עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, אני אשמח שוב לעזרתכם, אני כרגע נמצא בקנדה ואני צריך לקנות פה מחשב לשנה הקרובה, לא בטוח אם אני אשאר גם אחרי העדפה שלי זה מ newegg.ca שזה אומר שהתקציב הוא בדולר קנדי. וגם אשמח שהרכיבים יהיו נמכרים מ newegg עצמם ולא איזה חנות שמפרסמת באתר בגלל השירות לקוחות אבל זה לא מאוד קריטי. המון תודה לכל העוזרים! זה ממש מציל הפורום הזה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אוקיי, אחרי הרבה באלגן שעשיתי לכם, והמון עזרה שקיבלתי פה, התבטלה האופציה של לקנות בארה"ב :-\ אין פה את המסך, וגם לא מקלדת ועכבר - אבל חוץ מזה אני רוצה לשמוע חוות דעת. ואם למישהו יש אתר אמריקאי שמקבל כרטיס אשראי ישראלי (ועם כתובת Billing ישראלית - כי NewEgg לא מקבלים) אני אשמח לשמוע. הצרכים הם - גלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, FHD, לחבר את הממיר למחשב/למסך (ולכן כרטיס טלוויזיה)+ להקליט, ספריית וידאו של HD, ושהמחשב יהיה שקט. כדאי להוסיף עוד הארד דיסק? תודה. הנה מפרט שהרכבתי בארץ: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪698 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Dig…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Yoniarnon,

שלום, אני רוצה למצוא לחברה שלי נייד עד 3000 שח בערך, חשוב לה שהוא יהיה של לנבו מסך 15.6 ועם וין 10 היא צריכה אותו בעיקר לאינטרנט אופיס וצפייה בסדרות. אשמח להצעות מחיר. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: מתאימה למטרות, פחות קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא בטוח שאני יודע מה זה.. * משקל רצוי? לא קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה, אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל 1 tb * כונן אופטי: עדיף שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by galz,

הרגליות הקטנות האלה שיש בתחתית שלו. יש מקום שאפשר לקנות כאלה? זה ללפטופ של LG אם להיות יותר ספציפי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - [glow=red,2,300]עבודה משרדית[/glow], תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים,[/glow] עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]1280*1024[/glow] * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? [glow=red,2,300]משחקי רשת mmorpg[/glow] [glow=red,2,300]מה שיבוא ליד- לא כולל GTA IV[/glow] * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/[glow=red,2,300]בינוניות[/glow]/גבוהות)? . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, [glow=red,2,300]צורב[/glow] למשל)? עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? [glow=red,2,30…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Knopix,

מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..462.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23758&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט אופיס) ותכנות (רק שיריץ code:blocks ו VS expres 2014) המחשב ישמש גם כמחשב ביתי ראשי וגם מתכוון לקחת אותו 2-3 בשבוע כדי ללמוד כך שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קל -מסך כמה שיותר איכות שיהיה 15.6 -אין חשיבות לזמן סוללה אם יחזיק שעתיים+ אני מרוצה -אין צורך בכונן אופטי או תחנת עגינה -חשוב לי שהמחשב יראה כמה שיותר טוב ודק גם על חשבון דברים אחרים יש דגמים נוספים שכדאי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nex,

אהלן, המפרט שלי קצת ישן, ורק עכשיו מתחיל לאכזב אותי במשחקים האחרונים.. מדובר ב: intel core i5 750@3360MHZ + Scythe ninja2, Gigabyte P55-UD2, Gskill 4GB ,1600MHZ X2, Gigabyte ATI 5850 1GB, Samsung F3 500GB X2, Cougar 550W NZXT Zero2 אני מתלבט בין בניית מפרט חדש לגמרי, או לשדרג רק את הכ.מסך (למשהו באיזור ה1000ש"ח) והוספת SSD לטובת מערכת ההפעלה.. מה דעתכם? ברור לי שעניין התקציב משחק תפקיד פה, אבל השאלה אם המפרט הנוכחי טרם מיצה את עצמו, וחבל להחליף. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ערב טוב, מבקש חוו"ד על המפרט הבא לעבודה משרדית בחברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אין הגבלה, אבל לא צריך להביא דברים סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אופיס, קורל דרו, פורטושופ (לא עריכה כבדה בעיקר וקטורים וסמלים), מולטיטאסקינג -מספר תכנות פתוחות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן, הכל אלחוטי, מחשב אחד עם מסך, מחשב אחד ללא מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - רמקולים. 5. …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by jetman,

Samsung spinpoint f3 hd502hj דגם[ATTACH]6721[/ATTACH]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤405 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח HEC …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה... השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים. לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון? מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק. חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים. המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות. יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא. איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון? האם 2GB זכרון יספיק ? האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by thasson,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. תקציב: מזומן 7000 ש"ח עד לחריגה של 7500 ש"ח. 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים , צפיה בסרטים והורדות. 3. ציוד הקפי: צורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן . לחברות איכותיות וטובות ולא סתם חברות בשקל . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן להכל . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מעבד של אינטל Core i7 וכרטיס מסל 295 GTX . 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מזה עד כמה ? עד כמה שאפשר ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. קניתי מחשב נייח+מסך "22" המפרט הנ"ל הוא: לוח אם :gigabyte chip intel 31 מעבד: intel E7400 dual core 2 זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: GFORCE 9800GT 512MB DDR דיסק קשיח:500GB 7200 SATA2 16MB KS צורב:DVDX18 LG מסך:2253BW 2MS 1:8000 22 מקלדת +עכבר אלחוטי GPT כרטיס רשת 10/100/1000 כרטיס קול: 8 ערוצים מחיר סופי:3500 ש"ח ומארז שאני מתלבט לגביו: SopranoRS 101 כולל ספק כוח. סגרתי כבר את המפרט של המחשב ההתלבטות היחידה היא המארז אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עוד דעות או הצעות על מארזים בסדר גודל(מחיר) של המארז הזה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Hitman_47,

