ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 --------------------------------------------------------------------------- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסדר מהעיקרי ביותר לפחות עיקרי 1.משחקים 2.עבודה משרדית 3.עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS,C4D,MAYA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL,PLANET SIDE 2,FAR CRY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, פונה אליכם כדי שבבקשה תסדרו לי מחשב שיעבוד עם ה3080RTX ב18,000 מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח חריגה עד 1000 ש"ח מתי מתוכננת רכישת המחשב? שבוע-שבועיים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? SSD + HD + ציוד עיקפי מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? לא צריך האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא צריך ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן קודם כל אני חדש בפורום ואני אשמח להישאר פה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל אבל לא חובה...... אם אתם תגידו לי שאם אני יוסיף עוד 100 שקלים ההבדל יהיה משמעותי אני יוסיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים הכי חזקים שאפשר להר…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 (אני רוצה לקנות מסך חדש לא קשור למחשב אבל מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר. 4. האם …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב התקציב לרכישת המחשב:6000 חריגה מקסימלית מהתקציב:6500 שימושים מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד מאוד והרבה אינטרנט או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש: באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 או 64 ביט):64BIT האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב (כן או לא):מקורית של HOME PRIMUM 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): אם כן, לאילו רכיבים? לא, אני לא אוהב להתעסק בזה. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): אין טעם. ציוד היקפי מהי רזולוציית המ…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי, בזמן האחרון לא כל כך התעסקתי במחשבים והידע העדכני של היום לא נקלט אצלי עדיין. בעיקרון אני מחפש מחשב טוב, אפילו טוב מאד...שיחזיק לכמה שנים טובות, בגלל זה הרשיתי לעצמי לקנות במחיר הזה. אני רוצה שזה יכלול: מחשב+מסך+מקלדת+עכבר ואם אפשר אבל לא הכרחי גם זוג רמקולים איכותי. אני יריץ בעיקר - משחקים - תוכונת גראפיות למיניהם(לא ממש כבדות) - שירים , וכל שאר הירקות שמסביב (כללי) תקציב: 6000 חריגה מקסימלית: 6000 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים,עבודה גראפית (לא כבדה) (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? לא יודע מה זה, אבל אם זה הכרחי וטוב אז סבבה ציוד היקפי : מה הסוג והגודל של המס…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , Battlefield ועוד משחקים "כבדים" -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מקלדת,עבכבר ומסך - יש לי אותם מהמחשב הנוכחי שלי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זיכרונות: Corsair 8Gb DDR3 1600Mhz דגם cmv8gx3m1a1600c cl11 כרטיס מסך: Gigabyte Readon 7970 3GB GDDR5 OC דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB ספק כוח: SeaSonic ECO 600W קירור למעבד: Artic Alpine Pro 11 מאוורר למארז: Corsair Air SP120 PWM High Performance Edition High Static Pressure 120mm מארז: Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower מסך: BENQ XL2430T 24" 144HZ 1920x1080 + Samsung SyncMaster 2433 24" 60HZ 1920x1200 מערכת הפעלה מקורי: Windows 10 Enterprise תקציב: 4,500. חריגה מקסימלית מהתקציב: 5,000. מהם השימושים במחשב? סטרימינג (לייבים) | תכנות | גיימינג כ…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, CRYSIS 2 והרבה מאוד משחקים אחרים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל צרי…
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג ( אם זה ממש משמעותי לביצועים אז 150 שקל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית, תכנות במספר רב של תוכנות במקביל, וקצת אמולטורים לתכנות באנדרויד. לכן חשוב שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן בכל מה שקשור לעיבוד וזמני תגובה מהירים(מינימום תקיעות והמתנה מיותרת). יחוברו למחשב 2 מסכים, אם זה פרט חשוב. ייתכן שמדי פעם גיימינג קל-בינוני אבל זה לא העיקר של תפקודו של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5600 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני עדיין לא יודע כי אני צריך לקנות מסך אבל הוא…
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב בקרוב מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו') גיימינג בינוני כבד סרטים האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? אין מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? SSD לפחות 1 TB .. דיסק קשיח 2 TB האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא צריך כלום ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: טלוויזה בגודל 49" דגם 49UN7340 SMART 4K LG LED .. ועוד מסך 28 האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט.. כן האם יש העדפות …
