עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GoodMood,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war, battlefield וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by leetsushi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שיותר קרוב ל4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMORPGS למיניהם, FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920x1080, Samsung BX2450 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by alonz1,

אהלן! מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב גיימינג בתקציב של 7000 ש''ח. המחשב צריך להריץ את כל המשחקים החדישים בשנה שנתיים קרובות על מקסימום ביצועים בלי בעיה! בעתיד הלא רחוק גם מתכנן לקנות מסך מחשב 4K אז צריך גם להתחשב בזה. עדיפות לכ. מסך של NVIDIA אבל לא חייב.. להלן הדרישות: מה התקציב המקסימאלי: 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. 1920X1080 זוהי כרגע הרזול…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by super4life2,

שלום אשמח עם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לגיימינג מה התקציב המקסימאלי? כ-4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

5. Started by DarkIDevil,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב:3800 חריגה מקסימלית:200 מה השימושים של המחשב העתידי גיימינג - GTAV IV, COD MW2, C&C, Tom Clancy's HAWX וכל המשחקים החדשים שייצאו על הגרפיקה הכי גבוהה - רצוי שכרטיס המסך היה מסדרת ה-HD5XXX (OC = OverClock) יש לי ידע ממש ראשוני ב-OC אני צריך לקרוא ת'מדריך כמה פעמים (קראתי כבר 4 פעם) וכה אני רוצה OC לפחות ל-3.5GHZ במעבד ואולי אם יהיה אפשרי גם בכ.מסך(לא הכרחי לגבי הכרטיס) ציוד היקפי : יש לי כרגע מסך LCD SAMSUNG 740N, יותר מאוחר אני אקנה מסך בסביבות ה-21-23 אינטש FHD! מערכת סראונד 5.1 JVC RX-6012V מתחברת ב-AUX יחיד! אוזניות+מיקרופון (מעדיף שיתחברו דרך הלוח אם)! ערכת הפעלה : 64BIT חנות : סביר להניח שאני קונה מטכנאי פרטי שלי... אבל בכל מקרה תביא…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלתי אפשרי לחרוג - אך ורק אם אין ברירה ולא בסכום גבוה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה בעיקר, כל המשחקים החדשים (כולל FPS והAssassins creed החדש וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - תלוי במסך שתציעו לי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by oozy2014,

1.מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך לבנתיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. …

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שישמש אותי למשחקים כבדים ולקצת עבודה בפוטושופ. הרכבתי כבר מפרט, אבל לדעתי הוא לא משתלם מספיק. אני מעוניין בתקציב הזה לכלול גם מסך T220 של סמסונג. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1603 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ¤1131 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX275 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤1445 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤300 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤130 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 8-8-8-24 - GOLD EDITION : OCZ3G1600LV6GK ¤610 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU - זמין במלאי ¤409 ספק כוח: [..] CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VX…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS/AFTER EFFECTS/ILLUSTRATOR וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BATTLEFIELD/COD/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MaorM1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - שיהיה מסוגל להריץ כל משחק באיכות גבוהה, (כרגע אני עם מחשב שלא מסוגל להריץ משחקים אז אין לי משחקים לדוגמה), ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך 27 QHD, IPS , brightness>=350 עם height adjustment 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר מבלי לפגוע ביצועים אז כמובן שעדיף …

11. Started by omri.ysh,

תקציב התקציב הוא בסביבות 7000 או 8000 שקל. אפשר לחרוג מהתקציב בבערך 1000 או 2000 שקל אבל רצוי שיהיה בתקציב. שימושים גיימינג כבד. חוץ מגיימינג גם עריכת ווידאו ואפקטים וויזואליים. תוכנות ומשחקים: after effects, premier, battlefield 3, assassin's creed 3, far cry 3 ועוד. מערכת הפעלה: windows 7. כנראה 64 bits אבל פתוח להצעות. ציוד היקפי גודל מסך - לא ידוע. פתוח להצעות על מסכים, רצוי שיהיה גדול. סאונד: יהיו אוזניות, בטוח מעל 2.1CH , עוד לא בטוח עם 5.1 או 7.1 . עוד פעם - פתוח להצעות. חומרה אופציונלית כונן דיסקים דרוש. זיכרון: לפחות 2TB . אפשרויות רכישהרצוי שהחנות תהיה באזור אשדוד או המרכז.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by IDan2012,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA,COD MW3,PES2012,BF3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by אורי סלמן,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא לחסוך להשים את כל מה שהכי שווה בסכום שביקשתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 500 שקל זאת אומרת עד 4000 שקל במידה וה500 שקל האלה ישפרו בצורה משמעותית את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 Far cry 4 COD Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גר…

14. Started by RockStarT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה שתנצלו את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, Max Payne 3, Prototype 2 וכל החדשים שיצאו (FAR CRY 3, GTA V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Seasonic,

ללא OC, רצוי מאוד מערכת CORE I7 יש מסך 19' בעתיד יהיה 22\24 מערכת גיימינג 320GB לא יותר לא פחות חייב NZXT TEMPEST ללא ציוד היקפי תודה !!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by aiwa3,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, פוטושופ, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?- משחקים כבדים, עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך VIEWSONIC 22 אינץ' לא תומך HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS\CALL OF DUTY\BATTLEFIELD ועוד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוה…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by eroz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

19. Started by toms9563,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב הוא גימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mw3 , bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שברשותי הוא מסך לד full hd (רזולוציה 1920x1080p) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לה…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, שיריץ משחקים חדשים על גבוהה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב …

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  23. שלום =] אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי, פרטים: תקציב מקסימלי: 3000 ש"ח, אפשר לעלות בתקציב במידה וזה ממש קריטי. מטרות השימוש למחשב: משחקים וצפייה בסרטים, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1024 על 768 פיקסלים. מפרט נוכחי: (צולם בתוכנה אוורסט אולטימייט) חלק 1: http://eliad.org/viewer.php?id=1255863639.jpg || חלק 2: http://eliad.org/viewer.php?id=1255809223.jpg || חלק 3: http://eliad.org/viewer.php?id=1255834895.jpg רמת השקט: 5, לא כ"כ קריטי לי השקט.. כמובן שלא יהיה רועש כמו טרקטור במרכז עזה, שיהיה משהו בסדר.. אוברקלוק: לא יודע לבצע בעצמי, ואם מומלץ אז מעוניין לעשות.. חנות רצויה/עיר מגורים: יש סניף של KSP.co.il (קישור לעמוד החלקים שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=bee…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -סביבות עבודה שונות, עמיד להרבה דברים במקביל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -כל דבר חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Chaosruler,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים ועבודות משרדיות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Skype, Microsoft office access, Xchat ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אם משחקים כמו Quake4 או Unreal 2004 זה כבד אז כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1366x768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים (נו באמת?) 5. במידה …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים