ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג ( אם זה ממש משמעותי לביצועים אז 150 שקל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית, תכנות במספר רב של תוכנות במקביל, וקצת אמולטורים לתכנות באנדרויד. לכן חשוב שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן בכל מה שקשור לעיבוד וזמני תגובה מהירים(מינימום תקיעות והמתנה מיותרת). יחוברו למחשב 2 מסכים, אם זה פרט חשוב. ייתכן שמדי פעם גיימינג קל-בינוני אבל זה לא העיקר של תפקודו של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5600 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני עדיין לא יודע כי אני צריך לקנות מסך אבל הוא…
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב בקרוב מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו') גיימינג בינוני כבד סרטים האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? אין מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? SSD לפחות 1 TB .. דיסק קשיח 2 TB האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא צריך כלום ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: טלוויזה בגודל 49" דגם 49UN7340 SMART 4K LG LED .. ועוד מסך 28 האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט.. כן האם יש העדפות …
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Avid בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש - witcher 2, deus ex, cod. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' FHD (1920*1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי כרגע: CPU Intel Pentium D 820 SmithField 90nm Technology RAM 2.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard MSI MS-7236 (CPU 1) 48 °C Graphics LG TV (1280x720@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 195GB Western Digital WDC WD2000JS-00MHB1 ATA Device (SATA) 44 °C Audio Realtek AC'97 Audio וכרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. לשימוש רב שימושי, הרצת משחקים כבדים והפעלה נוחה ומהירה של CUBASE 5 (לא באופן מקצועי) ופוטושופ והשאלה אם הכרטיס מסך שלי מספיק טוב או נדרש להחליף?.. מחר אני ניגש לאייבורי לקבל הצעת מחיר אודה לתגובות והצעות מפורטות למפרט טוב.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב 2500 ש"ח, חריגה עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת, גרפיקה קלה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כ.מ של ATI ומחשב מבוסס INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?עיצוב לא חשוב, קירור, אני לא רוצה כל שני וחמישי להחליף קירורים..אין דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה רק. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמה שיותר לחסוך נסו לחסוך מה כבר יקרה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מדי פעם,הלחנת מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MakeMusic Finale,Cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כעיקרון אני בונה על זה שהמחשב יריץ כול משחק בתקופה הקרובה של שנה שנתיים בגרפיקה בין מד להיי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אז, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני מתכנן לקנות מאייבורי (http://www.ivory.co.il) מחשב. אני צריך מחשב לגיימרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3600 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, עריכות, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) ציינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). משחקים, עריכת ווידאו של סרטים משפחתיים, גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1650X1090 (בערך) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך הכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 6+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק? איני…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 2300 שקל לא שקל אחד יותר מיפרט שבניתי נראה לי סוס למחיר הזה תראו ותגידו ותבנו גם אתם אם אתם חושבים שיש יותר טוב זה ממש חשוב לי המחשב INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53GHZ 3MB BOX , יחידות 1 ¤580 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=373 Gigabyte GA-P31-S3G, יחידות 1 ¤319 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=39 Western Digital WD2500AAKS S-ATA II - 250GB 7200RPM 16MB SATA POWER ONLY , יחידות 1 ¤249 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=63 LG GH20NS SATA X20 Multi DVD-RW, יחידות 1 ¤129 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=469 RAIDMAX O2 PURE Fan 23CM BLACK FSP 450W, יחידות 1 ¤415 http://www.bit-tech.co.il/product.…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים חזקים. מסך אני רוצה או T220 או T220P! דיסק קשיח 320 ג'יגה יספיקו לי... מקלדת ועכבר באיזה 200-300 שקל.. צורב כונן רמקולים אני לא צריך יש לי כבר... מארז אני מתלבט בין ה-CM 690 לTEMPESET מה שנראה לכם יותר טוב תשימו... וזהו.. תודה מראש..
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. הומלץ לי דגם ספציפי של חברת DELL שאמור לענות על צרכיי. אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר (היות ואינני נמנה עליהם בתחום זה) האם נתוני הדגם מתאימים לצרכיי ולכיסי. טווח מחירים מצופה: 3500- 5000 ש"ח. צרכים וציפיות: שימוש אוניברסיטאי נרחב (בעיקר office על מגוון שימושיו), גלישה מהירה ברשת, צפייה מהירה בסרטים וסרטונים אונליין ברשת, הורדת מוזיקה וסרטים (הרבה מקום אחסון לפחות 600 GB) ומשחקים (לא גיימר בנשמה אבל אם כבר רוכש מחשב אז שיהיה...) מצפה למחשב אמין ואיכותי שיוכל לתפקד אצלי לפחות 4 שנים (עם תחזוקה נכונה כמובן). חשוב לי האמינות של המוצר ונוחות השימוש. אין לי מושג בנושא ועל כן אינני יודע מה מומלץ בטווח המחירים שציינתי ועבור השימושים שאני …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אשמח לסיוע מכם לגבי מפרט מחשב לשימוש תיכנותי ולגיימרים. אני ארכוש את המחשב בעוד מספר ימים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של מאתיים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,VMware וכו' (תדירות של פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Starcraft 2, Dirt 3, Left4Dead2 וכל מה שיוצא בי…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב, אני שובר את הראש כבר שבועיים מקריאה בפורומים השונים בנושא, והחלטתי לבקש מכם לעזור - כי אני כבר לא מצליח לעזור לעצמי אני רוצה מחשב HTPC שמיועד אך ורק לצפייה בסרטים 720p ו-1080p, וכן הורדה של תכנים מהרשת. זה הכל. בלי כרטיס טלויזיה וכו'. התבייתתי כבר על המארז המומלץ של ANTEC, ה-nsk2480 כמדומני. אני צריך עזרה בעיקר בבחירת המעבד, הלוח וכרטיס המסך, כאשר אני מעדיף כרטיס נפרד ולא אונ-בורד. מספיק לי חצי טרה כונן (אפילו פחות), ו-2 גיגה זיכרון. כאמור, חשוב לי שהמחשב יריץ את תכני ה-FHD ללא שום בעיות, שתהיה יציאת HDMI וגם DVI או D-SUB, וחשוב לי גם שיהיה מובנה בלוח כרטיס קול עם 5.1 יציאות. התקציב - 2500, עם חריגה עד 2700. על הדרך, אם יש לכם המלצה למקלדת+עכבר אלחוט…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי הצעה מוכנה כבר בtms :מארז Thermaltake Armor Junior Black Case קירור מארז Ezcool 120mm Case Fan Case Fan ספק כוח Enermax Liberty 400W Power Supply לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Motherboard מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB CPU קירור מעבד Intel Original Fan / Glacialtech 5060L CPU Fan זיכרון Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 Memory דיסק קשיח WD/Samsung 250GB Sata II 16MB Buffer Hard Drive כרטיס מסך BFG 8800GTS 320MB DX10 OC Dual DVI Video Card כרטיס קול High Definition OnBoard Sound Card 7.1 Sound Card כרטיס רשת 10/100/1000 OnBoard Lan Card Network Card כונן אופטי Samsung DVD-RW S183L Sata X18 + LightScribe Optical *המחיר על ההצעה הזאת הוא …
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, dell inspiron n5110 ו-asus a53s. בשני המקרים מדובר על הדגם עם מעבד I7 2670QM, מסך 15.6, 8GB זכרון. להלן קישורים: http://www.fre.co.il/pl_product~5152135~39~89.htm http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=4583 ה-asus הוא טיפה יותר חזק מבחינת מהירות מעבד והכרטיס מסך שלו טוב יותר, אך הוא גם יקר יותר. האם לדעתכם ההבדל בביצועים שווה את ההפרש, ובכלל מה דעתכם על שני הדגמים האלו? אם יש הצעות אחרות בתקציב של עד 4500 ש"ח, אשמח לשמוע. השימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה על תוכנות adobe cs5, ועריכת וידאו על avid. חשוב לי שהמעבד יהיה 4 ליבות ולא 2 כי התוכנות של אדובי יודעות לנצל את זה, ואין לי כרגע צורך במסך גדול יותר. כמובן, אם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג סוכות שמח! בקרוב אתחיל ללמוד מדעי המחשב בטכניון. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב לתכנות גם מבחינת החומרה (מתאים לקומפילציה והרצה) ובעיקר- שיהיה נוח לתכנת איתו (מסך, מקלדת, מקשים, עכבר). בנוסף, אם אתם יודעים משהו על קבלת אחריות או ביטוח מגניבות, זה עניין חשוב, מכיוון שאני חושש מגניבות במעונות של הטכניון... באופן כללי, המפרט נובע בעיקר מצרכי התכנות: אני חושב שאני צריך מסך של 14-15", וחשוב שלא יהיו השתקפויות משקל הוא לא עניין קריטי, אבל סוללה ארוכה כן, בשביל הנסיעות הבייתה. אני מניח שצריך מעבד חזק שיוכל להתמודד עם קומפילציה וכן זכרון RAM גדול. רשת אלחוטית היא דבר חשוב כמובן שכרטיס מסך פחות צריך חיבורי USB רבים (לפחות 3) ויהיה נחמד מאוד גם יציאת HDMI ב…
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לשימוש כללי, בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח ללא מסך ומערכת הפעלה,. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר להגיע לאזור 3000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית להנהלת חשבונות, עבודה על ווינדוס XP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כל מה שקשור להנהלת חשבונות: חשבשבת, עצמאית וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: המחשב מיועד אך ורק לעבודות משרד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד הקפי. וכרטיס מסך אני מאמין שמובנה בלוחות החדשים טובים מספיק, נכון? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני צריך מחשב שני, בנוסף למחשב העבודה הראשי שלי, שישב בסלון ויתפקד בעצם כמחשב להורדות קבצים ולהזרמת מדיה. (בעצם, במקום מכשיר DVD אני רוצה מחשב שינגן גם HD). הוא יחובר לטלויזיה וכל תפקידו יהיה להוריד מביטלורד בלילה ולהציג סרטים בטלויזיה ביום, כולל תכני HD 1080p. אני לא אעבוד עליו, כך שהוא באמת יכול להיות בסיסי מאוד. המארז - נחמד אם יהיה שוכב ונאה, אבל אפילו זה לא הכרחי. אני לא זקוק לכרטיס TV ולא להקלטה של תכני טלויזיה. אך ורק הזרמת תכנים למסך והורדות מהרשת. זהו, אשמח להמלצות... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי ערן, בן 18 ואני חדש פה.. קודם כל רציתי לומר שזה נראה פורום רציני ויפה מאוד.. אממ, קראתי את כללי הפורום וניסיתי להצמד אליהם כמה שיותר אז סליחה אם אני עושה משהו לא כמו שצריך.. רציתי לבקש עזרה בבניית מפרט למחשב למשחקים דיי כבדים ולגלישה מהנה ומהירה באינטרנט.. פניתי לכל מיני אנשים שיעזרו לי בבניית המפרט ומישהו שדיי מבין בנה לי את המפרט שאני יראה לכם.. אחרי שהוא בנה את המפרט אז שיניתי כמה דברים על פי עצות של אנשים מסויימים.. אני לא כל כך מבין בחלקים של המחשב עצמו אז רציתי לבקש עזרה ממכם.. המחיר שאני מעוניין לשלם הוא 6,000 שקל .. במפרט שאני מראה רשום גם המחירים שמצאתי לחלקים האלו אז תגידו מה דעתכם ומה הייתם משנים.. המפרט הזה לא כולל מארז\ספק כוח (אני לא י…
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני לא גיימרית אבל כן צריכה לבצע פעולות מתמטיות כבדות (חישוב מטריצות), מה שמשפר עבורי את הביצועים זה המון זיכרון cache ו ram. שאלה נוספת, האם תוספת של כרטיס מסך טוב יכולה גם לעזור בשיפור ביצועים? כמו כן, אשמח להמלצה ספציפית של ספק ומארז. רוב האנשים לא אוהבים להשקיע אבל בעיניי ההבדל הוא יחסית זניח להשקעה הכוללת והתמורה מאוד חשובה (שקט + אין נפילות מתח שפוגעות ברכיבי המחשב). בהנחה וצריך להשקיע בכרטיס מסך זה המפרט שבניתי: 1910 ₪ - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1499 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-X99-GAMING5 S2011-3 2130 ₪ - 32GB (8Gx4) Corsair Vengeance PRO DDR3 2400Mhz 1070 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX960 2GB DDR5 OC 299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - SSD Crucia…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-