ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני מחפש שני מחשבי נייד אחד לאחותי ואחד לחבר. נתחיל אם של אחותי =התקציב 2000 שקל מחשב שיהיה טוב לה ללימודים\עבודות\אינטרנט וכדומה. המחשב השני לחבר תקציב 2500 שימושים אינטרנט\מוסיקה\צפייה בסרטים. תודה מראש לעוזרים.שבת שלום. נ.ב עדיפות לשניהם לחברות טובות כמו ASUS וכו'.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי עד 4000. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (7 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש dell xps 13 מהמוכר בקישור הזה, ואשמח לשאול כמה שאלות לגבי העניין: 1. מה המשמעות של Certified Refurbished? האם במחיר הנמוך יחסית מתגלם סיכוי לבעיות? 2. האם מחשב שנקנה בחו"ל מקבל תמיכה טכנית גם בישראל? 3. האם אפשר להעריך כמה בערך יהיה המס שיגבה בישראל על המחשב? 4. האם יש מחשב אחר בקטגוריית 13-14 אינץ', דק ומתאים לסטודנטים שמהווה תחרות ראויה למחשב הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך - 13.3 עד 14 * רזולוציית המסך - HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - 1.3 עד 1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי. לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לפחות 2 USB , HDMI, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - - דורש 500 לפחות כדאי SSD אבל לא חייב * כונן אופטי -לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן (7 גם מספיק) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מהדיונים פה ראיתי שלא מומלץ ולכן לא קריטי RAM - לפחות 4G…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי השאלה היא עבור מישהו אחר מכרה מעוניינת לקנות מחשב נייד לבעלה (הפתעה) - לפי מה שהבנתי בתכנון לעשות שימוש בתוכנות בעזרתן ניתן לעשות תכנון של מוצרים . מישהו המליץ לה על המחשב T470 של לנובו, והיא שאלה אותי. במסגרת גלגול השאלה בין אחד לשני, אשמח לגלגל את השאלה אליכם ולשאול האם מחשב זה מתאים לפיתוח כאמור (אין לי מושג אילו מוצרים - לפי מה שהבנתי ברמת האלקטורניקה / חשמל) והאם הוא מחשב Value for Money או שניתן לקבל מערכות טובות יותר . לינק למחשב בZAP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=942338 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
דיסקשיח גדול Hitachi Deskstar 7K1000 (1TB, 7200rpm) דיסקשיח מהיר למערכת ותוכנות Seagate ST3300655LC (15,000rpm, 300gb) התקן רשת GigaBit Lan 10/100/1000 או משולב על לוח האם זיכרון פנימי 2-GB Fully Bufferd (FB) ECC-REG DDR-2 1066 Qual Channel Compatible (Tested) כרטיס מסך משולב בלוח האם כרטיס עריכה עפ"י המלצתכם כרטיס קול Creative כלשהוא או משולב בלוח האם לוח אם Giga-Byte GA-9IVDTH-PL (2.1) מארז U4 Silent (Modded) Midi Tower ATX כ"כ שקט שחוץ מנורת חיווי לא אדע שהוא פועל מגן מתח: אספקה+הגנה עפ"י המלצתכם מיקלדת עריכה Logickeyboard LKB-PPRO-CHPC-UK מעבד Intel Quad-Core Intel® Xeon® processor E53451 מסך Jvc DT-V24L1DU 24" או תואם אחר מערכת הפעלה Microsoft Vista premium ספק…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! קודם כל,אני מצטער שאני פותח עוד דיון לאחר אינספור דיונים שנפתחו ע"י. כמו שניתן יהיה לראות, התקציב השתנה וגם מספר רכיבים, לכן פתחתי דיון חדש בשביל שיהיה מסודר ומאורגן. זה יהיה המפרט הסופי בעז"ה תקציב: 6.3K. חריגה: עדיף שלא אבל במידת הצורך אז 100-200 שקל., לנצל הכל או מלחסוך?לא להתפשר על חלקים אבל גןם לא צריך אוברקיל. שימושים: גיימינג כבד - BF3/4, CS, PES , FIFA, NBA וסימולטורי טיסה למיניהם. תיכנות - VISUAL STUDIO כרגע ובעתיד אעבור לסביבות פיתוח יותר מיתקדמות ודורשות כנראה. עריכה - מידי פעם אשתמש בתוכנות עריכה ועיצוב כמו PHOTOSHOP ועוד דברים בסיגנון, זה לא משהו תדיר ככה שאין דרישה מיוחדת. המחשב מיועד להריץ משחקים ותכנים אחרים באיכות …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/13/ART2/540/514.html?hp=13&cat=133&loc=51
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב , תיכנות בעיקר eclipse, visual , הרצת vm. * גודל המסך? עדיף 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות למסך איכותי לקריאה ולסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת מלאה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?vga hdmi * כונן אופטי?צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כרגע יש לי lenovo ומאוד מבסוט * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)עדיפות ללא מגע בעיקרון חשוב שהמחשב יהיה חזק מבחינת המעבד והזיכרון . כרגע יש לי את האופציה לקנות את המחשב הנ"ל: http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=20AV0039IV l540 lenovo סביב 3850 ש"ח, (דרך ה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150ej יש לי סרט ב HD 1080P וחיברתי את המחשב ל TV וניגנתי את הסרט הסרט קרטע לאורך כל הדרך קול + תמונה. שמתי לב שכאשר הסרט מתנגן המעבד עובר ל 100% ניצול. שאלתי היא כזו האמת באמת קשה למחשב לנגן את זה!? אולי בגלל המעבר ל TV? או שפשוט יש איזה משהוא שמכביד על המחשב? תודה רן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HP DV6000 שקניתי לפני 3 שנים- כעת אני מחפשת מחשב נייד חדש אני מחפשת לשימוש אישי ומשרדי- אופיס ואינטרנט- מחשב חדיש יותר ויותר חזק, מהיר, אמין, ומסך באיכות טובה אני משתמשת במחשב בבית ובמשרד - עדיף שהמחשב לא יהיה כבד מה אתם ממליצים לי? איזה חברה? HP? LENOVO? TOSHIBA? LG??? מחיר- עד 6000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה אומרת הכל אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני סוגי הדגמים חוץ ממהירות השעון { 0.15 GHz } האם יש שינוי מהותי ? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
<צונזר> אני רוצה לקנות מה אתם אומרים שווה? או חייבים לקנות WACOM ומה עם זה- <צונזר>
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות לעצמי מפרט שהוא גם מחשב מעולה וגם טוב לאובר קלוק וזה מה שיצא לי: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 569.54 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory [ ¤ 981.08 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [¤ 1529.95] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Towe…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה זמן שאני קודח לעצמי לגבי מפרט מחשב. זה נראה לי הסופי שלי. מה דעתכם עליו? שינויים? שדרוגים? אמור להריץ FLIGHT SIMULATOR X בצורה טובה וחלקה עם המון תוספות גרפיות כבדות. ללא OC . אופציה לשדרוג כ.מסך בעתיד (הרחוק!) המפרט הזה כבר הגיע למחיר גג שלי 5500 שקלים. אבל אני מוכן להקשיב קצת למישהו שמבין. מק"ט מוצרים כמות מחיר Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪1391 Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan 1 ₪190 Gigabyte X58A-UD5 1 ₪1314 CoolerMaster Storm Scout 1 ₪350 Raidmax 120mm Retail Quiet Fan 2 ₪44 Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC 1 ₪327 Corsair 6GB Kit 2GBX3 DDR3-1600 CL8 1 ₪610 WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB 1 ₪279 G…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המחשב שמצוין למעלה והמטען ממש ענק וזה מטרד להיסחב איתו ללימודים. המטען ענק כ"כ בגלל הI7? (דגם 2630) אפשר להשיג מטען קטן יותר שמתאים למחשב? איפה? איפה אפשר להשיג סוללה 9 תאים או 12 תאים למחשב בארץ? יש הפרש מחירים משמעותי לעומת חו"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים אצלי מזה 3 + - שנים. לאחר בירורים הבנתי שאם אני מעוניין להחליף מעבד למעבדי הI למיניהם אצטרך להחליף לוח אם. התקציב שלי הוא כ-1000 ש"ח היעד העיקרי שלי הוא קידודים [קידודי סרטים, וידאו, הקלטות]. הביאו לי 2 אופציות: 1. שידרוג מעבד קיים [E6750 למעבד Q8400-כולל שידרוג כמות הזיכרון ל-4 ג'יגה בסכום של 1000 ש"ח) 2.נתנו לי המלצה כזו: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 מחיר: ₪538 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כמות: 1 מחיר: ₪253 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪115 בנוסף לזה ברשותי ספק 400W של ENERMAX, אמרו לי שאני יוכל להמשיך איתו…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני משנה את המחשב לדגם אחר של דל. אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל. האם הוא מומלץ? השימושים הם משרדיים / לימודיים (אופיס) ואינטרנט ללא משחקים. אם יש המלצות אחרות אז בבקשה שיהיו על מחשב במשקל דומה. בתודה, אימא של
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפכתי את גוגל, והכי קרוב שהגעתי זה יניר מערכות, וכפי שנראה הם לא מתעסקים בזה. לפני שנה היית לי בעיה במחשב וזכור לי שהיה קצת קשה למצוא את המס' של השירות לקוחות שלהם, וכאשר מצאתי את האתר וזכיתי למס' הגעתי למוקדניות עם מבטא מזרח אסיאתי כבד וחמוד. בקיצור, מישהו יודע מה המס' של שהשירות לקוחות, או שמא זה עבר בעלות וכרגע היבואן הרישמי הוא "יניר מערכות"?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי Dell XPS 17 (נייד) שמכיל כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 555M. המחשב עובד כמו שצריך והכל רק שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך הפנימי של המעבד. כלומר, לפי מה שאני מבין, במעבדי i7 Second Generation (לפחות בזה) יש בתוך הCPU גם GPU של אינטל בשם Intel HD Graphics. אחרי מחקר קצר שעשיתי, להבנתי הבעיה היא שבBIOS, בתוך תפריט נסתר, הוגדר שהכרטיס המסך היחיד שיש (תוכנתית) זה הכרטיס החיצוני של Nvidia - או במילים אחרות הכרטיס הפימי של Intel נעול ברמת הBIOS. הBIOS שלי מעודכן לגרסה A17. אני צריך את הכרטיס מסך של אינטל בשביל טכנולוגיית הIntel My-WiDi אשר יכולה לעבוד אך ורק עם הכרטיס הפנימי. הפתרון כפי שאני מבין הוא פריצה של הBIOS כדי להציג את התפריט הנוסף ושם פשוט להגדיר שיש שני כ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראשית תודה לכל העונים! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 2000 ש"ח, מחשב ביתי למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי. אם זה כדאי אני יכול להוסיף עד 2500 ש"ח. חשוב לי שאני יוכל להסתדר איתו בשנים הקרובות והוא יהיה סביר גם אז... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד חדש לתכנות, גיימינג קל ואינטרנט (60% תכנות, 30% גיימינג(Minecraft ומשחקים בסגנון הזה) 10% אינטרנט). הגבול הוא 3000 ש"ח, ואני חייב את זה מ-KSP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות תיכנות ואבטחת מידע, משחקים קלים כמו MINECRAFT ו-AMNESIA. * גודל המסך? יותר מ-NOTEBOOK מסך רגיל * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא אבל אם יהיה אז זה יהיה מגניב * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז לפני כמה שבועות נשרף לי הלוח אם ובגלל שהוא קצת יישן אני צריך לשדרג גם אותו וגם את המעבד והזכרונות . כמו כן עד עכשיו היה לי מחשב AMD אבל אני מחליף ל- INTEL בגלל שהיו יותר מידי בעיות עם הרכיבים המחשב בגדול לסרטים, אינטרנט וגיימינג כמה שאלות: המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3450 והמעבד i5 2120. הבנתי שה-2120 נותן כמעט אותם ביצועים בפחות מחיר, האם זה נכון? ואני גם מתלבט בין הלוח אם [Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI. הבנתי שהלוח של MSI עדיף אבל מה אתם חושבים? האם ההבדל במחיר שווה והאם זה לוח עדיף לגיימינג? (לא מתכוון לעשות OC) המארז שכבר יש לי הוא isolo-230 וכרטיס מסך ATI RADEON HD 4780, וספק כוח של 550W תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-