקט של המפרט מאוד חשוב. אני מודע לכך שמפרט בעלי רכיבי OC הוא לא האידיאלי שבשקטים אבל עד כמה שאפשר.... 8+ 4.האם מתוכנן אוברקלוק? בינוני. אני עדיין לא מתמצא בOC כי אף פעם לא עשיתי אבל לפני שאני אעשה אני אדאג ללמוד זאת…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני מתכוון להזמין מפרט ביום שני, רציתי ש"תאשרו" אותו בבקשה... תודה CPU: Core 2 Duo 2.16GHz E3600 RAM: 2GB(2x1GB) Kingston 800MHz V.CARD: ATI X1650 256MB GDDR3 M.BOARD: INTEL Guardfish 965 10 Port USB 2.0,1000 LAN, 8xSATAII, 2xFIREWIRE DVDR: SAMSUNG x18 DVDRW CASE: 500W Black Tornado 18 CM HD: 250GB Samsung 16MB Cache SATAII 7200RPM מחיר כולל: בין 4500-5000 שקל... (צריך לחשב במדויק עם החנות, עוד לא הזמנתי אז לא עשיתי זאת עדיין) זה בכלליות זה, עכשיו, שאלה נוספת, לכמה זמן יחזיק לי כרטיס מסך כזה? האם שווה לעלות אותו ל-512 (במחיר אסטרונומי כמובן...)? אני מתכוון לא לשדרג בערך בשנתיים שלוש הקרובות, ולכן זה נורא חשוב לי... תודה רבה, ירון... וד"א, פורים שמח לכול…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לילה/בוקר טוב לכולם, אני קונה מחשב חדש שנועד לשני צרכים. הראשון הוא העבודה של אבא שלי שדורשת מחשב שיכול להריץ תכניות שדורשות המון כוח מהמחשב והשני הוא לצורך עבודה גרפית ושמיעת מוסיקה. התקציב הוא תקציב גדול (אבקש לא לשאול למה). הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ומפרטים בגלל שהתגייסתי לפני יותר מחצי שנה אז מבדיקה מהירה מפרט שנראה לי הגיוני מבחינת מה שאבי צריך הוא כזה: Intel Core 2 Duo X6800 Extreme 2.93 GHz 4MB ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI CORSAIR 2048MB 800MHZ DDR2 3-4-3-9 WD 150GB/10000 RAPTOR SATA WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD GEFORCE BLISS 8800GTX 768MB PCI-E CREATIVE X-Fi Fatality FPS ASUS DVDX16 / X48 BOX BLACK/WHITE LiteOn LH-20A1H 20x DVD+/-RW Double Lay…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tsah1982,

שלום. אני צריך לקנות מחשב ב3000 שקל כולל מסך(לא דק) שישמש אותי בעיקר ללימודים (אני צריך גם להשתמש בתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד). עדיפות מksp אודה גם אם תנחו אותי במה צריך להתמקד במחשב המתאים לצרכים שלי תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by SV123,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא (לעריכת וידאו בעיקר): מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E זכרון: 2X 1GB Spectek כרטיס מסך: ATI Radeon X800XL 256MBוGigabyte דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI מה דעתכם? האם שווה לשדרג ל-6600?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, שאלתי בעבר ונתתם לי כיוון כללי. להזכירכם מדובר במפרט בסביבות 10K עם מסך 17 LCD ולפחות 512 זיכרון. צריך גם צורב, רמקולים, כרטיס רשת. מה דעתכם על המפרט הזה שמצאתי באתר של פנדה ? CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ALBATRON KX800 PRO II Memory : 1GB DUAL MUSHKIN DDR 400MHZ 3200 BLUE Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 BLACK Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : ATI 9800 PRO 128MB Audio Card : 8 CH , HARDWARE Lan Card : 10/100/1000 הם מתמחרים אותו ב7,000. משתלם? מה כדאי לשפר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by victor17,

אני צריך רק את החלקים הפנמיים בלי מסך וכל זה ..!!

22. זקוק למפרט עד 8000 ש"ח, לא לאוברקלוקינג אני צריך שיכלול הכל, הרד דיסק, מעבד, זיכרון, רצוי 1 ג'יגה שיתמוך בPCI-EXPRESS שיכלול צורב די וי די, כונן פלופי וכרטיס מסך הכי חזק שאפשר במגבלות הקיימות בעיקר למשחקים, אינטרנט, עריכת תמונות וצריבות למיניהן... כלומר.. מחשב מולטימדיה חזק, שיחזיק הרבה זמן ללא שידרוגים (מיועד לפעול 24 שעות ביממה) אין צורך במסך LCD, אני אסתפק במסך CRT רגיל, עם העדפה רצינית מאוד לעבר הLG F700P צריך לכלול זיכרון, מעבד, לוח אם, הרד דיסק, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD , פלופי, ספק כח, מארז, כ. מסך. תודה מראש למגיבים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by IceScream,

הערה: השאלה המקורית ושלושת התגובות הראשונות מתייחסות לשאלה הקודמת שביקשה חוות דעת על מחשב כמו Asus VivoBook S200E-CT247H לצרכי קריאה, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים. נערך בעקבות החלטה לפתיחת טופס המלצה. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קריאת קובצי PDF, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית בעיקר או photoshop, אבל אם זה מה שגורם לייקור אז לא מחייב) * גודל המסך? בין 11" ל13" * רזולוציית המסך? נוח בעיקר לעבודת office וקריאת ספרים אלקטרוניים, שוב אני לא ממש יודע מה עדיף אשמח לעצתכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. אולי משהו שיעזור לגלול קבצי PDF בקלות, או בעצם הנקודה האדומה הזאת אני אוהב אותה * משקל רצוי? פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט. בסבי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית וכו... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8. 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שאמצא מחשב מתאים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה מסך מגע טוב מספיק כדי לעבוד איתו בעריכה גרפית בינונית. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.