אני רוצה מחשב טוב למישחקים בעיקר והרבה עבודות רשת אני רוצה כמובן ללכת על AMD 64 הציאו לי את המחשב הזה אבל אני לא כלכך מבין עם הלוח טוב או לא אז עם זה טוב ועם למישהו יש עוד הצאות תודה ... Athlon64 3800+ (S-939) 2100 ש"ח לוח אם: ASUS ! A8V-Deluxe (s939) SataRaid, No WiF 720ש"ח זיכון DDR 400 512MB 400MHz V-DATA? 260ש"ח כרטיס מסך ASUS ! TD 256MB DVI,TV,PCI-E? 6800 2348ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? 510ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Solarg,

היי, אשמח בבקשה להמלצה למחשב נייד לילדות בנות 6 ו-8. תקציב בסביבות 2500 ש״ח (אשמח לפחות אבל לא על חשבון איכות, מעדיף שזה יהיה משהו שישמש אותן לתקופת בית הספר). שימוש במחשב למטרות לימודים מהבית (אז משקל אולי פחות קריטי) וגלישה בסיסית (YOUTUBE) בעיקר. תודה מראש.

17. שלום חברים! ניסיתי לעשות את זה לבד, בדקתי באתרים והסתכלתי בסרטונים, אבל המבחר גדול והידע שלי קטן, אז אשמח לקבל מכם עזרה! תודה מראש כמובן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 10,000, אני לא מאמין שיש צורך לעבור את זה, אבל אשמח לשמוע אם תמצאו ביותר/פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב ואנימציה תלת מימדית בתוכנות כמו בלנדר ומאיה. אני גם משתמש בפוטושופ, אפטר אפקט ואילוסטרייטור, אבל אני מאמין שהשימוש העיקרי יהיה תוכנות התלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…

18. Started by VeNoX,

היינה מפרט שחבר שלי בנה לי למחשב גיימינג של עד 4500, אני עכשיו רוצה לקבל חוות דעת ואם אפשר לדעת מה אפשר לשפר: http://www.tms.co.il/preview/spec/acsmd43n 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ותכני hd כמו סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 2, gta, nfs, mw3 , cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

19. Started by asaf20,

דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ms13,

יש לי מחשב אולטרה בוק של סמסונג דגם NP530U4C אני חושב שהוא תומך כי הוא די חדש (שנה אצלי בערך) אבל אני לא בטוח.. איך אני יכול לדעת? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. תקציב של עד 3,5000, חריגה בשביל הוספת ssd, ram, אחריות 300. * מטרות המחשב? תכנות Eclipse visual Studio שיריץ Virtual Machine, גיימינג ברמה נמוכה, שיכול להזרים סרטים באיכויות גבוהות למסכים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט(המחשב שלי עד כה היה מבריק. * רזולוציית המסך? HD - FHD - אני ממגדילי הפונטים של המחשב/דפדפן. אז לא יותר FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? עד .2 הולך להתנייד איתו פעמים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * ה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רכשתי לפני כ-4 חודשים מחשב נייד אסוס F550C, אני חושבת שזה דגם מקומי של ספרד ויש לו שם אחר בארץ. בכל אופן המחשב נרכש במצוקה ובלת ברירה - גנבו לי את המחשב בשדה התעופה באיסטנבול, כשהיתי בדרך לספרד (טיסת קונקשן) לטיול ארוך של כמה חודשים, והיתי חייבת לקנות מחשב חדש מהר מהר כי היתי בדרך להר מבודד. מהרגע שקניתי את המחשב הוא עושה לי צרות, אני פשוט לא יכולה לסבול אותו. המארז שלו לא מספיק עמיד והוא נראה כמו מחשב צעצוע. העכבר המובנה שלו ממש ממש לא נח, ואני רגילה לעבוד עם עכבר מובנה. השיא היה שלפי חודש בערך גם המקלדת התקלקלה, וזה אחרי שלושה חודשים! לפני המחשב הזה היה לי גם אסוס, לא זוכרת את שם הדגם, שהיתי יחסית מרוצה ממנו, אבל גם עשה קצת צרות, הלכה לו הסוללה מאוד מהר והעכבר גם …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. תקציב מקסימלי - 3.2K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה (מניח שכעת כולם תקועים עם חלונות 8) 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית רקע כללי המחשב מיועד לעבוד בשני מיקומים שונים: 1. משרד - בו הוא יתחבר למסך רגיל וישמש לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) 2. סלון - בו הוא יתחבר למקרן ומגבר וישמש להצגת סרטי HD לכן, אני עוד מתלבט אם לרכוש מחשב נייד בעל נתונים דומים. החסרון במחשב נייד להבנתי הוא שעבור 2-3 אלף ש"ח - אקבל ביצועים נמוכים יותר. כמו כן, בד"כ למחשבים ניידים יש פחות זכרון, אך יש לי דיסק קשיח חיצוני. ה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by katkato,

שאני מתכוון עבודה שוטפת זה אינטרנט הורדות סרטים והכי חשוב זה כשמספר תוכנות רצות בו זמנית כמה שפחות להרגיש איטיות אני משחק משחק FPS אחד ברשת ככה שמשחקים ממש לא חשובים לי 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם אפשר לחסוך אז מצויין) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , עריכה מידי פעם , ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אין תוכנות ספציפיות פשוט המהירות זו שריטה אצלי וקשה לי עם מחשב איטי ...התדירות - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.