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Avid בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש - witcher 2, deus ex, cod. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' FHD (1920*1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי כרגע: CPU Intel Pentium D 820 SmithField 90nm Technology RAM 2.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard MSI MS-7236 (CPU 1) 48 °C Graphics LG TV (1280x720@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 195GB Western Digital WDC WD2000JS-00MHB1 ATA Device (SATA) 44 °C Audio Realtek AC'97 Audio וכרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. לשימוש רב שימושי, הרצת משחקים כבדים והפעלה נוחה ומהירה של CUBASE 5 (לא באופן מקצועי) ופוטושופ והשאלה אם הכרטיס מסך שלי מספיק טוב או נדרש להחליף?.. מחר אני ניגש לאייבורי לקבל הצעת מחיר אודה לתגובות והצעות מפורטות למפרט טוב.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב 2500 ש"ח, חריגה עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת, גרפיקה קלה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כ.מ של ATI ומחשב מבוסס INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?עיצוב לא חשוב, קירור, אני לא רוצה כל שני וחמישי להחליף קירורים..אין דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה רק. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמה שיותר לחסוך נסו לחסוך מה כבר יקרה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מדי פעם,הלחנת מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MakeMusic Finale,Cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כעיקרון אני בונה על זה שהמחשב יריץ כול משחק בתקופה הקרובה של שנה שנתיים בגרפיקה בין מד להיי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אז, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני מתכנן לקנות מאייבורי (http://www.ivory.co.il) מחשב. אני צריך מחשב לגיימרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3600 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, עריכות, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) ציינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). משחקים, עריכת ווידאו של סרטים משפחתיים, גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1650X1090 (בערך) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך הכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 6+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק? איני…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 2300 שקל לא שקל אחד יותר מיפרט שבניתי נראה לי סוס למחיר הזה תראו ותגידו ותבנו גם אתם אם אתם חושבים שיש יותר טוב זה ממש חשוב לי המחשב INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53GHZ 3MB BOX , יחידות 1 ¤580 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=373 Gigabyte GA-P31-S3G, יחידות 1 ¤319 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=39 Western Digital WD2500AAKS S-ATA II - 250GB 7200RPM 16MB SATA POWER ONLY , יחידות 1 ¤249 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=63 LG GH20NS SATA X20 Multi DVD-RW, יחידות 1 ¤129 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=469 RAIDMAX O2 PURE Fan 23CM BLACK FSP 450W, יחידות 1 ¤415 http://www.bit-tech.co.il/product.…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים חזקים. מסך אני רוצה או T220 או T220P! דיסק קשיח 320 ג'יגה יספיקו לי... מקלדת ועכבר באיזה 200-300 שקל.. צורב כונן רמקולים אני לא צריך יש לי כבר... מארז אני מתלבט בין ה-CM 690 לTEMPESET מה שנראה לכם יותר טוב תשימו... וזהו.. תודה מראש..
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. הומלץ לי דגם ספציפי של חברת DELL שאמור לענות על צרכיי. אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר (היות ואינני נמנה עליהם בתחום זה) האם נתוני הדגם מתאימים לצרכיי ולכיסי. טווח מחירים מצופה: 3500- 5000 ש"ח. צרכים וציפיות: שימוש אוניברסיטאי נרחב (בעיקר office על מגוון שימושיו), גלישה מהירה ברשת, צפייה מהירה בסרטים וסרטונים אונליין ברשת, הורדת מוזיקה וסרטים (הרבה מקום אחסון לפחות 600 GB) ומשחקים (לא גיימר בנשמה אבל אם כבר רוכש מחשב אז שיהיה...) מצפה למחשב אמין ואיכותי שיוכל לתפקד אצלי לפחות 4 שנים (עם תחזוקה נכונה כמובן). חשוב לי האמינות של המוצר ונוחות השימוש. אין לי מושג בנושא ועל כן אינני יודע מה מומלץ בטווח המחירים שציינתי ועבור השימושים שאני …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אשמח לסיוע מכם לגבי מפרט מחשב לשימוש תיכנותי ולגיימרים. אני ארכוש את המחשב בעוד מספר ימים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של מאתיים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,VMware וכו' (תדירות של פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Starcraft 2, Dirt 3, Left4Dead2 וכל מה שיוצא בי…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב, אני שובר את הראש כבר שבועיים מקריאה בפורומים השונים בנושא, והחלטתי לבקש מכם לעזור - כי אני כבר לא מצליח לעזור לעצמי אני רוצה מחשב HTPC שמיועד אך ורק לצפייה בסרטים 720p ו-1080p, וכן הורדה של תכנים מהרשת. זה הכל. בלי כרטיס טלויזיה וכו'. התבייתתי כבר על המארז המומלץ של ANTEC, ה-nsk2480 כמדומני. אני צריך עזרה בעיקר בבחירת המעבד, הלוח וכרטיס המסך, כאשר אני מעדיף כרטיס נפרד ולא אונ-בורד. מספיק לי חצי טרה כונן (אפילו פחות), ו-2 גיגה זיכרון. כאמור, חשוב לי שהמחשב יריץ את תכני ה-FHD ללא שום בעיות, שתהיה יציאת HDMI וגם DVI או D-SUB, וחשוב לי גם שיהיה מובנה בלוח כרטיס קול עם 5.1 יציאות. התקציב - 2500, עם חריגה עד 2700. על הדרך, אם יש לכם המלצה למקלדת+עכבר אלחוט…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-